FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.699.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

da je ono bio penal i barca dala gol iz tog penala danas bi sve vijesti bile kako pomazu igracima a da je bio real ili neki drugi klub bia bi penal i nebi se rici reklo

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
FlyBoy kaže...
malada kaže...

Znaci po tebi sad npr. ide igrac i docega ka pepe i svom snagom ide prema njemu i prvo opali loptu i ovome usput slomi nogu i to nije faul jer je prvo izbio loptu?

To nije niti približno onome između Messija i Neste. Da je bio neki malo korpulentniji igrač ne bi ni pao, a također nije niti postojala namjera kod Neste, tako da je sudac donio ispravnu odluku.

ono uklizavanje Neste je bilo odlicno i nema nikakvog govora o penalu 

btw. nije Messi bio ljut na suca ili Nestu nego na neiskoristenu priliku

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ajde nemojte u tom potezu traziti izliku za los rezultat

to nije bio penal nego cisti start na loptu, a barcelona je mozda imala posjed cijelo vrijeme u nogama ali se milan fenomenalno branio i barca jedva dosla u 16erac par puta.

Mozda vi tu utakmicu vidite kao dominaciju barce, ali ne vjerujem da je to tako milan je odigrao dobru utakmicu u smislu defanzive, pa ono valjda je to i bila ideja trenera dati rano gol i onda samo defend defend defend. Valjda je i zato boateng izasao a usao ambrosini.

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

to nije bio penal nego cisti start na loptu, a barcelona je mozda imala posjed cijelo vrijeme u nogama ali se milan fenomenalno branio i barca jedva dosla u 16erac par puta.

Mozda vi tu utakmicu vidite kao dominaciju barce, ali ne vjerujem da je to tako milan je odigrao dobru utakmicu u smislu defanzive, pa ono valjda je to i bila ideja trenera dati rano gol i onda samo defend defend defend. Valjda je i zato boateng izasao a usao ambrosini.

Tako je Milan je dominirao -.-

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
16 godina
protjeran
malada kaže...
dmanz kaže...

Tako je Milan je dominirao -.-

pa u smislu defanzive bio je 10x bolji od barcelone i to je cinjenica

ili ti slabo kopcas ili ne citas kak spada

15 godina
FC Barcelona

Milan se odlično branio,ali nije zaslužio bod nikako po prikazanom.Ali jbg,barca je sama kriva,opet su se opustili kao u subotu i to ih je koštalo.

A ja vas još jednom molim,prestanite o sucima više,ja sam mišljenja da se mogao suditi penal,drugi su da nije,i nikad nećemo uspjeti uvjeriti jedni druge.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Slažem se da nije bio penal, ali valjda si mislio da samo par puta nisu bili u šesnaestercu i u rasponu od 30m od njihovog gola?

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
dmanz kaže...

Slažem se da nije bio penal, ali valjda si mislio da samo par puta nisu bili u šesnaestercu i u rasponu od 30m od njihovog gola?

mislio da su par puta bili u sesnaestercu, vecinom su se naigravali na 20tak-25 metara od gola s jedne strane na drugu i tako zauvijek jer se milan dobro postavljao

i ne nisam rekao da je milan dominirao, barca je bila bolja, ali treba biti jos bolji da se probije ta obrana

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Milan se odlično branio,ali nije zaslužio bod nikako po prikazanom.Ali jbg,barca je sama kriva,opet su se opustili kao u subotu i to ih je koštalo.

A ja vas još jednom molim,prestanite o sucima više,ja sam mišljenja da se mogao suditi penal,drugi su da nije,i nikad nećemo uspjeti uvjeriti jedni druge.

kaj si ti tu moderator neki ? Pricam o cem hocu dok ima veze sa barcelonom 

15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
antimadridista kaže...

pa dobro pričaj onda uvijek o sucima,to je jedino što znate kad je Barcelona u pitanju.Jbt glupo je,samo svađe bezveze,svađamo se dvije stranice već bezveze a nikad nećemo jedni druge uvjeriti,glupo je i nema smisla.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
antimadridista kaže...

pa dobro pričaj onda uvijek o sucima,to je jedino što znate kad je Barcelona u pitanju.Jbt glupo je,samo svađe bezveze,svađamo se dvije stranice već bezveze a nikad nećemo jedni druge uvjeriti,glupo je i nema smisla.

to nije svađa nego obicna rasprava 

15 godina
Vec mi je pun kufer svih vas koji pljujete po Barceloni. Sto je Milan jucer zasluzio po prikazanom remi? Koji remi, nisu presli centar. Onaj prvi gol je vrhunski, drugi se svakom moze dogoditi. Ali, to je taj talijanski nogomet koji mi ide previse na zivce. Nema nikakve rasprave, Barca je bila i vise nego deset puta bolja moncad, ali si je sama kriva za svoje grjeske. Liga prvaka je tek pocela, i ako nista drugo, Barca ce skrpat Milan doma pa ce biti jos sladje.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
neaktivan

Gledaj tebi se kod Barcelone sviđaju konstanta dodavanja i posjed lopte koji proizlazi iz tog, a nekom je to opet dosadno. Po čemu Milan nije zaslužio remi? Odigrali su perfektno u obrani. Igraju na takav način i to je njihov stil makar se većini to ne sviđa. Barcelona je kriva što nisu zabili još jedan gol i došli do te pobjede. Milan je igrao praktički bunker, ali da oni nisu dovoljno dobri u tom Barcelona bi im zabila 5+ golova. Tebi je Barcelona bila deset puta bolja momčad, nekom Milan iz već navedenih razloga.

Vidjet ćemo u Milanu kakav će rezultat biti :).

15 godina
neaktivan
Bolje je Dinamo odigrao protiv Reala, nego Milan protiv Barcelone. Dinamo je zasluzio remi vise nego Milan, to se vidi i po statistikama. Ne samo da du se branili nego su i napadali.
15 godina
Ja sam rekao da si je Barca sama kriva za oba gola, vise za prci nego li za drugi. Da, da su slabiji protivnik, Barca bi im dala vise komada. No, samo sam htio reci da je moje misljenje da je Barca dobro igrala i da ce se njezina forma dizati, sto je potvrdio i Pep. Vidjet cemo u uzvratnoj tekmi.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
FC Barcelona

večeras u 20.00h,Barcelona - Osasuna,3.utakmica Španjolskog prvenstva,prijenos možete pratiti preko Sopcasta na ovom linku (link za prijenos će se pojaviti par minuta prije početka utakmice)

http://livefootball.ws/3006-barselona-osasuna.html

Sastav Barcelone: Valdes,Alves,Puyol,Mascherano,Abidal,Xavi,Thiago,Busquets,Fabregas,Villa,Messi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 19:18 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Sad sam se uključio, 5.min već 1-0 :D

Edit: 12min 2-0

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 20:18 (N3N0).
15 godina
85 posto posjeda lopte od strane Barcelone! Pa tko to moze??? Ljudi, gledajte ovu tekmu i velicanstvenu igru Barce. Visca Barca
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
85 posto posjeda lopte od strane Barcelone! Pa tko to moze??? Ljudi, gledajte ovu tekmu i velicanstvenu igru Barce. Visca Barca

Nemoj se zaletit, bilo je 2-0 u prošloj pa su spušili 2 boda :D. Moglo je bit 5-0 do 30.minute, ona prilika 1v1, greda i stativa.

Edit: 3-0 33.min Villa, sad je sve gotovo...

4-0 39.min Alves puca, golman brani, lopta se odbije od Osasuninog igrača u gol :D

5-0 40.min Messi, hahha ovdje prestajem sa gledanjem streama, sprdačina teška.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 20:46 (N3N0).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ova Španjolska liga je ionako po meni isprdak. Radije bih gledao 5-6 jačih klubova pa da se Barca mora boriti u za 2 mjesto.

Inače, dobro igraju kao i uvijek.

16 godina
FC Barcelona

a ne mogu virovat koje gaženje.. 5:0!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
protjeran
FC Barcelona

Jel se isplati odigrati 0:6 hendikep na Barcu - ako su 5 komada u prvom poluvremenu dali, pa mogu valjda još 2 u drugom?

Amat Victoria Curam.
15 godina
FC Barcelona

hahahhaha kud se baš na Osasuni našli iživljavati :D

koja razvaljotka,86% posjed lopte,veličanstven nogomet!

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ova Španjolska liga je ionako po meni isprdak. Radije bih gledao 5-6 jačih klubova pa da se Barca mora boriti u za 2 mjesto.

Inače, dobro igraju kao i uvijek.

koliko god ljudi govorili da je liga slaba,ona je definitivno druga po jačini u Europi,i nikako nije slaba liga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 20:54 (antimadridista).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma sad će sigurno Guardiola neke ofenzivno orijentirane igrače izvaditi, nema potrebe više za golovima...

Amat Victoria Curam.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam mislio općenito na ligu, nego sam mislio na dominaciju Barce i Reala. Nije preteško pogoditi ni tko će 3. biti, nije mi napeta liga, ali zanimljivo naravno jeste kada Barca ovako razvaljuje.

14 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Nisam mislio općenito na ligu, nego sam mislio na dominaciju Barce i Reala. Nije preteško pogoditi ni tko će 3. biti, nije mi napeta liga, ali zanimljivo naravno jeste kada Barca ovako razvaljuje.

Za 3. mjesto je puno napetija borba - Sevilla, Valencia, Villarreal i Atletico Madrid su svi sposobni za 3. mjesto.

EDIT: Barca svejedno napada, stvarno su neumoljivi {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 21:07 (Landser_33).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

8:0 ? Šta reći :D <3

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

8:0 ruganje žešče

&quot;Eppur si muove&quot; (Ipak se kreće)!
15 godina
FC Barcelona

kakvo ruganje! posjed lopte 85%.Tko to može? da ne brojimo još koliko je stativa i ostalih prilika bilo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice