FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.802.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
pique, iniesta, paulinho i rakitic su danas odigrali katastorfa.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uhhh uhvatila x, ali svejedno izdominirali ih ko budale.

Barça stala na nagaznu minu. Sevilla otkad je ispizdila Man Utd kao neka ozbiljna ekipica, a znam da su u ligi bili kanta za napucavanje. Baš sam prelistao rezultate, znači, popili petardu od Reala, Atletica, Betisa, Eibara, Valencije 4-0 i 2-0...

Mislim razumio bih, Barca se čuva za LP, ali i Sevilla isto igra LP, hebemu.

Ovo je bila nemoguća misija, sa ovakom igrom X. Ovaj Valverde stvarno sretnik.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 22:49 (Dante05).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Denis Suarez pokazao da mora igrati više.Barem onako kao što je Gomes scvaku utakmicu ulazio.

Slaba partija.Bez Busqetsa sredina ne stima.

Dembele slab svaku loptu izgubio.Pualinho previše komplicira ponekad.Rakitic dobar.

Coutinho jedan od najboljih na terenu.

Dobro je da igramo sa Romom da nije neki jači protivnik inače ih bio dosta sumnjičav.Ali znamo da je ovako svake godine poslije rperezentacija.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dembele slab svaku loptu izgubio.

Ma daj, nemoj mi reći?! Dobro pa si napokon primjetio kakvog panja smo kupili. Kakvo čekanje, 20g, treba mu prilagodba itd... Treba priznati pušenje propalog transfera, samom sebi, onda tek se može ići naprijed.  

Dembelea na posudbu ili prodaju u Real, uz Benzemu će se boriti za 8.mj. nagodinu.

Igrač koji je došao zamjeniti najskuplji transfer u povijesti, nema pravo na kredite. Smješni ste svi odreda koji mu i dalje dajete šansu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 22:50 (matrix777).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

messiju treba napraviti spomenik velicine sagrada familije.

11 godina
protjeran

Tvoje molitve su se uslisile da ocvijek odigra lose.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dembele slab svaku loptu izgubio.

Ma daj, nemoj mi reći?! Dobro pa si napokon primjetio kakvog panja smo kupili. Kakvo čekanje, 20g, treba mu prilagodba itd... Treba priznati pušenje propalog transfera, samom sebi, onda tek se može ići naprijed.  

Dembelea na posudbu ili prodaju u Real, uz Benzemu će se boriti za 8.mj. nagodinu.

Da barem pročitaš svoje postove, sigurno bi razmislio šta ćeš slijedeće napisati.

Pričekati ga iduću sezonu, ako bude loš ja ti prvim čestitam i kažem da si bio u pravu.

Meni je samo žao što su dali toliko novca za njega, jasno veliki pritisak odlaskom Neymara

pa su morali kupit neko zvučno ime i dati puno para.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina

Pa Bog te mazo, mali je došao zamjeniti Neymara, najskuplji transfer u povijesti. Pa nije to Boško Balaban da ga se čeka. Zamjena Neymaru treba biti GOTOV igrač, a ne "momak koji pokazuje potencijal". Pa Pjaca bi rasturao na toj poziciji. O čem vi pričate.

Moji postovi od prije samo potvrđuju iz utakmice u utakmicu ono o čemu govorim.

13 godina
protjeran
jedva cekam kad se dembele popisa po kriticarima :D
15 godina
matrix777 kaže...

Pa Bog te mazo, mali je došao zamjeniti Neymara, najskuplji transfer u povijesti. Pa nije to Boško Balaban da ga se čeka. Zamjena Neymaru treba biti GOTOV igrač, a ne "momak koji pokazuje potencijal". Pa Pjaca bi rasturao na toj poziciji. O čem vi pričate.

Moji postovi od prije samo potvrđuju iz utakmice u utakmicu ono o čemu govorim.

Bez priprema je došao, desila se ta povreda i psihički je pao. Ljudi kao ti to nikad neće razumjeti.

Sigurno će biti bolji iduće sezone, jer se nogomet ne zaboravlja igrati preko noći.

I zadnje, Ne postoji igrač koji može Neymara zamjeniti. Veliki propust Barcine uprave što su ga pustili.

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

I zadnje, Ne postoji igrač koji može Neymara zamjeniti. Veliki propust Barcine uprave što su ga pustili.

Mozda imas pravo da nema igraca koji ce zamjeniti Neymara, ali mene to ne brine bas. I nije ga uprava pustila, vec je PSG ponudio
otkupnu klauzulu i Barca tu nista nije mogla, Neymar je sam odlucio otici. Uostalom Neymar se pocinje previse raspustati
i brini oko para i slicno, ne bih se iznenadio da si sam unisti karijeru svojim ponasanjem. Iako vjerujem da bi jednog dana kada Messi
ode u mirovinu, bilo lakse imati Neymara u ekipi, ali njegov izbor je bio otici, sad se kaje. 

Ono sto mene brine je odlazak najveceg ikada Messia u mirovinu jednog dana, e to ce biti muka. Druga stvar koja me brine je da ovu veznu
liniju vise rjesimo. Danas, a nije je joj prvi puta, je izgledala tragikomicno. Iniesta je u godinama i to se vidi. Busquets takoder nece jos bas dugo,
a vidili smo i veceras koliko je vazan. Dakle treba srediti vezu. Jedva cekam da vidim Arthura na djelu, a pojacavaju se glasine da je Barca
zainteresirana za Eriksena, iako ne znam di bi igrao. Coutinho mi nekako bolji kada igra u vezi na Iniestinom mjestu, nego kada igra krilnog
napadaca. 

13 godina
FC Barcelona

Meni samo nije jasno kako jedno ljudsko bice se moze nositi sa psihickom torturom i pritiskom da nosi na svojim leđima reprezentaciju Argentine i Barcelonu odjednom, i istovremeno svaku utakmicu pokaze nesto novo, i to tako da se nakon svake utakmice cijeli nogometni svijet divi njegovoj perfekciji.

Samo sam zelio kao navijač Barcelone da se zahvalim Bogu sto imam priliku da gledam najboljeg igraca svih vremena.

MES QUE UN CLUB
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekivano lošija utakmica. Reprezentatina pauza i izostanak Buskeca i Messija, dva najbolja i najvaznija igraca Barcelone. Uvijek smo poslije pauze slabi. Kako stvari stoje, sudbina je da Valverdeova prva sezona prodje bez poraza.

17 godina
FC Barcelona

Nejasno mi je zasto Valverde forsira 4-4-2.

Ne koristi brzinu Semeda i Dembelea, nego forsira Roberta na beku.

Jako lose odluke radi, a cijela momcad je umorna.

13 godina
FC Barcelona

Ne razumijem kako mozes reci da covjek radi lose odluke a imamo niz od 37 utakmica u ligi bez poraza. Mozda bi i trebao koristiti Semeda, mozda bi i bolje Semedo se uklopio. Ali mislim da je Valverde zasluzio svo nase povjerenje.

Ove sezone je uklopio Paulinha, Coutinha, Iniestu rotirao, davao sansu i Cillesenu, koristio mlade igrace u kupu. Nasao mjesto Dembeleu. Cak i Rakitic igra svoj najbolji fudbal u karijeri pod okriljem Valverdea. I ono najvaznije pocetkom aprila smo u utrci za sva 3 trofeja.

MES QUE UN CLUB
10 godina
x18x05x kaže...

Bez priprema je došao, desila se ta povreda i psihički je pao. Ljudi kao ti to nikad neće razumjeti.

Sigurno će biti bolji iduće sezone, jer se nogomet ne zaboravlja igrati preko noći.

Evo sad ćemo vidjeti kad se Neymar vrati nakon ozljede, hoće li "pasti" ili i dalje pokazivati odlične partije.

Previše toga jednostavno ne ide u istu rečenicu. Spominjanje 20god Dembeleovih, štrajk u Dortmundu, ozljeda...

Poszoje igrači koju su imali slične nezgode pa nakon povratka na travnjak su ponovno briljirali. Zašto onda Dembelea stavljazi pod stakleno zvono? Jbg, teško je priznati loš transfer, ali to samo pogoršava stvari. 

Tipa "koštao je preko 100mil, MORA igrati jako dobro makar ga čekali 3 sezone" je jako glup i skup stav za jednu momčad poput Barcelone. A vi to očito podržavate. 

Ja sam želio da se dovede Dele Ali, možda nebi briljirao kao top igrač svijeta ali bi zasigurno dao puno više od Dembelea.

Sličnu grešku je Real radio sa Benzemom.

Ja ne kažem da sam 100% u pravu, ali više jesam nego nisam. Kažem samo da se ne treba 100% osloniti na Dembela da ce igrati jako dobro iduce sezone, treba imati vec sad plan B za njega.

Pa nije kraj svijeta ga prodati iduci godine i probati izvuci barem 70% novaca koji se dao za njega. Ali tesko je priznati loše kupnje, i navijačima i upravi.

13 godina
protjeran
pa jebo ga kru, covjek ima 20 godina, a neymar 25. dembele se mora razvijati, a neymar je gotov igrac.....
15 godina

Kao da sa panjom pričaš, čovjek uporan sa tim svojim stavovima. 

8 godina
neaktivan
CoLLo kaže...

Ne razumijem kako mozes reci da covjek radi lose odluke a imamo niz od 37 utakmica u ligi bez poraza. Mozda bi i trebao koristiti Semeda, mozda bi i bolje Semedo se uklopio. Ali mislim da je Valverde zasluzio svo nase povjerenje.

Ove sezone je uklopio Paulinha, Coutinha, Iniestu rotirao, davao sansu i Cillesenu, koristio mlade igrace u kupu. Nasao mjesto Dembeleu. Cak i Rakitic igra svoj najbolji fudbal u karijeri pod okriljem Valverdea. I ono najvaznije pocetkom aprila smo u utrci za sva 3 trofeja.

gdje ces se cuditi sto to pisu. sasvim je svejedno kakvi su rezultati. I u ligi prvaka su bez poraza. I ako osvoji tripletu, i neku pripremnu na ljeto uzgubi od nekog hofenhajma il liverpula opet ce ista prica biti. I ako narednu sezonu osvoji sva tri trofeja opet ce pisati gluposti o dembeleu, samedu, robertu itd. 

i kad sve saberes i oduzmes, ne radi se tu o mišljenju, nego nešto što ima veze sa patologijom. neobjašnjivo

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ljudi budimo realni mi smo bez Messija prosječna ekipa, jučer je samo jedna u nizu utakmica koja je to dokazala. Đabe nama pojačanja i od 100 i od 150 i od 300 milijuna eura, nitko nikad neće bit ni približno kao Messi. Nitko nije imao niti će imati tu moć da preokrene utakmicu, da toliko utječe na igru cijele momčadi. Kao što netko gore reče strah me dana kada će Messi otići, mogli bi doživjeti sudbinu jednog Manchestera i Milana koji su postali nebitni klubovi u europskim razmjerima,  a niti su u svojoj državi bitan faktor. Ali dobro treba pametno ulagati u budućnost i pripremati se na odlazak kralja, a do tada uživati i biti počašćeni što ga možemo gledati. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 16:26 (barcafan12).
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

mozda je taj 4-4-2 razlog zbog kojeg primamo malo golova ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 17:15 (kexzoR).
8 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Mitch kaže...

mozda je taj 4-4-2 razlog zbog kojeg primamo malo golova ove sezone.

evo sad je pola 8 poslijepodne, dan nakon katastrofalne utakmice protiv sevilje, i izgubljena 2 boda koji bi nas mogli koštati jako mnogo, a uprava još nije dala otkaz Valverdeu. SRAMOTA.

11 godina
neaktivan
CoLLo kaže...

Uklopio Coutinha, Dembelea i davao sansu Cillesenu. Na stranu sve dobro sto je Valverde ucinio, ali ovi razlozi koje ti navodis su
smjesni u najmanju ruku. Coutinhu nasao mjesto, prvo ga forsirao na desnoj strani sto se vidilo da mu ne lezi, a druga stvar je uklopiti
igraca kao Coutinha mogu i ja. Zna se sta Coutinho igra lijevi krilni i po meni jos bolje lijevi vezni di igra Iniesta. Ajde Paulinha je uklopio,
to ti prinajem, a za Dembelea je stvar poznata, zna se sta moze igrati, a jos ga nije bas uklopio kako ti kazes. Davao sansu Cillesenu, ma daj, 
pa kakvo je to postignuce, to je normalna stvar u kupu.

I da,k treba biti iskren i reci da je radio dosta cudnih odluka, ali nekako ga vecinom Messi izvuce. Ne treba Valverdea nesto napadati, ali
ne treba ga ni nesto braniti. Neka radi pa cemo viditi do kraja ove i u narednoj sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 22:23 (danny_2).
17 godina
barcafan12 kaže...

Ma ljudi budimo realni mi smo bez Messija prosječna ekipa, jučer je samo jedna u nizu utakmica koja je to dokazala. Đabe nama pojačanja i od 100 i od 150 i od 300 milijuna eura, nitko nikad neće bit ni približno kao Messi. Nitko nije imao niti će imati tu moć da preokrene utakmicu, da toliko utječe na igru cijele momčadi. Kao što netko gore reče strah me dana kada će Messi otići, mogli bi doživjeti sudbinu jednog Manchestera i Milana koji su postali nebitni klubovi u europskim razmjerima,  a niti su u svojoj državi bitan faktor. Ali dobro treba pametno ulagati u budućnost i pripremati se na odlazak kralja, a do tada uživati i biti počašćeni što ga možemo gledati. 

Haha pa ali to je nerazumno.

Po cemu su ovi igraci u ekipi losiiji od oni na istim pozicijama u Sevilli?

Tocno 2-0 su losiji od cijele ekipe Seville bez Messija.

Jedan Coutinho je 2-0 losiji od Jesusa Navasa? Sta smo ga kupovali onda.

(

Uopce nije u tome stvar, stvar je u tome da treneri iz La Lige ne znaju korisitit ovakve igrace kakve imaju u Barci. Trener Seville ocigledno koristi bolje prosjecne igrace, nego Valverde dokazane zvijezde.

8 godina
neaktivan

hahahahhahahah a od cega ga je to Messi izvuko?

11 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Mozes se smijati koliko hoces, ali izvukao ga je iz poraza nekoliko puta i u prvenstvu i u ligi prvaka. Pa Chelasea smo prosli najvise zahvaljujuci Messiu.
U Prvoj utakmici nista napravili nismo, gol smo dali iz njihova poklona, a lako je ta tekma mogla zavrsiti 1 ili 2 i vise razlike za Chealsea,
u uzvratu smo dobili 3:0, opet najvise zahvaljujuci Messiu, a igra je bila takva da smo mogli ispast vec onda. U prvenstvu ova utakmica protiv
Seville gdje smo mogli dobiti izgubiti s lakocom, opet se Messi javlja na kraju. Imamo rekordan niz bez poraza, ali ako si gledao Barcine utakmice
mogao si viditi koliko smo se puita izvlacili bez igre, unatoc slaboj i nikakvoj igri sve na individualizam Messia i slicno. 
Protiv Atletika pobjeda Messievim slobodnjakom, a i tim slobodnjacima ga je znao izvaciti. Opcenito, kada nema igre, ima Messia, a to su i vecina nogometnih 

trenera izjavila. Priznao ti to ili ne.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

to je tocno, no samo zato sto je jedino messiju dozvoljen roaming....u very fluid sistemu koji valverde ocito zeli igrati, svi moraju biti ko messi, odnosno svi moraju roamati...od igraca se trazi da da 150%, ali mu se daje i maksimalna sloboda da zaobidje takticke postavke ukoliko se ukaze potreba za to, i tu valverde drzi kocnicu, ko da vozi pod rucnom...ocito misli da je samo messi sposoban za to...

very fluid counter 442 ili 433 je sistem u kojem cijela momcad mora biti tunirana na counter i igrati kao jedan...igra se na inteligenciju, ne fizicku moc, a jedini koji je po valverdeovom misljenju podoban za tako nesto je messi...ostali su klasa ispod, fluid...ili ce im dozvoliti svima da pokazu svoj talent, ili ce messi nastaviti spasavati stvar ili ce naletit na bayern...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 19:34 (Gorstak79).
13 godina
protjeran
nadam se da ce sutra denis uci u 60. min umjesto inieste i pokazat sto zna.
15 godina
kexzoR kaže...
nadam se da ce sutra denis uci u 60. min umjesto inieste i pokazat sto zna.

Ja se nadam da neće, nego da će Iniesta ući umjesto njega. 

8 godina
neaktivan
danny_2 kaže...
Barcelonista kaže...

Mozes se smijati koliko hoces, ali izvukao ga je iz poraza nekoliko puta i u prvenstvu i u ligi prvaka. Pa Chelasea smo prosli najvise zahvaljujuci Messiu.
U Prvoj utakmici nista napravili nismo, gol smo dali iz njihova poklona, a lako je ta tekma mogla zavrsiti 1 ili 2 i vise razlike za Chealsea,
u uzvratu smo dobili 3:0, opet najvise zahvaljujuci Messiu, a igra je bila takva da smo mogli ispast vec onda. U prvenstvu ova utakmica protiv
Seville gdje smo mogli dobiti izgubiti s lakocom, opet se Messi javlja na kraju. Imamo rekordan niz bez poraza, ali ako si gledao Barcine utakmice
mogao si viditi koliko smo se puita izvlacili bez igre, unatoc slaboj i nikakvoj igri sve na individualizam Messia i slicno. 
Protiv Atletika pobjeda Messievim slobodnjakom, a i tim slobodnjacima ga je znao izvaciti. Opcenito, kada nema igre, ima Messia, a to su i vecina nogometnih 

trenera izjavila. Priznao ti to ili ne.

Dok tvoje postove nisam poceo citati nisam ni znao da je Messi Valverdeov uposlenik. Messi radi, Valverde kupi med.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice