FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

šta mislite jel ima ikakve istine u ovim govorkanjima da Leo pregovara s Čelzijem?

Ayee!
15 godina
Re: FC Barcelona
McBrain kaže...

šta mislite jel ima ikakve istine u ovim govorkanjima da Leo pregovara s Čelzijem?

Isto koliko i u tome da ja pregovaram s Realom

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako je netko siguran da neće zaigrati za nijedaneuropski klub onda je to Messi.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko ce kupit osudenog kriminalca..... 

I sam Pep je rekao da Messi nikad nece iz Barcelone, razlozi su ocito samo njemu i Messiju poznati... 

Nekako mi se cini, a na primjeru Argentine potvrduje, da je Messi cisto produkt Barcelone i da se ne moze nigdje drugdje gdje se sve od samo pocetka ne vrti oko njega ne moze iskazati... 

A jos manje da ima potrebu to raditi jer tu gdje je zivi ko bubreg u loju... 

Nemojte me krivo shvatiti, ne hejtam i svoj posao u Barceloni radi odlicno, ali cinjenice su tu... 

17 godina

Glupost.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

I sam Pep je rekao da Messi nikad nece iz Barcelone, razlozi su ocito samo njemu i Messiju poznati... 

Nekako mi se cini, a na primjeru Argentine potvrduje, da je Messi cisto produkt Barcelone i da se ne moze nigdje drugdje gdje se sve od samo pocetka ne vrti oko njega ne moze iskazati... 

Nemojte me krivo shvatiti, ne hejtam i svoj posao u Barceloni radi odlicno, ali cinjenice su tu... 

Kakav noob ko i obično.

Suarez i Ronaldo su dali po 30+ golova u Pl a budući da je Messi za klasu bolji od oobjice onda bi tu dao jedno 40 glova sigurno.

Odveo je kramp od ekipe zvani Argemntina do 3 finala i to sve govori.

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Smješno je što su narod i novinari krivo protumačili Messijev odlazak iz reprezentacije, Messi ih je sam dovukao do finala SP, i prošle Cope, ove godine su imali nešto lakši ždrijeb u Copi, ali opet je Messi bio glavni igrač u finalu

Argentinci njemu zamjeraju što ne može sam zabiti 5 golova po utakmici i donjet trofeje u Argentinu, svu krivicu bacaju pred Messija. I Upravo iz tog razloga, što okrivljavaju Messija za neuspjehe, a ne recimo Higuaina, nas uopće ne treba čuditi njegova odluka

13 godina
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...

Smješno je što su narod i novinari krivo protumačili Messijev odlazak iz reprezentacije, Messi ih je sam dovukao do finala SP, i prošle Cope, ove godine su imali nešto lakši ždrijeb u Copi, ali opet je Messi bio glavni igrač u finalu

Argentinci njemu zamjeraju što ne može sam zabiti 5 golova po utakmici i donjet trofeje u Argentinu, svu krivicu bacaju pred Messija. I Upravo iz tog razloga, što okrivljavaju Messija za neuspjehe, a ne recimo Higuaina, nas uopće ne treba čuditi njegova odluka

Logicno da ces okrivit najboljeg igraca... ko sta bi uvijek kenjate protiv CRa u reprezentaciji tako svi kenjaju protiv Messia. Normalna stvar, odustat od repke u 29 godini jer ne mozes meda je sebicno i glupo ( ako moze ekipa gibraltara igrat onda moze i on ). Krivit Higuaina takoder nema smisla... lik iza sebe ima fenomenalnu sezonu u Napoli, odlican igrac. Krivit njega jer nije zabio pa uveselio Messia je ravno retardaciji.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
fakEEE kaže...

Kad Messi dogura svoju reprezentaciju do 3 finala u 3 godine, onda to nije dokaz do on može igrati u bilo kojoj ekipi?

Ali zato Ronaldo dođe do finala kad su u ekipi najbolji igrači Nani, Pepe i Renato Sanches (kad se gleda cijelo natjecanje) i onda je to eto dokaz da on može bilo gdje izvan Reala. Daj molim te...

Isto tako, igrače poput Zanettija, Tottija, Maldinija i ostale legende se veliča jer su ostali vjerni svojim klubovima cijelu karijeru, a Messija se kritizira za istu stvar i izmišljaju se neki razlozi kako on nebi mogao igrati negdje drugdje? Stvarno licemjerno.

@Šime - što Higuainu vrijede brojke u klubovima kad u Argentini igra ispod svakog nivoa? U 3 različita finala promašio je 3 čista zicera koje mu je namjestio Messi igrajući kao vezni igrač za reprezentaciju. Isto vrijedi i za Aguera. Mora da je Messijeva greška...

Jedina stvar koja se može zamjeriti Messiju je ona jedna šansa koju je promašio u finalu SP, a ostalo su mu sve suigrači zasrali. Ti isti suigrači za koje se tvrdi kako guraju Messija u reprezentaciji i slično. Više je Ronaldo imao pomoći od jednog Nanija na ovom prvenstvu nego Messi od Higuaina i Aguera zajedno na 3 prvenstva. Da, nebi trebalo biti tako jer su Aguero i Higuain bolji igrači od Nanija, ali eto ispalo je tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 15:34 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa Ronaldo ima udaraca koliko i pojedine reprezentacije na euru, dajte Messiju toliko udaraca i 50% bi ih završilo u mreži. Samo što Messi razigrava cijelu Argentinu, a Portugal razigrava Ronalda ;)

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Kad Messi dogura svoju reprezentaciju do 3 finala u 3 godine, onda to nije dokaz do on može igrati u bilo kojoj ekipi?

Ali zato Ronaldo dođe do finala kad su u ekipi najbolji igrači Nani, Pepe i Renato Sanches (kad se gleda cijelo natjecanje) i onda je to eto dokaz da on može bilo gdje izvan Reala. Daj molim te...

Isto tako, igrače poput Zanettija, Tottija, Maldinija i ostale legende se veliča jer su ostali vjerni svojim klubovima cijelu karijeru, a Messija se kritizira za istu stvar i izmišljaju se neki razlozi kako on nebi mogao igrati negdje drugdje? Stvarno licemjerno.

Jedini relevantni post na koji bih se mogao osvrnuti, cak me i cudi da je od antimadridiste al ugodno iznenadenje... 

Totti i ekipa nisu kalibar za titulu najboljeg igraca na svijetu, koji da bi bio najbolji igrac na svijetu ili da bi barem pokupio nekoliko dodatnih simpatija na to, se mora dokazati na malo vise polja od klupskog nogometa i to na barem 2 kluba u 2 razlicite lige ako ne vise... 

Govoriti za nekoga da je bespredmetno najbolji igrac na svijetu kad je cijelu karijeru u jednom klubu, sa jednom od najboljih generacija Barcelone ikad, je pomalo neozbiljno i nelogicno... 

Ok, Ronaldo je igrao u 2 kluba takoder sa odlicnim suigracima, ali barem se dokazao u 2 razlicite lige.. Argentina je daleko jaca momcad od Portugala na svakom polju osim mozda nema boljeg obrambenog od Pepea, ali svakako jedan Higuain je bolji od Nania ili tek talenta Renata, a Copa po jacini i konkurentnosti ne moze parirati nikako Euru... Po meni je to prednost koju dajem svakako ispred broja golova/asistencija u La Ligi i slicno... 

Maradona je dakako jos uvijek iznad te dvojice, Zidane tu negdje... Ali da bi iko od ove dvojice pokupio vecinu priklonika ideji da je upravo on najbolji svih vremena, bilo bi itekako dobro imati trofej sa reprezentacijom u svojem 'CVu', ili barem malo vise od odlicne karijere u jednom klubu iz djetinjstva... Kao sto si rekao, onda taj igrac spada u isti kos sa Tottijem i ekipom... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 15:41 (fakEEE).
15 godina
Hrvek1909 kaže...

Pa Ronaldo ima udaraca koliko i pojedine reprezentacije na euru, dajte Messiju toliko udaraca i 50% bi ih završilo u mreži. Samo što Messi razigrava cijelu Argentinu, a Portugal razigrava Ronalda ;)

Usporedbe općenito nemaju smisla. Ljudi vide Messija u Barci pa misle da on igra istu ulogu u Argentini. Messi je u Argentini čisti vezni igrač jer nemaju kreacije u sredini. Pa njima Biglia i Augusto igraju u sredini terena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
fakEEE kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Jedini relevantni post na koji bih se mogao osvrnuti, cak me i cudi da je od antimadridiste al ugodno iznenadenje... 

Totti i ekipa nisu kalibar za titulu najboljeg igraca na svijetu, koji da bi bio najbolji igrac na svijetu ili da bi barem pokupio nekoliko dodatnih simpatija na to, se mora dokazati na malo vise polja od klupskog nogometa i to na barem 2 kluba u 2 razlicite lige ako ne vise... 

Govoriti za nekoga da je bespredmetno najbolji igrac na svijetu kad je cijelu karijeru u jednom klubu, sa jednom od najboljih generacija Barcelone ikad, je pomalo neozbiljno i nelogicno... 

Ok, Ronaldo je igrao u 2 kluba takoder sa odlicnim suigracima, ali barem se dokazao u 2 razlicite lige.. Argentina je daleko jaca momcad od Portugala na svakom polju osim mozda nema boljeg obrambenog od Pepea, ali svakako jedan Higuain je bolji od Nania ili tek talenta Renata... Po meni je to prednost koju dajem svakako ispred broja golova/asistencija u La Ligi i slicno... 

Maradona je dakako jos uvijek iznad te dvojice, Zidane tu negdje... Ali da bi iko od ove dvojice pokupio vecinu priklonika ideji da je upravo on najbolji svih vremena, bilo bi itekako dobro imati trofej sa reprezentacijom u svojem 'CVu', ili barem malo vise od odlicne karijere u jednom klubu iz djetinjstva... Kao sto si rekao, onda taj igrac spada u isti kos sa Tottijem i ekipom... 

Koja mu je korist što je bolji igrač u klupskom nogometu kad u reprezentaciji nebi zabio niti jednog od 100 zicera da igra 100 finala? Dok je Nani ključan igrač Portugala ovo prvenstvo iako je u klupskom nogometu puno lošiji od Higuaina. Promatraj to kroz nastupe u reprezentaciji. Ako već pokušavaš tvrditi za Messija da je toliko lošiji u reprezentaciji nego u klubu, pa onda isto reci i za Higuaina, Aguera... Oni nisu ni sjena onih igrača iz Napolija i City-a kad igraju za Argentinu.

I još jednom te podsjećam da Ronaldo nije napravio ništa više od Messija u reprezentaciji zasad. Došli su do finala, to isto je ostvario i Messi, ali ne jednom, nego 3 godine zaredom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 15:45 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Koja mu je korist što je bolji igrač u klupskom nogometu kad u reprezentaciji nebi zabio niti jednog od 100 zicera da igra 100 finala? Dok je Nani ključan igrač Portugala ovo prvenstvo iako je u klupskom nogometu puno lošiji od Higuaina. Promatraj to kroz nastupe u reprezentaciji. Ako već pokušavaš tvrditi za Messija da je toliko lošiji u reprezentaciji nego u klubu, pa onda isto reci i za Higuaina, Aguera... Oni nisu ni sjena onih igrača iz Napolija i City-a kad igraju za Argentinu.

I još jednom te podsjećam da Ronaldo nije napravio ništa više od Messija u reprezentaciji zasad. Došli su do finala, to isto je ostvario i Messi, ali ne jednom, nego 3 godine zaredom.

Higuain i Aguero su vrhunski igraci na klupskom i reprezentativnom nivou, to sto su zakazali u finalima ih ne cini nista manje vaznima... Nani je dosad odigrao jako dobar turnir, daleko iznad ocekivanja i iznad onoga sto pokazuje u klupskom nogometu, no otkud znamo kako ce odigrati i samo finale? Ako masi jedan zicer cemo pricati da nije nista napravio osim shebao cijelo prvenstvo? Onda isto mozemo pricati i za Messija koji protiv Paname ubija, a Cile ne moze ni pogoditi okvir gola.... Glupo je razmisljanje jer jedna tekma ne cini igraca... 

Ronaldo se zasada pokazao u 2 najjace lige, koja je svaka u svoje vrijeme bila najkonkurentnija... Sa 2 kluba je osvojio sve sto se moglo klupski i individualno, a na reprezentativnom nivou mozemo reci da jos nije ostvario nista kao ni Messi jer finala bez trofeja se mogu i ne brojati... To sto je Messi, ne znam tocno uopce dal je, zabio najvise golova u La Ligi individualno ikad ili dao najvise assista, u ligi gdje je postignuce poniziti protivnika cim vise jer 1-0 protiv Las Palmasa je razocarenje, svakako je manje vazno... 

Cinjenica je da ukoliko jedan od ove dvojice podigne pehar sa reprezentacijom, a drugi ne, da ce taj sjesti na vrh iznad Maradone... 

Tko ce to biti i hoce li uopce biti, vrijeme ce pokazati...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Činjenica je da je Messi bolji igrač od Ronalda,što je izjavilo i 95% relevantnih ljudi u nogometu,a sve što mi ovdje kažemo je subjektivno tako da nema potrebe za daljnim raspravljanjem.

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Cinjenica je da ukoliko jedan od ove dvojice podigne pehar sa reprezentacijom, a drugi ne, da ce taj sjesti na vrh iznad Maradone... 

Messi ima iz 2008. OI, eto, bilo koji pehar..

15 godina
FC Barcelona

Činjenica je da je Messi više cijenjen igrač od Ronalda koliko god to tebi bilo krivo i teško priznati. 

Jedan od njih je "samo" strijelac, dok je drugi jednako dobar strijelac, ali i nemjerljivo bolji dribler i razigravač, sa boljom vizijom i pregledom terena. Mislim da znaš tko je tko u ovoj usporedbi, nije toliko teško pogoditi.

Ronaldo je "kompletniji" STRIJELAC od Messija jer je jači u skoku (iako Messi u prosjeku zabija jednak broj golova), ali Messi je bolji i kompletniji IGRAČ ukupno jer nudi dimenziju više kao razigravač i dribler, jer može izbaciti bilo koju ekipu iz balansa sa bilo kakvom taktikom u bilo kojem trenutku. Mislim da to ni najveći fanovi Ronalda ne mogu demantirati.

Mourinho, pa i sam Ancelotti kad je otišao iz Reala su to najbolje objasnili, oboje su rekli istu stvar: Kad je Messi na svom najboljem nivou, nema te taktike koja može zaustaviti takvog igrača.

A Mourinho je otišao korak dalje i prije par dana je izjavio da se Messi može jedino usporediti sa Maradonom i Peleom i da će se europska karta nogometa promijeniti kad se on umirovi i da on radi razliku u Barceloni u zadnjem desteljeću.

Skraćeno, ono što su Gerd Muller i Cruyff bili u 70-ima, to su Messi i Ronaldo danas. Gerd Muller ostao je upamćen kao jedan od najboljih strijelaca ikad, dok je Cruyff ostao upamćen kao jedan od najboljih IGRAČA ikad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 16:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://messivsronaldo.net/all-time-stats/

A evo ako ćemo i čistu statistiku,pogledajte samo razliku u broju odigranih utakmica pa onda bacite pogled na sve ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 16:17 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Messi ima iz 2008. OI, eto, bilo koji pehar..

Dobro necemo pretjerivati sad... 

Ha okej, meni je vaznije sto je igrac sa 2 kluba u 2 lige osvojio sve individualno i klupski nego sto je Messi bolji razigravac u Barceloni ali eto... 

Niste previse ni u krivu, ali svakome svoje, nije mi cilj umanjivati ljepotu igre ni jednog ni drugog jer svakako ono sto oni cine je impresivno za vidjeti s vremena na vrijeme... 

15 godina
FC Barcelona

Evo da se pohvalim malo 

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

Svaka čast na odabiru igrača na leđima .Gdje si kupio,cijena?

15 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

Svaka čast na odabiru igrača na leđima .Gdje si kupio,cijena?

Kitbag za 78 eura. S time da naplate još par eura ako želiš ime i broj na leđima. Stiglo u roku tjedan dana otprilike.

A dres je stvarno prelijep, izgleda još bolje uživo nego na slikama. Meni najljepši Barcin dres unazad nekoliko godina.

11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

lijepo, ali cruyff***

12 godina
el pistlero123 kaže...
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

lijepo, ali cruyff***

zapravo je cruijff, provjeri prije ispravljanja

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
el pistlero123 kaže...
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

lijepo, ali cruyff***

da, isprike.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Umtiti od početka protiv Njemaca.Jedva čekam tekmu vo je prva utakmica od kas su naši isplai a da mi se gleda.

12 godina
Vidjet cemo ga danas.
Ja sam uvjeren da ce on biti vise nego dobar igrac. Proslu tekmu je prvi put zaigrao za repku, 1/4 finale Eura, domaca publika...ne treba dalje govoriti sto to znaci za jednog mladog igraca.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš me zanima kako će odigrat protiv jače momčadi Umtiti.Uglavnom da,napokon utakmica dostojna polufinala EP,da nije onog sistema bilo gledali bi više ovakvih utakmica.

15 godina
Del_Boy97 kaže...
el pistlero123 kaže...
antimadridista kaže...

Evo da se pohvalim malo 

lijepo, ali cruyff***

Oboje je ispravno zapravo, Cruijff je nizozemski.

Umtiti počinje već drugu utakmicu zaredom, ali ovaj puta je malo teži test, baš me zanima kako će odigrati.

12 godina
Dobro je umtiti odigrao ovu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice