FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

mislim, pa zar je potrebno bilo što govoriti?

http://imgon.net/di-3OQ6.gif

evo jos malo... posto je sezona gotova, ovakvih kompilacija nikad dosta ;)

14 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona
Neznam jeste pročitali već, Cuenca je ozlijedio tibiju i pauzirat će 3-4 mjeseca, Thiago isto ima ozljedu i pauzira oko 2 mjeseca.
Stvarno katastrofa sa ozljedama ove sezone, sreća pa je sezona završila.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
Neznam jeste pročitali već, Cuenca je ozlijedio tibiju i pauzirat će 3-4 mjeseca, Thiago isto ima ozljedu i pauzira oko 2 mjeseca.

da. ajde bar se Fabregas oporavio. Villa bi trebao biti spreman za sljedecu sezonu, kao i Puyol.

dobre vijesti dolaze od Abidalovog lijecnika koji je potvrdio kako ima sanse da Abi jednog dana opet zaigra, iako je to vrlo upitno.

nadam se da se na EP nece jos netko ozlijediti.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Messijeva 73 gola, sezona 2011./2012.

pocnu na 03:19

{#}

17 godina
antimadridista kaže...

Koljeno, ne tibiju {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...

Koljeno, ne tibiju {#}

zabuna, pomiješao sam Thiaga i Cuencu  :D

Thiago ima povredu tibije, a Cuenca koljena. Thiago pauzira oko 2 mjeseca i upitan je za nastup na Olimpijskim igrama, ta ozljeda ga muči već duže vremena i sad se pogoršalo, a Cuenca će pauzirati oko 4 mjeseca.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:19 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Iniesta, svi golovi i asistencije, 2011./2012.

15 godina
FC Barcelona

79% (150 od ukupno 190) golova u sezoni 2011./2012. je djelo igrača poniklih u La Masiji.

http://www.barcabalkan.com/news/read/3342/79-golova-Barcelone-je-djelo-igraca-poniklih-u-La-Masiji

btw. Guardiola je na odmoru u Dubrovniku pa ako ima netko iz Dubrovnika ovdje i ugleda ga na Stradunu, nemojte misliti da vam se priviđa :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 22:57 (antimadridista).
15 godina

Možda mu Hajduk da ponudu koju neće moći odbiti.

15 godina
FC Barcelona
Malo vijesti izvan nogometa: Rukometaši Barce večeras su postali prvaci Španjolske, a košarkaši će u finalu doigravanja za prvaka igrati protiv Reala.
15 godina
FC Barcelona
evo kako je izgledala prosalva večerašnjeg Messijevog gola za Argentinu, stiže beba :D

btw. one priče kako Messi nema pojma u Argentini i nemože ništa bez Xavija i Inieste su toliko smiješne i ne drže vodu. Gledam prvo poluvrijeme i smijem se što radi protivnicima na terenu, zabio jedan gol, jednom asistirao i mali milijun puta se poigravao sam obranom protivnika.
16 godina
FC Barcelona

da, messi igrac utakmice... opet ;)

evo svih golova i sazetka

16 godina
FC Barcelona

i Affelay je briljirao jucer... 2 komada

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sport izvještava da je Thiago Silva (27) jasno izrazio svoju želju da postane član FC Barcelone.

Jedno je sigurno, a to je da nas čeka još jedno ljeto puno transfer-špekulacija

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sport izvještava da je Thiago Silva (27) jasno izrazio svoju želju da postane član FC Barcelone.

Prije tjedan dana rekao je ovo:

"Zatražio sam razgovor i u klubu su mi rekli da sam prevažan i da nikakav transfer ne dolazi u obzir. Direktor Galliani mi je rekao kako mogu biti miran jer ne idem nikud iz Milana. Zadovoljan sam s tim, a zanimaju li me Premiership ili Primera? Definitivno ne, sretan sam u Milanu i želim ostati u ovom klubu."

Novine samo žele bombastične naslove.Isto kak je i Modrić sad nedavno izjavio da niti on sam ne zna ko je dao onu izjavu da je odlazak Bilića loš za moral igrača.

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
15 godina
neaktivan
iMoljac kaže...
Tommy_123 kaže...

Prije tjedan dana rekao je ovo:

"Zatražio sam razgovor i u klubu su mi rekli da sam prevažan i da nikakav transfer ne dolazi u obzir. Direktor Galliani mi je rekao kako mogu biti miran jer ne idem nikud iz Milana. Zadovoljan sam s tim, a zanimaju li me Premiership ili Primera? Definitivno ne, sretan sam u Milanu i želim ostati u ovom klubu."

Novine samo žele bombastične naslove.Isto kak je i Modrić sad nedavno izjavio da niti on sam ne zna ko je dao onu izjavu da je odlazak Bilića loš za moral igrača.

Brzo se predomišliš kad te želi takav klub.

17 godina
FC Barcelona

Ja se iskreno nadam da je ovo sa Lovrenom šala (tek tolko da ljudi kliknu na članak i pročitaju)... nisam ga baš pratio, ali iskreno nebi ga volio vidjet u Barci.

http://sportske.jutarnji.hr/barcelona-zeli-dejana-lovrena--hrvat-je-igrac-slicnog-profila-gerardu-piqueu/1032846/

ako ne dođe T. Silva, rado bi vidio Luiza ili Hummelsa, naravno ako je normalna cijena u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 18:01 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
Barcelona je slavila protiv Reala u prvoj utakmici doigravanja u košarci, pogledajte šut za pobjedu, sa sirenom sa gotovo pola terena pogodio je Huertas!
17 godina
antimadridista kaže...
Barcelona je slavila protiv Reala u prvoj utakmici doigravanja u košarci, pogledajte šut za pobjedu, sa sirenom sa gotovo pola terena pogodio je Huertas!

Sad mi je žao što nisam gledao utakmicu. A komentator je očito stavio hrpu para na pobjedu Barce kad je ovako sretan!! {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Sad mi je žao što nisam gledao utakmicu. A komentator je očito stavio hrpu para na pobjedu Barce kad je ovako sretan!! {#}

hahaha da, to je komentator sa bosanske Arenesport. Ja sam gledao na našoj Areni i nisam požalio nimalo, Real cijelu utakmicu vodi, početkom zadnje četvrtine i po 15 razlike, i onda se Navarro probudi zadnjih 5 minuta i na kraju ovaj šut za pobjedu, neponovljivo.

15 godina
FC Barcelona
Današnja naslovnica Sporta - Alba prvo pojačanje.

15 godina
neaktivan
Nekih 12milijuna, procitao sam i da su dogovorili 8+4...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan Rodendan Javier Alejandro Mascherano!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

FC Barcelona i Jordi Alba su sklopili dogovor oko ugovora, po kojem bi ovaj mladi Španjolac trebao ostati u Barçi četiri godine (uz mogućnost produženja na pet), a godišnje bi zarađivao 3 milijuna €. 
Ostaje još samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja, a obje strane će se, kako sada stvari stoje, naći na cifri od 12 milijuna €!
(napomena: njegova otkupna klauzula je 40 milijuna €)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

R.I.P Manolo Preciado.Umro od Srčanog udara.Trener Villareala :(

16 godina
FC Barcelona

Messi never dives... nova kompilacija

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo Messi zabija za Argentinu 1-1 protiv Brazila... Užasno loša obrana Argentine, ali Messi je iskoristio i najmanju rupu Brazila.

EDIT: evo i drugi gol Messija, čovjek je pomeo obranu Brazila...{#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WJLNVNINjks

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MiB_tjyA8Os

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 21:50 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

hat trick najboljeg igraca svih vremena, Lionela Messija protiv Brazila.

2 minute prije kraja Argentina vodi 4:3.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice