FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.848.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

ufufufuf...jako zadovoljan!

Da je ovo ušlo ne bi ni imalo smisla stavljati Messija...nadajmo se da ni neće! :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
FC Barcelona

Jel' Ronaldo igra? 

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 19:11 (Jack Black).
15 godina
Re: FC Barcelona
Jack Black kaže...

Jel' Ronaldo igra?

Je kao i uvijek  i radi ono u čemu je najbolji 

twice the pride double the fall
17 godina
dad0r kaže...

Je kao i uvijek  i radi ono u čemu je najbolji 

treća tekma za redom, čeka se neka kazna 

17 godina
FC Barcelona

Iniesta bog....uživam gledajući njega včrs!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Igramo savršeno. Tetkica se vidi samo kad udara laktom. Samo je jedan Ronaldo a to nije ovaj.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
FC Barcelona

što je najsmješnije, alves je dobio žuti karton nakon toga

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne vjerujem da je Real ovoliko loše,nezainteresirano odigrao,dok s druge strane Barca grize neviđeno,presing kao u starim danima,Iniesta je po meni najjaci na terenu,nevjerovatno lakoća..uglavnom samo ovako nastaviti,svi su odigrali fantasticno,ali ne treba se previse opustati i 1 primljeni gol bi uveo nervozu,s ovakvom igrom Messi ni ne treba ulaziti

17 godina
Del_Boy97 kaže...

što je najsmješnije, alves je dobio žuti karton nakon toga

Povukao je Ronalda za dres prije tog kad su mu oduzeli loptu, ovaj se okrenuo i tup lakat u glavu

17 godina
FC Barcelona

Kakva akcija, kakav gol Inieste 

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

3-0 !!!!!!! Iniesta!!!!!!!!!!!!!!

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Nije trebao izvaditi Rakitića, a nije ni trebao forsirati Messia u igru, neka se dalje odmara. 

14 godina
FC Barcelona

Nije trebao Messija ubacivati, tocno se vidi da nije na 100% i odmah je to sporije

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
FC Barcelona

Heh idemo po petardu...2010 throwback

14 godina
FC Barcelona

ZAŠTO OVAJ HEBENI MUNIR IGRA U BARCI???

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
david7 kaže...

ZAŠTO OVAJ HEBENI MUNIR IGRA U BARCI???

to nitko ne zna, šećer na kraju bi bio da je Pique ovo zabio 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trebo je pique sad opalit ovog glupog munira da
odleti iz Barcelone vise.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

čestike od navijača reala,čini mi se da je 2 gol Barce bio iz zaleda,ali to opce nije bitno jer nas je barca u potpunosti nadigrali,još da je igro Messi izgubili bi sa još više razlike,iskrene čestitke od mene,igrate super.Iniesta je igračina i zaslužio je pljesak realovih navijača.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

#PrayForMadrid

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona

Po tko zna koji put, najbolja ekipa u povijesti nogometa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
morbida kaže...

čestike od navijača reala,čini mi se da je 2 gol Barce bio iz zaleda,ali to opce nije bitno jer nas je barca u potpunosti nadigrali,još da je igro Messi izgubili bi sa još više razlike,iskrene čestitke od mene,igrate super.Iniesta je igračina i zaslužio je pljesak realovih navijača.

Niti blizu, krivo su crtu potegnuli... jasno ko dan. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neopisiv osjećaj, tako natrpati Real na Bernabeu, i to još drugo pol sa pola snage, Messi čim je ušao je napravio više nego Ronaldo u cijeloj utakmici, a Luchu svaka čast, mislim da je ovo bila najkompletnija tekma koju je vodio na klupi Barcelone, sve je savršeno bilo, a i dovoljno je reći kad Munir ti uđe, koliko je sati :D Vamos BARCA!

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Kao okorjeli navijac Real Madrida iskreno cestitam navijacima Barce na apsolutno zasluzenoj pobjedi.
14 godina
neaktivan
Kao okorjeli navijac Real Madrida iskreno cestitam navijacima Barce na apsolutno zasluzenoj pobjedi.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pune gace...Steta sto ga Pique nije zategao, a htio je iz sveg srca...Mislim da bi se napio ko nikada u zivotu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:26 (Anchor Man).
16 godina
Š a m a r a nj e
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad sam vidio onog kozojeba munira da puca i fula umjesto da pusti šakiru da zakuca za petardu svijet mi se okrenuo naopacke.... koji troll od igraca... mjesto mu je da cisti wc-e i kupi smece u barci, a ne na terenu.... 

10 godina

Malo je reci da je samaranje. Munira treba izbaciti vec jednom, on je jos djete nezrelo djete i nije dostojan dresa Barcelone, nadam se da je na izlaznim vratima..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:41 (el.šef).
12 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Pune gace...Steta sto ga Pique nije zategao, a htio je iz sveg srca...Mislim da bi se napio ko nikada u zivotu...

Kako i nebi... Ja sam vec na poluvremenu bio pijan.

Uglavnom, madridski pedercici izgazeni i ponizeni.

Na kraju su pokazali pravo vampirsko lice, i dobro je sto nema ozlijeda nakon divljackih startova. 

Zalizanom pederu ovo je vec treca tekma zaredom da udara protivnickog igraca i bilo bi dobro da to bude kaznjeno.....

Iniesta doktor nauka, po tko zna koji put u karijeri ponizio realov kompletni centar..... A tek Neymar...   Fenomenalna vecer....

Katalonac_HR
12 godina
FC Barcelona

Piqué na Facebooku: "Veliki Munir! Ali idući put je pusti meni, OK? Čestitke svim igračima! Stvaramo povijest!"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice