FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...
Barca je najtrofejniji i najbolji klub na svijetu.To smo dokazali mb go puta a Real je postao klub na kojem Barca demonstrira silu.

U 2 godine osvojit ćemo 5/6 trofeja a vj 0 i opet ćete pričati o La decimi.

La decima je isprika za neuspješne godine s kojim se kompleksas kao fakee tješe da ne počine suicid.

Ehm... ne. 88/89 i 89/90.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Koliko gluposti je napisano u 24h.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A da zaboravio sam da vi racunate i trofeje koje niste osvojili jer da su 'htjeli', tj da je Messi htio on bi sam prosao sve igrace i zabio gol bilo kada bilo kome.... 

Ispricavam se, stvarno ste najbolji kad udem u vase glave i ovako sagledam situaciju.... 

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Kaže Ancelotti: Real Madrid won't survive another first leg defeat

12 godina
protjeran
But But...Ancelotti nije stručnjak.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
But But...Ancelotti nije stručnjak.

Pa naravno, vidiš da ni u jednom Realu nije mogao zadržati fotelju! 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Barca je najtrofejniji i najbolji klub na svijetu.To smo dokazali mb go puta a Real je postao klub na kojem Barca demonstrira silu.

U 2 godine osvojit ćemo 5/6 trofeja a vj 0 i opet ćete pričati o La decimi.

La decima je isprika za neuspješne godine s kojim se kompleksas kao fakee tješe da ne počine suicid.

Ehm... ne. 88/89 i 89/90.

Barca ima 6 trofeja više od reala, a i vrlo vjerojatno će se povisitit taj broj ako se osvoji liga i kup.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 23:46 (Tommy_123).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gameiro pristao na Barcin ponudu.Još ke ostalo da se klubovi dogovore.Cijena oko 20 miliona eura plus halilović na posudbu.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Barca ima 6 trofeja više od reala, a i vrlo vjerojatno će se povisitit taj broj ako se osvoji liga i kup.

da ako ubrojis kup katalonije

samo cekam kad cete pocet u vase trofejcice ubrajat kvartovske turnire.a jbg kad se nemate cim pohvalit morate izmisljat 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

da ako ubrojis kup katalonije

samo cekam kad cete pocet u vase trofejcice ubrajat kvartovske turnire.a jbg kad se nemate cim pohvalit morate izmisljat 

Isto kao što se vi hvalite s 10 Liga prvaka a barem 5 ih osvojeno pod diktaturom

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Isto kao što se vi hvalite s 10 Liga prvaka a barem 5 ih osvojeno pod diktaturom

to je tvoj argument za koji nemas nikakav relevantan izvor?bravo.ides stopama boixusa 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Gameiro pristao na Barcin ponudu.Još ke ostalo da se klubovi dogovore.Cijena oko 20 miliona eura plus halilović na posudbu.

Upravo to vidio, ako je istina, to je odličan deal i backup za sukija, ove sezone zabio 24 gola i podijelio 6 asistencija u svima natjecanjima.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
protjeran
Znaci.. Dolazi jos jedan igrac koji zna zabiti penal.
13 godina
protjeran
Ne zna*
11 godina
FC Barcelona

Pustite realovce, oni uspjehe mjere barcinim porazima, tako da ih treba ignorirati i to je to.

Nego, da li je itko od vas išao na Camp nou?

Ja bih nagodinu želio otići po mogućnosti gledati El Classico (može i druga utakmica), pa me zanima koliko košta put, ulaznica za utakmicu te gdje je kupiti, i spavanje 1-2 noći u barceloni?

Hvala unaprijed na odgovorima

12 godina
FC Barcelona

računaj da kartu za el classico nećeš nać ispod 200€ ako ne i više

15 godina
marsovac zemaljski kaže...

Pustite realovce, oni uspjehe mjere barcinim porazima, tako da ih treba ignorirati i to je to.

Ja bih nagodinu želio otići po mogućnosti gledati El Classico (može i druga utakmica), pa me zanima koliko košta put, ulaznica za utakmicu te gdje je kupiti, i spavanje 1-2 noći u barceloni?

Ja sam bio na Barca - Villarreal prošle sezone. Put je bio oko 250 eura (Vueling) za dvosmjernu kartu, ali računaj da karte moraš rezervirati dosta ranije ako želiš proći po toj cijeni, i ja sam bio te sreće da sam točno pogodio dan putovanja kad je bila utakmica i onda povratak sljedeći dan.

Ulaznicu za utakmicu sam kupio preko službene stranice kluba, bila je oko 120 eura za relativno dobro mjesto na stadionu. Ali pošto ti planiraš ići na Clasico, mislim da ta opcija nije moguća. Ulaznica za El Clasico uopće nema u slobodnoj prodaji jer većina ode službenim članovima kluba, tako da moraš skupo platiti za ulaznicu na crnom tržištu preko raznih kompanija. Po mom mišljenju se baš i ne isplati jer možeš otići 3 puta u Barcelonu i nazad i odgledati 3 utakmice za tu cijenu. Cifre su nenormalne ako nisi član kluba, vjeruj mi.

Spavati možeš doslovno bilo gdje, ima toliko motela, ljudi koji iznajmljuju svoje sobe doslovno na svakom koraku. Ja sam platio 20 eura za jedno noćenje, soba je bila udaljena oko pola sata vožnje do Camp Nou-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 7:39 (antimadridista).
16 godina
Anti, može malo više info. Kojim prijevozom, gdje si točno kupio kartu i način plaćanja. Koliko si novaca potrošio za vrijeme putovanja tamo i nazad.
11 godina
antimadridista kaže...
marsovac zemaljski kaže...

Ja sam bio na Barca - Villarreal prošle sezone. Put je bio oko 250 eura (Vueling) za dvosmjernu kartu, ali računaj da karte moraš rezervirati dosta ranije ako želiš proći po toj cijeni, i ja sam bio te sreće da sam točno pogodio dan putovanja kad je bila utakmica i onda povratak sljedeći dan.

Ulaznicu za utakmicu sam kupio preko službene stranice kluba, bila je oko 120 eura za relativno dobro mjesto na stadionu. Ali pošto ti planiraš ići na Clasico, mislim da ta opcija nije moguća. Ulaznica za El Clasico uopće nema u slobodnoj prodaji jer većina ode službenim članovima kluba, tako da moraš skupo platiti za ulaznicu na crnom tržištu preko raznih kompanija. Po mom mišljenju se baš i ne isplati jer možeš otići 3 puta u Barcelonu i nazad i odgledati 3 utakmice za tu cijenu. Cifre su nenormalne ako nisi član kluba, vjeruj mi.

Spavati možeš doslovno bilo gdje, ima toliko motela, ljudi koji iznajmljuju svoje sobe doslovno na svakom koraku. Ja sam platio 20 eura za jedno noćenje, soba je bila udaljena oko pola sata vožnje do Camp Nou-a.

znači bez minimalno 400 Eura se ne isplati niti ići? S tim da se radi o utakmici koja nije el classico?

11 godina
odjavljen
FC Barcelona
Kako navodi 'Mundo Deportivo', Barça bi ovog ljeta, pored štopera i napadača, mogla dovesti i lijevog beka. Prvo ime na listi želja je igrač Bayera iz Leverkusea, Wendell. Ovaj dvadesettrogodišnji (23) Brazilac je ove sezone odigrao 43 utakmice za Leverkusen, međutim članovi Bayera su bili jasni te su izjavili kako ga neće pustiti ispod 30 miliona eura.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veceras je tekma u kojoj bi mogli iskalit bijes zbog ispadanja.

Nema vise kalkulacija, treba dobit sve do kraja i onim gamadima ubit svaku nadu.

Nek osvoje ligu i kup, ja cu bit zadovoljan, i da mi je netko rekao prije tri godine, da ce osvojit tripletu, a onda slijedecu sezonu obranit ligu i kup, nebi mu vjerovao.

Moraju ocistit glave, i mislit samo na ovo malo tekmi do kraja sto je ostalo.

Katalonac_HR
17 godina
keyofdestiny13 kaže...
Kako navodi 'Mundo Deportivo', Barça bi ovog ljeta, pored štopera i napadača, mogla dovesti i lijevog beka. Prvo ime na listi želja je igrač Bayera iz Leverkusea, Wendell. Ovaj dvadesettrogodišnji (23) Brazilac je ove sezone odigrao 43 utakmice za Leverkusen, međutim članovi Bayera su bili jasni te su izjavili kako ga neće pustiti ispod 30 miliona eura.

Alba lošim igrama odmah puni medije.

Ali teško da će se Alba morat borit za startera. Adriano je na izlasku, zamjena je logična, ali iskusnija naravno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
keyofdestiny13 kaže...

Taj Wendell je teži Madridista i izjavio je da mu je san igrati u Realu.Samo zbog tog ga nebi doveo u Barcu.Inače je slab ko mimoza.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo-Roberto-Pique-Mascherano-Alba-Busquets-Iniesta-Rakitić-M-S-N

Očekujem minimalno 5 golova u mreži Valencije,vjerujem da će se iskupiti malo navijačima za rezultate u posljednje vrijeme,a i ne smiju više izgubiti ni boda do kraja sezone,s obzirom da ni Real ni Atletico ne posustaje...nadam se da će Messi biti onaj pravi,kad on igra svi izgledaju dobro,tako da očekujem jednu pravu poslasticu za navijače Barce

10 godina
FC Barcelona

Bravo, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Realno ide lagano busenje Valencie!

Evo preduhitrio me netko, nema veze.. Ima netko stream normalan? Uvijek mi steka osim na YT, brzina mi je 30mbs.. Nikad mi to nije bilo jasno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 20:08 (el.šef).
17 godina
Ja bas sad kao fan ne bih volio vidjeti takvu dominantnu pobjedi jednako onoliko koliko bih volio.

To ce samo pokazati neprofesionalnost i pobuditi jos vece sumnje u prethodne utakmice. Sto nisu onda tako prije igrali?
12 godina
protjeran
Hoću samo 3 boda taman u 95. dali za 1-0
16 godina
Neka viša sila se ispriječila da mi ispadnemo iz LP. Večeras bi to trebalo biti bolje, barem 3-4 gola, ako ne i više.
10 godina

Messi veceras zavrsava sa postom.

10 godina
FC Barcelona

Valencia je jači klub od Real Sociedada, tako da će rezultat biti neizvjestan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice