FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.700.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Tipično talijanski... Možeš mjenjat igrače, trenere, al talijani će se uvijek provlačit u zadnjim minutama, a ostatak utakmice maksimalno usporit. Jednostavno takav mentalitet. No, opet s druge strane je veoma neozbiljno od Barcelone izaći na teren bez pravih obrambenih igrača protiv jednog diva Milana - pa još biti tužan nakon osvojenog boda...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Kolko je barca prekrasno igrala, toliko su se i zahebali.
Koliko je milan krasno zapoceo, krasno je i zavrsio. Iako im je 98% vremena igra bila za kur.c
I'll be back
15 godina
Re: FC Barcelona
Barca i Milan su dva suprotna svijeta po igri i po svemu. Barca je zasluzila pobjedu, ali to je nogomet. Ma, sezona i sve ostalo je tek pocelo, ali treba bolje igrati, lopta bi trebala brze ici.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
Bichanich kaže...

Tipično talijanski... Možeš mjenjat igrače, trenere, al talijani će se uvijek provlačit u zadnjim minutama, a ostatak utakmice maksimalno usporit. Jednostavno takav mentalitet. No, opet s druge strane je veoma neozbiljno od Barcelone izaći na teren bez pravih obrambenih igrača protiv jednog diva Milana - pa još biti tužan nakon osvojenog boda...

a koga da stavi, puyol još nije toliko spreman za cilu utakmicu, a ova dvojica su već igrala, čak

je mascherano odigra zadnji dio sezone ka stoper, dok je fontas još mlad za ovakve utakmice

a pique je ozljeđen, zapravo ovo se i očekivalo..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
Makić kaže...

a koga da stavi, puyol još nije toliko spreman za cilu utakmicu, a ova dvojica su već igrala, čak

je mascherano odigra zadnji dio sezone ka stoper, dok je fontas još mlad za ovakve utakmice

a pique je ozljeđen, zapravo ovo se i očekivalo..

Zar ne misliš da je onda Barcelonina krivica što u novu sezonu kreću sa samo dva dobra stopera, od kojih je jedan već poprilično star. Mogli su preko ljeta kupiti barem neku rezervu baš za ovakve slučajeve...

16 godina
FC Barcelona

ima istine u tome, po meni je također triba past

jedan kvalitetan stoper nego npr. sanchez

14 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo odlučio novi acc napravit na BOL-u jer me Drago banirao pred više mjeseci. Odsad samo u probranim temama pišem da ne bi bilo opet isto...

Gledao sam utakmicu, izgubio pare nažalost - ali još mi nije jasno kako im Barca nise utrpala 4-5 komada. Dobro je rekao komentator, trebali su više prema bokovima razvlačiti igru jer se vidilo da je u sredini ne autobus nego trajekt parkiran {#} . Nogomet nekad zna biti zaista nepravedna igra, zamislite kako je sada Barcinim igračima i Guardioli uff - ne navijam za njih ali mi je žao svejedno. Trebali su u prijelaznom roku više uložiti u neke robusnije stopere, Puyol će se samo sve češće ozljeđivati.

Amat Victoria Curam.
15 godina
FC Barcelona

Barcelona se previše sinoć igrala po terenu.

To ih je koštalo dragocjenih bodova, njihova igra izgleda tako da žele uć u 5 metara i onda zabit gol. Nimalo ne kažem da je to loše, ali treba otvorit i nove mogućnosti, zabit gol...

A obrana im je sinoć bila katastrofa.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
Kad se vidi da im nedostaju Puyol i Pique, a u obrabi zato moraju biti Mascherano i Busquets koji su prirodni veznjaci, defenzivni, i zato dolazi do problema. No, ubrzo ce uci u igru Puyol i Pique i onda ce biti dobro.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
jurica_m kaže...
Kad se vidi da im nedostaju Puyol i Pique, a u obrabi zato moraju biti Mascherano i Busquets koji su prirodni veznjaci, defenzivni, i zato dolazi do problema. No, ubrzo ce uci u igru Puyol i Pique i onda ce biti dobro.

Upravo zbog toga barci treba još jedan stoper.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

di su sad ti kako bi rekli mrzitelji Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.

LOOOOOL

Za penal sumnjam da je bio, Nesta je prva udrio loptu, a ne znam jel dirao Messija..

A ovo za Abidala xD
Vec si zaboravio kad je Alves gurnuo Nestu u reklame i onda mu jos isao prigovarat jer glumi?

I mislim da je ovo prva utakmica nakon dugo godina da su suci bili pravedni 

15 godina
FC Barcelona

Iniesta izvan terena mjesec dana, kako pišu mediji ozlijedia je zadnju ložu.

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/iniesta-izvan-travnjaka-mjesec-dana-zbog-ozljede-zadnje-loze-234758

16 godina
Diavol kaže...
antimadridista kaže...

di su sad ti kako bi rekli mrzitelji Barcelone "suci koji sude za Barcu",čist penal na Messiju nije sviran,i prije onog kornera,Abidal gradi loptu ovaj ga odgurne rukama u korner i sudac sudi korner? Samo bi želio da prestanu te priče o sucima i Uefi vezano za Barcu.

LOOOOOL

Za penal sumnjam da je bio, Nesta je prva udrio loptu, a ne znam jel dirao Messija..

A ovo za Abidala xD
Vec si zaboravio kad je Alves gurnuo Nestu u reklame i onda mu jos isao prigovarat jer glumi?

čista provokacjia, neću reć ništa za penal, možda

je bolje radi vas da nije sudija, nije me briga za rezz

koliko to da milan ništa nije napravia u 90 min

14 godina
protjeran
FC Barcelona

Ajmo ovako, od 20 i neke sekunde (zato jer su prvi loptu imali) do 5520 i neke sekunde Milan je tri puta centar prešao... dovoljno rečeno o njihovoj ''igri''.

Amat Victoria Curam.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

To ih je koštalo dragocjenih bodova, njihova igra izgleda tako da žele uć u 5 metara i onda zabit gol. Nimalo ne kažem da je to loše, ali treba otvorit i nove mogućnosti, zabit gol...

A obrana im je sinoć bila katastrofa.

Nakon što su zabili gol, 80% dodavanja i proigravanja Barcelone je bilo prema unatrag. Pošalju loptu na krilo skroz Messiju ili Alvesu koji se priključi, i onda odmah povratna natrag na Cesca i Xavija koji su na 35m. Tako da su bezveze držali loptu u nogama umjesto da rade nešto. Nisu kao inače gurali skroz naprijed u 16, iako su mogli.

A AC Milan u maniri najboljih dana Alexa Del Piera i stare dame, 2 pokušaja - 2 gola, i to u nadoknadi.

A na San Siru će sve biti samo ne lakše nego jučer Barceloni.

Na stranu, nekako mi se Cesc sporo uklapa u taj Barcin stroj. Valjda ga je englesko podneblje malo otuđilo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
FC Barcelona

baš naprotiv uklopia se odlično, jedino

šta mu ja zamjeran je to da je gori više

puca nego sad, faliu taj šut s 20-25m

15 godina

Fabregas se uklopio odlično, očito nisi gledao par njegovih tekma prije, sad u prvenstvu i u Superkupu

15 godina
Diavol kaže...
antimadridista kaže...

LOOOOOL

A ovo za Abidala xD

penal se mogao suditi,istina je da je udario loptu,ali je udario i Messija,i to ne malo.

a za ovu stvar sa Alvesom se varaš.Alves kad je napravio taj faul je došao dati ruku Nesti da ga podigne sa poda,a ovaj je odmahnuo rukom i to je naljutilo Alvesa koji se maknuo od njega,nije on išao njemu prigovarati da glumi.

Uostalom kakve to ima veze kad je ionako na Nesti bio suđen prekršaj,a na Abidalu isti takav nije suđen?

Sad više dosta o sucima,i za Barcu i protiv Barce.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 13:27 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije na Nesti suđeno :)

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

baš naprotiv uklopia se odlično, jedino

šta mu ja zamjeran je to da je gori više

puca nego sad, faliu taj šut s 20-25m

Pa za nekoga tko je Barcina škola i nije se baš najbolje.

Jučer se točno vidjela razlika kad je zamjenio Iniestu.

Oni su inače, individualno gledano podjednaki igrači, možda je čak Cesc i tehnički jači,  ali u Barci ga Iniesta jednostavno nadmašuje.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
Diavol kaže...

pa zato što je ionako bio goal-out,a ovdje je pitanje kornera,još je k tome i Abidal bio ozllijeđen i gradio je loptu i ovaj ga je odgurnuo,ako to nije faul onda neznam što je.I dosta sad o sucima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, koliko su iskeširali za vezne igrače i napadače mogli su kupiti i kojeg obrambenog, da je po mogućnosti viši od 165 cm.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Diavol kaže...

pa zato što je ionako bio goal-out,a ovdje je pitanje kornera,još je k tome i Abidal bio ozllijeđen i gradio je loptu i ovaj ga je odgurnuo,ako to nije faul onda neznam što je.I dosta sad o sucima.

Sry, al moram ovo stavit :)

Nesta vs Messi :D

15 godina
Diavol kaže...
antimadridista kaže...
Diavol kaže...

Sry, al moram ovo stavit :)

Nesta vs Messi :D

kao prvo ne moraš ti ništa staviti,došao si provocirati,tako reci.I sad kad gledam to,još sam više uvjeren da je sudac mogao suditi penal,Nesta je zakasnio i pokupio Messija po nogama,i treći put ti kažem,dosta o sucima!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:47 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kao prvo ne moraš ti ništa staviti,došao si provocirati,tako reci.I sad kad gledam to,još sam više uvjeren da je sudac mogao suditi penal,Nesta je zakasnio i pokupio Messija po nogama,i treći put ti kažem,dosta o sucima!

Penala nije bilo, svatko objektivan će ti potvrditi.

I smiri strasti, nisi ti nitko i ništa da možeš govoriti tko što smije staviti, ili o čemu pisati.

Inače, alves je jučer odigrao valjda jednu od lošijih europskih utakmica, dosta lopta je pogubio.

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
antimadridista kaže...

I smiri strasti, nisi ti nitko i ništa da možeš govoriti tko što smije staviti, ili o čemu pisati.

Inače, alves je jučer odigrao valjda jednu od lošijih europskih utakmica, dosta lopta je pogubio.

Ako nisi primjetio igrao se nogomet,a ne ragbi{#}

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
17 godina
neaktivan
malada kaže...

Mislim da ste malo omekšali gledajući silne Barcine utakmice. Nogomet je kontaktni sport, a jasno se vidi da je Nesta prvo loptu izbio.

15 godina
FlyBoy kaže...
antimadridista kaže...

jesam ja njemu možda rekao da ne smije nešto staviti ili nešto u tom smislu,samo sam mu rekao da je došao provocirati,što je očito,ja sam već 5 puta rekao da je dosta o sucima,a on opet po istom.

I trebao bi znati da nema veze što je udario loptu,ovo se mogao suditi penal,lijepo je on pokupio i Messija u isto vrijeme kao i loptu,znam razliku između čistog starta na loptu i ovoga.

A ovo za Alvesa se slažem.

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
malada kaže...

Mislim da ste malo omekšali gledajući silne Barcine utakmice. Nogomet je kontaktni sport, a jasno se vidi da je Nesta prvo loptu izbio.

Znaci po tebi sad npr. ide igrac i docega ka pepe i svom snagom ide prema njemu i prvo opali loptu i ovome usput slomi nogu i to nije faul jer je prvo izbio loptu?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
17 godina
neaktivan
malada kaže...

Znaci po tebi sad npr. ide igrac i docega ka pepe i svom snagom ide prema njemu i prvo opali loptu i ovome usput slomi nogu i to nije faul jer je prvo izbio loptu?

To nije niti približno onome između Messija i Neste. Da je bio neki malo korpulentniji igrač ne bi ni pao, a također nije niti postojala namjera kod Neste, tako da je sudac donio ispravnu odluku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice