hahhaha messi za 3-1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ronaldo je bolji :P
Barcelona FC
Malo prije gledal Real, katastrofa igra.
Barcelona kolko gledam sad ovu tekmu super igra, Messi opet trpa ko lud.
samo da napomenem,moj post je bio sarkazam,i ocito je da sam navijac barce,sto se na kraju krajeva moze vidjeti i iz mog avatara
Malo prije gledal Real, katastrofa igra.
Barcelona kolko gledam sad ovu tekmu super igra, Messi opet trpa ko lud.
messi ima 3 šuta i 2 gola
Bas me zanima koliko ce ih jos do kraja Messi utrpat. Hat-trick 100% pada!
zašto nema prijenosa na sportklubu znali netko? snimka je dva Dundeea stvarno zanimljivo. poslao sam i email s upitom ali nema odgovora i ne vjarujem da ce biti.
Bude zanimljiv ovaj superkup u srijedu ili kad je vec.
A Messi valjda oce novi rekord u postignutim golovima
zašto nema prijenosa na sportklubu znali netko? poslao sam i email s upitom ali nema odgovora i ne vjarujem da ce biti.
prijenos je na Sportklub Prime
zašto nema prijenosa na sportklubu znali netko? snimka je dva Dundeea stvarno zanimljivo. poslao sam i email s upitom ali nema odgovora i ne vjarujem da ce biti.
Max tv, 414. kanal mslim.
zašto nema prijenosa na sportklubu znali netko? poslao sam i email s upitom ali nema odgovora i ne vjarujem da ce biti.
prijenos je na Sportklub Prime
tog sport kluba nema u max tv sportskoj ponudi??
znam jedino kada prebacim na Sportklub na MAXtv-u piše
Zašto ne igraju Pique, Iniesta i Villa prvi sastav? Ozljede ili?
edit:
može neki link za preko neta gledanje...
Tello i Messi danas vrhunska predstava! Pedro 4:1!!
@Pero Dinamit: evo samo skini sopcast http://livefootball.ws/1489-barcelona-real-sociedad.html
usput 4:1 Pedro
Zašto ne igraju Pique, Iniesta i Villa prvi sastav? Ozljede ili?
edit:
može neki link za preko neta gledanje...
Moguce da ih Vilanova cuva za susret sa Realom.
poserem se na T-Com i njihove usluge, tjedan dana reklamiraju utakmicu i sad mi stave neku snimku Škotske lige, sutra si lijepo odjavljuejm Max TV.
poserem se na T-Com i njihove usluge, tjedan dana reklamiraju utakmicu i sad mi stave neku snimku Škotske lige, sutra si lijepo odjavljuejm Max TV.
Ma kretencine,da tjedan dana,Spanjolsku primeru najavljuju jos dok je prosla sezona bila u tijeku i sad nista...Ne kuzim ih,bit ce dobro ako i snimke budu prikazivali...
Je*o sam im sve po spisku na mail i na inbox na FB 
nije T-com kriv (nija ga ne volim ali osuđen sam jedino na njega) nego oni iz Sportkluba gdje na njihovim stranicama napišu da je prijenos na Sporklubu nikakvi Prime se ne spominje.
nije T-com kriv (nija ga ne volim ali osuđen sam jedino na njega) nego oni iz Sportkluba gdje na njihovim stranicama napišu da je prijenos na Sporklubu nikakvi Prime se ne spominje.
Sad cu i njima 
samo naprijed!!!!!!!!! 
Evo Ville!! 
ulazi maravilla!
Kakva dodavanja Ville i Albe, ko da igraju zajedno 10 godina!
VILLA 5:1 
Bravo Barca! Odlično za početak otvaranja nove sezone. I Villa je super otvorio, svi dobri, i Tello vrhunski odigrao, o Messiju ne treba trošiti puno riječi.
Stvarno prekrasna igra, odlicni svi, svaka cast ak ovak nastave opet ce sve osvojit jer im nema ravnih
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Villa je baš falio Barci, sad imaju pravog napadača.