Kakva pičkasta igra Barce. Pa ovo je sramota za nogomet.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Kakva pičkasta igra Barce. Pa ovo je sramota za nogomet.
Preko čega gledate?
Roma....
Vidal jedini gori na terenu, ovi ostali su se usrali ko nikad
Roma....
Vidal jedini gori na terenu, ovi ostali su se usrali ko nikad
Smrdi kroz tv.
Zašto Liverpool ne igra agresivnije, nego igraju kao da imaju povoljan rezultat, brane se sa svih 10 igrača kad Barca ima loptu, čekam da krenu prema naprijed da im Barca uvali na kontru ali ovi ne jebu živu silu...
Neymar da Pogba veliko NE.
Ne znam sto si ti gledao , jer koliki si hejter Barce i njenih igrača dobra da ista vidis.
Ali glavno po tebi da je se on pokazao , koji si jedini na svijetu koji to tvrdi.
Nisam zatucan kao ti. Jebo te Dembele i ti njega, Barcelonista svršava na Valverdea, ti na Dembelea, jedan voli mlađe drugi starije, a da dogovorite swing?
Smeta me što se npr više pljuje po Raketi ovdje nego što bi se zapravo trebalo po Dembeleu, gdje Raketa igra sezonu karijere dok panj Dembele je lošiji od jednog očajnog Pogbe. Briga mene što će biti kasnije sa obojicom i kakvi igrači će postati ili neće, govorim o onom što sam gledao cijelu sezonu + LP.
Smiri se, nema smisla raspravljati i vrijeđati.
Čak po prilikama Barca i bolja na kraju, ali Liverpool ima inicijativu što je i logično, Barca mora sad nastaviti još jače, moraju zabiti jer ako Liverpool zabije sad opet prvi eto ti panike, uvuć će im se Roma u glavu i neće biti dobro...ako Barca prođe večeras lagano svi kleknuti pred Vidala i ljubiti mu noge, čovjek sam drži sredinu XY oduzetih lopti, dobrih dijagonali, srce je čovjek ostavio na terenu... Coutinho nevidljiv osim one prilike, Messi osim gola isto jako dobar, neće ga danas, ali ako ovako nastave valjda će ući nešto...
Stigao sam na zadnjih 5min i da kolega nije postavio link nebi mi se ni dalo tražiti. Komentari opravdani, ono što sam vidio je očajno. To ne dolikuje klubu poput Barce, visi Roma gadno.
Neymar da Pogba veliko NE.
Ne znam sto si ti gledao , jer koliki si hejter Barce i njenih igrača dobra da ista vidis.
Ali glavno po tebi da je se on pokazao , koji si jedini na svijetu koji to tvrdi.
Nisam zatucan kao ti. Jebo te Dembele i ti njega, Barcelonista svršava na Valverdea, ti na Dembelea, jedan voli mlađe drugi starije, a da dogovorite swing?
Smeta me što se npr više pljuje po Raketi ovdje nego što bi se zapravo trebalo po Dembeleu, gdje Raketa igra sezonu karijere dok panj Dembele je lošiji od jednog očajnog Pogbe. Briga mene što će biti kasnije sa obojicom i kakvi igrači će postati ili neće, govorim o onom što sam gledao cijelu sezonu + LP.
Smiri se, nema smisla raspravljati i vrijeđati.
Upravo zbog toga. Što ti ne navijaš za Barcu pa nemaš pravo komentirati. Sve što kažeš je vrijeđanje. Ono, glupo pravo. I za kraj Ti šuti.
Alba, Rakitić i Roberto očajni do bola. Alba stalno traži Messija a ima Coutinja otvorenog i naravno ništa od akcije.
Kao navijač barce, dabogda ispali nakon ovakve igre.
Jel tebi ovaj forum sve u životu?
Eto ga na...
ahahhaah aaaa muke ti Isusove šta je ovo!?!?
Evo Rome opet :(
ahahhaah aaaa muke ti Isusove šta je ovo!?!?
Ovo je Valverde...
Roma je zabila 3, ovo će biti još gore. Sad navijam za Liverpool ostatak tekme.
Još se jednom pokazuje Valverde nije trener za Barcelonu. Kukavica i taj kukavicluk je prenio na igrace.
2 razlike prokockas protiv Rome proslu sezonu sada pusi 3 razlike od Liverpoola i moze ga spasiti jedino Messi i pojedinacni
ucinak. ovako smo mogli i u prvoj utakmici proci. I da osvojimo Ligu prvaka ne zelikm ga vise nikada gledati u barci i nek sa sob0om vodi sve stovatelje i sljepce koji misle da je on genije takicki. SRAMOTA
Jel to Valverde ili Marin Cilic na klupi Barcelone
La Liga i kup.
Ajmoooo Valveredee!! Doktoreee
Realno, kad ti Origi i Wijnaldum zabiju po 2 gola, ni ne zasluzujes proci dalje
Kakve preplacene pickice. Ista stvar kao i prosle sezone da se dogodi istoj ekipi istom treneru. Jadan Messi. Ova govna od igraca se ne isplati vise gledati.
Barcelona ne može tri kvalitetna pasa spojit, nisu ni zaslužili proć, povukli se po najveće pičk*tine, nakon ovog zbilja treba bojkotirat Barcelonu, barem dok Valverde ne ode.