FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

večeras u 20.00h,Barcelona-Mallorca,link za livestream ovdje:

http://livefootball.ws/784-barselona-malorka.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

koliko god ljudi govorili da je Barca trenutno loša,činjenica je da Barca nije primila gol punih 7 utakmica,zadnji gol Barca je primila u susretu protiv Valencije (2:2). Kad se zbroji u minutama,gol nije primljen oko 700 minuta,a Barcinu mrežu nisu uspjeli zatresti redom: At.Madrid,Bate Borisov,Sporting Gijon,Racing,Viktoria,Sevilla i Granada. Nadamo se nastavku niza i večeras!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

koliko god ljudi govorili da je Barca trenutno loša,činjenica je da Barca nije primila gol punih 7 utakmica,zadnji gol Barca je primila u susretu protiv Valencije (2:2). Kad se zbroji u minutama,gol nije primljen oko 700 minuta,a Barcinu mrežu nisu uspjeli zatresti redom: At.Madrid,Bate Borisov,Sporting Gijon,Racing,Viktoria,Sevilla i Granada. Nadamo se nastavku niza i večeras!

Barca nije uopće trenutno loša. Moraju Madridu dati malo fora da se i oni mogu natjecati.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi ima svoju noć igra svemirski već je zabio hat trick...

15 godina
FC Barcelona

Toliko o slaboj formi Barce i Messija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 20:59 (antimadridista).
17 godina

nije messi stroj da trpa svako malo i on je covik

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

isusa ti dragog kakav projektil...

15 godina
FC Barcelona

Bravo Messi,bravo Cuenca,bravo Adriano,bravo Barca! toj e igra kakvu volimo i priželjkujemo. Htio bih samo ukazati na ovaj zadnji prekršaj na Messiju kad je ostao ležati,ono je bilo krajnje neoprezno i gotovo krvnički,utakmica skoro gotova,a mogao se tu Messi i teže ozljediti.

Svaka čast Guardioli koji daje šanse Cuenci i Delofeu koji pokazuju da su pravi talenti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav gola Alvesa!!! Strašno! :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A nitko ne spominje uzasnu formu Ville? To traje vec... cijelu sezonu. On je jednostavno bezopasan....

15 godina
VirtUoso kaže...

A nitko ne spominje uzasnu formu Ville? To traje vec... cijelu sezonu. On je jednostavno bezopasan....

istina,jako slabo igra,kako mu je samo Messi namjestio onu priliku u prvom poluvremenu,a on puca ravno u golmana u situaciji 1 na 1. Baš sam razmišljao kad je Cuenca zabio gol kako bi to Villa tu istu šansu promašio,i uvjeren sam da bi.

15 godina
FC Barcelona

Odlična tekma Barce. To je ta igra. Messi je bio nezaustavljiv. Što se tiče Ville, istina da je u slabijoj formi. Veselim se povratku Sancheza. Drago mi je i da su se vratili Pique i Puyol. Sad kad će biti svi na svojim pozicijama, to će biti udar. Taman će se svi oporaviti do Reala, a onda sport i rekreacija, haha.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina

eto jucer ni xavi ni iniesta nisu igrali pa je barca tukla 5-0 i messi zabija hat trick...

pametnom dosta

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Villa često na proigra tek u drugom djelu sezone..no on je zaheban igrač kad je najbitnije odigra odlično.

15 godina
FC Barcelona

Barca je pod vodstvom Guardiole u 199 utakmica zabila 496 golova. Kako bi sad bilo lijepo da zabiju 4 protiv Viktorije pa bi bilo 500 golova u 200 utakmica,lijepe i okrugle brojke {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma za Villu mi se često čini da će one najlakše stvari zapucat i falit, a one neke neočekivane zabit. Npr. protiv Milana u LP.

15 godina
FC Barcelona

evo za one koji ne znaju Barcine pjesme da se malo nauče ako ih je volja (ja ih sve znam napamet {#}). Samo čekam da ih jedng dana zapjevam na Nou Campu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:59 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

evo za one koji ne znaju Barcine pjesme da se malo nauče ako ih je volja (ja ih sve znam napamet {#}). Samo čekam da ih jedng dana zapjevam na Nou Campu.

been there, done that

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

been there, done that

Lucky Bastard {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jeli itko već postao Za igrača godine nominirano je čak osam nogometaša Barcelone svaka im čast. {#}

15 godina
shady1024 kaže...

Neznam jeli itko već postao Za igrača godine nominirano je čak osam nogometaša Barcelone svaka im čast. {#}

sasvim zasluženo {#}

evo za večeras livestream link,Viktorija-Barcelona:

http://livefootball.ws/5452-viktoriya-barselona.html

15 godina
FC Barcelona

mislim da je po prvi puta ove sezone cijela obrambena linija kompletna,početni sastav:

Valdes,Alves,Pique,Puyol,Abidal,Busquets,Thiago,Cesc,Adriano,Cuenca,Messi.

idemo po prvo mjesto na ljestvici,Milan je kiksao kod BATE-a (1-1)!

14 godina
FC Barcelona

Penal :P

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
17 godina
FC Barcelona

meni užasno brejka prijenos ( inače mi nikada nije na toj stranici brejkalo), da li ima netko kakav drugi stream?

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

meni užasno brejka prijenos ( inače mi nikada nije na toj stranici brejkalo), da li ima netko kakav drugi stream?

I meni. I to ovaj sto je anitmadridista stavio

15 godina
FC Barcelona

evo mesi zabio još jedan pred kraj poluvremena...

BTW: i meni sere gledam prek LSH-a

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

evo vam onda ovaj,s desne strane gdje piše SopCast kliknite.

http://www.sportlemon.tv/a-0/6/12/a-61325.html

inače,Barca lagano kao da je na treningu,Messi lagano dva komada,ovaj drugi je iz nogometnih udžbenika. Super zasad,Cuenca će biti stroj od igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:36 (antimadridista).
15 godina
Kako Messi zabija, koji rutiner, mecina od igraca. Tako jednostavan, skroman, najjaci.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledam utakmicu ali sam propustio onaj crveni, što je bilo? :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Gledam utakmicu ali sam propustio onaj crveni, što je bilo? :D

Postavljena noga u jedanaestercu.

Pep opet eksperimentira. Nadam se da mu to nece u naviku. {#} Messi cita igru za 10ku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice