FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.819
|
čitano: 6.830.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Hahaha kako bolestan podnaslov na 24 sata.

Barca preko Getafea smanjila na -1: Abidal pobrao ovacije...Nogometaši Barcelone lako su se obračunali s Getafeom pregazivši ih 4-0. Najbolji je bio Sanchez s dva gola, a pobjeda je bila posvećena transplantiranom Abidalu

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
FC Barcelona

s jucerasnje utakmice, xaviju ponisten cisti gol... ok, sad kao nije bitno jer je zavrsilo 4:0, ali da se to dogodi u el clasicu... uh...

15 godina
FC Barcelona

Guardiola sinoć upisao 121.pobjedu u Primeri i izjednačio se s Rijkaardom.

i danas Thiago slavi svoj 21.rođendan. Poželimo mu još puno godina u Barci.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 13:33 (antimadridista).
15 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

s jucerasnje utakmice, xaviju ponisten cisti gol... ok, sad kao nije bitno jer je zavrsilo 4:0, ali da se to dogodi u el clasicu... uh...

Iz ovog kuta mi baš i nije 100% da je prošla. Prije da je nego nije, ali radi se doslovno o milimetrima.

15 godina
neaktivan
Koja ti je dioptrija? Jer lopta je kompletno prosla crtu...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
protjeran
FC Barcelona
Lako gledati kad se snimka zaustavi pa se slika pogleda iz 5 različitih kuteva, iznimo je teško za linijskog suca da odredi jeli lopta prošla liniju ili ne.Kad se zaustavi snimka može se vidjeti da je lopta prošla gol liniju, tak da su vas suci zafrknuli za taj jedan gol.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
13 godina
FC Barcelona

http://www.marca.com/2012/03/20/multimedia/graficos/1332251926.html
tu možete računati koliko će imati barca i real bodova nakon utakmica ovisno o rezultatu {#}

Po mojoj procjeni +5 za Barcu, Real kiksa danas, kod seville i Bilbao-a

15 godina
protjeran
KiX777 kaže...

tu možete računati koliko će imati barca i real bodova nakon utakmica ovisno o rezultatu {#}

Real protiv Seville igra doma.Bodove bi još mogli izgubiti, prema mojoj procjeni kod Bilbaoa i na Camp Nou.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kiksat ce brotiv bilbao-a i protiv nas ;)

16 godina
FC Barcelona

kiksat ce vec danas protiv atletica... f*ck yeah! {#}

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

kiksat ce vec danas protiv atletica... f*ck yeah! {#}

Nada je tu,ali budimo realni sve osim pobjede penalda i drustva od 3+ razlike je veliko iznenadenje

15 godina
N3N0 kaže...
Koja ti je dioptrija? Jer lopta je kompletno prosla crtu...

To nikak ne možeš tvrdit samo na temelju ovog videa smiješno niske rezolucije jer se ne vidi crta i usporedba s loptom. Lako je moguće da je lopta milimetar na crti, pa po tome ovo nije gol. Al ok, tješite se da su svi protiv vas.

15 godina
neaktivan
Ma kojeg ce ti vraga crta kad imas pogled od stative do stative, to je prokleta crta?! Ako ti je niska rezolucija upisi na youtube xavi disallowed i pogledaj video bolje kvalitete, pogled iza branke dijagonalno - jasno se vidi gdje stoji lopta i mozes nekom logikom zakljuciti da je unutar gola kad gledas kut lopte i stative... ne kazem ja da je itko protiv Barce (dok eno zadnji post u vasoj temi spominje kradju kao uzrok pada Reala), ali gol je gol. Lopta milimetar na crti pa ovo nije gol? Wtf?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

14 godina
N3N0 kaže...
. Lopta milimetar na crti pa ovo nije gol? Wtf?

Vjerojatno misli na to da lopta mora 100 % prijeći crtu, iako mislim da ovo nije dvojbena situacija. 

Why so serious?
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ma kojeg ce ti vraga crta kad imas pogled od stative do stative, to je prokleta crta?! Ako ti je niska rezolucija upisi na youtube xavi disallowed i pogledaj video bolje kvalitete, pogled iza branke dijagonalno - jasno se vidi gdje stoji lopta i mozes nekom logikom zakljuciti da je unutar gola kad gledas kut lopte i stative... ne kazem ja da je itko protiv Barce (dok eno zadnji post u vasoj temi spominje kradju kao uzrok pada Reala), ali gol je gol. Lopta milimetar na crti pa ovo nije gol? Wtf?

pa ako je lopta milimetar na crti onda nije gol

ali uopce nije vazno sta se s tim zamarate da bilo 4 0 ili 5 0 zamisli pobjeda je pobjeda i uzeli ste 3 boda idemo dalje

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

El classico ce odlučiti. Ništa nije nemoguće,ovisimo o sebi i nadam se da i ove godine uzimamo naslov.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 16:56 (warhed).
16 godina
FC Barcelona

Evo jedna sa gaga. Šteta zbog sudčevog dresa..but still epic.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 17:57 (sirka666).
15 godina
warhed kaže...

El classico ce odlučiti. Ništa nije nemoguće,ovisimo o sebi i nadam se da i ove godine uzimamo naslov.

ako real večeras pobjedi više ne!

nadam se da će Falcao biti efikasan večeras

0_o
16 godina
neaktivan
Mora moj Atletico pobijedit večeras :P
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako izvuku barem bod dizem spomenik Thibaut Nicolas Marc Courtois-u

15 godina
N3N0 kaže...

I ja budala se idem svađat s nekim tko ni pravila ne zna.

15 godina
FC Barcelona

Zanimljivo je to da ako mi osvojimo ligu da Bilbao ima direktan ulaz u Europa ligu i također mjesto u finalu Španjolskog Superkupa, to je još jedan dodatan motiv i razlog zašto bi Bilbao mogao oteti bodove Realu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:55 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Zanimljivo je to da ako mi osvojimo ligu da Bilbao ima direktan ulaz u Europa ligu i također mjesto u finalu Španjolskog Superkupa, to je još jedan dodatan motiv i razlog zašto bi Bilbao mogao oteti bodove Realu.

Mislim da će imat dosta motiva i bez toga. Nadam se da će ipak odmarat igrače za europska natjecanja.

Btw, kak je situacija ak Bilbao osvoji Europsku ligu, imaju automatski ulazak slijedeće sezone bez obzira na prvenstvo ili ne?

17 godina
antimadridista kaže...

Možeš li malo pojasniti ovo?

Je si li mislio ako pobjedi Barcu onda ima direktan ulaz?

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 20:46 (crystal6).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pomalo offtopic, ali znam da mnogi ovdje koriste sopcast za gledanje streamova... od sada je dostupan i za android. :)

http://www.sopcast.org/

15 godina
neaktivan
Idem probati :D hvala
15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...

Možeš li malo pojasniti ovo?

Je si li mislio ako pobjedi Barcu onda ima direktan ulaz?

neznam zašto su direktno u Europa ligi ako Barca bude prva,tako sam pročitao i potvrdilo ih je dosta da je istina,vjerojatno ima neke veze sa koeficijentima natjecanja i ostalim,ali neznam ni ja kako. Jedino mogu objasniti ovo za Superkup,ali vjerujem da je to svima jasno zašto. A i bez svega toga je Bilbao uvijek napaljen na Real.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:33 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice