FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Ma kakav De Sciglo ili kako se već zove.Taj lik da valja nebi bio u Milanu.To ej igrač koji je lošiji od Adriana koji ima 32 godine.

Barca ima 38 miliona eura za kupiti napadača i beka.20 sigurno ide za Gamiera a za 18 miliona eura ne možeš kupiti nekog igrača.

Bolje da se onog iz PSG-a istetvoiranog doveli koji je otišao besplatno. 

Stvarno mislis da bi Gameiro dosao za 20 miliona? 

Negdje sam citao da je Barca nudila, ili bi ponudila 25 ali Sevilla trazi previse, oko 35-40. Toliko mu je vjerojatno i klauzula.

Btw. imamo priliku gledati Umtitija protiv Islanda veceras

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 20:00 (jopaa991).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma ajde kakavih 40 miliona eura to ni PSG nebi platio a niti Sevilla toliko tražila.

Gamiero ako ostane dogodine ide za 15 miliona eura najviše.Dati im 20-25 i gotovo.

Gamiero nije igrač koji radi razliku to je igrač koji ovisi o momčadi a jedno 70% golov anjegovih su tap-inovi ove sezone.

Lucas Perez bi onda trebao doći ako su ovi toliki debili da traže 40.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

20 milijuna i Halilović ili Tello i nek su sretni,ali treba i razumjeti Sevillu,ipak im je on prvi napadač i ponajbolji igrač.Iskreno sumnjam da će Barca ići u realiziranje tog transfera,bolje da se okrenu onom mladom Brazilcu,trebaju nam takvi,a Gameiro je već u 30tima i to nije igrač za budućnost.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Da ali onda imaš problem ako se slučajno suarez ozljedi npr u važnoj utakmici u LP a takvi mladi igrač koji su ne dokazani ti ne mogu pomoći.Ali bome Gamiero može.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Umtiti večeras igra od prve minute.Vdijet ćemo što će pokazati.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ma kakav De Sciglo ili kako se već zove.Taj lik da valja nebi bio u Milanu.To ej igrač koji je lošiji od Adriana koji ima 32 godine.

Barca ima 38 miliona eura za kupiti napadača i beka.20 sigurno ide za Gamiera a za 18 miliona eura ne možeš kupiti nekog igrača.

Edit

Vermalen vjerovatno pravac Roma, cijena 10 miliona eura.Neznam zašto im nebi dali Vermalena i 10-ak miliona za Florenzija i rješili problem.Ako treba dati i 15 i rješiti stvar.

Ne pricaj sranja, molim te. Igrac koji je bio prvi pick Bayerna nevalja al dobro. Problem je svima sta se rekontrukcija Milana radi oko mladih igraca iz vlastitog pogona. Locatelli, De Scglio, Donnaruma itd... ako nesto ne znas onda niti ne pisi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bi me cudilo da na kraju dodje neki sasvim drugi napadac kojeg se nije ni povezivalo sa Barcelonom. Umtiti i Suarez zapakirani. Jos treba pikat nekog dobrog napadaca i obranu/vezu, bit ce super to. Pogba bi mogo u Man utd, bit ce zanimljivo vidjet da se on plati 120M eura kako se spominje. Realno nikakav problem za najveci klub iz Englske ali on ne vrijedi ni pola. 

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Edit

Vermalen vjerovatno pravac Roma, cijena 10 miliona eura.Neznam zašto im nebi dali Vermalena i 10-ak miliona za Florenzija i rješili problem.Ako treba dati i 15 i rješiti stvar.

Ne pricaj sranja, molim te. Igrac koji je bio prvi pick Bayerna nevalja al dobro. Problem je svima sta se rekontrukcija Milana radi oko mladih igraca iz vlastitog pogona. Locatelli, De Scglio, Donnaruma itd... ako nesto ne znas onda niti ne pisi. 

Prvi pick bio ima par godina od tada lik stagnira.Kad ga je Milan htio zamjeniti za Vrsaljaka onda znam kakav je.No nezanima dabogda vam to bio novi Cafu.

12 godina
FC Barcelona

Pristao bi ja na Gameira ali za 25 miliona, sto sumnjam da ce se desiti. Ne znam koliko jos imamo para, nekih 45? Prodajom nekih igraca se moze uzeti jos 15-20 i biti na 60.

Jbg, u danasnje vrijeme je poklon dobiti igraca kakav je Gameiro za 20 miliona. Istina da on ima skoro 30 godina ali i da odigra dvije solidne sezone on ce svoje odraditi za te pare.

Glavni je napadac Seville i evo kako zabija u zadnje 3 sezone, i oni s pravom traze "vece" pare za njega. Nece ni oni dovesti nekog boljeg za 25-30.

Znaci:

15/16 - 16 golova u prvenstvu, poceo 22 tekme, odigrao ukupno 33.

14/15  - 8 golova u prvenstvu, poceo 7 tekmi, odigrao ukupno 26.

13/14  - 15 golova u prvenstvu, poceo 20 tekmi, odigrao ukupno 35.

S tim da je jos prosle godine u 9 tekmi Europske Lige zabio 8 golova.

Razumljivo je da ga Sevilla nece pustiti za male pare, ali i mi bi bili ludi pa da damo 40-45 miliona za njega koji ce biti zamjena. 25-30 max i nek se yebu. Ili dati 40 i pokupit njega i Mariana kao dvije zamjene i okej.

12 godina
FC Barcelona

Boixus Nois PS, ma ne treba nam nitko u vezi. Dovesti samo branica (beka) i napadaca i to je to.

Previse igraca imamo za vezni red i ne treba nitko.

Busquets,Rakitic,Iniesta,Rafinha,Arda,Roberto, cak i Denis moze to odigrati. Tu je i Samper koji po meni treba napokon dobiti neku priliku.

To ti je 8 igraca, a potrebna su samo 3 koji igraju prvi sastav. Znaci imas jos 4-5 igraca koji mogu uletiti.

Najpotrebniji je trenutno napadac jer ne mozemo racunati previse na Munira. Denis,Arda i vjerojatno Rafinha mogu odigrati na krilu, ali najvise nam treba napadac. Ne mogu ova trojica sami + Munir kao zamjena. 

Ne znam, to je neko moje misljenje.

17 godina
Ne znam jel gledate tekmu, ali Umtiti je koma....nema on potencijala, bar se meni cini.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
protjeran
A sto je mogao puno napraviti?
Omro je onog njihovog kad su skoro primili gol odigravao prvom do sebe ksko stoper i treba.

11 godina
protjeran
Omeo
11 godina
protjeran
Cini se da sad kriv za gol iako je par igraca prije njega ispalo.

17 godina
Nasao sam jedno 4 greske, 2 izgubljena zracna duela od nizeg igraca i 2 potpuno glupa, kriva postavljanja na lijevoj strani (bas tamo gdje nama treba). Gradio se na toj strani kao da je on u napadu i gledao ledima u svoj gol.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...

Boixus Nois PS, ma ne treba nam nitko u vezi. Dovesti samo branica (beka) i napadaca i to je to.

Busquets,Rakitic,Iniesta,Rafinha,Arda,Roberto, cak i Denis moze to odigrati. Tu je i Samper koji po meni treba napokon dobiti neku priliku.

To ti je 8 igraca, a potrebna su samo 3 koji igraju prvi sastav. Znaci imas jos 4-5 igraca koji mogu uletiti.

Najpotrebniji je trenutno napadac jer ne mozemo racunati previse na Munira. Denis,Arda i vjerojatno Rafinha mogu odigrati na krilu, ali najvise nam treba napadac. Ne mogu ova trojica sami + Munir kao zamjena. 

Kako nam ne treba nitko u vezi?? Ti si sada brojcano nabrojao tu 8 igraca, aje sad
uzmi od tih 8 igraca koje smo imali i prosle sezone, tko je preuzeo kad je iniesta pao??
Cijeli vezni red nam je nestao sa iniestinim padom. Imali smo mi i onda Turana koji se
za sada cini promasaj sa velikim P, imali smo roberta koji je igrac koji moze puno mjesta
pokriti i odigrati dobro, ali nije bio igrac koji u vezi moze uci i povesti igru, imali smo rafinhu
koje se istina dizao u formi do ozljede, a sad je pitanje nakon te ozljede kako ce se vratiti i napredovati.
Mnogo igraca nakon takih ozljeda vise nikada ne bude  isto, tako da je pitanje kakav ce rafinha biti. 
Imamo sampera koji je potencijal, ali ne uljeva mi neko povjerenje,ma njemu je potrebno da igra.
Dakle imamo toliko veznih igraca koje smo imali i porsle sezone, bas za ono sto ti kazes zua uletiti.
Ali Barci treba jedan veznjak koji ce kad ude zadrzati kvalitetu i igru na nivou, koji ce kad ude  biti ne neki
koji je uletio, vec neki koji je usao da igra i da s njim ighra ne padne. Na zalost sudeci po prosloj sezoni,
nama kada iniesta padne mi smo u ogromnom problemu, jer nismo imali igraca koji ce da ga se rotira sa
iniestom bidi dobar, ne fantastican kao iniesta ali bar biti vrlo dobar ili odlican. Sto vise cak se prosle sezone
pokazalo da i kad rakitica izvadimo i zamjenimo da nam dolazi do pada kvalitete u veznoj liniji jer igraci koji
su ulazili nisu pokrivaloi teren prema nazad kao rakitic. Dakle imamo iste iograce koje smo imali prosle
godine, a koji su zakazali kad su dobili priliku. Ostaje za nadati se da ce ove sezone ipak gopdin u stariji biti
i bolji ili da ce bljesnuti svojom kvfgalitetom. Tu mislim na mlade, za turana ne znam sta da mislim.

Za napad se slazem. Munir skoro pa nista prosle sezone. Sto se krila tice , ok tu moze denis uskociti,
ali za rafinhu i ardu nekako sumnjam. Mogu uskocit ali to bi moglo biti i sve sto mogu na krilu.
Nadam se da se varam. 

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ne znam jel gledate tekmu, ali Umtiti je koma....nema on potencijala, bar se meni cini.

Znaci odgledas jednu utakmicu i odma smo presudili igracu da je los, da od njega nece biti nista??
Ne gledam utakmicu sad i stvarno ne znam hoce li biti sta od tog umtitia, ono sto sam malo gledao u
klubu ga, decko je pokazao da ima odredene kvalitete. 
Ali ne treba ga odma suditi po ovoj utakmici. Ako ga je Barca vec dovela, onda treba kroz sezonu 
raditi s njim, dati mu da igra, pa ce se onda tek viditi njegove mogucnosti. 

11 godina
protjeran
Ljudi tko zna mozda Rafinha,Arda ili Roberto kupe prnje.

Vidim da je ozbiljno u vezi Andre Gomesa.

Iskreno ja bih ga volio vidjeti u Barci.
Sad ce mnogi reci tu je Denis Suarez ali taj momak po utakmici krivo doda jedno 10-ak lopti minimalno.
Tko ne vjeruje pravac youtube.

Imamo dosta skart igraca ,manjka kvalitete na klupi a to je bio i jedini problem prosle sezone.

12 godina
danny_2 kaže...
jopaa991 kaže...

Kako nam ne treba nitko u vezi?? Ti si sada brojcano nabrojao tu 8 igraca, aje sad
uzmi od tih 8 igraca koje smo imali i prosle sezone, tko je preuzeo kad je iniesta pao??
Cijeli vezni red nam je nestao sa iniestinim padom. Imali smo mi i onda Turana koji se
za sada cini promasaj sa velikim P, imali smo roberta koji je igrac koji moze puno mjesta
pokriti i odigrati dobro, ali nije bio igrac koji u vezi moze uci i povesti igru, imali smo rafinhu
koje se istina dizao u formi do ozljede, a sad je pitanje nakon te ozljede kako ce se vratiti i napredovati.
Mnogo igraca nakon takih ozljeda vise nikada ne bude  isto, tako da je pitanje kakav ce rafinha biti. 
Imamo sampera koji je potencijal, ali ne uljeva mi neko povjerenje,ma njemu je potrebno da igra.
Dakle imamo toliko veznih igraca koje smo imali i porsle sezone, bas za ono sto ti kazes zua uletiti.
Ali Barci treba jedan veznjak koji ce kad ude zadrzati kvalitetu i igru na nivou, koji ce kad ude  biti ne neki
koji je uletio, vec neki koji je usao da igra i da s njim ighra ne padne. Na zalost sudeci po prosloj sezoni,
nama kada iniesta padne mi smo u ogromnom problemu, jer nismo imali igraca koji ce da ga se rotira sa
iniestom bidi dobar, ne fantastican kao iniesta ali bar biti vrlo dobar ili odlican. Sto vise cak se prosle sezone
pokazalo da i kad rakitica izvadimo i zamjenimo da nam dolazi do pada kvalitete u veznoj liniji jer igraci koji
su ulazili nisu pokrivaloi teren prema nazad kao rakitic. Dakle imamo iste iograce koje smo imali prosle
godine, a koji su zakazali kad su dobili priliku. Ostaje za nadati se da ce ove sezone ipak gopdin u stariji biti
i bolji ili da ce bljesnuti svojom kvfgalitetom. Tu mislim na mlade, za turana ne znam sta da mislim.

Za napad se slazem. Munir skoro pa nista prosle sezone. Sto se krila tice , ok tu moze denis uskociti,
ali za rafinhu i ardu nekako sumnjam. Mogu uskocit ali to bi moglo biti i sve sto mogu na krilu.
Nadam se da se varam. 

Mozda sam se pogresno izrazio, ali u ovom trenutku su nam puno potrebniji napadac i bocni nego vezni kojih imamo stvarno dosta. Jedino ako cemo prodati dvojicu pa onda okej da se i dovede netko, ali cisto sumnjam u to sve.

Ako ne racunamo Busquetsa, Rakitica i Iniestu, onda ostanu Rafinha, Roberto, Arda, Denis i Samper, koji su po meni i vise nego dobre zamjene za ovu trojicu. Naravno ovo govorim pod uvjetom da Arda bar malo digne formu i bude upola onaj iz Atletika, jer ipak je to klasa od igraca. Za Rafinhu mislim da moze puno toga napravit kao i Denis.

Pitanje je kako ce to sve izgledati za mjesec i pol kad krene prvenstvo. 

Kad sam rekao da Rafinha i Arda mogu na krilo, mogu protiv nekih slabijih, ili kad vec vodimo 2-3 razlike pa udu umjesto nekog od MSN-a da ih odmore i tako to.

Da ne bude neke zabune, htio sam reci da sigurno neku klasu u vezni red necemo dovesti sad, pa nema potrebe za nekim osrednjim kad takve vec imas na klupi. Puno je potrebniji napadac i taj bocni.

Suska se nesto da bi Vermalen mogao u Italiju, 8-10 miliona

Sto se tice Umtitia, bit ce on dobar. Cak mislim da je prosle sezone dobio neku nagradu u Francuskoj ligi, ne znam tocno sto

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 22:53 (jopaa991).
11 godina
protjeran
Vidjet cemo.

Rafinha i Arda moraju digniti formu
dogodine a mislim da i hoce.
Suarez vjerovatno dolazi dobit ce priliku ali jao se nama ako se veliki trio u sredini ozljedi.
11 godina
protjeran
Barca ozbiljno krenila po Gomesa.
Kljucnu ulogu ce odigrati Roberto Fernandez koji je veliki prijatelj sa valencijinim direktorom.
U transfer bi mogli biti ukljuceni Halilovic,Tell,Song ili Samper.
Vjerovatno zele njega dovesti a ne Suareza pa se odugovlaci sa njegovim potpisom jer je to trebalo biti davno obavljeno.A i velika je mogucnost da ce Suarez ako dode igrati na krilu a be u sredini.

Barca ima dvojbu u vezi napadaca.Mladi ili stariji.
Vietto i Gamiero prve opcije.
Llorente,Negredo,Perez sa jedne a sa druge strane Milik,Jesus,El Ghazi i Penarada.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Barca ozbiljno krenila po Gomesa.
Kljucnu ulogu ce odigrati Roberto Fernandez koji je veliki prijatelj sa valencijinim direktorom.
U transfer bi mogli biti ukljuceni Halilovic,Tell,Song ili Samper.
Vjerovatno zele njega dovesti a ne Suareza pa se odugovlaci sa njegovim potpisom jer je to trebalo biti davno obavljeno.A i velika je mogucnost da ce Suarez ako dode igrati na krilu a be u sredini.

Barca ima dvojbu u vezi napadaca.Mladi ili stariji.
Vietto i Gamiero prve opcije.
Llorente,Negredo,Perez sa jedne a sa druge strane Milik,Jesus,El Ghazi i Penarada.

Mene taj gomes uopce ne impresionira nit bi zelio da njega dovedu. Ne kazem da bi bio los,
al ono sto sam vidio, on eventualno moze rakitica mjenjat. Stos e tice suareza decko zasluzuje priliku
ali ocito idiot od lucha opet ima svoje neke glupostii u glavi. Jednostavno nisam optimistican u vezi nove
sezone s njim. Nadam se da se varam. 

Dok drugi klubovi trose ko nenormalni, iz sezone u sezonu trose stotine milijuna eura, Barca nema para
ni proslu ni ovu sezonu. Iak je prosle imala i zabranu.  A nece imat ni iducu sezonu kak mi se cini.
Ove sezone se jedno pravoo pojacanje moralo dovest, a ostalo su mogli biti popunjavanje mjesta.
Medutim od pravog pojacanja mi necemo nista vidit, vec ce sve to biti igraci za popuniti mjesto i za uletiti.
I onda kad vec ne dovodimo, da bar mladima damo priliku da se vidi jel mozemo sta ocekivat od njih,
cini se da se lucho dvoumi oko denisa jer mi valda ne treba. Bolje mu je onaj panj munir i slicno. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Istina slažem se.Jedan Crystal Pallace nudi 40 miliona za Batushya a potrošili su već tko zna koliko novaca.Ali nažalost greške od igrača koje su dovodili su naprivle svoje.

Pa evo ako Vermalena prodaju za 8 miliona znači da su u2 sezone izgubili na njemu 20 miliona eura.Toliko o tome.Smanjili su dug i dobro ide i onda kreteni odluče praviti krov od 600 miliona eura za kojim uopce nema potrebe.

Andre Gomes nas je unistio na Camp Nou kad smo izgubili 2-1.

Lik je ptonecijal samo takav,ima odličbu tehniku i snagu.Treba nam takav mlađi igrač koji je sad većodličan a da u budućnost bude među najboljima na svijetu.

Jednostano imajte na umu da trenutno nema boljih opcija.Kad se utakmica bude lomila a Iniesta ili Rakitić budu umorni nema ti koristi od Robertta i Rafinhe.

Treba nam mladi igrač sa potencijalom koji već ima dosta utakmica u nogoma a to je Gomes 100%.

Ajde osim Gomesa navedi jednog igrača koji bi mogao doći u Barcu a da je transfer realan i da nije transfer od 100 milina eura

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Odakle ti da ne zele Suareza kad ce biti predstavljen vjerojatno u srijedu nakon lijecnickog? 

Suarez, 22, impressed with Villarreal last season and convinced Barça he has a place at Camp Nou. It's planned that he will sign a four-year deal and will have a 50 million euro release clause. 

On Wednesday he will have a medical and sign his contract, becoming the first official signing of the summer. He will then be presented to the media. 

Evo za Vermalena:

Barcelona will allow the player to leave for 10 million euros, a figure which is not yet been met by either Italian team. The first offer from both Inter and Roma was around the eight million euros mark, so just two million euros separate the parties from reaching an agreement.

For that reason, Barça and Vermaelen understand that a sale would be best for all concerned. One that should be confirmed in the coming days.

Navodno doveli nekog klinca od 16 godina iz Argentine, kao jedan od boljih Argentinskih talenata.

Barça sign youngster Franco Bartucci who had been playing for Estudiantes de la Plata, and is considered to be one of the best young talents in Argentine football.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 10:56 (jopaa991).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

malo gledam nas vezni red i cini mi se da ce netko morati letjeti van,cini mi se da ce to biti arda.iniesta i rakitic ce igrati stalno,roberto moze igrati i na drugim pozicijama,rafinha,suarez i arda ce dobivati malu minutazu.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mihtykarian u United,Mata u Valenciju a Gomes u Barcu.Tako bi to moglo izlgedati.

André Gomes jedan od najpoželjnijih igrača ovog ljeta! Manchester United, Juventus i Barcelona vode bitku za dovođenje mladog igrača Valencije. Katalonski Sport piše kako je Barcelona već dogovorila transfer koji neće biti realiziran dok Valencia ne dovede zamjenu, najvjerojatnije Juana Matu.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zvanično: Denis Suárez je novi igrač FC Barcelone! Sutra će proći medicinske preglede, dok će potpis ugovora i predstavljanje biti upriličeno u srijedu. Ovaj 22-godišnji veznjak će potpisati ugovor na četiri sezone, uz mogućnost produženja na još jednu, a Klub će Villlarrealu isplatiti 3,25 miliona eura obeštećenja. Otkupna klauzula postavljena je na 50 miliona eura

Ovaj tjedan bi mogao biti i napadač rješen.

11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

malo gledam nas vezni red i cini mi se da ce netko morati letjeti van,cini mi se da ce to biti arda.iniesta i rakitic ce igrati stalno,roberto moze igrati i na drugim pozicijama,rafinha,suarez i arda ce dobivati malu minutazu.

Sezona je duga, lucho mora rotirat vezu da mu se nebi dogodilo kao i prosle sezone. Iniesta ne moze igrati stalno,
njega se najvise mora rotirati i cuvati. Htio bi viditi denisa suareza na njegovom mjestu. Iak suarez moze i krilnog,
al trebalo bi ga probat na iniestino mjesto. 
Ako dovedu gomesa vjerujem da ce on rotirat sa rakiticem. Sto se turana tice, ako se moze da ga se proda i bar
nest novaca od njega pokupe to bi bilo dobro.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Istina slažem se.Jedan Crystal Pallace nudi 40 miliona za Batushya a potrošili su već tko zna koliko novaca.Ali nažalost greške od igrača koje su dovodili su naprivle svoje.

Pa evo ako Vermalena prodaju za 8 miliona znači da su u2 sezone izgubili na njemu 20 miliona eura.Toliko o tome.Smanjili su dug i dobro ide i onda kreteni odluče praviti krov od 600 miliona eura za kojim uopce nema potrebe.

Andre Gomes nas je unistio na Camp Nou kad smo izgubili 2-1.

Lik je ptonecijal samo takav,ima odličbu tehniku i snagu.Treba nam takav mlađi igrač koji je sad većodličan a da u budućnost bude među najboljima na svijetu.

Jednostano imajte na umu da trenutno nema boljih opcija.Kad se utakmica bude lomila a Iniesta ili Rakitić budu umorni nema ti koristi od Robertta i Rafinhe.

Treba nam mladi igrač sa potencijalom koji već ima dosta utakmica u nogoma a to je Gomes 100%.

Ajde osim Gomesa navedi jednog igrača koji bi mogao doći u Barcu a da je transfer realan i da nije transfer od 100 milina eura

Mogli su dovesti Pjanica koji bi se mislim dobro uklopio u Barcin stil i koji nije bio skup. Vjerujem da ima
jos rjesenja, ali samo se trebalo potruditi. 
Nadam se da si u pravu za gomesa, mene nije bas odusevio, nekako mi je sporiji i tromiji . Ali kazem, ako bude odlican u Barci
ja sretan. 

10 godina
neaktivan
danny_2 kaže..

Mogli su dovesti Pjanica koji bi se mislim dobro uklopio u Barcin stil i koji nije bio skup. Vjerujem da ima
jos rjesenja, ali samo se trebalo potruditi.

Pa ocito su namjeravali ali toliko odugovlace da bi ga Dinamo prije njih kupio a ne Juventus. Pjanic je dobar ali ako se vec daju veci novci za veznog treba bolji tip igraca..Ova pojacanja nista ne znace ako se ne dovede zamjena za Iniestu, sta ce ti 8 igraca koji igraju veznog ako ne znaju obavit posao kako to Iniesta napravi, dva koplja su ispod..Naravno da Barcelona nece dovesti veznog igraca zato ce nam i patit sredina kad Iniesta ne bude mogo igrat. Shvatite da jedan Arda nije u stanju napraviti razliku a kamoli propali Rafinha i ostatak druzine..

Barcelona - Mes que un club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice