sta tebe boli ona stvar koliko ja imam godina, gdje postam i sta radim kao navijac Barçe na temi FC Barcelona???
koliko moras biti bahat i neodgojen da tako nesto uopce ides komentirati?
tema Real Madrid zjapi prazna, dolazite ovamo dijeliti TD kad god vam se nesto ne svidi i trolate bez razloga (citaj Hexfire i slicni).
daj odrasti malo i nauci se gledati svoja posla... pisi nesto pametno u RM temi, ionako je pusta...
a da nema takvih poput tebe, ni ja se ne bih morao prepirati sa slicnima ovdje.
Ne boli mene ona stvar koliko imas god,gdje i sta postas(jos ti u zagradi u mom prvom postu pise "manje bitno).
Samo sam htio reci da stalno places,vrijeđas ljude koji ne navijaju za isti klub kao i ti.
Trolas u ovoj temi i u Realovo protiv Reala,(par puta si dosao uplakan u ovu temu da kako ti mi u temi o Realu dijelimo td-ove) sto mi je za covijeka sa vise 30
cudno i djetinjasto kad ga diraju neke stvari kao sto su td-ovi.
Ona tema mozda zjapi prazna jer postoje drugi forumi(citaj ne informaticki) gdje se komentira Real i sve vezano za njega.
Također nije mi jasno sto je tu bahato/neodgojeno sto sam to komentirao??
Ja sam samo qutao i pokazao da je netko napisao da se u ovoj temi vise pojavljuju rijeci Real/Ronaldo nego Barca,i ti naravno das td,i onda nakon 4 posta spomenes real,ronalda i postas sliku.Nema logike borac,jednostavno nema.
Ja sebe smatram dovoljno odraslim za svoje godine,ali zato tebe ne(sudeci po nekim tvojim postovima i reakcijama na td-ove).
Također u ovu temu ne zalazim cesto,tu i tamo pitam nesto sto me zanima.Necu se svađat/vrijeđat ljude jer ne navijaju za Real/Barcu,jer takvo sto rade klinci.
Zao mi je radi off topoca,moze slobodno karto(u boji naravno zuti/crveni).
Btw cak se i dvojica Barceloninih navijaca slazu sa mnom ;)
Ako Bog da da se vrati u staru formu ! El Guaje !

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!