FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
Odlican je bio. Dobar pas, zna povuci, sve dobro. Bravo!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni Umtiti odlicno odigrao cak je i prema naprijed bio dobar u dvije,tri situacije..Vidjet cemo ga jos ali po meni dobra kupovina

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 23:01 (el.šef).
15 godina
FC Barcelona

Odličan. Dobar pas i čitanje igre, vrhunsko postavljanje. Baš mi se sviđa kao igrač.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
Polozio ispit.Ovakve utakmice daju mentalnu snagu i sigurnost.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni se još najviše sviđa što je mlad,znači ima vremena za prilagodbu na ligu i suigrače,ne očekujem da odmah eksplodira,ali po viđenom miriši na dobro.

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Logicno da ces okrivit najboljeg igraca... ko sta bi uvijek kenjate protiv CRa u reprezentaciji tako svi kenjaju protiv Messia. Normalna stvar, odustat od repke u 29 godini jer ne mozes meda je sebicno i glupo ( ako moze ekipa gibraltara igrat onda moze i on ). Krivit Higuaina takoder nema smisla... lik iza sebe ima fenomenalnu sezonu u Napoli, odlican igrac. Krivit njega jer nije zabio pa uveselio Messia je ravno retardaciji.

Tvoj post je ravan retardaciji. U 3 finala zaredom fulati 100% prilike i to ne samo fulati, 
vec reagirati traljavo kao da je doso pijan uprav s nekog provoda. Znaci u 3 finala gdje jedan 
gol odlucuje prvaka, on u sva 3 finala fula nemoguce, a dobije loptu prkaticki na tacni kao poklon.
A ova reakcija u zadnjem sad finalu kad mu je protivnicki igrac lako poklonio loptu, a on nak traljavo
reagirao je retardirana. 
U sva 3 finala messia su cuvala 2 do 3 igraca , a nekada i vise, i opet je napravio vise od svih ostalih
igraca. Higuaina nekad cak niko ni nije cuvao.
I onda nema smisla krivit higuaina, sto je imao samo jedan zadatak, da pospremi 100% prilike,
a on ni to nije mogao. Ali naravno treba krivit messia koji je najbolji i strijelac argentine na turniru,
a i najbolji asistent argentine na turniru. Dakle igrao je najbolje, zabio je najvise , asistirao je najvise, cuvalo
ga najvise igraca. A onda treba krivit messia jer je najbolji igrac, a ne higuaina sto nije zabio ono sto bi morao
zmireci zabiti. 

Sto se tice ronalda u reprezentaciji, on ne igra ulogu vode kao messi u argentini. On igra nekog napadaca,
koji ceka lopte, pa da zabije il eventualno asistira.... Al kad portugal ne igra, onda ne igra ni ronaldo,
dok kod argentine ako si gledao utakmice, kad argentina ne igra messi vuce koliko god moze, vraca se u vezu,
organizira iggru,m vodi igru radii. 

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Jedini relevantni post na koji bih se mogao osvrnuti, cak me i cudi da je od antimadridiste al ugodno iznenadenje... 

Totti i ekipa nisu kalibar za titulu najboljeg igraca na svijetu, koji da bi bio najbolji igrac na svijetu ili da bi barem pokupio nekoliko dodatnih simpatija na to, se mora dokazati na malo vise polja od klupskog nogometa i to na barem 2 kluba u 2 razlicite lige ako ne vise... 

Govoriti za nekoga da je bespredmetno najbolji igrac na svijetu kad je cijelu karijeru u jednom klubu, sa jednom od najboljih generacija Barcelone ikad, je pomalo neozbiljno i nelogicno... 

Ok, Ronaldo je igrao u 2 kluba takoder sa odlicnim suigracima, ali barem se dokazao u 2 razlicite lige.. Argentina je daleko jaca momcad od Portugala na svakom polju osim mozda nema boljeg obrambenog od Pepea, ali svakako jedan Higuain je bolji od Nania ili tek talenta Renata, a Copa po jacini i konkurentnosti ne moze parirati nikako Euru... Po meni je to prednost koju dajem svakako ispred broja golova/asistencija u La Ligi i slicno... 

Maradona je dakako jos uvijek iznad te dvojice, Zidane tu negdje... Ali da bi iko od ove dvojice pokupio vecinu priklonika ideji da je upravo on najbolji svih vremena, bilo bi itekako dobro imati trofej sa reprezentacijom u svojem 'CVu', ili barem malo vise od odlicne karijere u jednom klubu iz djetinjstva... Kao sto si rekao, onda taj igrac spada u isti kos sa Tottijem i ekipom... 

Pa messi je jedan od razloga sto je ta barca jedna od najboljih ikada. Ti nisi normalan. Koliko gluposti mozes nadrobiti, to je strasno.
Znaci da bi bio najbolji na svijetu, moras se dokazati u najmanje 2 kluba, a to kazes samo jer je ronaldo igrao u 2 kluba. Da je ronaldo igrao u 3
onda bi letvicu postavio na 3, a da je igrao samo u manchesteru onda to neb uopce ni spominjo. Pa ronaldo je igrao u odlicnom man utd i odlicnom realu,
bez obzira sto su 2 razlicite lige, oba kluba su vrhunska.  Nije ronaldo igrao ni u jednom slabom klubu, cak ni dobrom, vec oba su vrhunska.  Koliko licemjernosti,
svaka ti cast. 

Argentina je bolja od portugala kazes. Argentina ima samo bolji napad od portugala (di maria, aguero, higuain, ako cemo imenima, ostalo je tu negdje,
dakle veza i obrana. 
Medutim portugal u ovom trenutku ima sto puta boljeg strucnjaka na klupi, a to je cesto odlucno. Vidili smo real pod nekim trenerima jadan, a pod drugtim trenerima a istim igracima
odlican. A Argentinu u 2 finala je vodio idiot tata martino koji nema kvalitetu, a to je pokazao sa punoo toga, a ukljucujuci da 2 puta na isti nacin od iste ekipe izgubi
finale, jer on nije znao odgovoriti na taktiku trenera chilea, plus ostale greske.

Higuain je odlican igrac. Mene zanima kako takav igrac nakon reala nije otisao u neki drugi veliki klub koji se bori za transfere.
Vec je otisao u napoli. Klub koji ne moze u italiji parirati juveu, a ni u europi nista ne moze. Higuain je dobar napadac, al nekako
se cini da nije za velike, jer da je ostao bi u realu il bar u drugi veliki klub.

Jednog pelea se dize u nebesa, a lik nikada u europi nije igrao. Osvojio sa brazilo svjetska, to ok. Ali i taj brazil je bio 
u ono vrijeme odlicna ekipa sa odlicnim igracima. Tako da. Messi je s argentinom dogurao do finala svjetskog,
eto u finalu im je malo srece falilo, ili da napadaci nisu fulali nemoguce kao higuain.

A vidi jedne stvari, maradona je svjetsko osvojio na prevaru neregularnim golom u finalu, a messi i drustvo su u finalu
osteceni jer sudac nije iskljucio neura nakon onog starta izvan 16 metara. Ironija jeld??? Tak da messi se dokazao u argentini,
cak je i po broju golova u argentini prestigao maradonu, ali kao sto rekoh sreca je u finalu pomazila maradonu, messia nije.
I na temelju toga ne mozes reci maradona je bolji jer je osvojio svjetsko.

I zadnja stvar, messiu i takim igracima treba skinuti kapu sto su u jednom klubu cijelu karijeru. I to je to. 

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ronaldo se zasada pokazao u 2 najjace lige, koja je svaka u svoje vrijeme bila najkonkurentnija... Sa 2 kluba je osvojio sve sto se moglo klupski i individualno, a na reprezentativnom nivou mozemo reci da jos nije ostvario nista kao ni Messi jer finala bez trofeja se mogu i ne brojati... To sto je Messi, ne znam tocno uopce dal je, zabio najvise golova u La Ligi individualno ikad ili dao najvise assista, u ligi gdje je postignuce poniziti protivnika cim vise jer 1-0 protiv Las Palmasa je razocarenje, svakako je manje vazno... 

Cinjenica je da ukoliko jedan od ove dvojice podigne pehar sa reprezentacijom, a drugi ne, da ce taj sjesti na vrh iznad Maradone... 

Tko ce to biti i hoce li uopce biti, vrijeme ce pokazati...

Ronaldo se pokazao u 2 vrhunska kluba, bez obzira koje to lige bile. Eto seedorf se pokazao u 3 kluba u 3 lige,  sa 3 kluba
osvojio ligu prvaka, a sveukupno ima 4 lige prvaka. Znaci on se pokazao vise od ronalda i bolji je igrac od ronalda.
Po tvojoj logici. 

Druga logika, znaci ako ronaldo osvoji euro sa portugalom on je veci igrac od maradone samo zato jer je osvojio euro??
A Maradona osvojio svjetsko prvenstvo. I igrao je u malom klubu, za razliku od ronalda koji je samo u vrhunskim
klubovima igrao.

Kao sto vidimo logika ti nije jaca strana. Nista sto pises nema veze. 

11 godina
protjeran
Pustite klauna fakea njegova tema o Realj je propala pa je dosao vamo lijeciti komplekse.

13 godina
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Ronaldo se zasada pokazao u 2 najjace lige, koja je svaka u svoje vrijeme bila najkonkurentnija... Sa 2 kluba je osvojio sve sto se moglo klupski i individualno, a na reprezentativnom nivou mozemo reci da jos nije ostvario nista kao ni Messi jer finala bez trofeja se mogu i ne brojati... To sto je Messi, ne znam tocno uopce dal je, zabio najvise golova u La Ligi individualno ikad ili dao najvise assista, u ligi gdje je postignuce poniziti protivnika cim vise jer 1-0 protiv Las Palmasa je razocarenje, svakako je manje vazno... 

Cinjenica je da ukoliko jedan od ove dvojice podigne pehar sa reprezentacijom, a drugi ne, da ce taj sjesti na vrh iznad Maradone... 

Ronaldo se pokazao u 2 vrhunska kluba, bez obzira koje to lige bile. Eto seedorf se pokazao u 3 kluba u 3 lige,  sa 3 kluba
osvojio ligu prvaka, a sveukupno ima 4 lige prvaka. Znaci on se pokazao vise od ronalda i bolji je igrac od ronalda.
Po tvojoj logici. 

Druga logika, znaci ako ronaldo osvoji euro sa portugalom on je veci igrac od maradone samo zato jer je osvojio euro??
A Maradona osvojio svjetsko prvenstvo. I igrao je u malom klubu, za razliku od ronalda koji je samo u vrhunskim
klubovima igrao.

Maradona je igrao u malom klubu, a onda je presao u Napoli ;) 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mediji se raspisali da je Barca zainteresirana za Atleticovog Carrasca.Navodno je odbio produženje ugovora i čeka ponudu Barce,ali problem bi mogla biti cijena,40 milijuna eura.Po meni odličan igrač,uništio Real u finalu,mlad,brz,tehnički dobar,ali 40 milijuna je ipak previše za igrača koji bi ulazio s klupe,dok s druge strane dobili bi lijepu širinu na klupi,on i Suarez,mogu pokriti obje krilne pozicije,a i u sredini bi se dali iskoristiti.

Samper će isto vjerovatno biti poguran u prvu ekipu,mada mislim da je bolje da ode na par posudbi,pored Busquetsa i Maschea nema šta tražiti u sredini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 16:32 (barcafan12).
15 godina
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Po tvojoj logici. 

klubovima igrao.

Ali kaže Šime "ja sam potpuno neutralan i nemam ništa protiv Barcelone"

Kompleksi...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 17:12 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Mediji se raspisali da je Barca zainteresirana za Atleticovog Carrasca.Navodno je odbio produženje ugovora i čeka ponudu Barce,ali problem bi mogla biti cijena,40 milijuna eura.Po meni odličan igrač,uništio Real u finalu,mlad,brz,tehnički dobar,ali 40 milijuna je ipak previše za igrača koji bi ulazio s klupe,dok s druge strane dobili bi lijepu širinu na klupi,on i Suarez,mogu pokriti obje krilne pozicije,a i u sredini bi se dali iskoristiti.

Samper će isto vjerovatno biti poguran u prvu ekipu,mada mislim da je bolje da ode na par posudbi,pored Busquetsa i Maschea nema šta tražiti u sredini.

Dobro ljudi jel vi shvacate da ne mozete zamjeniti Neymara, messia il suareza sa nekim igracem kojeg bi doveli za 10 milijuna eura. 
Ako dovodimo igraca koji bi mjenjao navedenu trojicu, taj igrac mora biti ne dobar, vec vrlo dobar igrac da bi mjenjao navedenu trojicu.
Pa taj carrasco je u finalu usao za atletico kao zamjena, e to je snaga momcadi. A nama bi u finbalima usao munir.
Dakle ima 22 godine i 40 milijuna nije uopce puno. A onda ga se moze cesce mjenjati sa nekim iz napada. Plus ako s eneko ozljedi
imamo igraca koji ce to odlicno pokriti. 
Klub kao Barca mora na klupi imati tako dobre igrace, a 40 milijuna nije puno. To je samo 15 vise od gameira koji ima 29 godina.
Ako zelimo sirinu onda to moramo i platiti. Jos jednom 40 milijuna za 22 igraca za kojeg smo vidili koliko je namucio real u finalu
se cini ok cijena. I ako je lucho pametan, tog igraca bi koristio ne samo kad se neko umori, vec bi ga vise rotirao da do zamora ni dode.

Samper mora na posudbu inace od njega nece nista biti, njemu treba da igra kao suarezu. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma i ja sam se malo krivo izrazio,svakako da Carasco vrijedi tih novaca,ali sam mislio da s obzirom na Barcin buđet trenutno možda i nije pametno sve potrošiti na njega u slučaju da imaju još neke zamisli u vidu bekova ili sredine.Ako ne planiraju više nikoga dovesti u obrani i vezi onda svakako sam za ovaj transfer,možda bi u nekim kombinacijama i jeftinije došao,tipa uz Halilovića,Tella koji je sličan profil igrača.A da je Carasco odličan,to je i pokazao i isto tako se slažem da nam treba što kvalitetnija klupa,a ja prvi govorim da se treba i isprsiti ponekad,a ne sve na jeftinjaka.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cisto sumnjam ali bilo bi odlicno da dodje.. Samo sto nije kaslicni napadac vec krilo, sto se nije spominjalo do sad kao moguca kupovina. Odlicno bi se rotirao sa Neymarom/Messiem kada nisu u nivou. Carrasco, Umtiti, Suarez ljepo zvuci ali fali jos barem jedan igrac u obrani.. 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 18:59 (el.šef).
17 godina
SimeKZ kaže...

Uff, velik klub Napoli moram priznat. Nisu ni u top 3 u Italiji po veličini.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Po tvojoj logici. 

klubovima igrao.

Ali kaže Šime "ja sam potpuno neutralan i nemam ništa protiv Barcelone"

Kompleksi...

Komplekse nemam, ne patim od toga oko nebitnih stvari. Navijam za klub i postujem ostale... ovo je trebala bit sala, al sta ces kad si zagrizo ko na sve. Zalosno u jednu ruku. 

Potpuno neutralan u ovom pogledu vase patnje Real vs. Barca Ronaldo vs. Messi. 

Slobodno nastavite dalje sa raspravama u rangu vrtica. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
Sime je realovac a to je dokazao 100 pute jer uvijek navlaci na njihovu stranu.

Gabriel Jesus zakapiran,mozda se kupi ove sezone a ostavi na posudbi.

Produzuje se ugovor sa Qatar-om
zbog sranja sa onim zemljistem i kaznom..Cca sve skupa oko 50 miliona eura.

Dogodine bi sponzor trebao biti Amazon.

11 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Sime je realovac a to je dokazao 100 pute jer uvijek navlaci na njihovu stranu.

Gabriel Jesus zakapiran,mozda se kupi ove sezone a ostavi na posudbi.

Produzuje se ugovor sa Qatar-om
zbog sranja sa onim zemljistem i kaznom..Cca sve skupa oko 50 miliona eura.

Dogodine bi sponzor trebao biti Amazon.

Otkud ti ta informacija, da će to biti Amazon??

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prenijela je ista ona stranica koju ti copy/paste-aš.

Da,velike su šanse da dovedu tog Brazilca pošto Barca prva ima najveća prava na njegovo dovođenje,šta se mene tiče može odmah i ove sezone,baš nam takav i treba da zamijeni Sukija,a 20 milijuna nije puno za tako mladog,talentovanog igrača.

17 godina
FC Barcelona

Gabriel Jesus je zvijer

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Gabriel Jesus je zvijer

Po driblinzima je malo na Neymara.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

danny_2 

Ne bih bas Seedorfa uvrstio u rang Messi/Ronaldo, no recimo jednog Zidanea vec bi... 

Nekako je uvjet najboljeg igraca na svijetu da osvoji barem jedan vazan trofej sa reprezentacijom, inace je sve to samo statistika koju ce kad tad netko skinuti... 

Lol, pa naravno da ukoliko Ronaldo osvoji Euro a Messi ni jedan trofej s repkom obzirom da se umirovio, prica oko titule najboljeg igraca je zavrsena... 

Niko vam nece moci uzeti vase impresije na igre Messija, ali titulu najboljeg sluzbeno nece nikada ponijeti... 

Isto tako ukoliko Ronaldo izgubi ovaj Euro, on moze samo za mene biti najbolji igrac na svijetu ukoliko Messi osvoji pokoji trofej sa repkom... Jer za mene je od vece ljepote vidjeti igraca da skoci 76,2cm i dosegne visinu od 2,61m od nekog super pasa jer realno Iniesta ima istu sposobnost samo manje golova na kontu, tako da je to sve onda prica oko subjektivnog oko cega se sada vecinom i vode polemike... 

I za kraj, Ronaldo je karijeru zapoceo u Sportingu a ne UTD... Osvojio je sve sta igrac individualno i na klupskoj razini moze osvojiti u 2 najjace lige na svijetu, a nije cijelu karijeru bio u jednom klubu i na jednom mjestu... Ti ako si proglasen za najboljeg inzenjera od strane BMWa i Mercedes kompanije, a neko drugi samo od strane BMWa ne znam tko je bolji inzenjer za tebe, banalan primjer... 

I da, govoriti da je Argentina slabija ili jednako jaka kao Portugal mogu samo okorjeli fanovi Messija da si olaksaju bol... Di Maria i Aguero vrijede vise od cijelog Portugala, Messija necemo ni spominjati... 

A to sto je Tata trener je krivica Argentinskog saveza, a ne moja jer realno Argentina bi trebala biti uz bok Njemackoj.... 

Boxic, na srecu nije propala tema jer ti si tamo ionako sasvim dovoljno aktivan... Skoro pa je ono tamo postala tema za dnevnu dozu nase prepirke... 

I koliko sam shvatio ona je na trial periodu, a dosada nije promjenila nista na bolje tako da ocekujem da se vrati stara kraljevski klub tema uskoro za sto cu i poslati prijedlog... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 1:21 (fakEEE).
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

danny_2 

Ne bih bas Seedorfa uvrstio u rang Messi/Ronaldo, no recimo jednog Zidanea vec bi... 

Nekako je uvjet najboljeg igraca na svijetu da osvoji barem jedan vazan trofej sa reprezentacijom, inace je sve to samo statistika koju ce kad tad netko skinuti... 

Lol, pa naravno da ukoliko Ronaldo osvoji Euro a Messi ni jedan trofej s repkom obzirom da se umirovio, prica oko titule najboljeg igraca je zavrsena... 

Niko vam nece moci uzeti vase impresije na igre Messija, ali titulu najboljeg sluzbeno nece nikada ponijeti... 

Isto tako ukoliko Ronaldo izgubi ovaj Euro, on moze samo za mene biti najbolji igrac na svijetu ukoliko Messi osvoji pokoji trofej sa repkom... Jer za mene je od vece ljepote vidjeti igraca da skoci 76,2cm i dosegne visinu od 2,61m od nekog super pasa jer realno Iniesta ima istu sposobnost samo manje golova na kontu, tako da je to sve onda prica oko subjektivnog oko cega se sada vecinom i vode polemike... 

I za kraj, Ronaldo je karijeru zapoceo u Sportingu a ne UTD... Osvojio je sve sta igrac individualno i na klupskoj razini moze osvojiti u 2 najjace lige na svijetu, a nije cijelu karijeru bio u jednom klubu i na jednom mjestu... Ti ako si proglasen za najboljeg inzenjera od strane BMWa i Mercedes kompanije, a neko drugi samo od strane BMWa ne znam tko je bolji inzenjer za tebe, banalan primjer... 

I da, govoriti da je Argentina slabija ili jednako jaka kao Portugal mogu samo okorjeli fanovi Messija da si olaksaju bol... Di Maria i Aguero vrijede vise od cijelog Portugala, Messija necemo ni spominjati... 

A to sto je Tata trener je krivica Argentinskog saveza, a ne moja jer realno Argentina bi trebala biti uz bok Njemackoj.... 

Boxic, na srecu nije propala tema jer ti si tamo ionako sasvim dovoljno aktivan... Skoro pa je ono tamo postala tema za dnevnu dozu nase prepirke... 

I koliko sam shvatio ona je na trial periodu, a dosada nije promjenila nista na bolje tako da ocekujem da se vrati stara kraljevski klub tema uskoro za sto cu i poslati prijedlog... 

Opet ti logika ne drzi vodu. Da osvoji barem jedan trofej sa reprezentacijom. Po tome je iniesta 
punoo bolji igrac od ronalda. Pa Iniesta je osvojio i svjetsko, i 2 europska. 

I opet mi nisi odgovorio po cemu bi ronaldo bio veci od maradone kojie je osvojio svjetsko prvenstvo,
koje je ipak jace od europskog. Plus dodaj topme da je sa jednim napoliem osvojio seriu A. Dokazao se u malom klubu,
a ronaldo samo u vrhunskim klubovima. Sporting nemoj spominjati jer ronaldo s njim nije nista napravio.  Dakle po tvojoj
logici i iniesta i zidane i maradona itd su svi bolji igraci od ronalda.

A to sto neki igraci ostanu cijelu karijeru u jednom klubu nije nikakav minus, vec pozitiva. Bas me zanima koliko bi se
Ronaldo pokazao u man unitedu da je ostao tamo nakon odlaska fergusona i prije raspada uniteda. On je iskoristio sto je
igrao takoder u unitedu koji je onda bio fantasticna ekipa koju je vodio fantastican strucnjak. Ronaldo je otisao u real 
iz razloga sto je znao da ce tamo igrati u jacoj ekipi nego sto je manchester united jer se zna da real kupuje kak oce.
Te price da vrhunski igrac mora igrat u vise klubova kako bi pokazao da zapravo vrijedi i slicno su jedna velika GLUPOST
koju ste izmislili vi ronaldovi fanovi, kako bi mogli uvjeriti sebe da je ronaldo bolji od messia i slicno. Ali kao sto sam vec pokazao
logika ti nije na mjestu.

A ovaj primjer s inzinjerom ti je stvarno glup. Ali ako cemo o priznanjnima, pogledaj sta vecinja strucnjaka kaze za messia,
a sta za ronalda. Pa cak i bivsi treneri reala govore za messia. Nitko od njih tako sta ne govori za ronalda. Tako da i tu ti logika nije na mjestu.

A to sto je za tebe veca ljepota vidit igraca da skoci 76 cm i dosegne visinu od 2,6 metara, onda bi mozda trebao gledati
skokove u vis. Za veliku vecinu nogoomet je nesto sasvim drugo. 

Sto se argentine tice. Ona ima samo bolji napad od portugala i tu sam naveo igrace kao aguera, di marie. 
Vezna linija argentine sa bigliom i slicno nije nista bolja od portugalske. Tako da. 

13 godina
protjeran
OMFG ja I dalje ne vjerujem da realovi navijaci usporedjuju messija I ronalda,to je isto kao da usporedjujes ronaldinha sa schevchenkom/villom/etoom. Ronaldo se moze usporedjivat s marijem mandzukicem,obojici su driblinzi I sutevi 0,obojica skacu ko budale,obojici treba loptu na tacnu,ronaldo je najveca prevara od igraca,on ne igra za real I Portugal nego real I Portugal igraju za njega.
15 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Opet ti logika ne drzi vodu. Da osvoji barem jedan trofej sa reprezentacijom. Po tome je iniesta 
punoo bolji igrac od ronalda. Pa Iniesta je osvojio i svjetsko, i 2 europska. 

I opet mi nisi odgovorio po cemu bi ronaldo bio veci od maradone kojie je osvojio svjetsko prvenstvo,
koje je ipak jace od europskog. Plus dodaj topme da je sa jednim napoliem osvojio seriu A. Dokazao se u malom klubu,
a ronaldo samo u vrhunskim klubovima. Sporting nemoj spominjati jer ronaldo s njim nije nista napravio.  Dakle po tvojoj
logici i iniesta i zidane i maradona itd su svi bolji igraci od ronalda.

A to sto neki igraci ostanu cijelu karijeru u jednom klubu nije nikakav minus, vec pozitiva. Bas me zanima koliko bi se
Ronaldo pokazao u man unitedu da je ostao tamo nakon odlaska fergusona i prije raspada uniteda. On je iskoristio sto je
igrao takoder u unitedu koji je onda bio fantasticna ekipa koju je vodio fantastican strucnjak. Ronaldo je otisao u real 
iz razloga sto je znao da ce tamo igrati u jacoj ekipi nego sto je manchester united jer se zna da real kupuje kak oce.
Te price da vrhunski igrac mora igrat u vise klubova kako bi pokazao da zapravo vrijedi i slicno su jedna velika GLUPOST
koju ste izmislili vi ronaldovi fanovi, kako bi mogli uvjeriti sebe da je ronaldo bolji od messia i slicno. Ali kao sto sam vec pokazao
logika ti nije na mjestu.

A ovaj primjer s inzinjerom ti je stvarno glup. Ali ako cemo o priznanjnima, pogledaj sta vecinja strucnjaka kaze za messia,
a sta za ronalda. Pa cak i bivsi treneri reala govore za messia. Nitko od njih tako sta ne govori za ronalda. Tako da i tu ti logika nije na mjestu.

A to sto je za tebe veca ljepota vidit igraca da skoci 76 cm i dosegne visinu od 2,6 metara, onda bi mozda trebao gledati
skokove u vis. Za veliku vecinu nogoomet je nesto sasvim drugo. 

Sto se argentine tice. Ona ima samo bolji napad od portugala i tu sam naveo igrace kao aguera, di marie. 
Vezna linija argentine sa bigliom i slicno nije nista bolja od portugalske. Tako da. 

Opet kazem nisam dosao ovdje zakljuciti ovu raspravu niti mi je to presudno u zivotu, cisto diskutiram da nebi ostatak Barceloninih navijaca mislio da provociram tako da kome se ne cita moze lagodno preskociti ovaj post...

Nije isto Iniesta/Seedorf i Messi/Ronaldo, ne pricam o tome... Po tome je i Kroos ispred itd, ali nadam se da necemo mijesati kruske i jabuke... 

Napoli je u svoje vrijeme bio druga prica, ne mozemo usporedivati ondasnji Napoli i ovaj danas...  A Maradonu s trona ce tesko tko skinuti, s tim da isto kako je Svjetsko rang vise od Eura, Euro je svakako nekoliko stepenica jaci od Cope tako da tu Messi ima jednu nevjerojatnu priliku osvojiti nesto sa reprezentacijom gdje preko Paname dode do finala jer je Argentina skup jako dobrih pojedinaca i finale bi im trebao barem na Copi biti imperativ... Pricas nesto u sto ni sam ne mozes povjerovati, usporedujes Otamendija, Mascherana i Zabaletu sa Bruno Alvesom i Fonteom... 

Moj primjer sa inzinjerom koliko god je glup je puno bolji od tvojih skokova u vis... A od trenera je to izjavio Mourinho? Veliko cudo, obicna ptica selica... 

Ono sto je Carlo rekao je nesto sasvim drugo od onoga sto se prenijelo medu dijelom navijaca Barcelone, ali svi dobro znaju sto je Sir Alex rekao... Over and out... 

Zakljucak je da meni nije imperativ da netko mora igrati u 2 kluba u 2 lige kako bi se dokazao najboljim, svaka cast biti legenda kluba je lijepo nemam nista protiv, ali sigurno nije naodmet i sigurno puno znaci ekipi koja je pratila Engleski nogomet u to vrijeme jer to je bilo nemoguce nesto, neusporedivo sa danasnjom La Ligom... Valjda je i tebi jasno da kad se obojica umirove, a jedan ima naslov s Eura sa reprezentacijom, a drugi nema nikakav da je prica gotova.... Usporedba sa Maradonom je nesto sasvim drugo, to eventualno da se osvoji svjetsko ali opet je glupo jer druga vremena drugacija pravila pa bas usporedivati jednu osobu sa drugom i nije fer.... 

A trollera koji govori kako Ronaldo ne moze predriblati igraca bih uputio barem na youtube jer od 2003. ima se cega nagledati.... 

11 godina
protjeran
Adriano u Lazio za 2 miliona,Vermaelen u Romu za 10.

Barca ce prodati Brava ako on zatraži odlazak a City ponudi 20 miliona.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar i Rafinha će propustiti obje utakmice super kupa protiv Seville,a mogli bi i 3 utakmice prvenstva ako Brazil ode u finale.

Što se tiče Brava bilo bi glupo da ga prodaju,ali možda ima logike ako on ne bude zadovoljan zamjenom uloge sa T.Stegenom.Čitao sam i da se Pep želi riješiti Harta,pa neka trampa ne bi bila loša,Hart je odličan golman.

16 godina
barcafan12 kaže...

Neymar i Rafinha će propustiti obje utakmice super kupa protiv Seville,a mogli bi i 3 utakmice prvenstva ako Brazil ode u finale.

Što se tiče Brava bilo bi glupo da ga prodaju,ali možda ima logike ako on ne bude zadovoljan zamjenom uloge sa T.Stegenom.Čitao sam i da se Pep želi riješiti Harta,pa neka trampa ne bi bila loša,Hart je odličan golman.

Hart je katastrofalan golman, njegove greške spadaju u posebnu rubriku Neviđeno.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha ne mogu vjerovati da sam upravo procitao da je Hart odlican golman... 

Barcelona da pokaze interes za govno neki ljudi u ovoj temi bi rekli da mirisi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice