FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Ali nevjerojatno kakav igrač, pogledajte samo zadnji gol i divite se.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:07 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Obožavam klipane koji mi onda govore da je Messi bez Xavi-a i Inieste ništa.Čovjek je svemirac i zabija ko lud a ima tek 24 godine.Šta još očekivat od njega ? {#}

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Obožavam klipane koji mi onda govore da je Messi bez Xavi-a i Inieste ništa.Čovjek je svemirac i zabija ko lud a ima tek 24 godine.Šta još očekivat od njega ? {#}

To samo RM fanbojevi , a danas su imali prilike vidjeti kako je Ronaldo dobar dok svih 9 igraca ne igra samo na njega

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:11 (dad0r).
16 godina
antimadridista kaže...

Što reći, osobno mislim da je ovo jedan od njegovih boljih golova.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
15 godina
FC Barcelona

@dad0r - Ma lako za Ronalda, mene živcira kada ljudi osporavaju Messijeve igre u reprezentaciji, a očito ih ne gledaju. Igra za reprezentaciju na istoj razini kao u Barceloni, ali ljudi vole kenjati i protiv toga nemožeš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:12 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

argentinci se slikaju s messijem za uspomenu. 

aguero "Aguero (Man City): "Is there any doubt who is world's #1? Nice work, Leo! What a beautiful win over Brazil. Go Argentina!"" 

https://twitter.com/aguerosergiokun/status/211576690185478144/photo/1 

lavezzi 

https://twitter.com/PochoLavezzi/status/211573933437222912/photo/1 

gago 

https://twitter.com/fernandogagome/status/211572997142757376/photo/1 

btw, top lista strijelaca za argentinu svih vremena (messi ima tek 24 godine):

Batistuta 56 - Crespo 35 - Maradona 34 - Messi 25 - Artime 24 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
antimadridista kaže...

@dad0r - Ma lako za Ronalda, mene živcira kada ljudi osporavaju Messijeve igre u reprezentaciji, a očito ih ne gledaju. Igra za reprezentaciju na istoj razini kao u Barceloni, ali ljudi vole kenjati i protiv toga nemožeš.

Kao prvo, prijateljske utakmice su nikakvo mjerilo. Kao drugo, po Messiju će se kenjat sve dok Argentina ne osvoji naslov prvaka svijeta. Može on na SP 2014. zabit 90 golova, ali ako to Argentini ne donese naslov, ništa neće značiti. 

Već sam to rekao prije, uspjeh sa repkom ne čini igrača boljim nego što je. Puno faktora ovisi o tome. Nije to klub gdje ak ti fali lijevi nek, iskrcaš pare Valenciji i problem riješen. Ali javnost puši te fore, jer ovi penzioneri nikak da zašute. S tim pljuvanjem prednjači Pele, a ni Maradona nije daleko. Strah ih je da će se za 10 godina reći: Messi je bio najbolji ikad, a iza njega su bili Pele, Maradona, Zidan, Crujiff, Sivonjić...

15 godina
FC Barcelona
ma nisam ja govorio o naslovima prvaka sa Argentinom jer neznam hoće li ikad osvojiti nešto sa njima iz razloga koje si i sam naveo, nego kako ljudi govore da on ne igra dobro za reprezentaciju, a to nemože reći nitko, jer jednostavno nije istina. Svatko tko je gledao Argentinu u zadnjih godinu ili dvije će reći da Messi gotovo da nije imao lošu utakmicu, ali ima ljudi koji pogledaju rezultat i jedva dočekaju da ga omalovažavaju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:08 (antimadridista).
17 godina
Hexfire kaže...

Već sam to rekao prije, uspjeh sa repkom ne čini igrača boljim nego što je. Puno faktora ovisi o tome. Nije to klub gdje ak ti fali lijevi nek, iskrcaš pare Valenciji i problem riješen. Ali javnost puši te fore, jer ovi penzioneri nikak da zašute. S tim pljuvanjem prednjači Pele, a ni Maradona nije daleko. Strah ih je da će se za 10 godina reći: Messi je bio najbolji ikad, a iza njega su bili Pele, Maradona, Zidan, Crujiff, Sivonjić...

{#} {#}

15 godina
Balvan8 kaže...
Hexfire kaže...

{#} {#}

Možeš se ti smijat, ali on je veća zvijezda na you tubu nego Maradona i Pele zajedno. {#}

16 godina
FC Barcelona
5 Barcelona players will start in ESP's first game at the Euro, against ITA: Pique, Busquets, Xavi, Iniesta and Cesc
ako ubacimo i Albu, to je 6 igraca Barçe u pocetnih 11 aktualnih svjetskih i europskih prvaka.
15 godina
mrzech kaže...
5 Barcelona players will start in ESP's first game at the Euro, against ITA: Pique, Busquets, Xavi, Iniesta and Cesc
ako ubacimo i Albu, to je 6 igraca Barçe u pocetnih 11 aktualnih svjetskih i europskih prvaka.

Bio je i Alba. Apsolutno promašena postava, tek kad je ušao Torres postali su opasni. 

16 godina
FC Barcelona

Još bi i bolje bilo da je Llorente ušao. Onda bi možda nešto i zabili.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mrzech kaže...

Bio je i Alba. Apsolutno promašena postava, tek kad je ušao Torres postali su opasni. 

Istina nisu Španjolci igrali tako dominantno, ali treba uzeti u obzir par činjenica. Izostanak Davida Ville, Puyola i loša forma Torresa svakako utječu na igru jedne momčadi. Uz sve to Talijani nisu slaba repka, dva ključna obrambena su iz Juventusa koji nije baš primio puno golova ove sezone. Vezu nadopunjava sjajni Pirlo, a napad im je vrlo iskusan. Tako da je rezultat od 1-1 jučer vrlo realan.

17 godina

del bosque je imao u planu dobru taktiku, ali talijanski trenet je pametno postavio momcad

buduci da su spanjolci prakticki igrali 4-6-0, ili 4-1-5-0 ( bez napadaca) evo sta je on napravija: utrpa 5 ljudi u vezu i 3 srednja branica naspram njihovih 6 u vezi, znaci totalna dominacija i jos 2 brza napadaca da muce ramosa i piquea... tek kad je fernando usa vidjelo se koliko su talijani zaista ranjivi... 

inace onaj gol sta su talijani primili par min nakon sta su dali ocigledan primjer opustanja... njihovih 6 igraca (2 bloka) je ispalo na jedan pas silve i utrcavanje cesc-a ko mala dica.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

Tare (sports director Lazio): "Klose-Barça rumour? He's not for sale. We didn't get offers, but if we do, we won't let him go." [sky via cm]

15 godina
FC Barcelona

Ma kakav Klose? svaka njemu čast na karijeri, ali prošlo je njegovo vrijeme, nije više dobar za top klubove, pa zato ga se i Bayern riješio. U zadnje vrijeme kao da se netko ruga i izmišlja transfere vezane za Barcu: Srna, Lovren, Klose itd. itd. Još samo čekam informaciju kako Strinić potpisuje za par dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 14:27 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

Ma kakav Klose? svaka njemu čast na karijeri, ali prošlo je njegovo vrijeme, nije više dobar za top klubove, pa zato ga se i Bayern riješio. U zadnje vrijeme kao da se netko ruga i izmišlja transfere vezane za Barcu: Srna, Lovren, Klose itd. itd. Još samo čekam informaciju kako Strinić potpisuje za par dana.

procitao sam negdje dobar opis... "klose is like a poor man's llorente" :)

17 godina
FC Barcelona

Priča se da je T.Silva tražio da bude 2. najplaćeniji igrač u Barci (Messi je najplaćeniji), naravno klub to nije prihvatio, pa je zato potpisao za PSG. 

17 godina
antimadridista kaže...

potpise li strinic zapalit cu barcin dres...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Sad u lov na stopera i napadaca. Jurica Buljat i Mario Mandzukic.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
N3N0 kaže...
Sad u lov na stopera i napadaca. Jurica Buljat i Mario Mandzukic.

Pretpostavljam da se šališ, ali Madžukić je odličan igrač. Bio bi savršeno pojačanje za Barcu.

15 godina
neaktivan
Za Buljata se salim ;). Ciro u vezi Italije: "Kažu, Di Natale je opasan. Ma jebo Di Natalea ako mu ne daš ni vremena ni prostora! Samo je jedan Messi,a oni ga nemaju."
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
N3N0 kaže...
Za Buljata se salim ;). Ciro u vezi Italije: "Kažu, Di Natale je opasan. Ma jebo Di Natalea ako mu ne daš ni vremena ni prostora! Samo je jedan Messi,a oni ga nemaju."

A i Ćiro se napričao gluposti u svom životu...

15 godina
FC Barcelona
Gabi Milito odalzi u igračku mirovinu. Meni je bio jako drag igrač, jako veliki talent je bio kad je došao u Barcu, ali su ga ozljede uništile.

Pique: "Gabi Milito, jedan od velikana, odlazi u igračku mirovinu. Bilo mi je zadovoljstvo toliko učiti od njega u Zaragozi i Barceloni!"
16 godina
antimadridista kaže...
Gabi Milito odalzi u igračku mirovinu. Meni je bio jako drag igrač, jako veliki talent je bio kad je došao u Barcu, ali su ga ozljede uništile.

Pique: "Gabi Milito, jedan od velikana, odlazi u igračku mirovinu. Bilo mi je zadovoljstvo toliko učiti od njega u Zaragozi i Barceloni!"

Šteta, moga bi još koju sezonu odigrat ovako gledajući po godinama (31), al mislim da su ga dokrajčile ozljede.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
16 godina
antimadridista kaže...

meni je njegov brat još draži :)

nego sad će vam mandžukić doći u barcu kad vam treba napadač{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:09 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Mandžukić seli iz Wolfsburga 100%, al ne vjerujem da će doći u Barcu.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
Tomislav95 kaže...
Mandžukić seli iz Wolfsburga 100%, al ne vjerujem da će doći u Barcu.

On je slobodan igrač, jednostavno s mu nisu produžili ugovor pošto su doveli Olića.

Ako ovo prvenstvo odigra dobro mogao bi otići u neki veći klub{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice