FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.814.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra vijest :D

http://www.barcabalkan.com/news/read/2035/Carles-Puyol-spreman-za-utakmicu-protiv-Reala

Odmor za sve igrace pocinje lagano priprema za El classico

http://www.barcabalkan.com/news/read/2033/Guardiola-odmara-13-igraca-protiv-BATE-Borisova

Guardiola odbija biti samouvjeren," naglašavajući kako ovi Barcelonini rezultati nemaju nikakve veze kako će ona igrati protiv Real Madrida" to je bitno....

http://www.barcabalkan.com/news/read/2034/Guardiola-quotMoramo-ustrajati-bez-obzira-na-rezultat-protiv-Madridaquot

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 22:10 (ExE123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan video kljucnog igraca za El Classico 

Inace po meni najbolji igrac svih vremena :D

15 godina
Re: FC Barcelona
Logigamer kaže...

El Maestro,najveći veznjak svih vremena. Nevjerojatno je da u ovim godinama još uvijek najbolji veznjak na svijetu,jedan od mojih najdražih sportaša ikad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

El Maestro,najveći veznjak svih vremena. Nevjerojatno je da u ovim godinama još uvijek najbolji veznjak na svijetu,jedan od mojih najdražih sportaša ikad.

Ma komentari su suvišni {#}

Inace moze on ostarit al osjecaj za dodavanje nece izgubit tako lako

15 godina
FC Barcelona

evo otvorio sam Facebook grupu za sve navijače Barcelone iz Hrvatske,biti će sve obavijesti i novosti o klubu,linkovi za livestream utakmica itd.

http://www.facebook.com/pages/Boixos-Nois-Hrvatska/255918564462025

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Messi,Xavi i Ronaldo su izabrani za finaliste izbora za Zlatnu loptu.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/leo-messi-and-xavi-hernandez-finalists-for-ballon-dor-again

pobjednik je 99% siguran,ali je fantastična stvar da je Xavi opet među 3 najbolja na svijetu.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Messi,Xavi i Ronaldo su izabrani za finaliste izbora za Zlatnu loptu.

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/leo-messi-and-xavi-hernandez-finalists-for-ballon-dor-again

pobjednik je 99% siguran,ali je fantastična stvar da je Xavi opet među 3 najbolja na svijetu.

Drago mi je zbog Xaviera jer ga mnogi omalovazavaju (oni koji znaju za Messia,CR7,Rooneya i jos ponekog dobrog napadaca a veznu liniju i obranu ko *ebe),zao mi je Inieste {#}

15 godina
FC Barcelona

glasajte za Messija u izboru za najbolji gol sezone:

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Glasati za njega bi bilo glasanje samo zato što je iz Barcelone (ako navijaš za njih OFC), kad malo bolje pogledaš Rooney i Neymar su stvarno bolji i ljepši gol zabili, Messiju je došlo k'o naručeno, dok se Neymar zbilja potrudio, a i Rooney nije loš.

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 15:59 (Fićo_CoD 5).
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
antimadridista kaže...

Glasati za njega bi bilo glasanje samo zato što je iz Barcelone (ako navijaš za njih OFC), kad malo bolje pogledaš Rooney i Neymar su stvarno bolji i ljepši gol zabili, Messiju je došlo k'o naručeno, dok se Neymar zbilja potrudio, a i Rooney nije loš.

Messijev gol nije nimalo lošiji od Neymara,kad pogledaš protiv koga je Barca igrala tada,a protiv koga je Neymar zabio,nadam se da kužiš o čemu govorim.

LOL došlo mu ko naručeno? pa lik je prebacio golmana s loptom i takoreći ušao u gol.

I naravno da sam to ovdje postavio da ljudi glasaju za Messija,što misliš od koga će Rooney dobiti najviše glasova nego od navijača Uniteda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:19 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene bole oči kada gledam ovaj gol od mesia, lik 25s sam samcat trčkara, niko nije bacio niti trepavicu na njega, ovo je više sramota Arsenalovih igrača nego izvrstan potez. Možda bi bio malo objektivan kada bi gledao položaj igrača, a ne samo gdje je lopta....

15 godina
vgetik kaže...

Mene bole oči kada gledam ovaj gol od mesia, lik 25s sam samcat trčkara, niko nije bacio niti trepavicu na njega, ovo je više sramota Arsenalovih igrača nego izvrstan potez. Možda bi bio malo objektivan kada bi gledao položaj igrača, a ne samo gdje je lopta....

Pa po tvome je onda i Neymar zabio bezvezan gol,jer "on samo trči s loptom i nitko ne pazi na njega". Isto tako i Rooney,šeta se po 16-ercu i "nitko ne pazi na njega".

pa ne gledaj gdje trčkara,pogledaj kako je prebacio golmana s loptom na tako malom prostoru,što vi mislite da je FIFA bezveze nominirala taj gol?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:34 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Definitivno je odličan gol, i zaslužuje nominaciju.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma ovo je gol sezone,jer covjek se zbilja potrudio da bude tako teatralan

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vgetik kaže...

Pa po tvome je onda i Neymar zabio bezvezan gol,jer "on samo trči s loptom i nitko ne pazi na njega". Isto tako i Rooney,šeta se po 16-ercu i "nitko ne pazi na njega".

pa ne gledaj gdje trčkara,pogledaj kako je prebacio golmana s loptom na tako malom prostoru,što vi mislite da je FIFA bezveze nominirala taj gol?

Si ti slijep ili šta??

Koliko je igrača izašlo na neymara i koliko ih je on predriblao, messi je sve to dobio na pladnju, nemam ništa protiv njega, ali on je zabijao puno ljepše golove nego ovaj ovdje. I ako te šta buni slobodno reci, odgovrit ću ti. Što se tiće rooneya ovaj prvi se poskliznuo i drugi mu je odmah išo u susret, dakle opet ti krivo vidiš.

15 godina
vgetik kaže...

Koliko je igrača izašlo na neymara i koliko ih je on predriblao, messi je sve to dobio na pladnju, nemam ništa protiv njega, ali on je zabijao puno ljepše golove nego ovaj ovdje. I ako te šta buni slobodno reci, odgovrit ću ti. Što se tiće rooneya ovaj prvi se poskliznuo i drugi mu je odmah išo u susret, dakle opet ti krivo vidiš.

pa čini se meni da ti krivo vidiš,jer govoriš da je sve dobio na pladnju,a nebi rekao kako je genijalno prebacio golmana i opet vratio loptu u svoje noge da bi zabio gol. Upravo u tome je poseban ovaj gol. I ti kažeš da je obrana Arsenala kriva,a kako objašnjavaš činjenicu da taj čovjek zabije više od 50 golova u sezoni,znači po tebi nije Messi genijalan nego svi ostali ne znaju igrati?

I prestanite više spamati,ja sam stavio link na izbor za najbolji gol godine,i vas 3 odmah morate spamati kakoa gol nevalja. Jel ivas tko pitao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:03 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio je 1 na 1 sa golmam, mogao je radit šta hoće lažnjak, mogao si dići još malo više loptu i napraviti škarice, a mogo je ići na najednostavnije rješenje i pucat odmah iz prve desnom nogom. Op, op, pa čekaj malo, messi nezna pucat desnom...

16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ti si idiot

to je bio faul ali nije bio penal kakve to veze ima s ronaldom to ima veze sa sucom

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
vgetik kaže...

Bio je 1 na 1 sa golmam, mogao je radit šta hoće lažnjak, mogao si dići još malo više loptu i napraviti škarice, a mogo je ići na najednostavnije rješenje i pucat odmah iz prve desnom nogom. Op, op, pa čekaj malo, messi nezna pucat desnom...

nisam ni sumnjao da ćeš takvo nešto reći. Ajde nađi mi video od nekog gola gdje je igrač koji je zabio gol bio 1 vs 1 sa golmanom i napravio ovako nešto na tako malom prostoru.

Zašto si ti sad došao spamati? koja ti je korist od toga? svaku,ali svaku stranicu ove teme moraju se naći 3 kompleksaša na sve Barcelonino i Messija,pa pametuju ovdje,

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:06 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iñigo Martínez

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
15 godina
dmanz kaže...
Logigamer kaže...

ti si idiot

to je bio faul ali nije bio penal kakve to veze ima s ronaldom to ima veze sa sucom

to je bio faul? ajde ti malo bolje pogledaj taj video,možda i skužiš da je Ronaldo namjerno zapeo za nogu igrača (pogledaj na 0:35),poslije te utakmice se dosta govorilo o tome,jer je to bila 2.utakmica zaredom u kojoj je Ronaldo napravio sličnu stvar.

i maknite se više iz teme sa svojim spamom,ne želim ovdje vidjeti ništa o Ronaldu ni ostalim igračima iz drugih klubova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:10 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo mogu zaključiti koliko imaš godina.

15 godina
vgetik kaže...

Samo mogu zaključiti koliko imaš godina.

to je tebi prebacivanje golmana? Svaka čast!

makni se više iz teme i prestani spamati i provocirati,vidljivo je da mrziš Messija,a vjerojatno i Barcelonu pa spamaš bezveze.

Zašto se uvijek mora naći netko "pametan" tko će omalovažavati Barcelonu i sve što njeni igrači naprave?

Jednostavno se makni.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma anti pusti ih neznaju ni oni sami sta govore

btw evo kad smo kod sukera i prebacivanja golmana moram ovo staviti 

15 godina
Logigamer kaže...

to već može,mislim da je to bilo izabrano za najbolji gol 1998.godine.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam kak neko može mrzit Messija, baš mi se čini ok čovijek za razliku od Ronalda s počupanim obravma, koji se samo baca i traži faule.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

to već može,mislim da je to bilo izabrano za najbolji gol 1998.godine.

96 ;)

15 godina
Logigamer kaže...

96 ;)

je,moja zabuna,96. protiv Danske,kako je samo Schmeichel sjeo na pod :D

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

[Da se odmah ogradim raznoraznih fanbojeva Messia ili C.Ronalda nemarim ni za jednog ni za drugog]

Sva tri gola su zanimljiva i lijepa, po meni bi to izgledalo ovako nekako:

1. Neymar

2. Rooney

3. Messi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice