FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...
Paolo2612 kaže...

Je li ono u donjem desnom kutu Cruyf?

Znači Cruyf koji je u 240 nastupa za ajax zabio oko 200 golova i onda prešao u barcelonu za nekoliko milijuna nije bio kupljena zvijezda nego neki seljak kojeg je barcelona od početka odgajala i pretvorila u legendu?

Barca je manje platila Cruyffa nego Dinamo Calella. {#}

A netko je pred 80+ godina iskeširao 250$ i imao novi ford T tek izašao iz tvornice, a danas te odere toliko za neki komad plastike na autu. Živjela ekonomija i konstantna inflacija - kada budeš djed možda ćeš plaćati milijun unuku za par čokolada{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Messi postao ubojica iz slobodnjaka {#}

16 godina
FC Barcelona

Fabregas na Twitteru:

Good morning, I would like to avoid any misunderstandings. I feel well, very happy with the club and I feel extremely supported by fans and the team. I just think about working and giving the best for the club and myself. Happy Saturday.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Fabregas na Twitteru:

Good morning, I would like to avoid any misunderstandings. I feel well, very happy with the club and I feel extremely supported by fans and the team. I just think about working and giving the best for the club and myself. Happy Saturday.

Novinari sigurno nemaju kaj az objavit pa onda nađu nešto na twittu il na nekim vijestima što je očito fake i onda preoblikuju u veliko sranje. Simple as twat. Munjozi.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve najbolje Alex :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Messi vs Paraguay

15 godina
FC Barcelona

a neki kažu ne može bez Xavija i Inieste:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

a neki kažu ne može bez Xavija i Inieste:

haha, na 6:05 izgleda kao da trći bez ruku :D

inače, super video {#}

0_o
17 godina
FC Barcelona

Hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:25 (Balvan8).
13 godina
FC Barcelona

Katalonski 'SPORT' najavljuje da će se FC Barcelona slijedeće sezone vratiti tradicionalnoj verziji plavo- crvenih dresova. Međutim, pravi boom bi trebala izazvati rezervna varijanta dresova, koja je u bojama Senyere, katalonske zastave!!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 11:58 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona

nadam se da je istina, već dugo čekam da naprave te gostujuće dresove u bojama Katalonije.

Inače, slične dresove kao ove na slici iznad ima i reprezentacija Katalonije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 13:16 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

Maria (Xavijeva mama): "Mislim da će Xavi postati trener, ali ja preferiram poziciju sportskog direktora. Poledajte kako je Pep ostao bez kose..."

Ja bih volio da on postane trener Barcelone,  a vi?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Maria (Xavijeva mama): "Mislim da će Xavi postati trener, ali ja preferiram poziciju sportskog direktora. Poledajte kako je Pep ostao bez kose..."

Također bi ga volio vidjeti na trenerskoj funkciji, ali za jedno deset godina. Ipak je u skorašnje vrijeme prerano jer je sa večinom suigrača prijatelj, pa bi imao problema sa nametanjem autoriteta.

15 godina
Đapa club kaže...
KiX777 kaže...

Također bi ga volio vidjeti na trenerskoj funkciji, ali za jedno deset godina. Ipak je u skorašnje vrijeme prerano jer je sa večinom suigrača prijatelj, pa bi imao problema sa nametanjem autoriteta.

on je baš nedavno rekao da se uopće ne vidi na toj poziciji trenera u budućnosti i kao da to nije za njega, tako da neznam baš hoće li uopće ići u taj posao u budućnosti. A ako i bude, najbolje bi bilo da krene od Barce B kao Guardiola.

Ali zamislite kakva bi tek klupska legenda bio da uspije osvojiti trofeja i na trenerskoj poziciji, primjerice jednu LP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 13:15 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

on je baš nedavno rekao da se uopće ne vidi na toj poziciji trenera u budućnosti

za 10-ak godina tko zna...

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Katalonski 'SPORT' najavljuje da će se FC Barcelona slijedeće sezone vratiti tradicionalnoj verziji plavo- crvenih dresova. Međutim, pravi boom bi trebala izazvati rezervna varijanta dresova, koja je u bojama Senyere, katalonske zastave!!

To se obavezno kupuje ako je istina. Slijedeći tjedan ću si uzet ovaj novi domaći {#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan 33. rođendan želimo jednom od najvećih boraca u povijesti nogometa. Eric Abidal {#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
Javier Mascherano: "Do kraja života ću biti zahvalan Leu Messiju što me preporučio Barci."
17 godina
FC Barcelona

Zbog povrede butnog mišića desne noge, Andres Iniesta će s terena izbivati između 10 i 15 dana. {#}

Jordi Alba ima gripu, a više testova će odraditi sutra. Vrlo je moguće da neće igrati portiv Getafea. {#}

Također Tito Vilanova neće biti na klupi protiv Getafea. 

15 godina
FC Barcelona

Cristian Tello će potpisati novi ugovor sa klubom krajem ovog mjeseca, potpisuje do 2015. godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 22:41 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Možda je zato tužan? {#}

15 godina
FC Barcelona
Pep Guardiola se nakon dužeg vremena pojavio u medijima i dao podršku prosvjednicima u Kataloniji uz napomenu da imaju i njegov glas u borbi za neovisnost Katalonije.
16 godina
FC Barcelona

Official: Alexis has a left thigh muscle injury, he's out for the game against Getafe on Saturday.

bit ce tesko protiv Getafea, bez par standardnih igraca i nakon reprezentativne stanke, uvijek teske utakmice... 

15 godina
FC Barcelona
ako imate Eurosport, trenutno je u tijeku utakmica LP za juniore između Tottenhama i Barce.
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Official: Alexis has a left thigh muscle injury, he's out for the game against Getafe on Saturday.

bit ce tesko protiv Getafea, bez par standardnih igraca i nakon reprezentativne stanke, uvijek teske utakmice... 

Ovo je prilika da Villa uleti unutra ali ipak, bez 3 prvotimca će bit teško. Jako teško. 

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
antimadridista kaže...
ako imate Eurosport, trenutno je u tijeku utakmica LP za juniore između Tottenhama i Barce.

tko nema ima ovdje u HD-u

http://livefootball.ws/9648-tottenham-barcelona.html

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo sam izvukao iz jednog videa {#}

Obožavam ih jednostavno. <3

It' Seems that you are happy playing together ?

Iniesta: Yes, it is. Sometimes whitout looking, I know where is he.

Xavi: When I have problems, i know he will give me an exit, I know he's there.

I Always tell him, I miss him when doesn't play <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nekazu bezveze za Xavija i Iniestu-2 tijela,1 mozak :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći na ovo ? -.-"

Teške optužbe: 'Messi je curica koja se samo tužaka sucu!'

"Kad su vidjeli da nam ne mogu ništa, argentinski su napadači postali frustrirani", izjavio je 23-godišnji središnji obrambeni nogometaš frankfurtskog Eintrachta Carlos Zambrano...
Iskustvo je to stopera peruanske reprezentacije iz dvoboja osmog kola južnoameričkih kvalifikacija protiv Argentine u Limi prošlog utorka, koji je završio 1-1 nakon što je upravo Zambrano domaćine doveo u vodstvo u 22. minuti. Petnaestak minuta kasnije konačan je rezultat postavio Gonzalo Higuain.

"Messi je curica, baš kao i Higuain. Cijelim su se tijekom dvoboja obojica samo žalili i tužakali sucu", rekao je Zambrano nastavivši:

" Messi se bio prestrašio jer ništa nije mogao učiniti. Higuain me pokušavao isprovocirati tijekom cijele utakmice. Nisam zagrizao. Ignorirao sam njegove trikove."

"Argentinci su se ponašali frustrirano jer nisu pronašli načina kako da nas nadigraju. Pokušali su tada s uvredama. Misle da su nedodirljivi, ali su u krivu. Nogomet je igra za muškarce."

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Šta reći na ovo ? -.-"

Teške optužbe: 'Messi je curica koja se samo tužaka sucu!'

"Kad su vidjeli da nam ne mogu ništa, argentinski su napadači postali frustrirani", izjavio je 23-godišnji središnji obrambeni nogometaš frankfurtskog Eintrachta Carlos Zambrano...
Iskustvo je to stopera peruanske reprezentacije iz dvoboja osmog kola južnoameričkih kvalifikacija protiv Argentine u Limi prošlog utorka, koji je završio 1-1 nakon što je upravo Zambrano domaćine doveo u vodstvo u 22. minuti. Petnaestak minuta kasnije konačan je rezultat postavio Gonzalo Higuain.

"Messi je curica, baš kao i Higuain. Cijelim su se tijekom dvoboja obojica samo žalili i tužakali sucu", rekao je Zambrano nastavivši:

" Messi se bio prestrašio jer ništa nije mogao učiniti. Higuain me pokušavao isprovocirati tijekom cijele utakmice. Nisam zagrizao. Ignorirao sam njegove trikove."

"Argentinci su se ponašali frustrirano jer nisu pronašli načina kako da nas nadigraju. Pokušali su tada s uvredama. Misle da su nedodirljivi, ali su u krivu. Nogomet je igra za muškarce."

Jadni i bijedni pokusaj tamo nekog nogometasa da se proslavi ovom izjavom na racun Messija i Higuaina...meni je to zalosno,umjesto da mu bude cast igrati protiv takvih igraca on ih naziva curicama...jadno i bijedno,sta drugo reci

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice