FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

sta tebe boli ona stvar koliko ja imam godina, gdje postam i sta radim kao navijac Barçe na temi FC Barcelona???

koliko moras biti bahat i neodgojen da tako nesto uopce ides komentirati?

tema Real Madrid zjapi prazna, dolazite ovamo dijeliti TD kad god vam se nesto ne svidi i trolate bez razloga (citaj Hexfire i slicni).

daj odrasti malo i nauci se gledati svoja posla... pisi nesto pametno u RM temi, ionako je pusta...

a da nema takvih poput tebe, ni ja se ne bih morao prepirati sa slicnima ovdje.

Ne boli mene ona stvar koliko imas god,gdje i sta postas(jos ti u zagradi u mom prvom postu pise "manje bitno).

Samo sam htio reci da stalno places,vrijeđas ljude koji ne navijaju za isti klub kao i ti.

Trolas u ovoj temi i u Realovo protiv  Reala,(par puta si dosao uplakan u ovu temu da kako ti mi u temi o Realu dijelimo td-ove) sto mi je za covijeka sa vise 30

cudno i djetinjasto kad ga diraju neke stvari kao sto su td-ovi.

Ona tema mozda zjapi prazna jer postoje drugi forumi(citaj ne informaticki) gdje se komentira Real i sve vezano za njega.

Također nije mi jasno sto je tu bahato/neodgojeno sto sam to komentirao??

Ja sam samo qutao i pokazao da je netko napisao da se u ovoj temi vise pojavljuju rijeci Real/Ronaldo nego Barca,i ti naravno das td,i onda nakon 4 posta spomenes real,ronalda i postas sliku.Nema logike borac,jednostavno nema.

Ja sebe smatram dovoljno odraslim za svoje godine,ali zato tebe ne(sudeci po nekim tvojim postovima i reakcijama na td-ove).

Također u ovu temu ne zalazim cesto,tu i tamo pitam nesto sto me zanima.Necu se svađat/vrijeđat ljude jer ne navijaju za Real/Barcu,jer takvo sto rade klinci.

Zao mi je radi off topoca,moze slobodno karto(u boji naravno zuti/crveni).

Btw cak se i dvojica Barceloninih navijaca slazu sa mnom ;)

LINK

Tommy_123 kaže...

Ako Bog da da se vrati u staru formu ! El Guaje !

Koliku minutazu je dobio i kako je igrao?

In game: D-Ki11a aka Legendic
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 2:42 (Legendic1911).
15 godina
FC Barcelona
pa dobro, s obzirom da je tema dosta aktivna i ima puno postova, naravno da će se naći neki postovi o najvećem rivalu. Kad bi računali postotak postova gdje se spominje Real ovdje, a u vašoj temi istu stvar sa postovima o Barci, mislim da bi ispala slična brojka. Predlažem nešto slično izbornoj šutnji, bar dok ne počne sezona, možemo to nazvati predsezonska šutnja, taman za tjedan dana počinje sezona :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 2:59 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
pa dobro, s obzirom da je tema dosta aktivna i ima puno postova, naravno da će se naći neki postovi o najvećem rivalu. Kad bi računali postotak postova gdje se spominje Real ovdje, a u vašoj temi istu stvar sa postovima o Barci, mislim da bi ispala slična brojka. Predlažem nešto slično izbornoj šutnji, bar dok ne počne sezona, možemo to nazvati predsezonska šutnja, taman za tjedan dana počinje sezona :D

Haha bez beda xD Ne smeta meni spominjanje Reala il bilo kojeg drugog kluba u ovoj temi,vec to da kad navijac reala iz zjb napise da se ovdje vise prica o realu nego o barci,

netko stavi td sto znaci da se ne slaze i zatim napise post o realu odnosno ronaldu.

Evo sto se mene tice "predizborna sutnja" pocinje nakon ovog posta za mene {#}

EDIT: Hoce li prenositi super kup na max tv-u(sportski paket)? Dojadilo mi je pratit streamove!

Jedan mali off topic,ako sam dobro bio razumio komentatora kad sam gledao prijenos zadnje utakmice primere da na areni vise nece prenositi primeru(pretpostavljam jer su dosta platili prava na prijenos LP-a).Ako nis bar cemo moci gledat  na sve 4 arene jednu tekmu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 3:48 (Legendic1911).
15 godina
FC Barcelona
da, nema više Primere na Areni, od ove godine je na Sportklubu. Sad za superkup neznam kako će biti, ali mislim da je i to na sportklubu, koliko se sjećam bilo je i prošle godine, a i inače su sve španjolske kup utakmice na Sportklubu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Legendic1911 kaže...

Ne boli mene ona stvar koliko imas god,gdje i sta postas(jos ti u zagradi u mom prvom postu pise "manje bitno).

Samo sam htio reci da stalno places,vrijeđas ljude koji ne navijaju za isti klub kao i ti.

Trolas u ovoj temi i u Realovo protiv  Reala,(par puta si dosao uplakan u ovu temu da kako ti mi u temi o Realu dijelimo td-ove) sto mi je za covijeka sa vise 30

cudno i djetinjasto kad ga diraju neke stvari kao sto su td-ovi.

Ona tema mozda zjapi prazna jer postoje drugi forumi(citaj ne informaticki) gdje se komentira Real i sve vezano za njega.

Također nije mi jasno sto je tu bahato/neodgojeno sto sam to komentirao??

Ja sam samo qutao i pokazao da je netko napisao da se u ovoj temi vise pojavljuju rijeci Real/Ronaldo nego Barca,i ti naravno das td,i onda nakon 4 posta spomenes real,ronalda i postas sliku.Nema logike borac,jednostavno nema.

Ja sebe smatram dovoljno odraslim za svoje godine,ali zato tebe ne(sudeci po nekim tvojim postovima i reakcijama na td-ove).

Također u ovu temu ne zalazim cesto,tu i tamo pitam nesto sto me zanima.Necu se svađat/vrijeđat ljude jer ne navijaju za Real/Barcu,jer takvo sto rade klinci.

Zao mi je radi off topoca,moze slobodno karto(u boji naravno zuti/crveni).

Btw cak se i dvojica Barceloninih navijaca slazu sa mnom ;)

daj se saberi, decec... molim te.

gdje se "stalno placem"? gdje "vrijedjam ljude"? i kako uopce mogu trolati RM u temi Barcelona??? poanta trolanja bila bi da idem u temu RM i pisem postove tipa "hahaha... prosinecki je ljepsi od CR!!!", zar ne? nadji mi kad sam zadnji post napisao u temi RM (ako uopce jesam i jedan, ne sjecam se)?? stoga ne izmisljaj stvari, jer ispadas lazljivac.

spomenuo sam TD samo zbog ATJLucko koji ne zna apsolutno nista napisati valjda, nego samo stisce TD na apsolutno svaki moj post. daj njemu malo prigovaraj koliko godina ima (44) i kakvo je to ponasanje... ili to u njegovom slucaju ne vrijedi jer voli Real Madrid... mozes se slobodno obratiti i Hexfireu s kojim se antimadridista natezao 3 stranice prosli tjedan, dok je ovaj priznao kako "voli doci podbatati na Barçinu temu, jer RM zjapi prazna" (ne da mi se naci quote). to je onda bilo u redu, jelda? ali to su ona dvostruka mjerila o kojima se pisalo vec vise puta. ne zelim se svadjati ni sa kime, ali dvostruka mjerila ne trpim.

duboko se ispricavam navijacima Reala i Barcelone sto imam previse postova na Bugovom forumu u temi Barcelona. ne znam zasto ona uopce postoji ako se ovde mora komentirati samo informaticka oprema i software (da, da, da... napisao si "manje bitno", mozes to i opet naglasiti). zanimljivo je kako sam bez problema mogao i sakriti datum rodjenja, bas me zanima sto bi onda izmislio. pratim druge teme, ali ne sudjelujem u diskusijama previse - ne znam samo zasto se tebi moram opravdavati za svoje postupke?

prije nego sto nesto opet izmislis i optuzis me za neku glupost, molim te pogledaj moje postove ovdje i vidjet ces da je vecina u vezi statistika koje nadjem na netu, u zadnje vrijeme dajem streamove utakmica (vidis, vidis... i ti si dosao na slicnu ideju s jucerasnjom utakmicom RM protiv Celtika pa si stavio link za stream, zanimljivo), a to sto ponekad naletim na saljivu sliku u vezi CR ili usporedbe Messija ili CR ili nesto slicno, to sto cete mi ti i ATJLucko dati TD me nece sprijeciti da je stavim ovdje - i da mi TU daju isti oni koji se "slazu s tobom", pa da se svi lijepo nasmijemo.

imas 20 godina? ne znam zasto bi bo imalo ikakve veze s icime, ali siguran sam da imas pametnija posla nego u 2:42 ujutro natezati se oko gluposti sa "starcem".

nauci se gledati svoja posla, "borac", i ne biti osjetljiva mimozica, pogotovo kao navijac RM u temi Barcelona.

i daj molim te u buduce stavljaj zarez, pa razmak (kao u ovom slucaju), jer je tesko citati recenicu koja ima zaljepljene znakove odmah iza rijeci,ovak,kuzis? ili imam previse godina pa ti nisam smio dati taj savjet jer ce mi ATJLucko dati TD? lol... :)

da ne budem offtopic skroz, evo puno statistike o Messiju... valjda se nitko, pa ni CR, nece naci uvrijedjen.

http://img822.imageshack.us/img822/1250/a0daksuccaaxlnf.png

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 9:22 (mrzech).
15 godina
mrzech kaže...

"hahaha... prosinecki je ljepsi od CR!!!", zar ne?

Pa ubiti i je Zuti izgleda ko muskarac dok Ronaldo ko pedercic koji se brine koliko se jos mora kvarcati.

EDIT: Ok sorry za ovo ali nisam mogel izdrazi {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 9:30 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

Messi vs Dinamo Bukurest (HD video)

uz isprike svima koje sam uvrijedio jer imam previse godina ili previse postova u vezi Barcelone na temi Barcelona {#}

16 godina
dad0r kaže...

Pa ubiti i je Zuti izgleda ko muskarac dok Ronaldo ko pedercic koji se brine koliko se jos mora kvarcati.

25 ti je godina, a tako se ponasas {#}

15 godina
mrzech kaže...
dad0r kaže...

25 ti je godina, a tako se ponasas {#}

Malo zajebancije nikome ne skodi osim par realovaca bez smisla za humor koji ce se odma pjeniti ko bijesni psi

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Da ti imas pametnijeg posla,ne bi se ti zamarao i prepirao sa ovakvima kao ja na nekom forumu!

Uglavnom ja odustajem jer se nema smisla natezati se s ljudima poput tebe.

Ako ti smetam,stavi me na ignore i problem rijesen.

16 godina
Legendic1911 kaže...

Da ti imas pametnijeg posla,ne bi se ti zamarao i prepirao sa ovakvima kao ja na nekom forumu!

Uglavnom ja odustajem jer se nema smisla natezati se s ljudima poput tebe.

Ako ti smetam,stavi me na ignore i problem rijesen.

ja se uopce ne zamaram, ti si taj koji je meni poceo prigovarati bez ikakvog smisla i razloga... 

nemam nikoga na ignoreu pa tako ni tebe.

ne znam s cim sam te uvrijedio i naljutio ili izivcirao. samo sam te uputio prema istini i zdravom razumu.

ali ako si se osjetio povrijedjen nekom istinom, statistikom, slicicom ili videom, mozda ne bi trebao pratiti ovu temu.

lp

tek sad vidim da si mi dao TD za video "Messi vs Dinamo B" :)

e, dijete, dijete...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 15:41 (mrzech).
16 godina
FC Barcelona

FC Barcelona - The Guardiola system (2008 - 2012)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 15:45 (mrzech).
15 godina
neaktivan

Pa daj jbt nemoj mi reci da te td toliko dira??haha

Dao sam ti ga radi one recenice ispod videa.

I onda sam ja djete!

Opet cu reci,vas par je stislo(i ti si među njima) "ne slazem se" na post u kojem pise da se ovdje vise prica o Realu nego o Barci.

Onda nakon par postova evo tebe opet spominjes Real, i mozda zapocinjes bespotrebnu svađu messi vs cr (al na svaku srecu nista nije bilo).

Meni samo nije jasno kako se s necim mozes ne slagat, i zatim napraviti upravo to s cime se ne slazes!?

16 godina
Legendic1911 kaže...

Pa daj jbt nemoj mi reci da te td toliko dira??haha

Dao sam ti ga radi one recenice ispod videa.

I onda sam ja djete!

Opet cu reci,vas par je stislo(i ti si među njima) "ne slazem se" na post u kojem pise da se ovdje vise prica o Realu nego o Barci.

Onda nakon par postova evo tebe opet spominjes Real, i mozda zapocinjes bespotrebnu svađu messi vs cr (al na svaku srecu nista nije bilo).

Meni samo nije jasno kako se s necim mozes ne slagat, i zatim napraviti upravo to s cime se ne slazes!?

ma briga me za TD. spomenuo sam to jer ne prodje ni jedan moj post pa makar stavim sliku kako Messi jede zgance, a da mi ATJLucko ne da TD :) smijesno... pa sam isto to ja njemu poceo raditi u temi RM :P

nisi mi uspio dati quote gdje se ja to svadjam, i to u RM temi... ako nista, bar mozes priznati da si se to izmislio ili umislio. isprika prihvacena unaprijed.

i ponavljam, s cim sam zapoceo bespotrebnu svadju? "aj na srecu nista nije bilo"... urnebes... kao da sam potpalio vatricu na jadranu, pa na svu srecu nije nastao pozar i ugrozio turisticku sezonu :D

ajde, brini o vaznijim stvarima. sigurno ih imas u zivotu.

EOD

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 16:14 (mrzech).
15 godina
FC Barcelona

ovo treba doživjeti i osjetiti uživo, doći će i taj dan :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:36 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brr naježih se. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ga opet HAHA.

Mourinho u svom stilu: Nisam 'poseban', ja sam 'jedinstven'

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Evo ga opet HAHA.

Mourinho u svom stilu: Nisam 'poseban', ja sam 'jedinstven'

Nobody is perfect - I'm nobody.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako javlja radio RAC1 kluba, Alex Song je dogovorio sve sa Barcelonom, riječ je o cifri oko 16 miliona eura, Song će potpisati petogodišnji ugovor, a godišnje će primati oko 5 miliona eura. U toku sedmice se očekuje i zvanična potvrda transfer.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
FC Barcelona

Koji vrag će im Pjanić, je dobar igrač, ali totalno nepotreban, a i skup? {#}

http://www.calciomercato.com/roma/roma-pjanic-no-ai-25-milioni-del-barca-308598

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kako javlja radio RAC1 kluba, Alex Song je dogovorio sve sa Barcelonom, riječ je o cifri oko 16 miliona eura, Song će potpisati petogodišnji ugovor, a godišnje će primati oko 5 miliona eura. U toku sedmice se očekuje i zvanična potvrda transfer.

A evo bas dns citam kako je sam Arsene Wenger rekao kako Song nije na prodaju u ovom trenutku,a i da nisu dobili nikakvu ponudu od Barce....Ko ce vise znati ta medijska nagadanja,to sve dok igrac ne stane na Camp Nou nije nista sigurno :D

17 godina
barcafan12 kaže...

A evo bas dns citam kako je sam Arsene Wenger rekao kako Song nije na prodaju u ovom trenutku,a i da nisu dobili nikakvu ponudu od Barce....Ko ce vise znati ta medijska nagadanja,to sve dok igrac ne stane na Camp Nou nije nista sigurno :D

nije ni tad sigurno {#}

15 godina
FC Barcelona

Messi je odigrao još jednu dobru utakmicu u dresu Argentine, u prvom poluvremenu je promašio penal, ali je cijelu utakmicu igrao dobro i zabio jedan gol u drugom poluvremenu.

Mascherano je isto odigrao odličnu utakmicu, čak mislim da nam je on najbolji stoper trenutno u ekipi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 22:56 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Messi je odigrao još jednu dobru utakmicu u dresu Argentine, u prvom poluvremenu je promašio penal, ali je cijelu utakmicu igrao dobro i zabio jedan gol u drugom poluvremenu.

Mascherano je isto odigrao odličnu utakmicu, čak mislim da nam je on najbolji stoper trenutno u ekipi.

Kolko je završilo na kraju? Ja sam gledao ove naše bajke

15 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

3-1 za Argentinu.

17 godina
jurica_m kaže...

3:1 za Argentinu, i Di Maria je zabio golčinu sa cca 30m

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je danas bio odličan. Puno solo prodora završilo stativom. Šteta.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj mi je uzor haha 

Svaka mu cast a i Messiju sto mu je ispunio zelju hehe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice