FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

Nitko se ne izlaci niti trazi opravdanja. Samo kazemo kako jest.

da, a trenutno je vrlo loše za Barcu. {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ništa od boda, evo nam i poraza!!! jeb... mater..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

4 boda na papiru ne znaci nista. Ali kad pogledas formu R. Madrida... ovo je jako zaje_ano. 

17 godina
FC Barcelona

Jao meni zašto ovo nije Iniesta zabio.

17 godina
FC Barcelona

omg omg omg  ništa od mojih 6k kuna aaaaaaaa , strašno , e nikad , baš nikad kad ja na njih stavim ne pobjede ,  nikad više! koji sistem izgađam i onda ovo , sramota Barcelona . Uz onakav Real , teško ce prvenstvo , a LP pogotovo .

15 godina
FC Barcelona

Pomalo, nije još ništa gotovo, treba stisnit zube i odigrat muški do kraja. Vjerujem da ćemo osvojit prvenstvo i LP, ako ne prvenstvo barem LP.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
Bubabug kaže...

omg omg omg  ništa od mojih 6k kuna aaaaaaaa , strašno , e nikad , baš nikad kad ja na njih stavim ne pobjede ,  nikad više! koji sistem izgađam i onda ovo , sramota Barcelona . Uz onakav Real , teško ce prvenstvo , a LP pogotovo .

pa šta si se kladio na njih, da pratiš znao bi da gostovanje u Bilbau je uvijek bilo jedno od težih gostovanja za Barcu, a ne samo za barcu nego i za druge klubove.

17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Nemoj igrat onda. I ne potenciraj, ima jos utakmica za igrati. 

15 godina
FC Barcelona

2:2!

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
FC Barcelona

stignu preokrenut još XD >> ili ne  , jbg , znao sam da ce bit teško , ali strašan sistem mi ovo ubilo , jedna "ozbiljna" momčad si to ne može dopustit

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 21:53 (Bubabug).
15 godina
FC Barcelona

Ti mater!

Jedva bod izvukli {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

e moj Mascherano,hebem tebe i onoga tko te doveo u Barcu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 21:54 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tradicija se nastavila. 

S obzirom kako su dali gol za izjednacenje, ovo je super. 

{#}

14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

glu*panu jesi gledo tekmu uvjeti(jaka kiša 90min) su katastrofa bili. Barcelona igra pass igru i takvi uvjeti im samo odmažu u velikim postocima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 21:57 (Đapa club).
17 godina
Intel&ATI kaže...

Ti mater!

Jedva bod izvukli {#}

šteta, tek su krenuli stiskat i napadat kak spada kada su primili drugi gol, trebali su odmah na početku poluvremena tako krenut sigurno bi pobjedili, ali šta je tu je, idemo dalje! {#} 

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sta je bilo? Maski je opcenito odlican igrac. Pravi borac i autoritet. Dok se grijao klupu "a" nije rekao, i to treba cijenit.

15 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

Sta je bilo? Maski je opcenito odlican igrac. Pravi borac i autoritet. Dok se grijao klupu "a" nije rekao, i to treba cijenit.

A zajebo gol loše je reagirao na onaj prodor s lijeve strane...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

ma taj Mascherano je tolika rupa da ja to nemogu vjerovati! stvarno ne razumijem zašto je Pep stavio njega,a ne Puyola kad nije bila nikakva vijest da je ozlijeđen ni ništa. Upozoravao sam i prije utakmice na to,i stvarno mi nije jasno zašto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Intel&ATI kaže...
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

A zajebo gol loše je reagirao na onaj prodor s lijeve strane...

Zahebala je njega kiša i loš teren. Da se nije poskliznuo vjerovatno bi liku izbio loptu i ne bi bilo prvog gola.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nije mascherano nista kriv... opet guardiolino izmisljanje tople vode... krenut u utakmicu bez ijednog pravog napadaca, a na klupi zdravi sanchez, villa i cuenca... nisam ni skontao koju su formaciju igrali... sad mi je zao sto bilbao nije odnesao 3 boda, ali su mi zato odnijeli 1500 kn iz dzepa..

14 godina
neaktivan

a zasto je pep na tradicionalno teskom gostovanju poceo bez napadaca???inace vise volim barcu nego sugavi real ali mislim da ova godina za barcelonu nece biti dobra

floki
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nemoš Mascherana na temelju jedne greške osuđivati. Ja mu skidam kapu. Igra tog stopera prošle i ove godine odlično iako mu to nije prirodna pozicija. Svaka mu čast!

14 godina
neaktivan

Baš tako!!! zašto od prve minute nisu pokazali tko je gazda, pa ne bi došlo do ovoga..Treba biti realan, barca muku muči u gostima.. Ovaj bod im je kao kuća, jer da je Real otišao na 4 boda, finito. Onaj blesavi Mourinho to ne bi prosuo. Ostaje utjeha da real nije igrao s Valenciom, Sevillom, Bilbaom, valjda će ostavit koji bod, ako ne, ćekamo ih na derbijima, tada će biti još slađe uzet titulu!!

15 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

za oba gola nije kriv nitko nego on. Za prvi se posklizao i strašno loše reagirao,a prije drgog je debilno nabio lopu u korner. On igra kako kad,nekad je odličan,a nekad je najveća rupa. Ne treba zaboraviti da to nije njegova prirodna pozicija,i stvarno mi nije jasna Pepova odluka da igra on umjesto Puyola.

15 godina
trap kaže...

Pa nemoš Mascherana na temelju jedne greške osuđivati. Ja mu skidam kapu. Igra tog stopera prošle i ove godine odlično iako mu to nije prirodna pozicija. Svaka mu čast!

ne krivim njega,nego mi nije jasna Pepova odluka,možda sam malo burno reagirao odmah poslije utakmice,ali je činjenica da je za oba gola on indirektno kriv.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj ohladite malo... Barcelona je i dalje top momčad lige..čekajte ogled s Realom pa onda sudite prvenstvo. Još nije prošla polovica sezone, a neki već kukaju.

17 godina
neaktivan
floki26 kaže...

a zasto je pep na tradicionalno teskom gostovanju poceo bez napadaca???inace vise volim barcu nego sugavi real ali mislim da ova godina za barcelonu nece biti dobra

Pa igraju sa 5 napadaca. :-) 

14 godina
neaktivan

nebi ja bas s tolikim optimizmom cekao taj derbi jer ovakvom igrom nemaju sanse....

floki
15 godina
Đapa club kaže...

Daj ohladite malo... Barcelona je i dalje top momčad lige..čekajte ogled s Realom pa onda sudite prvenstvo. Još nije prošla polovica sezone, a neki već kukaju.

ma nitko ne kuka,nego mi jednostavno nisu jasne neke Pepove odluke,jednostavno ne treba eksperimentirati na ovako teškim gostovanjima.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

...i još nešto, molim Pepa da toliko ne rotira igrače, jer nakraju djeluju kao da se ne poznaju... neka forsira Cuenca i ostali mlađariju, ali kada dođe teška tekma opet su u prvom planu iskusniji igrači, a vidi se da ima fali utakmeca u nogama.. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice