ufufufuf...jako zadovoljan!
Da je ovo ušlo ne bi ni imalo smisla stavljati Messija...nadajmo se da ni neće! :D
ufufufuf...jako zadovoljan!
Da je ovo ušlo ne bi ni imalo smisla stavljati Messija...nadajmo se da ni neće! :D
Jel' Ronaldo igra? 

Iniesta bog....uživam gledajući njega včrs!
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
što je najsmješnije, alves je dobio žuti karton nakon toga
Ne vjerujem da je Real ovoliko loše,nezainteresirano odigrao,dok s druge strane Barca grize neviđeno,presing kao u starim danima,Iniesta je po meni najjaci na terenu,nevjerovatno lakoća..uglavnom samo ovako nastaviti,svi su odigrali fantasticno,ali ne treba se previse opustati i 1 primljeni gol bi uveo nervozu,s ovakvom igrom Messi ni ne treba ulaziti
što je najsmješnije, alves je dobio žuti karton nakon toga
Povukao je Ronalda za dres prije tog kad su mu oduzeli loptu, ovaj se okrenuo i tup lakat u glavu
Kakva akcija, kakav gol Inieste
3-0 !!!!!!! Iniesta!!!!!!!!!!!!!!
Nije trebao izvaditi Rakitića, a nije ni trebao forsirati Messia u igru, neka se dalje odmara.
Nije trebao Messija ubacivati, tocno se vidi da nije na 100% i odmah je to sporije
Heh idemo po petardu...2010 throwback
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
ZAŠTO OVAJ HEBENI MUNIR IGRA U BARCI???
ZAŠTO OVAJ HEBENI MUNIR IGRA U BARCI???
to nitko ne zna, šećer na kraju bi bio da je Pique ovo zabio
Trebo je pique sad opalit ovog glupog munira da
odleti iz Barcelone vise.
čestike od navijača reala,čini mi se da je 2 gol Barce bio iz zaleda,ali to opce nije bitno jer nas je barca u potpunosti nadigrali,još da je igro Messi izgubili bi sa još više razlike,iskrene čestitke od mene,igrate super.Iniesta je igračina i zaslužio je pljesak realovih navijača.
#PrayForMadrid
Po tko zna koji put, najbolja ekipa u povijesti nogometa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
čestike od navijača reala,čini mi se da je 2 gol Barce bio iz zaleda,ali to opce nije bitno jer nas je barca u potpunosti nadigrali,još da je igro Messi izgubili bi sa još više razlike,iskrene čestitke od mene,igrate super.Iniesta je igračina i zaslužio je pljesak realovih navijača.
Niti blizu, krivo su crtu potegnuli... jasno ko dan.
Neopisiv osjećaj, tako natrpati Real na Bernabeu, i to još drugo pol sa pola snage, Messi čim je ušao je napravio više nego Ronaldo u cijeloj utakmici, a Luchu svaka čast, mislim da je ovo bila najkompletnija tekma koju je vodio na klupi Barcelone, sve je savršeno bilo, a i dovoljno je reći kad Munir ti uđe, koliko je sati :D Vamos BARCA!
Pune gace...Steta sto ga Pique nije zategao, a htio je iz sveg srca...Mislim da bi se napio ko nikada u zivotu...
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
kad sam vidio onog kozojeba munira da puca i fula umjesto da pusti šakiru da zakuca za petardu svijet mi se okrenuo naopacke.... koji troll od igraca... mjesto mu je da cisti wc-e i kupi smece u barci, a ne na terenu....
Malo je reci da je samaranje. Munira treba izbaciti vec jednom, on je jos djete nezrelo djete i nije dostojan dresa Barcelone, nadam se da je na izlaznim vratima..
Pune gace...Steta sto ga Pique nije zategao, a htio je iz sveg srca...Mislim da bi se napio ko nikada u zivotu...
Kako i nebi... Ja sam vec na poluvremenu bio pijan.
Uglavnom, madridski pedercici izgazeni i ponizeni.
Na kraju su pokazali pravo vampirsko lice, i dobro je sto nema ozlijeda nakon divljackih startova.
Zalizanom pederu ovo je vec treca tekma zaredom da udara protivnickog igraca i bilo bi dobro da to bude kaznjeno.....
Iniesta doktor nauka, po tko zna koji put u karijeri ponizio realov kompletni centar..... A tek Neymar... Fenomenalna vecer....
Katalonac_HR