Dennis je toliko smotan da to nisu istine. Smotaniji od Pedra.

Dennis je toliko smotan da to nisu istine. Smotaniji od Pedra.
To je rekord grupne faze LP?
Preko 1000 dodavanja, 900 i nešto sitno točnih. To se dugo nije desilo. Mora se priznati da ova amaterska ekipa nije za LP.
Gdje si našao tu stat?
Jurgen klop je bio na utakmici , mislim da arda turan dolazi u liverpool.
Jurgen klop je bio na utakmici , mislim da arda turan dolazi u liverpool.
A možda i Neymar, puno se toga šuška ovih dana, ponajviše koliko Barceloni treba novaca za novi stadion!
Još malo, zimski prelazni rok je tu pred vratima, ubrzo ćemo saznati što se je tu skuhalo!
A možda i Neymar, puno se toga šuška ovih dana, ponajviše koliko Barceloni treba novaca za novi stadion!
Još malo, zimski prelazni rok je tu pred vratima, ubrzo ćemo saznati što se je tu skuhalo!
A možda im je došao prodati ciglu i cement po nabavnoj cijeni.
Pa ako Klopp i nosi naočale, nije nogometni slijepac!
Takve panjeve, teško će Barcelona nekome ikada utopiti, barem za neku ozbiljnu lovu!
100% ce ga uzet sada na zimu, vidjet cete.Ili ce past nekakva razmjena arda-coutinho ali liverpool je glup ako na to pristane.Arda ne vrijedi vise od 20 mil kakvu je igru u barci pokazao.
Kad ovako odigraju u nekoj bitnoj utakmici,a ne u revijalnoj onda možemo nešto pričati.Ovo je za Barcu bila skoro pa prijateljska utakmica,bez nekog naboja i presinga pa je odmah u startu lakše i igrati.
Kad bi Vidal ili Arda ovako igrali u natjecateljskim tekmama ja bih bio najsretniji,ali to nažalost nije slučaj,Arda je svoje pokazao prije samo par dana u Clasicu.Za Vidala i dalje tvrdim da nije igrač za Barcu,nema ništa od njega ako će Roberto većinom dobivati šansu ispred njega.Ali jedna stvar koja se odmah primjeti je taj Iniesta i njegov doprinos,mislim glupo je uopće to i pričati,zna se ko je on,samo je to sada još izraženije s obzirom da je sredina najslabija od kad pratim Barcu,pa čim njega nema to ni na što ne liči.Možemo se samo moliti da on potraje još 2-3 sezone,a Barca ako je pametna što prije će pronaći neko rješenje,jer niti Rafinha,Raketa,Gomes,Arda to nisu,za Denisa treba još vidjeti kako će se razvijati.Dakle treba nam pod hitno jedan igrač koji je sposoban voditi igru,a pri tome da je koristan i prema naprijed,odnosno da je u stanju uputiti neki koristan pas ili asistenciju,ovi koje sam nabrojao to i nisu.
koke
može bilo koji od ova 3
Idemo na Leverkusen, a u najtezem slucaju PSG, nece ''dozvoliti' Barca - Bayern u osmini finala
Možda opet pogledamo El Clasico? (šalim se)