- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Barcelona FC
Sevilla 1:0 Real
6min *_*
Rakitić asistirao :*_*
Puyol ozlijedio koljeno i biti će van terena 4-6 tjedana 
Službeno ? :(
Istu ozljedu sam imao kao i on, nije strašna, ali oporavak traje dugo.
Službeno ? :(
nisam siguran, pročitao sam na barca balkan pa je valjda istina.
Istu ozljedu sam imao kao i on, nije strašna, ali oporavak traje dugo.
Puko menisk?
Bas gledam Real-Sevilla i Real izgleda frustrirano to kaj gubi, samo maseju rukama, vidi se nemoc, mislim da Barca ide na +8.
+8! Sada imaju i prostora zabrljat. 
ajme kako ću lipo zaspati večeras! 
isuse pozelim biti madridista,kod nas (sibenik) vruce zas popi*dit,a kod njih -8
Veseli ste kao da je 35.kolo da je 30.kolo nebi bio siguran u ovih 8 bodova Mou uvijek nesto smisli, daleko je ovo od kraja...
Veseli ste kao da je 35.kolo da je 30.kolo nebi bio siguran u ovih 8 bodova Mou uvijek nesto smisli, daleko je ovo od kraja...
On sebe naziva Special One ?
Kiksat će oni opet i daj Bože za par kola protiv nas.
što svi stalno pričaju o tom Mourinhu? trener je kao i svaki drugi, a uz to se dam kladit da bi rijetko koji trener kiksao 3 puta iz uvodne 4 utakmice, baš je "special one".
stalno o Mourinhu i nečemu što on može smisliti, kao da on igra na terenu a ne igrači. Svi su fascinirani s nekim njegovim znanjem, kao da je osvajao 5 puta LP sa Slaven Belupom.
Slažem se da je prerano da slavimo naslov prvaka ili nešto, ali ovo je već veliki korak prema naslovu.
što svi stalno pričaju o tom Mourinhu? trener je kao i svaki drugi, a uz to se dam kladit da bi rijetko koji trener kiksao 3 puta iz uvodne 4 utakmice, baš je "special one".
stalno o Mourinhu i nečemu što on može smisliti, kao da on igra na terenu a ne igrači.
Slažem se da je prerano da slavimo naslov prvaka ili nešto, ali ovo je već veliki korak prema naslovu.
Rekao bi da su šanse 70 naprema 30 posto za nas. Realno gledajući,
Veseli me Fabregas, nakon onog svega bio sam zabrinut, sad više nemam dileme, a za Villu ne znam šta reći, taj da je paraliziran zabio bi 
EDIT: Opet ljubomorni sstrmi dere TD-ove 
Ajme kantalonci sta ste raspricali...Gdje je jos kraj la lige. Da nebi bilo nakraju kao prosle godine! I vi cete kiksati,vidjet cete
Ajme kantalonci sta ste raspricali...Gdje je jos kraj la lige. Da nebi bilo nakraju kao prosle godine! I vi cete kiksati,vidjet cete
Ajme kako vam je optimističan početak sezone,(sve same placipi*ke, nisu zadovoljne u klubu) nebi se čudio da ne završite sezonu u prvih 5 momčadi lige...
da,a real ce do kraja sve pobijedit sa 5:0
HAH...a sigurno ce barca odrazt ovoliku razliku u bodovima do kraja 
HAH...a sigurno ce barca odrazt ovoliku razliku u bodovima do kraja 
Neće, imaš pravo... još će je povečati. ;)
@Ficho28 - idi tamo gledaj kako se tvoji bore za ostanak u ligi..
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Onaj osjećaj kad pijan vadim mob iz đepa, jedva uspijem upisat livescore i vidim da je Barca tukla 1:4 i Real izgubio 1:0 i još više se napijem od sreće.
Neki govore hala madrid, a ja kažem HVALA MADRID!! 
Onaj osjećaj kad pijan vadim mob iz đepa, jedva uspijem upisat livescore i vidim da je Barca tukla 1:4 i Real izgubio 1:0 i još više se napijem od sreće.
Neki govore hala madrid, a ja kažem HVALA MADRID!! 
ili haha Madrid
ili haha Madrid
nećemo im se rugat, treba im zahvalit i poželjet da svaku utakmicu odigraju na takvom nivou!