FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel ima netko sažetke s Hudsonom,bas me zanimaju njegove reakcije

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva utakmica,bilo je fenomenalno,VISCA BARCA,MES QUE UN CLUB ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dokaz da je Barcelona nula bez Messija..

sarkazam

14 godina
FC Barcelona

Savrseno, sta je Bravo vadio sve ... Ovo je pljuska svima onima koji kazu da je Barca nista bez Messija i koji s.eru da su Ney i Luis bili promasaji...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Momci sjetite se vrmena kad sma govorio da će Real fasovati od prve jače ekipe na koju naleti...PSG ni sam nezna kako je promašio one šasne,Sevilal im je dala 3 gola...Barca 4 gola dala,ali je gorak okus jer je moglo biti barem 8.

Real je krš od ekipe u koju je ulupano cca 2 milijarde eura i oni u 8 godina osvoje 2 trofeja.Jedan na krađu a drugi na sreću u 94. minuti.

Ovo se trebalo desiti davnih dana ali imali su sreće pa se to samo odgađalo..

Barcelona je bez iakkvih dilema najjača ekipa na planeti.

Ova generacija Barcelona ostat će upisana kao najbolja koja je ikada kr0čila nogometnim terenima.Jenostavi način pogigravanja sa protivnicma i atrakcija,je nešto neviđeno...Nijedna ekipa ikad nije imala ovoliko trofeja u tako kratkom razdobolju.

Jednostavno posložila se genracija nogometnih genija iz domaće produkcije, i dovedena su pojačanje sa svrhom pojačavanja momčadi ,a ne prodavanja dresova.

FIFA na kažnjava sa svim mogućim sredstvima,Arda Turan i Vidala nisu minute skupili,Messi 2 mjeseca bio ozljeđen,Rafinha out do kraja sezone...

Ali to je Barcu učinilo samo jačom...Dobili smo novvog vrhunskog igrača,a to je Sergi Roberto koji je danas djelio nogometne lekcije ''Modriću'' koji je alibi igrač, i koji je toliko prenapuhan da to nisu istine...

Nevidi se kraj dominaciji Barcelone,Imamo odličnih igrača koji još mogu igrati barem 3 sezone na ovakvoj razini,Neymara koji će raditi ono što je Messi ovih godina radio...

Laporte vjerovatno najbolji mladi stoper na svijetu je zakapiran i dolazi na ljeto...

Ova sezone će biti kao iz snova kao i prošla a svi znamo kako je to završilo.Sa vrmenom Barca će biti sve bolja, minimalno 2 nova igrača na zimu plus Lavezzi (vjerovatno)..

Nevidim tko može zasutaviti katalonsku hordu zla koja 2016. postaje prva ekipa u povijesti koja je obranila LP.

Lijep pozdrav hajterima , Luckom i Fake-u kojima sam prognozirao ovakav kolaps.A cijelu sezonu govore da nisu komplenti...Jednostavo Real nije ni blizu Barce a neće ni biti u skoro vrijeme.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Re: FC Barcelona
Ima li ko link za pogledat cjelu utakmicu? Inače sve čestitke ekipi, nisan se nadao 0:4, vjerovao sam u pobjedu ali 0:4, hm.
12 godina
protjeran
nani kaže...
Ima li ko link za pogledat cjelu utakmicu? Inače sve čestitke ekipi, nisan se nadao 0:4, vjerovao sam u pobjedu ali 0:4, hm.

http://livefootballvideo.com/fullmatch/spain/la-liga/real-madrid-vs-barcelona-4

11 godina
odjavljen
nani kaže...

http://www.fullmatchesandshows.com/2015/11/21/real-madrid-vs-barcelona-highlights-full-match/#5

16 godina
FC Barcelona

Heh, volio bih da Barcelona ostane ovako loša malo duže, obzirom na tvrdnje nekih realovih navijača da je ovo najlošija Barca u zadnjih par sezona.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ova sezone će biti kao iz snova kao i prošla a svi znamo kako je to završilo.Sa vrmenom Barca će biti sve bolja, minimalno 2 nova igrača na zimu plus Lavezzi (vjerovatno)..

Nevidim tko može zasutaviti katalonsku hordu zla koja 2016. postaje prva ekipa u povijesti koja je obranila LP.

Udarit će te avion, spusti se na zemlju, Bayern nas može pregazit

I Real bi nam utrpao bar dva komada da nije bilo Brava, obrana nam pliva svaku utakmicu

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

I Real bi nam utrpao bar dva komada da nije bilo Brava, obrana nam pliva svaku utakmicu

Eh da nije bilo Brava svaki šut u okvir bi bio gol.Nemožeš tako razmišljati...

Do knock-out faze LP Barcelona će imati opaku formu,imat će nove igrače koji mogu odigrati cijelu sezonu do kraja...Plus uvijek Enrique tempira formu za kraj sezone, ovo može ići samo na bolje.

Odličan je Bayern ali nisu ni oni nepobjedivi...Jedan ih je Arsenal razmontira na domaćem terenu može i Barca.Koliko ih je puta Neuer spašavao ove sezone...Njihova obrana na čelu sa Boatengom i Bentaiom je spremna za primiti gol protiv svakog.Njhiova lijeva strana...Alaba-Douglas Costa je jako močna i tu će svi imati problema...

Imaju dosta odličnih igrača i sve se zna tko što radi.

Ali ipak oni su postali žrtva svoje dominacije.Manjak kvalitetnih utakmica kroz sezonu je njhivo poblem...Plus igrači koji su stalno ozljeđeni...Thiago,Robben,Riberry pa i Alaba...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Grd je Bayern ove sezone, vidio sam da su primili samo 4 gola u bundesligi a imaju pola bolnice u ekipi, ja se nadam da se nećemo sresti prije finala u lp.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
FC Barcelona

evo golovi sa Ray Hudsonom

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 1:26 (Balvan8).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako sam veliki navijac Barce, jos tu ima dosta mjesta za napredak, jer po danasnjoj tekmi Barca ja pregazila Real, ali oni su jednostavno losi od kad je Benitez trener, a dns je valjda najneambiciozniji Real ikad igrao el clasico. Necu rec da je Barca trenutno najjaca ekipa, to cu mjesto prepustiti Bayernu koji ove sezone gazi, a onda cemo opet cekat utakmicu Barca- Bayern u polufinalu/finalu LP i da im opet pokazemo da smo bolji

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 2:16 (flpmyslf).
11 godina
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

treba se spustiti na zemlju.

ove sezone smo primali puno golova i to na glup način, sjetite se seville u euro superkupu pa bilbaoa u španjolskom superkupu. bilo je tu ligaških utakmica u kojima je obrana morala bolje reagirati.

kao navijač barcelone moram realno priznati da nije barca bila toliko dobra koliko je real bio loš i izgubljen.

najbolji pojedinci su bravo, suarez, neymar roberto i iniesta.

munir uvjerljivo najlošiji, a da su bojan krkić, tello, halilović, adama traore ili neko treći imali toliko šansi ko munir iskoristili bi višestruko. on jednostavno mora ići.

do kraja sezone od težih ligaških utakmica je gostovanje u valenciji, i ako prije siječnja i dalje ostanemo 1 na ljestvici, nakon pojačanja i kupovine u transfernom roku možemo biti samo jači.

10 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

evo golovi sa Ray Hudsonom

akcija za prvi gol...ljudi koji inace ne navijaju za Barcu misliti ce, gle ih samo se znaju dodavat, pimplaju bezveze i onda shvate poantu. Akcija za zadnji gol pokazuje kako Real u jucerasnjoj utakmici nije ni do koljena Barci. 
ono kaj mogu i jucerasnje utakmice potvrdit je da je Sergio Roberto vrhunska klasa i tu bi samo dodao da njemu Xavi treba bit mentor kako bi on postao Xavijev pravi nasljednik. 

artuditu
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogla ih je Barca i gore napuniti,ali kao da nisu htjeli,ali sve u svemu nije mi ostao neki osjecaj zadovoljstva,kao u prijasnjim Clasicima kad se pobijedi Real,jednostavno ono jucer sa njihove strane je izgledalo nikad gore valjda,nakon prvih 10 minuta se vidjelo u kojem ce smjeru ici tekma,ali mirise na dobro za sad s nase strane,bitno je bilo prebroditi ovaj period kad smo imali teske utakmice i protivnike,Messi se vratio,ekipa je kompletna jos s dolaskom Arde i Vidala,i vjerovatno jos ponekim pojacanjem,bit ce to prava stvar,a vjerujem da Barca jos nije dosegla vrhunac forme,to uvijek dolazi poslije Nove godine,znamo da Enrique zna tempirati formu i to mi se jako svida kod njega...kako sad stvari stoje mogla bi ovo biti jos jedna jako uspjesna sezona,s obzirom kako smo krenuli u sezonu,s tonom primljenih golova i negledljivih partija,ovo je sad odlicno,od obrane do napada to izgleda super...trenutno kao najvecu prijetnju vidim Bayern koji igra perfektno ali sumnjam da ce ovakvu formu moci drzati cijelu sezonu,barem sto se tice LP,tamo su pokazali da su ranjivi,u Bundesligi nemaju pravu konkurenciju,osim Dortmunda koji se dobro i drzi...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo par zanimljivosti i statistike.

Iniesta je zadnji ligaški pogodak postigao prije točno 608 dana, upravo na Bernabéu, u pobjedi Barçe 3-4, također prvi put u El Clasicu je Iniesta postigao gol i asistirao.

Neymar je igrač s najviše golova (12), asistencija (4) i uspješnih driblinga (43) u dosadašnjem dijelu ligaške sezone.

FC Barcelona je sačuvala netaknutu mrežu u El Clasicu prvi put poslije 27. aprila/travnja 2011. godine, kada je to za rukom pošlo Victoru Valdesu. Od tada je prošlo 18 utakmica.

Barcelona je zabila barem jedan gol u zadnjih 20 utakmica protiv Reala, što je najduži klupski niz u povijesti.

Sergi Roberto ima četiri asistencije u Primeri, najviše od svih igrača Barcelone. (Dijeli sa Neymarom)

Suárez je zabio ili asistirao u sva tri "El Clásica" u kojima je nastupio (tri gola i asistencija).

Suárezov gol za 1-0 pao je nakon 24 dodavanja, najviše od svih golova u Primeri ove sezone.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kruze glasine da ce se Deulofeu vratiti na kraju ove sezone,a otisao bi Munir,ali mi ni taj Deulofeu nikada nije sjeo kao osoba,i kao igrač,uvijek mi se cini bahatim,umisljenim,ali svakako je bolja opcija nego nesposobnjakovic i bezobraznik Munir

12 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Kruze glasine da ce se Deulofeu vratiti na kraju ove sezone,a otisao bi Munir,ali mi ni taj Deulofeu nikada nije sjeo kao osoba,i kao igrač,uvijek mi se cini bahatim,umisljenim,ali svakako je bolja opcija nego nesposobnjakovic i bezobraznik Munir

Gdje si to vidio?Ne vidim neigdje na sport.es,mundu i drugim špnjolskim novinama?
LINK

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
barcafan12 kaže...

Gdje si to vidio?Ne vidim neigdje na sport.es,mundu i drugim špnjolskim novinama?
LINK

Barcelona balkan fans na faceu,jedna od boljih ako ne i najbolja stranica sto se tice Barce

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cifre koje su klubovi izdvojili za startere u svojim veznim redovima u subotu. 

14 godina
Tommy_123 kaže...

Ako se već tako sastavljaju kombinacije, zašto tu nema kod Barcelone slika Neymara Jr., i Suareza?!?! 

Imam dojam da bi razlika bila trostruko veća na Barceloninoj računici!!!! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
Klaune klaunasti...izašao iz rupe nakon 3 dana a i dalje nista nezna
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ako se već tako sastavljaju kombinacije, zašto tu nema kod Barcelone slika Neymara Jr., i Suareza?!?! 

Baš ti je dobro rekao da si klaun

BBC = 220 mil eura

MSN = 170 mil eura

Informacije sa transfermarkta

15 godina
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

Nisam znao da su Suarez i Neymar vezni igrači. Hvala na informaciji.

Inače, ta slika je objavljena iz razloga što je Realov vezni red u subotu izgledao nepostojeći, a Barca je totalno dominirala u veznom redu.

A uostalom, nikad mi nije bilo jasno kako navijači Reala imaju obraza pričati o cijeni Suareza i Neymara kad je Real dao 100 milijuna za Balea koji nije niti nogometaš. Igrač bez mozga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 15:07 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rafihna je potpisao danas produzenje ugovora do 2020.,njegov povratak se ocekuje pred kraj sezone,ako oporavak bude tekao kako je planirano

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Debeli strucnjak ostaje na klupi reala.

Ovo postaje sve bolje i bolje.

Katalonac_HR
17 godina
barcaINTER kaže...

Debeli strucnjak ostaje na klupi reala.

Ovo postaje sve bolje i bolje.

Ak nista drugo osvojit ce Europa ligu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
FC Barcelona

Oce Messi startat danas, jel' zna tko?

VISCA BARCA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice