0-1 u 2. minuti.
Sasvim očekivan sastav, čuvanje za el clasico, Villa igra da se razigra, nadam se da će igrati protiv Reala, najviše bih želio njegov gol! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi poraz, šteta, olako primljen gol u 2 min. Trebao bi malo Eusebio poraditi na obrani, jer je između veze i obrane bilo dosta grešaka i rupa jer obrana stoji previsoko. Jedino mi je žao što Donogu, Grimaldo i Roman nisu malo ranije ušli u igru.
Sergi Roberto je proglašen igračem utakmice.
šteta za poraz, ali nema veze, bitno da su odigrali svi mladi, Sergi Roberto odličan i Deulofeu solidan, ostali i nisu baš dobro odigrali, pogotovo obrana, vidi se da nemaju iskustva.
Posljednji puta kada je Barça izgubila titulu Gamper Kupa (2009. godine protiv Cityja) osvojila je svih šest titula. Znamo šta nas čeka ove sezone. 
Posljednji puta kada je Barça izgubila titulu Gamper Kupa (2009. godine protiv Cityja) osvojila je svih šest titula. Znamo šta nas čeka ove sezone. 
Sad sam htio to napisat 
Ali, nema veze, nadamo se najboljem i nastavljamo tradiciju. 
Ma nema veze. Šta će nam taj trofej kad ćemo osvojit Ligu prvaka i Primeru.
A i smisleno je Tito čuvao igrače, za par dana nam stiže El Classico i pakao čeka Real. Villa se vratio, Messi zabija od kad je počela pripremna sezone, Xavi i Iniesta ko izvanzemaljci djele lopte. Sam ih Bog može spasit :)
Pepe propušta prvu superkup utakmicu.
Nije da mi je drago što je ozljeđen, ali mi je drago da ne ozlijedi nekoga našeg.
slažem se s time što si naveo iznad, ali i zbog još jednog razloga mi je žao što ne igra, sad će se realovci izvlačit da su primili 5 komada samo zato jer Pepe nije igrao, znači trenutno imaju dvije stvari za opravdavanje poraza, nevažan trofej i ozljeda Pepe-a :P
Ozljeda Pabla.*
Možda je stvarno neka dobrica izvan terena kakvim ga opisuju, a na terenu se pretvara u Pabla koljača...
s kojom postavom je igrala barca protiv real sociedad(formacija)
s kojom postavom je igrala barca protiv real sociedad(formacija)
4-3-3
Ovaj Pele ga sere i to teže. Isto ko i Murinho.
Pele: "Messi je kopija Maradone."
"Neymar ima potencijala da bude bolji od obojice kad još više sazrije."
"Argentinci se uvijek previše uzbude kad ja pričam."
Ovaj Pele ga sere i to teže. Isto ko i Murinho.
Pele: "Messi je kopija Maradone."
"Neymar ima potencijala da bude bolji od obojice kad još više sazrije."
"Argentinci se uvijek previše uzbude kad ja pričam."
ma ja se njemu više ne čudim nimalo, liku malo dosadno u stare dane pa podj*bava sve oko sebe.
ma ja se njemu više ne čudim nimalo, liku malo dosadno u stare dane pa podj*bava sve oko sebe.
Pele kraljina, trolla okolo samo da privuče pozornost na sebe.
Što je najgore ima ogroman broj sljedbenika koji će naravno njegove riječi uzimat kao evanđelje i klanjat mu se... mah, odličan igrač, ništa od karaktera u starin danima.
Aj, čovjek je u svoje vrijeme igro svemirski nogomet i to je činjenica... Zato sad može pričati što hoće.
Možemo mi pričati da se tada igralo bez obrane i te stvari ali Pele je se ipak istakao u svojoj generaciji.
Aj, čovjek je u svoje vrijeme igro svemirski nogomet i to je činjenica... Zato sad može pričati što hoće.
Možemo mi pričati da se tada igralo bez obrane i te stvari ali Pele je se ipak istakao u svojoj generaciji.
pa da, naravno da je to istina, ali to mu ne daje za pravo da blati Messija, Maradonu i sve ostale koji su najbolji iz svojih generacija. Očito je da želi da ljudi pamte samo njega kao najvećeg.
Madridska 'Marca' navodi da će David Villa, osim dobijanja žutog kartona, biti kažnjen i sa 2000-3000 eura zbog poruke na majici koju je pokazao u utakmici protiv Real Sociedada. Podsjetimo, nakon što je postigao gol, Španjolac je skinuo dres i pokazao majicu na kojoj je pisalo: "Nemoguće bez vas", uz slike njegove supruge i dvije kćerke.
Nemam komentara....
Boli ga ona stvar... Nadam se njegovom golu prekosutra!
Madridska 'Marca' navodi da će David Villa, osim dobijanja žutog kartona, biti kažnjen i sa 2000-3000 eura zbog poruke na majici koju je pokazao u utakmici protiv Real Sociedada. Podsjetimo, nakon što je postigao gol, Španjolac je skinuo dres i pokazao majicu na kojoj je pisalo: "Nemoguće bez vas", uz slike njegove supruge i dvije kćerke.
Nemam komentara....
Ova Marca se uvlačio doslovno Realu u šupak. Sere mi se od ovakvih porukica i članaka. Dobit kaznu za to? Onda bi Pepe i ostali strvinari trebali dobit doživotnu zabranu igranja.
Nemam komentara....
sjećam se da je slična stvar bila i sa Messijem jednom, kad je skinuo dres i ispod toga imao neku poruku za majku ako se ne varam, pa je isto kažnjen i novčano.
Bit će mu to najdraže potrošenih 2-3000 eura. :)
Nemam komentara....
sjećam se da je slična stvar bila i sa Messijem jednom, kad je skinuo dres i ispod toga imao neku poruku za baku ako se ne varam, pa je isto kažnjen i novčano.
Ček, a zašto uopšte kažnjavaju za te stvari?
Ček, a zašto uopšte kažnjavaju za te stvari?
nemam pojma, valjda ima neko pravilo po kojem igrači ne smiju nositi nikakve poruke i natpise nikome na majicama tijekom utakmice.
Nemam komentara....
bilo bi bolje da se zaletio do trenera Real Sociedada i upiknuo ga u oko od veselja. za to se ne dobiva kazna :)
General Franco uziva u paklu...
General Franco uziva u paklu...
Ma smradovi,gledo sam tu tekmu i reziser pusta samo onu kameru na kojoj se nevidi zadnja linija reala a kamoli soldado,koda je na bernabeu bila samo jedna kamera -.-
pa kolko ja vidim loptu niko ne dira znaci da ova slika nije u trenutku upucivanja lopte kada se i gleda zaleđe
edit: ne trollam da ne bi mislili samo pitam jer nisam gledao tekmu niti nista pa evo pitam dal ima koji ss ili replay bolji
pa kolko ja vidim loptu niko ne dira znaci da ova slika nije u trenutku upucivanja lopte kada se i gleda zaleđe
edit: ne trollam da ne bi mislili samo pitam jer nisam gledao tekmu niti nista pa evo pitam dal ima koji ss ili replay bolji
soldado trci prema naprijed,tako da nikako nemoze bit naprid u trenutku upucivanja lopte