da je ono bio penal i barca dala gol iz tog penala danas bi sve vijesti bile kako pomazu igracima a da je bio real ili neki drugi klub bia bi penal i nebi se rici reklo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci po tebi sad npr. ide igrac i docega ka pepe i svom snagom ide prema njemu i prvo opali loptu i ovome usput slomi nogu i to nije faul jer je prvo izbio loptu?
To nije niti približno onome između Messija i Neste. Da je bio neki malo korpulentniji igrač ne bi ni pao, a također nije niti postojala namjera kod Neste, tako da je sudac donio ispravnu odluku.
ono uklizavanje Neste je bilo odlicno i nema nikakvog govora o penalu
btw. nije Messi bio ljut na suca ili Nestu nego na neiskoristenu priliku
ajde nemojte u tom potezu traziti izliku za los rezultat
to nije bio penal nego cisti start na loptu, a barcelona je mozda imala posjed cijelo vrijeme u nogama ali se milan fenomenalno branio i barca jedva dosla u 16erac par puta.
Mozda vi tu utakmicu vidite kao dominaciju barce, ali ne vjerujem da je to tako milan je odigrao dobru utakmicu u smislu defanzive, pa ono valjda je to i bila ideja trenera dati rano gol i onda samo defend defend defend. Valjda je i zato boateng izasao a usao ambrosini.
to nije bio penal nego cisti start na loptu, a barcelona je mozda imala posjed cijelo vrijeme u nogama ali se milan fenomenalno branio i barca jedva dosla u 16erac par puta.
Mozda vi tu utakmicu vidite kao dominaciju barce, ali ne vjerujem da je to tako milan je odigrao dobru utakmicu u smislu defanzive, pa ono valjda je to i bila ideja trenera dati rano gol i onda samo defend defend defend. Valjda je i zato boateng izasao a usao ambrosini.
Tako je Milan je dominirao -.-
Tako je Milan je dominirao -.-
pa u smislu defanzive bio je 10x bolji od barcelone i to je cinjenica
ili ti slabo kopcas ili ne citas kak spada
Milan se odlično branio,ali nije zaslužio bod nikako po prikazanom.Ali jbg,barca je sama kriva,opet su se opustili kao u subotu i to ih je koštalo.
A ja vas još jednom molim,prestanite o sucima više,ja sam mišljenja da se mogao suditi penal,drugi su da nije,i nikad nećemo uspjeti uvjeriti jedni druge.
Slažem se da nije bio penal, ali valjda si mislio da samo par puta nisu bili u šesnaestercu i u rasponu od 30m od njihovog gola?
Slažem se da nije bio penal, ali valjda si mislio da samo par puta nisu bili u šesnaestercu i u rasponu od 30m od njihovog gola?
mislio da su par puta bili u sesnaestercu, vecinom su se naigravali na 20tak-25 metara od gola s jedne strane na drugu i tako zauvijek jer se milan dobro postavljao
i ne nisam rekao da je milan dominirao, barca je bila bolja, ali treba biti jos bolji da se probije ta obrana
Milan se odlično branio,ali nije zaslužio bod nikako po prikazanom.Ali jbg,barca je sama kriva,opet su se opustili kao u subotu i to ih je koštalo.
A ja vas još jednom molim,prestanite o sucima više,ja sam mišljenja da se mogao suditi penal,drugi su da nije,i nikad nećemo uspjeti uvjeriti jedni druge.
kaj si ti tu moderator neki ? Pricam o cem hocu dok ima veze sa barcelonom
pa dobro pričaj onda uvijek o sucima,to je jedino što znate kad je Barcelona u pitanju.Jbt glupo je,samo svađe bezveze,svađamo se dvije stranice već bezveze a nikad nećemo jedni druge uvjeriti,glupo je i nema smisla.
pa dobro pričaj onda uvijek o sucima,to je jedino što znate kad je Barcelona u pitanju.Jbt glupo je,samo svađe bezveze,svađamo se dvije stranice već bezveze a nikad nećemo jedni druge uvjeriti,glupo je i nema smisla.
to nije svađa nego obicna rasprava

Gledaj tebi se kod Barcelone sviđaju konstanta dodavanja i posjed lopte koji proizlazi iz tog, a nekom je to opet dosadno. Po čemu Milan nije zaslužio remi? Odigrali su perfektno u obrani. Igraju na takav način i to je njihov stil makar se većini to ne sviđa. Barcelona je kriva što nisu zabili još jedan gol i došli do te pobjede. Milan je igrao praktički bunker, ali da oni nisu dovoljno dobri u tom Barcelona bi im zabila 5+ golova. Tebi je Barcelona bila deset puta bolja momčad, nekom Milan iz već navedenih razloga.
Vidjet ćemo u Milanu kakav će rezultat biti :).

večeras u 20.00h,Barcelona - Osasuna,3.utakmica Španjolskog prvenstva,prijenos možete pratiti preko Sopcasta na ovom linku (link za prijenos će se pojaviti par minuta prije početka utakmice)
http://livefootball.ws/3006-barselona-osasuna.html
Sastav Barcelone: Valdes,Alves,Puyol,Mascherano,Abidal,Xavi,Thiago,Busquets,Fabregas,Villa,Messi.
Sad sam se uključio, 5.min već 1-0 :D
Edit: 12min 2-0

Nemoj se zaletit, bilo je 2-0 u prošloj pa su spušili 2 boda :D. Moglo je bit 5-0 do 30.minute, ona prilika 1v1, greda i stativa.
Edit: 3-0 33.min Villa, sad je sve gotovo...
4-0 39.min Alves puca, golman brani, lopta se odbije od Osasuninog igrača u gol :D
5-0 40.min Messi, hahha ovdje prestajem sa gledanjem streama, sprdačina teška.
Ova Španjolska liga je ionako po meni isprdak. Radije bih gledao 5-6 jačih klubova pa da se Barca mora boriti u za 2 mjesto.
Inače, dobro igraju kao i uvijek.
a ne mogu virovat koje gaženje.. 5:0!!!
Jel se isplati odigrati 0:6 hendikep na Barcu - ako su 5 komada u prvom poluvremenu dali, pa mogu valjda još 2 u drugom?
hahahhaha kud se baš na Osasuni našli iživljavati :D
koja razvaljotka,86% posjed lopte,veličanstven nogomet!
Ova Španjolska liga je ionako po meni isprdak. Radije bih gledao 5-6 jačih klubova pa da se Barca mora boriti u za 2 mjesto.
Inače, dobro igraju kao i uvijek.
koliko god ljudi govorili da je liga slaba,ona je definitivno druga po jačini u Europi,i nikako nije slaba liga.
Ma sad će sigurno Guardiola neke ofenzivno orijentirane igrače izvaditi, nema potrebe više za golovima...
Nisam mislio općenito na ligu, nego sam mislio na dominaciju Barce i Reala. Nije preteško pogoditi ni tko će 3. biti, nije mi napeta liga, ali zanimljivo naravno jeste kada Barca ovako razvaljuje.
Nisam mislio općenito na ligu, nego sam mislio na dominaciju Barce i Reala. Nije preteško pogoditi ni tko će 3. biti, nije mi napeta liga, ali zanimljivo naravno jeste kada Barca ovako razvaljuje.
Za 3. mjesto je puno napetija borba - Sevilla, Valencia, Villarreal i Atletico Madrid su svi sposobni za 3. mjesto.
EDIT: Barca svejedno napada, stvarno su neumoljivi
8:0 ? Šta reći :D <3
8:0 ruganje žešče
kakvo ruganje! posjed lopte 85%.Tko to može? da ne brojimo još koliko je stativa i ostalih prilika bilo.