- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večeras je nogometni klub Osasuna promijenio ime u OSAMsuna :D
vidili smo sta je barca napravila milanu milan ide sa bodom jer je igro talijanski nogomet koji samo talijani znaju igrat.uskoro ce se juve opet dic u dane stare slave .pozdrav u uzivajte jos malo u barceloni i posjedu lopte .
joj pa ime ti je jurica.,,,,idi lizi noge mesiju.da si imalo pametan znao bi ko igra najbolji nogomet.zbogom jurice
Napad je najbolja obrana.

zamene je napoli novi u ligi .mos ti plazit po mesiju smecu. samo roma inter juve i milan su vrh italije i to zna svako ko nema vakuma u glavi i kad barcelona bude pocela gubit u ligi prvaka sprdat cu ti se nacu te na fejsu nabavit cu tvoj kucni broj . jedva cekam
Nisu sad ušli, ali nije ni daleko od točnog. Ne bih baš rekao da je napoli u vrhu talijanskog nogometa, 2006/07 su tek ušli nakon bankrota nazad u serie A. (Za neznalce: http://hr.wikipedia.org/wiki/S.S.C._Napoli na dnu se nalazi povijest po sezonama)
I da Barcelona je znatno bolja momčad od Milana trenutno, ali smiješno je govorit da Barcelona ima bolju obranu. Obrana im je loša i inače (sad ju ni nemaju XD), samo što igraju nogomet s puno posjeda pa protivnici nemaju puno prilika.
@Antimadridista Pogledaj bolje. U zadnjih 12 godina su jedino dobre rezultate postizali u serie B (osim prošle sezone naravno).
Obrana im je loša i inače (sad ju ni nemaju XD), samo što igraju nogomet s puno posjeda pa protivnici nemaju puno prilika.
Ne bih baš reka da je loša, više da nije na nivou ostale momčadi.

Hahaha jesmo živčani XD.
Pretpostavljam da se direktno obraćaš baš igoru, jer moj komentar je isključivo odgovor na gluposti koje su napisane na prošloj stranici. Da se pogleda na wikipediji ili na nekoj stranici prije nego što se napišu besmisleni komentari znalo bi se. A što se tiče obrane definitivno kad su u punom sastavu nisu loši (u usporedbi s ostatkom momčadi i dalje su lošiji), ali u tom sastavu ih rijetko kad vidiš u zadnje vrijeme. Sramota je za takav klub, za koji se govori da je trenutno nabolji na svijetu, da nemaju kvalitetnog stopera za zamjenu. Dok nije bilo abidala igrao je mascherano, a sad još gore kad nema puyola i piquea. Možeš ti govorit šta hoćeš, ali da im dođe fizički jaka momčad (protiv kojih uvijek slabije igraju) i dođe u prilike pa pojeli bi mascherana i busquetsa u obrani.
Btw. Abidal i Puyol su baš mladići :)
Ima Barca odlicnu obranu kad su spremni i Pique i Puyol, al kad njih nema to je loše..
Pogotovo sad kad nema obojice
Spam obrisan,držite se teme.
draži mi je onaj podatak bod više od reala...
Kako je uspio izgubiti lol. Vidim na livescoreu da je krvav meč bio, 13 žutih i 1 crveni.
Ma igro im je on od neke 60. minute, no uzalud kad je Levante superiorniji. Svaka im čast!
gledao sam utakmicu od 70.minute,i moram reći da Realovci stvarno ne znaju podnijeti poraz,opet je Pepe poludio i namjerno udario igrača,a zato je dobio samo žuti karton,ja gledam i nevjerujem.
dobro nam je došao kiks Reala,sad Barca ima bod više od Reala i dva manje od Valencije,ali ne mislim da će Valencia dugo izdržati na vodećem mjestu na ljestvici,nadam se samo do sljedećeg kola kad Barca igra protiv njih.
Slažem se za Real i Valenciju.
Kako je krenulo (u superkupu i prvenstvu) čak sam i računao na Real da unese malo više uzbuđenja ove sezone u Primeri.
No dobro, prvenstvo je tek počelo, nećemo brzati sa zaključcima.
Real je opet pao u monotonost, mourinho ne poduzima ništa konkretno, ekipa mu duplira CR-a i odmah su klasu manje opasni.
Ja bi na njegovom mjestu dao veću šansu Kaki, kojeg svi u zadnje vrijeme podcjenjuju, a još uvijek je strašan igrač. no dobro, to za neku drugu temu.
Valjda će LP biti manje predvidljiva, pa i bude nešto zanimljivo za gledat.
Inače impresivna predstava Barcelone (ali opet je impresivnije 8-2 ManU-a vs Arsenal)
Gledo sam tekmu i Pepe mi nije jasan treba mu zabranit igrat par utakmica i lupit ga po kesi. Frajer radi krvničke i glupe startove. Levante svaka ćast igrali su apsolutno savršeno zadnjih 30min.
pogledaj te 0:50 kako di maria pokosi igraca levantea jer mu je uzea balun!
i pogledaj te 1.45 pa nadalje kralj usa u teren u bacia se u branku.
A evo i komentra Murinja na utakmnicu!
http://www.24sata.hr/nogomet/cestitam-levanteu-uistinu-znaju-provocirati-i-simulirati-235325
Mene najviše smeta što oni optužuju Barcu za simuliranje,a nema većih simulatora od njih,već treću utakmicu zaredom simuliraju,i to svjetski.
Prvo,Ronaldo protiv Getafe-a prošli vikend iznudio penal na klasično simuliranje:
Onda Marcelo u srijedu protiv Dinama pokušao iznuditi penal i dobio drugi žuti:
i jučer Di Maria protivl Levantea (ovaj je daleko najbolji):
Ja ne razumijem kako oni ne osjećaju nimalo srama kad optužuju Barcine igrače za simuliranje.
neznaju oni sto je sram
Bitan je naslov xD