FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Diče se svojom glupošču,zadnjih godina njihovi najveći uspjesi su neuspjesi Barcelone,to se i vidi nakon svakog poraza,vesele se kao da su osvojili nešto...što se tiče ždrijeba nisam ni očekivao da će ići na Atletico kamoli na Bayern,jednostavno pomalo je nevjerovatno da od osmine finala dobivaju najlakše protivnike,slučajnost ili...ono što me još više živcira je njihovo licemjerje,kada Barcelona osvoji LP to je zato što je protivničkim ekipama falilo pola ekipe,suci su pomagali,itd,a eto Real je do finala došao pregazivši velikane svjetskog nogometa(u posljednjih par godina)poput Rome,Wolfsburga i sad City koji je redovno primao porcije od bilo koga u LP...a Barcelona da bi osvojila mora pobjediti prvake u ligi petici,i ispasti od Atletica nije sramota,ta ekipa redovno puni Real pa ne znam čemu se oni toliko posprdavaju,ok priznajem svi smo očekivali da će Barca proć al eto ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa,nama su ostala još 2 trofeja u igri,a oni će biti sretni ako i City prođu sa onakvom igrom

Pises napamet, sto znaci da nemas veze sa nogometom. 

Ajd sad lijepo na Wikipedia u i pogledaj Real Madrid protiv Atletico Madrida game history, kad procitas da je atletico od 2010 godine pobijedio Reala samo 4 puta, pricam za Španjolsku ligu, to je nista.. Ako je to tebi redovno, onda ti ne znas sta znaci ta riječ. 

Reko sam vec  toto, mrzim kad djeca poput tebe pisu napamet.. 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina
manipulator kaže...
barcafan12 kaže...

Diče se svojom glupošču,zadnjih godina njihovi najveći uspjesi su neuspjesi Barcelone,to se i vidi nakon svakog poraza,vesele se kao da su osvojili nešto...što se tiče ždrijeba nisam ni očekivao da će ići na Atletico kamoli na Bayern,jednostavno pomalo je nevjerovatno da od osmine finala dobivaju najlakše protivnike,slučajnost ili...ono što me još više živcira je njihovo licemjerje,kada Barcelona osvoji LP to je zato što je protivničkim ekipama falilo pola ekipe,suci su pomagali,itd,a eto Real je do finala došao pregazivši velikane svjetskog nogometa(u posljednjih par godina)poput Rome,Wolfsburga i sad City koji je redovno primao porcije od bilo koga u LP...a Barcelona da bi osvojila mora pobjediti prvake u ligi petici,i ispasti od Atletica nije sramota,ta ekipa redovno puni Real pa ne znam čemu se oni toliko posprdavaju,ok priznajem svi smo očekivali da će Barca proć al eto ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa,nama su ostala još 2 trofeja u igri,a oni će biti sretni ako i City prođu sa onakvom igrom

Ajd sad lijepo na Wikipedia u i pogledaj Real Madrid protiv Atletico Madrida game history, kad procitas da je atletico od 2010 godine pobijedio Reala samo 4 puta, pricam za Španjolsku ligu, to je nista.. Ako je to tebi redovno, onda ti ne znas sta znaci ta riječ. 

Daj mi njihov međusobni skor zadnjih 10 utakmica. Nemoj mi samo pričati bajke o tome da bi Real lagano prošao protiv Atletica kad vas redovno šamaraju u zadnje 2-3 godine i teško im uopće i zabijate golove. Prošli ste Wolfsburg, sve 5. Uživaj, ali ne pričaj mi bajke molim te.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
manipulator kaže...
barcafan12 kaže...

Daj mi njihov međusobni skor zadnjih 10 utakmica. Nemoj mi samo pričati bajke o tome da bi Real lagano prošao protiv Atletica kad vas redovno šamaraju u zadnje 2-3 godine i teško im uopće i zabijate golove. Prošli ste Wolfsburg, sve 5. Uživaj, ali ne pričaj mi bajke molim te.

Imas na Wikipedia, u zadnjih 5 godina Real ima 4 pobjede, isto kao i Atletico. Pricamo samo o ligi. 

A gdje je jos kup i Lp.. 

Ja ne pričam napamet, ja provjerim pa pisem. 

Lp

15 godina
FC Barcelona

5 godina je puno jer Atletico nije bio ni blizu ovoj trenutnoj kvaliteti prije 5 godina. Uzmi zadnjih 10-ak utakmica. Mislim, prilično je očito da Atletico ne leži Realu. Ustvari Realov skor protiv Atletica je puno gori nego Barcin skor protiv te iste ekipe, a Barcelona je svejedno ispala. Lako je pričati nakon što je Barca ispala, a Real prošao Wolfsburg. 

Ok, to je sve sreća što te dopadne u ždrijebu, ali sad rugati se Barci zbog toga što je ispala od Atletica kad tvoja ekipa redovno ima problema protiv tog istog protivnika, to mi baš i nema smisla.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 14:49 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

5 godina je puno jer Atletico nije bio ni blizu ovoj trenutnoj kvaliteti prije 5 godina. Uzmi zadnjih 10-ak utakmica. Mislim, prilično je očito da Atletico ne leži Realu. Ustvari Realov skor protiv Atletica je puno gori nego Barcin skor protiv te iste ekipe, a Barcelona je svejedno ispala. Lako je pričati nakon što je Barca ispala, a Real prošao Wolfsburg. 

Ok, to je sve sreća što te dopadne u ždrijebu, ali sad rugati se Barci zbog toga što je ispala od Atletica kad tvoja ekipa redovno ima problema protiv tog istog protivnika, to mi baš i nema smisla.

Ja se nisam rugao,malo se jesam nasalio,ali realno protiv Atletika bi svaka ekipa danas imala problema.. Barca i Real su bolji od njih,ali nazalost skoro svaki puta se desi da igraju kad im je moral ili forma u padu...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tko gubi ima se pravo ljutiti. Atletico je ekipa sa vrhunskom taktikom i strategijom. Nema tog kluba kojem Atletiko "leži". To što real redovno popuši je sklop nesretnih okolnosti. Ovu tvrdnju najbolje potkrepljuje nedavno brisanje poda barcelone sa sucima, kojoj eto atletico "leži"....

15 godina
Predator003 kaže...

Tko gubi ima se pravo ljutiti. Atletico je ekipa sa vrhunskom taktikom i strategijom. Nema tog kluba kojem Atletiko "leži". To što real redovno popuši je sklop nesretnih okolnosti. Ovu tvrdnju najbolje potkrepljuje nedavno brisanje poda barcelone sa sucima, kojoj eto atletico "leži"....

Prvo kažeš da nema tog kluba kojem Atletico leži, pa onda kažeš da to što Real redovno ima problema s njima je samo splet nesretnih okolnosti. Daj se odluči.

Nisam ja uopće rekao da Atletico Barceloni leži, samo ne razumijem to vaše izrugivanje kad i vi redovno imate problema s njima, čak i više od Barcelone koja je prije ove zadnje utakmice pobijedila Atletico 7 puta zaredom.

A o sucima neću ni pričati. Ti zbilja i dalje misliš da je Barca imala pomoć sudaca iako nije dosuđen čisti penal u zadnjoj minuti (što nije ni bitno, jer nismo ni zaslužili proći s bezveznom igrom).

Vi realovci ste stvarno posebna vrsta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 16:19 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
Predator003 kaže...

Prvo kažeš da nema tog kluba kojem Atletico leži, pa onda kažeš da to što Real redovno ima problema s njima je samo splet nesretnih okolnosti. Daj se odluči.

Nisam ja uopće rekao da Atletico Barceloni leži, samo ne razumijem to vaše izrugivanje kad i vi redovno imate problema s njima, čak i više od Barcelone koja je prije ove zadnje utakmice pobijedila Atletico 7 puta zaredom.

A o sucima neću ni pričati. Ti zbilja i dalje misliš da je Barca imala pomoć sudaca iako nije dosuđen čisti penal u zadnjoj minuti (što nije ni bitno, jer nismo ni zaslužili proći s bezveznom igrom).

pusti ga, vidis da ne zna sta pise.. 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Predator003 kaže...

Tako je, splet nesretnih okolnosti je 60% atletico i ostatak trener, forma, ozljede itd. Svaka čast za 7 pobjeda, kad atletico uzme ligu svi će reć da ih je barca pobjedila 7 puta 

Suarez trebo dobit crveni, Neymar je prije trebao dobit žuti, Iniesta izravni crveni, čak i on sam ne vjeruje da nije dobio, u trenutku kad je svirao sudac vidlo mu se na facu da je u tom trenutku znao šta slijedi i umjesto da iskoriste silne poklone oni sviraju o nepostojećem penalu gdje igrača u ruku pogađa lopta dok su ruke u prirodnom položaju a noge izvan 16m. Još silne sitnice, prekšaji koji je sudio i uzimao atleticu loptu a barci nije. 73 ili više % posjed lopte i 1 zapucali na gol pa ti meni kažeš kako barci leži atletico  Trebo je i sudit penal da vam statistiku poboljša, ionako ga nema ko zabit, messija nije igro, neymara lože atleticovi igrači i ne zna gdje udara, a Suarez može zabit jedino gol aut.

Kao što rekoh tko gubi ima se pravo ljutiti, to što ti pretvaraš ljutnju u hrpu s*anja tvoja stvar, ja bi počeo nešto trenirati, ako ništa makar trčati ili voziti biciklo.

15 godina
FC Barcelona

Tipično. Kad je greška u korist Barce, onda je urota UEFA-a, Unicefa i koga sve ne. Kad je greška na štetu Barce, onda je to nebitan detaljčić koji ionako ništa ne znači (penal u 90-oj). Da je bila obrnuta situacija i da Atleticu nije suđen penal za prolaz u zadnjoj minuti, onda bi se godinama pričalo o namještenoj utakmici. Zato ste zatucani do srži, jadnici.

Inače, da se ponovim. Uopće ne krivim suca i Barcelona je ispala zasluženo, samo mi idu na živce dvostruki kriteriji i vaša zatucanost. Patnici.

Ponavljam, boli vas to što se vlastitim uspjesima ne možete veseliti. Barca će i dalje osvajati trofeje, a vi će te i dalje živjeti u prošlosti i biti zapamćeni kao sprdačina od kluba u 21. stoljeću.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 17:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Kad Barca osvoji Decimu pricaj slobodno sta hoces, dotad o kraljevskom klubu se odnosi sa postovanjem jer ce vam trebati 100g da dosegnete te razine i nikakva Barca ni 100 Messija vam to nece donijeti...

Daleko, daleko ste od toga da bilo kome nabijate komplekse... Prvo treba dostici razine Bayerna ili Milana... Polako, nov ste klub osnovani 2009., nemojte nagliti...
10 godina

hahahahahahahahh loš ti je diler

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osvajali bi se trofeji, a sad se plače što sudac nije pogurao nepostojećim penalom? Čim ćeš obilježit stoljeće? Pljačkom i cjelokupnom igrom naopravljenom oko 1 čovjeka kojem je ostalo još nekoliko godina? Osim ako misliš da je messi besmrtan, što me zbog prethodnih komentara, ne bi ni iznenadilo.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Finale, City - Atm

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona

Nemam se ja što raspravljati sa zatucanim pacijentima koji usput nisu ni upoznati s nogometnom poviješću iako im je to glava tema razgovora.

Zato fakeee, "stay in your lane" kako bi rekli Englezi i nemoj se sramotit. Jedina stvar koja tebi pristaje je bacanje drkice na Ronaldovu "calma" proslavu jer za nešto više od toga nisi sposoban.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 18:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ja malo pod*ebajem. Znam ja da je barca sa 10% igrala protiv reala i atletica, mislim, šte će ti liga prvaka ako si je osvojio prošle godine, nema smisla. I onih sto tisuća na camp nou ionako nije imalo pametnijeg posla pa su došli malo, znali su odma. Idem gledat kompilaciju ronaldovih proslava 

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ako su im namjestili Romu i Wolfsburg onda mogu i City u polufinalu.

Atletico - Bayer M

Man City - Real M.

Ovim redosljedom.

Dobiješ Romu, Wolfsburg i City i u finalu si. Džet-set, kako bi rekli.

12 godina
antimadridista kaže...

Tipično. Kad je greška u korist Barce, onda je urota UEFA-a, Unicefa i koga sve ne. Kad je greška na štetu Barce, onda je to nebitan detaljčić koji ionako ništa ne znači (penal u 90-oj). Da je bila obrnuta situacija i da Atleticu nije suđen penal za prolaz u zadnjoj minuti, onda bi se godinama pričalo o namještenoj utakmici. Zato ste zatucani do srži, jadnici.

Inače, da se ponovim. Uopće ne krivim suca i Barcelona je ispala zasluženo, samo mi idu na živce dvostruki kriteriji i vaša zatucanost. Patnici.

Ponavljam, boli vas to što se vlastitim uspjesima ne možete veseliti. Barca će i dalje osvajati trofeje, a vi će te i dalje živjeti u prošlosti i biti zapamćeni kao sprdačina od kluba u 21. stoljeću.

e tocno to da je npr. ona situacija sa Iniestom bila na drugoj strani samo ajmo reci tipa Godin da je igrao rukom dobio bi crveni i onda nebi ni zucnuli o tome

15 godina
FC Barcelona

Ma uvijek će te vi pronaći neki drugi detalj. Da nije bilo tog detalja, onda bi se uhvatili nečeg drugog da opravdate sudačku odluku za igranje rukom Godina. Našli bi neku situaciju iz finala kupa Katalonije 1992. kad je Koeman krivo izveo aut u 82. minuti utakmice.

Uvijek se svaka greška suca u korist Barce koristi kako bi se pričalo o urotama. Pa čak i situacije koje sudac dosudi ispravno (tipa crveni Torresu). Ali zato za svaku grešku suca na štetu Barce postoji logično objašnjenje i opravdanje za suca. Zbilja ne vidite koliko ste zatucani i neobjektivni.

A što je najgore od svega, nitko se od nas nije ni žalio na suđenje. Ali i dalje idu priče o guranju Barce od strane sudaca čak i nakon onog nedosuđenog penala. Zbilja ste jaki.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 18:53 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ma ja malo pod*ebajem. Znam ja da je barca sa 10% igrala protiv reala i atletica, mislim, šte će ti liga prvaka ako si je osvojio prošle godine, nema smisla. I onih sto tisuća na camp nou ionako nije imalo pametnijeg posla pa su došli malo, znali su odma. Idem gledat kompilaciju ronaldovih proslava 

Gledaj,gledaj to je jedino čemu češ se radovat na kraju sezone...hahaha kakvi paćenici,strašno,tek sad vidim kolike vi komplekse imate od Barcelone...

15 godina
neaktivan
Nebi nasli nikakvu gresku u tome finalu 'kupa' jer te tekme su revijalne i niko ne prati ni ne snima...

Te tekme i taj 'kup' sluze samo tome da Barca moze govoriti kako ima broj trofeja blizu Reala i kako ima 'povijest'... Izmisljotina...

Jesam nesto krivo rekao ja?
Bayern ima 5 LP i zadnjih 6g je bio 5x polufinalist (Barca 4x), Milan je 7x osvojio LP, a Real daleko najvise 10x i zadnjih 6g je bio 6x polufinalist...

Samo polako, calma, mozda ce vasi unuci vidjeti kako Barca dize Decimu ( ili Undecimu haha ) ....
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Super,a Barca u zadnjih 10 godina osvojila 4 puta LP,a Real i Bayern po jednom,i šta ćemo sad....

15 godina
FC Barcelona
Pa samo vi navijači Reala mislite da ta decima nešto znači jer živite u prošlosti i ne možete se veseliti sadašnjosti jer nikakvi uspjesi ne postoje.
Što tebi na papiru znači da je Real osvojio LP 10 puta, a Milan samo 7 ili Barca samo 5? Ti si uživo vidio 1 od tih trofeja, možda 2 ali je upitno jer po tvojim komentarima nebi rekao da imaš više od 13 godina.

Eto navijači Barce sigurno ne uživaju u trenutnim uspjesima kluba i nečemu što Real nikada nije uspio jer nikada nisu imali ovoliko dobru generaciju kakvu ima Barca u zadnjih 7-8 godina, nego plaču jer Real ima 5 trofeja više na papiru.

Pomiri se s činjenicom da je Real klub koji uopće nije relevantan u zadnjih 7-8 godina, osim po broju prodanih dresova i nagradi za najbolje nagelirane frizurice u nogometu.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cinjenica je da svatko zna da je Real Madrid veci klub od Uefalone. Druga cinjenica je da je Real Madrid zadnje desetljece stvarno malo posrnuo za standarde koje je postavio kao najbolji klub u povijesti. Treca cinjenica je da pises gluposti da bi potvrdio svoje izmisljene argumente. Cetvrta cinjenica je da taj tvoj obrambeni mehanizam pokazuje da si kompleksas i propalica. Peta cinjenica je da bi ti bilo bolje da radis djecu nego bacas vrijeme u vjetar. 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cinjenica je da se keksic uznemirio

15 godina
FC Barcelona

Aha znači taklo se gdje najviše boli. Klub koji nije relevantan u zadnjem destljeću a potrošio je više od milijardu eura. I ja bi također bio ljut da sam na tvom mjestu 

12 godina
FC Barcelona

sta je poludio nakon sta su ispali iz lige prvaka?   lol

10 godina
neaktivan

Klub osvoji LP ali tebi nije relevantan hahahahaha. Antimadridista vec si velik decko, probudi se iz svoje iluzije.

15 godina
neaktivan
A tko je to odredio da se uspjeh mjeri od 2009., cemu to mjerilo?
Ajmo uzet uspjehe u 21.st., i tu se volite hvalit kao neko dominantan.... Frajeru od 2000. Real Madrid je osvojio 3LP, a Barcelona 4... Realu se mozda smijesi i Undecima pa ce to biti egal... Kakva dominacija je ovdje u pitanju hahahah

Tjesite se necim sto ne postoji, i sami dobro znate da nije Messija nebi te 3LP vidjeli... Sta ce onda biti?

Ajmo lagano nazad u rupe gdje ste bili do 2009. i vratite se navijat za klubove za koje ste navijali prije ovoga jer ili ste djeca koja je pocela pratiti nogomet od 2009. ili ste skloni prevrtanjima pa ste se priklonili TADA najjacoj opciji linijom manjeg otpora...

Real je vjecni klub koji ce uvijek biti u samom vrhu... Barca lagano s Iniestom i Messijem ide u sjenu velikih gdje je i bila i gdje joj je mjesto...
12 godina
protjeran
Barca je najtrofejniji i najbolji klub na svijetu.To smo dokazali mb go puta a Real je postao klub na kojem Barca demonstrira silu.

U 2 godine osvojit ćemo 5/6 trofeja a vj 0 i opet ćete pričati o La decimi.

La decima je isprika za neuspješne godine s kojim se kompleksas kao fakee tješe da ne počine suicid.
This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice