Barcelona scout Jordi Melero yesterday watched Wolfsburg forward Mario Mandzukic (26) in CRO v ITA. Spain scout confirmed it. [md dpa sport]
hahaha... evo nam novog mehe kodre :)
Barcelona scout Jordi Melero yesterday watched Wolfsburg forward Mario Mandzukic (26) in CRO v ITA. Spain scout confirmed it. [md dpa sport]
evo smijesno je, i ja se smijem...
evo smijesno je, i ja se smijem...
meni je smijesno kako je sve pocelo nakon sto je netko tu na forumu napisao kako bi mandzo mogao u barçu :)
zasto je tebi smijesno?
meni je smijesno kako je sve pocelo nakon sto je netko tu na forumu napisao kako bi mandzo mogao u barçu :)
zasto je tebi smijesno?
to sam ja napisao jer se spominjali strinića i barcu hehehhe
Što fali manđi pogledajte ga svijetska klasa, kako samo dobru tehniku ima
Očito ljudi iz Barce prate naše stručne komentare i ovaj forum. 
Izgleda da Barca u Manđi vidi jeftinu špicu koja bi mogla sjediti na klupi. Drugi razloga naravno nema, a ako Manđo nastavi ovim tempom zabijat ne bi me više čudilo da ga Barca uzme.
Izgleda da Barca u Manđi vidi jeftinu špicu koja bi mogla sjediti na klupi. Drugi razloga naravno nema, a ako Manđo nastavi ovim tempom zabijat ne bi me više čudilo da ga Barca uzme.
jos uz to barca ima pedra i affelaya koji griju klupu... a nisu losi, cak i bolji od mandže...
Kolko sam čitao net.he piše da Barca traži nekog igrača koji je dobar u skoku i igri glavom. A pošto manđa nadskoči Šimuniča kako kažu, u njemu vide valjda jeftinog igrača za takve situacije. Samo mi nije jasno ako Ibrahimović nije uspio u barci koji osim što je visok,jak, brz i dobro skače,je djedan od boljih tehničara u nogometu kako će onda manđo.
Kolko sam čitao net.he piše da Barca traži nekog igrača koji je dobar u skoku i igri glavom. A pošto manđa nadskoči Šimuniča kako kažu, u njemu vide valjda jeftinog igrača za takve situacije. Samo mi nije jasno ako Ibrahimović nije uspio u barci koji osim što je visok,jak, brz i dobro skače,je djedan od boljih tehničara u nogometu kako će onda manđo.
zato sta je ibra ''poseban''
mislim , i meni je zao sta nije osta u barci, u biti to nikako ne mogu prezalit.
kad ste već kod Ibre, baš sam jučer pročitao na netu jedan odlomak iz njegove knjige, al isam zaboravio staviti jučer:
" Već tada mi je bilo jasno da je Barcelona bila neka vrsta škole, zavoda. Igrači su bili korektni, nikakva greška kod njih, tu je bio i Maxwell, moj stari prijatelj iz Ajaxa i Intera. Ali ruku na srce, niko od momaka se nije ponašao kao zvijezda i to me čudilo. Messi, Xavi, Iniesta, cijela grupa, bili su kao đaci. Najbolji svjetski igrači stajali su i klanjali se, i ja ništa nisam shvaćao. Bilo je to smiješno. Ako treneri u Italiji kažu skači. zvijezde se stanu čuditi: Pazi njega, a što da skačemo?
Ovdje su svi skakali na najmanji treptaj. Ja se u ovo baš nisam uklapao. "
Ibra - odlomak iz njegove knjige...
kad ste već kod Ibre, baš sam jučer pročitao na netu jedan odlomak iz njegove knjige, al isam zaboravio staviti jučer:
" Već tada mi je bilo jasno da je Barcelona bila neka vrsta škole, zavoda. Igrači su bili korektni, nikakva greška kod njih, tu je bio i Maxwell, moj stari prijatelj iz Ajaxa i Intera. Ali ruku na srce, niko od momaka se nije ponašao kao zvijezda i to me čudilo. Messi, Xavi, Iniesta, cijela grupa, bili su kao đaci. Najbolji svjetski igrači stajali su i klanjali se, i ja ništa nisam shvaćao. Bilo je to smiješno. Ako treneri u Italiji kažu skači. zvijezde se stanu čuditi: Pazi njega, a što da skačemo?
Ovdje su svi skakali na najmanji treptaj. Ja se u ovo baš nisam uklapao. "
Ibra - odlomak iz njegove knjige...
Zlatan spada u isti kos ( za smece ) kao i Ronaldo , narcisoidni egomanijaci koji mare samo za sebe i misle da su najbolji u ovome svemiru.
A sta se tice teme Mandzo u Barci pa nebudite smijesni takvih ima na stotine samo u spanjolskoj , mislim da Barcina 2. momcad ima
igrace pored kojih bi Mandzo izgledal jednostavno smijesno..
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Evo koga su točno skauti barcelone pratili u susretu s Italijom. LINK
A manđu izgleda prati everton.
Barcelonini skauti prate [insert ime hrvatskog igrača] na Europskom prvenstvu.
Barcelonini skauti pratili su Modrića u susretu s Italijom, a ne manđu.
Stavio sam link gore gdjer je pisalo koga prade, oprosti ako nemožeš pogledati.
Barcelonini skauti pratili su Modrića u susretu s Italijom, a ne manđu.
Stavio sam link gore gdjer je pisalo koga prade, oprosti ako nemožeš pogledati.
Ma znam, pogledao sam, ali novine svašta pišu ovih dana.
Pisalo je da su i mene pratili neki dan kad sam igrao FIFU.
A Barcelona scout is following Tottenham (back from Leverkusen loan) centre back Vedran Corluka (26) in Croatia's games at the Euro. [md]
ako nista, ovo bar podize ego nasim reprezentativcima :)
Barcelona intenzivno prati dvojac Schildenfeld-Strinić, smatraju da bi oni ojačali obranu, zamijenili starog Puyola i riješili problem lijevog beka. Šuška se da će ponuditi 25m € za Šifu, hrvatsku tvrđavu, gospodara obrane i majstora igre glavom te 34m € za mladog i talentiranog Strinića čija je igra, i ofenzivna i defanzivna, protiv Italije i Irske ostavila utisak na najveće svjetske klubove. Kako tvrde strane mediji, samo potpis dijeli Strinića od igre za najbolju momčad svijeta u koju, sasvim sigurno, Strinić pripada.
Dajte ljudi uozbiljite se, što će Barceloni Ćorluka ili Modrić. Za Mandžu još i mogu shvatiti (zamjena koja ulazi kada treba probit bunker), ali i to je smiješno.
ispricavam se autobusu sto sam copypasteao link od El Mundo Deportiva... naglasavam (ako nekom nije jasno) da nisam ja izmislio to i da po meni Barceloni stvarno ne trebaju ni Corluka, ni Modric, ni Strinic, niti da zelim da Kruno Jurcic naslijedi Villanovu.
sarcasm off.
najs... moj najdrazi igrac svih vremena, Romario najavljuje svog sina u Barçi B :)
Romario (ex-Barcelona): "My son Romarinho (18) will leave Vasco this summer to join Barça B. He might soon be playing with Messi." [equipe]
Znam da je netko ovdje spominjao http://dresdirekt.com/ pa me zanima je li se netko odlučio na kupnju i jesu zadovoljni kupljenim?
Planiram kupiti dres ovdje jer je dosta jeftino s obzirom da su i hlačice i dres 350 kn. Hvala.
p.s. nadam se da se nećete naljutit što će dres biti Realov 
Znam da je netko ovdje spominjao http://dresdirekt.com/ pa me zanima je li se netko odlučio na kupnju i jesu zadovoljni kupljenim?
Planiram kupiti dres ovdje jer je dosta jeftino s obzirom da su i hlačice i dres 350 kn. Hvala.
p.s. nadam se da se nećete naljutit što će dres biti Realov 
ma nema ljutnje 
ja sam kupio, imaš slike dresa par stranica iza jer je netko tražio da pokažem slike. Uglavnom, dres je odlične kvalitete i original je, dolazi sa onim etiketama "official product". Vidi se baš po materijalu da je dres original, a i uspoređivao sam ga sa dresom od frenda, on je kupio dres u službenom dućanu kad je bio na ekskurziji i dres je identičan.
ma nema ljutnje 
ja sam kupio, imaš slike dresa par stranica iza jer je netko tražio da pokažem slike. Uglavnom, dres je odlične kvalitete i original je, dolazi sa onim etiketama "official product". Vidi se baš po materijalu da je dres original, a i uspoređivao sam ga sa dresom od frenda, on je kupio dres u službenom dućanu kad je bio na ekskurziji i dres je identičan.
Nema razlike u kvaliteti ako se uzme s brojem i natpisom igrača? To je odlična kupnja definitivno, tim više što je moguće plaćanje pouzećem pa mogu provjerit prije nego platim.
Hvala.
ma nema ljutnje 
Nema razlike u kvaliteti ako se uzme s brojem i natpisom igrača? To je odlična kupnja definitivno, tim više što je moguće plaćanje pouzećem pa mogu provjerit prije nego platim.
Hvala.
za kvalitetu sam siguran da nema razlike, ali za broj i natpis igrača nisam siguran jer sam uzeo bez natpisa dres, ali vjerujem da je u redu.
Da, tako sam i ja uzeo, platio sam pouzećem kad sam vidio da je sve u redu sa dresom.
za kvalitetu sam siguran da nema razlike, ali za broj i natpis igrača nisam siguran jer sam uzeo bez natpisa dres, ali vjerujem da je u redu.
Da, tako sam i ja uzeo, platio sam pouzećem kad sam vidio da je sve u redu sa dresom.
Sad su rekli da ako nemaju u ponudi nekog igrača, onda naručuju, što pretpostavljam znači da je sve u redu onda. Ja kupujem baš zbog natpisa, moram imati original dres Xabi-a 
Hvala još jednom na savjetu, pozdrav.