U 2 godine osvojit ćemo 5/6 trofeja a vj 0 i opet ćete pričati o La decimi.
La decima je isprika za neuspješne godine s kojim se kompleksas kao fakee tješe da ne počine suicid.
Ehm... ne. 88/89 i 89/90.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
A da zaboravio sam da vi racunate i trofeje koje niste osvojili jer da su 'htjeli', tj da je Messi htio on bi sam prosao sve igrace i zabio gol bilo kada bilo kome....
Ispricavam se, stvarno ste najbolji kad udem u vase glave i ovako sagledam situaciju.... 
Kaže Ancelotti: Real Madrid won't survive another first leg defeat
This time next year we'll be millionaires
Pa naravno, vidiš da ni u jednom Realu nije mogao zadržati fotelju! 
Barca ima 6 trofeja više od reala, a i vrlo vjerojatno će se povisitit taj broj ako se osvoji liga i kup.
Gameiro pristao na Barcin ponudu.Još ke ostalo da se klubovi dogovore.Cijena oko 20 miliona eura plus halilović na posudbu.
Barca ima 6 trofeja više od reala, a i vrlo vjerojatno će se povisitit taj broj ako se osvoji liga i kup.
da ako ubrojis kup katalonije
samo cekam kad cete pocet u vase trofejcice ubrajat kvartovske turnire.a jbg kad se nemate cim pohvalit morate izmisljat 
da ako ubrojis kup katalonije
samo cekam kad cete pocet u vase trofejcice ubrajat kvartovske turnire.a jbg kad se nemate cim pohvalit morate izmisljat 
Isto kao što se vi hvalite s 10 Liga prvaka a barem 5 ih osvojeno pod diktaturom
Isto kao što se vi hvalite s 10 Liga prvaka a barem 5 ih osvojeno pod diktaturom
to je tvoj argument za koji nemas nikakav relevantan izvor?bravo.ides stopama boixusa
Gameiro pristao na Barcin ponudu.Još ke ostalo da se klubovi dogovore.Cijena oko 20 miliona eura plus halilović na posudbu.
Upravo to vidio, ako je istina, to je odličan deal i backup za sukija, ove sezone zabio 24 gola i podijelio 6 asistencija u svima natjecanjima.
Pustite realovce, oni uspjehe mjere barcinim porazima, tako da ih treba ignorirati i to je to.
Nego, da li je itko od vas išao na Camp nou?
Ja bih nagodinu želio otići po mogućnosti gledati El Classico (može i druga utakmica), pa me zanima koliko košta put, ulaznica za utakmicu te gdje je kupiti, i spavanje 1-2 noći u barceloni?
Hvala unaprijed na odgovorima
računaj da kartu za el classico nećeš nać ispod 200€ ako ne i više
Pustite realovce, oni uspjehe mjere barcinim porazima, tako da ih treba ignorirati i to je to.
Ja bih nagodinu želio otići po mogućnosti gledati El Classico (može i druga utakmica), pa me zanima koliko košta put, ulaznica za utakmicu te gdje je kupiti, i spavanje 1-2 noći u barceloni?
Ja sam bio na Barca - Villarreal prošle sezone. Put je bio oko 250 eura (Vueling) za dvosmjernu kartu, ali računaj da karte moraš rezervirati dosta ranije ako želiš proći po toj cijeni, i ja sam bio te sreće da sam točno pogodio dan putovanja kad je bila utakmica i onda povratak sljedeći dan.
Ulaznicu za utakmicu sam kupio preko službene stranice kluba, bila je oko 120 eura za relativno dobro mjesto na stadionu. Ali pošto ti planiraš ići na Clasico, mislim da ta opcija nije moguća. Ulaznica za El Clasico uopće nema u slobodnoj prodaji jer većina ode službenim članovima kluba, tako da moraš skupo platiti za ulaznicu na crnom tržištu preko raznih kompanija. Po mom mišljenju se baš i ne isplati jer možeš otići 3 puta u Barcelonu i nazad i odgledati 3 utakmice za tu cijenu. Cifre su nenormalne ako nisi član kluba, vjeruj mi.
Spavati možeš doslovno bilo gdje, ima toliko motela, ljudi koji iznajmljuju svoje sobe doslovno na svakom koraku. Ja sam platio 20 eura za jedno noćenje, soba je bila udaljena oko pola sata vožnje do Camp Nou-a.
Ja sam bio na Barca - Villarreal prošle sezone. Put je bio oko 250 eura (Vueling) za dvosmjernu kartu, ali računaj da karte moraš rezervirati dosta ranije ako želiš proći po toj cijeni, i ja sam bio te sreće da sam točno pogodio dan putovanja kad je bila utakmica i onda povratak sljedeći dan.
Ulaznicu za utakmicu sam kupio preko službene stranice kluba, bila je oko 120 eura za relativno dobro mjesto na stadionu. Ali pošto ti planiraš ići na Clasico, mislim da ta opcija nije moguća. Ulaznica za El Clasico uopće nema u slobodnoj prodaji jer većina ode službenim članovima kluba, tako da moraš skupo platiti za ulaznicu na crnom tržištu preko raznih kompanija. Po mom mišljenju se baš i ne isplati jer možeš otići 3 puta u Barcelonu i nazad i odgledati 3 utakmice za tu cijenu. Cifre su nenormalne ako nisi član kluba, vjeruj mi.
Spavati možeš doslovno bilo gdje, ima toliko motela, ljudi koji iznajmljuju svoje sobe doslovno na svakom koraku. Ja sam platio 20 eura za jedno noćenje, soba je bila udaljena oko pola sata vožnje do Camp Nou-a.
znači bez minimalno 400 Eura se ne isplati niti ići? S tim da se radi o utakmici koja nije el classico?
Veceras je tekma u kojoj bi mogli iskalit bijes zbog ispadanja.
Nema vise kalkulacija, treba dobit sve do kraja i onim gamadima ubit svaku nadu.
Nek osvoje ligu i kup, ja cu bit zadovoljan, i da mi je netko rekao prije tri godine, da ce osvojit tripletu, a onda slijedecu sezonu obranit ligu i kup, nebi mu vjerovao.
Moraju ocistit glave, i mislit samo na ovo malo tekmi do kraja sto je ostalo.
Katalonac_HR
Alba lošim igrama odmah puni medije.
Ali teško da će se Alba morat borit za startera. Adriano je na izlasku, zamjena je logična, ali iskusnija naravno.
Taj Wendell je teži Madridista i izjavio je da mu je san igrati u Realu.Samo zbog tog ga nebi doveo u Barcu.Inače je slab ko mimoza.
Bravo-Roberto-Pique-Mascherano-Alba-Busquets-Iniesta-Rakitić-M-S-N
Očekujem minimalno 5 golova u mreži Valencije,vjerujem da će se iskupiti malo navijačima za rezultate u posljednje vrijeme,a i ne smiju više izgubiti ni boda do kraja sezone,s obzirom da ni Real ni Atletico ne posustaje...nadam se da će Messi biti onaj pravi,kad on igra svi izgledaju dobro,tako da očekujem jednu pravu poslasticu za navijače Barce
Bravo, Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.
Realno ide lagano busenje Valencie!
Evo preduhitrio me netko, nema veze.. Ima netko stream normalan? Uvijek mi steka osim na YT, brzina mi je 30mbs.. Nikad mi to nije bilo jasno.
This time next year we'll be millionaires
Messi veceras zavrsava sa postom.
Valencia je jači klub od Real Sociedada, tako da će rezultat biti neizvjestan.