- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ronaldo može učit od njega :)
Sandro Rosell na Twitteru: ''Fantastična utakmica na stadionu. Jako sam ponosan na stav ekipe i uzorno ponašanje svih Barcelonista.'
Za to sta xabi nije dobio drugi zuti je kriv iskljucivo messi sa svojim pristiskom i svojim gestama mahanja ruke( davanje zutog kartona ) Da se nakon fuala usta i sutio, ili bar pokazao licem "i sta mu sad mislis dat" mislim da bi xabi vec bio na izlaznim vratima..ovako je samo odgovorio sudca da da xabiu zuti glupim prisitkom i gestom "zutog" kartona...
Sudac je tako rec prilazio i ono skoro pa da je izvadio zuti al messi mu je promjenio mišljenje...sta se tice pedra, opcepoznato je da pada na bilo kakav kontakt unutar 16...
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Za to sta xabi nije dobio drugi zuti je kriv iskljucivo messi sa svojim pristiskom i svojim gestama mahanja ruke( davanje zutog kartona ) Da se nakon fuala usta i sutio, ili bar pokazao licem "i sta mu sad mislis dat" mislim da bi xabi vec bio na izlaznim vratima..ovako je samo odgovorio sudca da da xabiu zuti glupim prisitkom i gestom "zutog" kartona...
Sudac je tako rec prilazio i ono skoro pa da je izvadio zuti al messi mu je promjenio mišljenje...sta se tice pedra, opcepoznato je da pada na bilo kakav kontakt unutar 16...
ajde ne kenjaj, kad se Barca ošteti uvijek pronađeš nešto što je utjecalo na to. Kakve veze ima što je Messi gestikulirao da je žuti? pa to svatko radi kad je ono bilo evidentno za žuti karton, trebao ga je dobiti i točka.
Meni je isto žao što Villa nije ušao zadnjih 10-15 minuta. Šteta i za onu priliku kad su Messi i Pedro išli 2 na 1, pa Pedro nije stigao do lopte što mu je Messi poslao...
Što se penala tiče, mislim da je OK što nije sudio ništa. Možda je ona situacija na Iniesti bila malo bliže penalu nego ono na Ozilu, ali mislim da sudac nije pogriješio.
I da, trebao je Alonsu dati drugi žuti. No idemo dalje, prednost je još velika, clasico odrađen odlično bez obrane... treba nastaviti sa pobjedama.
ajde ne kenjaj, kad se Barca ošteti uvijek pronađeš nešto što je utjecalo na to. Kakave veze ima što je Messi gestikulirao da je žuti? pa to svatko radi kad je ono bilo evidentno za žuti karton, trebao ga je dobiti i točka.
Koji sudac bi pustao onakav pritisak da tako rec igrac "Backseata" sudca? Samo ovaj danas, inace sam uredno u dosta utakmica za onu gestu "mahanja rukom" u stilu davanja zutog vidio kako sudac kaznjava upravo igraca koji radi upravo to...
Nitko nije rekao da xabi nije zasluzio zuti, je zasluzio ga je....messi je kriv sta ga nije dobio...trebao je sutit i pustit sudca da odradi svoje...
Po tvom, messi je komotno onda mogao doc do sudca i iz đepa mu izvuc zuti i pokazat ga xabiu, pa nakon toga crveni...
Samo španjolski sudci dopustaju da im ovako igraci stvaraju pritisak...pogledaj malo englesku ligu, nek samo prigovori sudcu na odluku ( ne svima, al vecini ) dobit ce upozorenje ili zuri a ovdje kako je krenulo igraci ce sami si međusobno kartone davat...
ajde ne kenjaj, kad se Barca ošteti uvijek pronađeš nešto što je utjecalo na to. Kakave veze ima što je Messi gestikulirao da je žuti? pa to svatko radi kad je ono bilo evidentno za žuti karton, trebao ga je dobiti i točka.
Koji sudac bi pustao onakav pritisak da tako rec igrac "Backseata" sudca? Samo ovaj danas, inace sam uredno u dosta utakmica za onu gestu "mahanja rukom" u stilu davanja zutog vidio kako sudac kaznjava upravo igraca koji to radi upravo to...
Nitko nije rekao da xabi nije zasluzio zuti, je zasluzio ga je....messi je kriv sta ga nije dobio...trebao je sutit i pustit sudca da odradi svoje...
Po tvom, messi je komotno onda mogao doc do sudca i iz đepa mu izvuc zuti i pokazat ga xabiu, pa nakon toga crveni...
Samo španjolski sudci dopustaju da im ovako igraci stvaraju pritisak...pogledaj malo englesku ligu, nek samo prigovori sudcu na odluku ( ne svima, al vecini ) dobit ce upozorenje ili zuri a ovdje kako je krenulo igraci ce sami si međusobno kartone davat...
nije Messi kriv za ništa, ne izvlači se bezveze. Kakav je to glupi razlog? Alonso nije dobio žuti karton zato što je sudac iz nekih svojih razloga mislio da nije za žuti, a ne zato što je Messi pokazivao da treba biti žuti, što braniš suca bezveze?. ista stvar se dogodila sa Alonsom i u kupu kralja prošle godine ako se sjećaš, isto je imao žuti i trebao je dobiti drugi pa je bio pošteđen, koji je onda bio razlog?
Messi je najbolji igrač na svijetu, čovjek koji iznudi 2-4 žuta kartona u svakoj utakmici. Naravno da mu je pukao film jer sudac tolerira takve prekršaje i pokazivanje na žuti kod takvog autoriteta ima neko značenje.
s razlogom nisam bio optimistican. rekao sam 1:1, bilo je 2:2. rekao sam da bi bilo dobro da ne dobijemo gol u prvih pol sata, dobili smo ga u 20 i nekoj.
svidja mi se kako se momcad dize i nakon sto gubi (vidljivo u zadnjih nekoliko utakmica). sudac odlican, pogrijesio je samo u tome sto Xabiju Alonsu nije dao drugi zuti.
Valdes kod gola nije mogao nista.
Alves ozljeda, toga sam se isto bojao :/
Alba odlican, kao kopija Alvesa samo na drugoj strani
Masch sjajan, sjajan, sjajan.
Adriano sukrivac kod drugog gola, ali inace solidan.
Busi najbolji defenzivni vezni na svijetu, kako je tip smiren u naizgled bezizlaznim situacijama... ide rolati po 2 Realovca. strasno :)
Xavi + Iniesta standardno dobri
Cesc izgubljen, igra toplo-hladno, danas hladno.
Pedro podigao razinu svoje igre u odnosu na proslu sezonu, steta sto nije bolje naciljao ovu zadnju sansu.
Messi, najbolji... sto reci? 2 gola, par prodora u stilu "sam protiv svih". (Gary Lineker: "Lionel Andres Messi is the finest footballer I have seen in my lifetime.")
Montoya odlican, da mu je usla ona precka... uh...
Alexis izvrstan, nije se ni bacakao kao inace, ali kako tip brzo mijenja smjer i stopa loptu, izvrsno.
sve u svemu, nije lose, bilo bi bolje da se Alves nije ozlijedio... ali igrati bez obrane protiv najjaceg Reala uz 65% posjeda lopte. ocekivao sam jos da ce Tito izvaditi Pedra i ubaciti Villu zadnjih 10 min, ali nazalost, to se nije dogodilo.
+8 i dalje, a oni nek stizu... :)
Jesi ti uopce gledao scenu kad je xabi skrsio messia? Sudac je dolazio i tako rec ruku je imao na đepu gore di drzi zuti...onda je dosao pogledoa messia i još su ga opkolili igraci i mako je ruku...
Znaci imao je namjeru vadit vjerovatno zuti...nitko ne brani sudca...niti xabia...
Da su ga pustili da sagleda situaciju kako treba vjerujem da bi cisti drugi zuti pao...
Jesi ti uopce gledao scenu kad je xabi skrsio messia? Sudac je dolazio i tako rec ruku je imao na đepu gore di drzi zuti...onda je dosao pogledoa messia i još su ga opkolili igraci i mako je ruku...
Znaci imao je namjeru vadit vjerovatno zuti...nitko ne brani sudca...niti xabia...
Da su ga pustili da sagleda situaciju kako treba vjerujem da bi cisti drugi zuti pao...
dobra ti je ta fora. Ako sudac krene prema džepu budi uvjeren da će pokazati karton, s time da je prekršaj još bio i na Messiju koji je najbolji igrač na svijetu i i ma autoritet.
dobro, daj prestani vise s tim.
ne moras se bojati, necemo mi tu (kao neki tamo) jos godinama pricati o tome kako je Xabi trebao dobiti drugi zuti, a nije. 
jos mi je bilo komicno kako je CR pao na rame dok je izvodio skarice i onda je glumatao i radio face i drzao se za bubino ramence... sigurno ce trcatati ko curica vec sutra. Puyolu se sfrkala ruka i da su mu dali, danas bi igrao bez nje ako treba.
Mascherano: "Adriano as centre back was kept secret. We had been training with that line-up the whole week."
ako je sudac imao namjeru dati žuti,kako njemu Messi može promjeniti mišljenje?
dobra ti je ta fora. Ako sudac krene prema džepu budi uvjeren da će pokazati karton, s time da je prekršaj još bio i na Messiju koji je najbolji igrač na svijetu i i ma autoritet.
Pa krenuo je, to sta ga nije pokazao je pritisak koj je odma dobio i sta mu se 500 igraca unijelo u facu...kakav autoritet? Sudac je jedini autoritet na utakmici..i mora ostat jedini autoritet...ako smo dosli do toga da ce igraci dirigirat kartone preksaje i sta sve ne...onda bolje nek odma maknu sudce i postede nas gluposti...
oke možda je to bilo na štetu barcelone ali bitno je da su obje momčadi pokazale snagu i da su miljama kilometara udaljene od ostalih momčadi.bit će to velika borba ove i sljedeće godine između Real Madrida i Barce.vrhunski nogomet.obje momčadi favoriti za osvajanje lige prvaka.ma milina mi je bila gledati el classico.svaka čast C. Ronaldu i Messiju pokazali su da im nema ravnih.
Busquets je isto imao 2 situacije za žuti, u obe je bez starta na loptu išao...nije dobio crveni iz istog razloga kao i Xabi, jer jesu za žuti ali ne i za crveni. (Xabi je barem imao namjeru na loptu ići).
Ne, Busquets nije ni top5 defanzivnih veznih na svijetu, a kamoli najbolji.
I ne, Messi ne može učit Ronalda pucat slobodnjake. Jedan i jedini razlog zbog oba gola (i onaj u superkupu slobodnjak) je Casillas, preloše brani slobodne, sve ostalo na vrhuncu. Nijedan od ona 2 slobodna Čehu nebi primirisala gola.
I evo onom davljeniku što je izjavio da bi Ronaldo mogao učit od Messija.
Inače dobra utakmica, ka i većina zadnji el classica.
Cyas.
ako je sudac imao namjeru dati žuti,kako njemu Messi može promjeniti mišljenje?
ma to ti je tako, Barca nikad nije oštećena od strane sudaca, uvijek postoji neki razlog zbog kojega se za njih ne sude očite stvari.
s druge strane kad se nešto sudi u korist Barce onda su oni najveći lopovi i sve ostalo, to ti je ta jeftina priča zbog koje će Barca uvijek dok dominira nositi taj teret.
i netko je napsiao gore, nećemo pričati sad 3 godine kako je Alonso trebao dobiti crveni karton, samo neka se jednom prizna da i Barca bude puno puta oštećena.
ako nista, mora se priznati ovim Realovcima da su vrlo mastoviti... na kraju ce ispasti da Barça nikako ne moze biti ostecena, jer si je sama kriva za eventualne sudacke previde na njihovu stetu :)))))))))))
npr. Pepe uvali saku u glavu Alexisu i nagazi ga dok ovaj lezi i jos se sagne i upikne ga u oko, dolazi kapetan Barçe Xavi i govori sucu "ej, jel vidis ti to? jel ovaj normalan? daj mu karton!", a sudac vadi zvizdaljku iz usta i ne sudi ni faul jer mu je Xavi promijenio misljenje :D
aaaahahahahaha :)
Jel tko rekao da xabi nije trebao dobit zuti?Da barca nije ostecena? Je osetecena je i ona, ostecen je i real...kraj price...
To sta ti sad spominjes da se uvijek spominju barcini repovi..to si je barcelona sama kriva sta je stvorila takvu "sliku" i "reklamu" u svijetu...za to nek pitaju doticnog busquetsa, villu, pedra i tako te zasto je bas to tako...
Busquets je isto imao 2 situacije za žuti, u obe je bez starta na loptu išao...nije dobio crveni iz istog razloga kao i Xabi, jer jesu za žuti ali ne i za crveni. (Xabi je barem imao namjeru na loptu ići).
I ne, Messi ne može učit Ronalda pucat slobodnjake. Jedan i jedini razlog zbog oba gola (i onaj u superkupu slobodnjak) je Casillas, preloše brani slobodne, sve ostalo na vrhuncu. Nijedan od ona 2 slobodna Čehu nebi primirisala gola.
Cyas.
Kao prvo, navedi neke druge, bolje, defanzivne vezne. Kao drugo, a što je sa onim slobodnjacima koje nije zabio Casillasu? A za ovo da ronaldo nema što učiti od Messija je istina, ali iz razloga što oni uopće nisu isti tip igrača. Ronaldu je potreban veliki prostor za dribling, što je u redu i on to dobro radi, dok Messi svoju vještinu pokazuje na manjem prostoru.
A ti si davljenik i izgubljena duša što se nogometa tiče, jer očito nemaš pojma.
Cyas.
Busquets nije ni među 5 najboljih zadnjih veznih u svijetu? ajde mi molim te nabroji 5 boljih od njega, baš me zanima ta tvoja lista.
i Casillas je kriv za Messijev gol?
strava tko sve komentira ovdje, stvarno da se čovjek zapita.
Jel tko rekao da xabi nije trebao dobit zuti?Da barca nije ostecena? Je osetecena je i ona, ostecen je i real...kraj price...
To sta ti sad spominjes da se uvijek spominju barcini repovi..to si je barcelona sama kriva sta je stvorila takvu "sliku" i "reklamu" u svijetu...za to nek pitaju doticnog busquetsa, villu, pedra i tako te zasto je bas to tako...
gdje je ostecen real? za Ozilovo bacakanje u 16-ercu? onda je Barça ostecena za jos 2 penala... nemoj biti smijesan.
ja se zezam na racun glupe izjave da Xabi nije dobio zuti jer je Messi "promijenio sucu misljenje"... sva sreca imas "uredi" pa mozes izbrisati tu glupost da ti se vise ne smijemo ;)
sto ce se tu dogoditi...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/sve-podsjeca-jugu-barca-za-neovisnost-katalonije-perez-napusta-stadion.html
"Za usporedbu, Barca je za Katalonce nešto slično kao zagrebački Dinamo i splitski Hajduk za Hrvate u vrijeme bivše države." 
po tome je Real Crvena Zvezda? :)))))))
Kada vidim neke postove na ovoj temi cesto sebe pitam.... Sta pi*ka sve izbaci.....
Sarkazam ti nije na nivou:) pa za promjenu je sudac i napravio pravu stvar promjenom odluke...dok prije kad god bi bio faul na barceloni trcalo bi pola barcelone trazit kartone i sta sve ne, i sudac bi odma kao poslušan pas davao...sad je ocito malo drugacije.
Spominjes bacakanje ozila? Koliko je puta pao u šesnestercu? Jednom, al zato ne spominjes Pedra koji je uz svaki kontakt u sesnestercu padao, to se kao nesjecas ili imaš amneziu kad je u pitanju barcelona a?
Vilanova: "Congratulations to the defense, to Montoya, Adriano, it's not easy to play in such a game in a defense without several starters"
Vilanova: "Song knows the concepts, but still takes time to execute them. Preferred Adriano because he's faster, need that against Madrid."
Vilanova: "Alves won't be able to play with Brazil. He'll be out for some days, although it doesn't look like really bad." #fcblive
Vilanova: "Our four defenders who would be starter - Alves Pique Puyol Abidal - weren't there. I'm very satisfied with how the others did."
Vilanova: "Bartra will have playing time but this wasn't a game to test him."
Sarkazam ti nije na nivou:) pa za promjenu je sudac i napravio pravu stvar promjenom odluke...dok prije kad god bi bio faul na barceloni trcalo bi pola barcelone trazit kartone i sta sve ne, i sudac bi odma kao poslušan pas davao...sad je ocito malo drugacije.
Spominjes bacakanje ozila? Koliko je puta pao u šesnestercu? Jednom, al zato ne spominjes Pedra koji je uz svaki kontakt u sesnestercu padao, to se kao nesjecas ili imaš amneziu kad je u pitanju barcelona a?
ti si počeo ovo bezvezno prepucavanje i sad idemo u najmanje detalje. Jedina velika greška suca je to što Alonso nije pocrvenio (što nema veze sa nikakvim gestikulacijama nekog igrača) i to je to.
Xabi Alonso, Essien, Mascherano, Cambiasso, Scott Parker, Schweinsteiger.
ja ne spominjem nista, ti si rekao da je Real ostecen, ja sam samo naglas razmisljao gdje i kako? sudac nije donio ni jednu odluku na stetu reala. s druge strane mogao je i trebao dati drugi zuti Alonsu i Real je trebao zavrsiti s 10-oricom.
a ti mozes sad sanjati sto god zelis.
EOD