FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.802.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Kakva pičkasta igra Barce. Pa ovo je sramota za nogomet.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
FC Barcelona

Preko čega gledate? 

11 godina
Re: FC Barcelona
BeLLicus kaže...

Preko čega gledate? 

Link

E
vo ti direktan link, nadam se da radi

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Roma....

Vidal jedini gori na terenu, ovi ostali su se usrali ko nikad

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2019 21:37 (barcafan12).
15 godina
barcafan12 kaže...

Roma....

Vidal jedini gori na terenu, ovi ostali su se usrali ko nikad

Smrdi kroz tv.

11 godina
FC Barcelona

Zašto Liverpool ne igra agresivnije, nego igraju kao da imaju povoljan rezultat, brane se sa svih 10 igrača kad Barca ima loptu, čekam da krenu prema naprijed da im Barca uvali na kontru ali ovi ne jebu živu silu... 

13 godina
protjeran
Vidal najbolji na terenu.
10 godina
x18x05x kaže...
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Neymar da Pogba veliko NE.

Ne znam sto si ti gledao , jer koliki si hejter Barce i njenih igrača dobra da ista vidis.

Ali glavno po tebi da je se on pokazao , koji si jedini na svijetu koji to tvrdi.

Nisam zatucan kao ti. Jebo te Dembele i ti njega, Barcelonista svršava na Valverdea, ti na Dembelea, jedan voli mlađe drugi starije, a da dogovorite swing?

Smeta me što se npr više pljuje po Raketi ovdje nego što bi se zapravo trebalo po Dembeleu, gdje Raketa igra sezonu karijere dok panj Dembele je lošiji od jednog očajnog Pogbe. Briga mene što će biti kasnije sa obojicom i kakvi igrači će postati ili neće, govorim o onom što sam gledao cijelu sezonu + LP. 

Smiri se, nema smisla raspravljati i vrijeđati. 

Ti šuti

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čak po prilikama Barca i bolja na kraju, ali Liverpool ima inicijativu što je i logično, Barca mora sad nastaviti još jače, moraju zabiti jer ako Liverpool zabije sad opet prvi eto ti panike, uvuć će im se Roma u glavu i neće biti dobro...ako Barca prođe večeras lagano svi kleknuti pred Vidala i ljubiti mu noge, čovjek sam drži sredinu XY oduzetih lopti, dobrih dijagonali, srce je čovjek ostavio na terenu... Coutinho nevidljiv osim one prilike, Messi osim gola isto jako dobar, neće ga danas, ali ako ovako nastave valjda će ući nešto...

10 godina
FC Barcelona

Stigao sam na zadnjih 5min i da kolega nije postavio link nebi mi se ni dalo tražiti. Komentari opravdani, ono što sam vidio je očajno. To ne dolikuje klubu poput Barce, visi Roma gadno.

13 godina
protjeran
Nece se ponovit Roma. Ako zagusti, Vidal ce se potuc s nekim i unijet nemir.
15 godina
matrix777 kaže...
x18x05x kaže...
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Neymar da Pogba veliko NE.

Ne znam sto si ti gledao , jer koliki si hejter Barce i njenih igrača dobra da ista vidis.

Ali glavno po tebi da je se on pokazao , koji si jedini na svijetu koji to tvrdi.

Nisam zatucan kao ti. Jebo te Dembele i ti njega, Barcelonista svršava na Valverdea, ti na Dembelea, jedan voli mlađe drugi starije, a da dogovorite swing?

Smeta me što se npr više pljuje po Raketi ovdje nego što bi se zapravo trebalo po Dembeleu, gdje Raketa igra sezonu karijere dok panj Dembele je lošiji od jednog očajnog Pogbe. Briga mene što će biti kasnije sa obojicom i kakvi igrači će postati ili neće, govorim o onom što sam gledao cijelu sezonu + LP. 

Smiri se, nema smisla raspravljati i vrijeđati. 

Ti šuti

Upravo zbog toga. Što ti ne navijaš za Barcu pa nemaš pravo komentirati. Sve što kažeš je vrijeđanje. Ono, glupo pravo. I za kraj Ti šuti.

15 godina
FC Barcelona

Alba, Rakitić i Roberto očajni do bola. Alba stalno traži Messija a ima Coutinja otvorenog i naravno ništa od akcije. 

10 godina

Bolje čestitaj kako si obećao, ili nisi dosljedan?

15 godina
matrix777 kaže...

Bolje čestitaj kako si obećao, ili nisi dosljedan?

Uhh, koji si ti komad budale. Ajde sad upotrijebi tu tražilicu za svoje retardirane komentare. Pa ih postaj ovdje.

13 godina
protjeran
Sami sebi zabijamo golove. Coutinha izvaditi sto prije
10 godina
FC Barcelona

Kao navijač barce, dabogda ispali nakon ovakve igre.

11 godina
kexzoR kaže...
Sami sebi zabijamo golove. Coutinha izvaditi sto prije

Jel tebi ovaj forum sve u životu?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto ga na...

9 godina
protjeran
FC Barcelona

ahahhaah aaaa muke ti Isusove šta je ovo!?!?

Napad je najbolja obrana :)
16 godina
FC Barcelona

Evo Rome opet :(

14 godina
neaktivan
Seki001 kaže...

ahahhaah aaaa muke ti Isusove šta je ovo!?!?

Ovo je Valverde...

10 godina
FC Barcelona

Roma je zabila 3, ovo će biti još gore. Sad navijam za Liverpool ostatak tekme.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još se jednom pokazuje Valverde nije trener za Barcelonu. Kukavica i taj kukavicluk je prenio na igrace.

2 razlike prokockas protiv Rome proslu sezonu sada pusi 3 razlike od Liverpoola i moze ga spasiti jedino Messi i pojedinacni

ucinak. ovako smo mogli i u prvoj utakmici proci. I da osvojimo Ligu prvaka ne zelikm ga vise nikada gledati u barci i nek sa sob0om vodi sve stovatelje i sljepce koji misle da je on genije takicki. SRAMOTA

17 godina
FC Barcelona

Jel to Valverde ili Marin Cilic na klupi Barcelone

11 godina
FC Barcelona

La Liga i kup.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmoooo Valveredee!! Doktoreee

16 godina
FC Barcelona

Realno, kad ti Origi i Wijnaldum zabiju po 2 gola, ni ne zasluzujes proci dalje

11 godina
FC Barcelona

Kakve preplacene pickice. Ista stvar kao i prosle sezone da se dogodi istoj ekipi istom treneru. Jadan Messi. Ova govna od igraca se ne isplati vise gledati. 

11 godina
FC Barcelona

Barcelona ne može tri kvalitetna pasa spojit, nisu ni zaslužili proć, povukli se po najveće pičk*tine, nakon ovog zbilja treba bojkotirat Barcelonu, barem dok Valverde ne ode.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice