FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.810.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...

Koliko mene pamcenje sluzi bili su kaznjeni, i oni i klub novcano.

nije istina,tek poslije te utakmice su uvedena nova pravila u kojima se to ne smije raditi,i to samo u utakmicama LP i Europske Lige,pravila za Španjolsku ligu donosi Španjolski nogometni savez. I volio bi da uvedu to pravilo,to je za svaku osudu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:31 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Siguran sam da su i oni u klub kaznjeni ne tako malom novcanom kaznom 100%. A sad za utakmicu neigranja neznam, all ejj to je potaklo lavinu dogadaja i napada na Real Madrid, a sad kad je to "Nezelim to niti pisat" dobila onda osvanula jedna vjest, a spanjolski savez ladi muda. Zbog toga sam ljut, a ti sigurno vidis tu golemu nepravdu samo nezelis priznati, ja uvijek kazem ako je Realu nesto krivo dosudeno, iako se takve stvari dogadaju rijetko, al ja priznam kad Real pobijedi nepravedno. Mozda nekad pre burno reagiram i ja sto se toga tice al to moram izbacit iz sebe, nekad tu nekad negdje drugdje.

Evo nadam se da nece protumacit moj post kao zelju za svadom.

15 godina
Zuja007 kaže...

Siguran sam da su i oni u klub kaznjeni ne tako malom novcanom kaznom 100%. A sad za utakmicu neigranja neznam, all ejj to je potaklo lavinu dogadaja i napada na Real Madrid, a sad kad je to "Nezelim to niti pisat" dobila onda osvanula jedna vjest, a spanjolski savez ladi muda. Zbog toga sam ljut, a ti sigurno vidis tu golemu nepravdu samo nezelis priznati, ja uvijek kazem ako je Realu nesto krivo dosudeno, iako se takve stvari dogadaju rijetko, al ja priznam kad Real pobijedi nepravedno. Mozda nekad pre burno reagiram i ja sto se toga tice al to moram izbacit iz sebe, nekad tu nekad negdje drugdje.

Evo nadam se da nece protumacit moj post kao zelju za svadom.

potaklo je lavinu događaja zbog toga što su u pitanju bila dvojica igrača,i to oba u razdoblju od par minuta,i to na očiti nagovor Mourinha,sve se to poslije vidjelo. Neznam zbog čega ne želiš pisati ime nekog nogometnog kluba,ali ok. I jesam li ja negdje rekao da je to pravedno? Pa naravno da nije u redu,i da čitaš moje prijašnje postove u temi,vidio bi da sam i ja to osudio. Stvar je takva da se to u nacionalnim ligama ne kažnjava,nedavno je istu stvar napravio Vidić i bio je spreman na derbi sa Newcastle-om.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:46 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zuja molin te zasto bi on namjerno dobio zuti karton kada ga Pep moze odmarati protiv levantea?????

Mes que un club!
16 godina
antimadridista kaže...
Zuja007 kaže...

Koliko mene pamcenje sluzi bili su kaznjeni, i oni i klub novcano.

nije istina,tek poslije te utakmice su uvedena nova pravila u kojima se to ne smije raditi,i to samo u utakmicama LP i Europske Lige,pravila za Španjolsku ligu donosi Španjolski nogometni savez. I volio bi da uvedu to pravilo,to je za svaku osudu.

Pišeš gluposti. Oni su kažnjeni. I nakon tog se uvelo to kao pravilo. Znači zbog njih je uvedeno i oni su kažnjeni. Ako ne vjeruješ google i traži.

@Ex123 ajde pogledaj video još jednom... Pitaj njega zašto je to napravio, ali vidi se iz aviona da je namjerno. Ne možeš mi ono napravit slučajno ili mislit da za tako nešto nećeš dobit žuti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:22 (Iggx).
15 godina
Ma fucka mi se je li namjerno ili nije. Ionak ce Real dobiti dva tri komada pa ce svi vec jednom zasutjeti. Pun mi je kufer prepucavanja. Strpite se do 10. prosinca.
HTC Desire [MIUI-XJ]
16 godina
jurica_m kaže...
Ma fucka mi se je li namjerno ili nije. Ionak ce Real dobiti dva tri komada pa ce svi vec jednom zasutjeti. Pun mi je kufer prepucavanja. Strpite se do 10. prosinca.

Kako završi utakmica nek završi. Samo nek bude bez simuliranja, pomoći sudaca i grube igre... Biti će, ali onda nek bude što manje tog.

A što se tiče prepucavanja neznam zbog čeg uopće jedni drugima čitamo teme. Tj. ja ne pratim ovu dok ne vidim antimadristu kako piše u temi o real madridu. Tj. nemam ništa protiv njega i ok mi je u drugim temama (fifa 12). Piše korisne stvari i sve, ali brate mili kad je u pitanju real madrid kao da vrag uđe u njega. Kad je tamo bio vic odmah je napao i počeo se svađat, a ovdje kad on nešto napiše sve je ok. Real Madrid je prošle godine pobijedio barcelonu pa ni ovi ovdje vicevi onda ne valjaju... bezveze se prepirat oko tog. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:36 (Iggx).
15 godina
Iggx kaže...
jurica_m kaže...

Kako završi utakmica nek završi. Samo nek bude bez simuliranja, pomoći sudaca i grube igre... Biti će, ali onda nek bude što manje tog.

A što se tiče prepucavanja neznam zbog čeg uopće jedni drugima čitamo teme. Tj. ja ne pratim ovu dok ne vidim antimadristu kako piše u temi o real madridu. kad je tamo bio vic odmah je napao i počeo se svađat, a ovdje kad on nešto napiše sve je ok. Real Madrid je prošle godine pobijedio barcelonu pa ni ovi ovdje vicevi onda ne valjaju... bezveze se prepirat oko tog. 

nisam se ja svađao kad je bio napisan onaj vic na temi o Realu,nego je vic bio stvarno besmislen,razumiješ? i jedini post koji sam napisao nakon toga je da je vic besmislen,ako je to svađanje,o čemu pričamo onda? zašto je mene ATJLučko napao u temi o Realu za nešto što sam ja napisao u temi o Barceloni? to pitaj njega,nije moj problem. Sam si vidio da ja nikoga nisam vrijeđao niti mi je bilo na kraj pameti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:39 (antimadridista).
15 godina
Barca je Real pobijedila pet nula i to ki je bila najsladja pobjeda. Vidjeti onog preseratora Ronalda-neprocjenjivo. I Barca ce dobiti jer joj odgovara Realova otvorena igra, a ne neki bunker kao Getafe. Visca Barca.
HTC Desire [MIUI-XJ]
16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
jurica_m kaže...

A što se tiče prepucavanja neznam zbog čeg uopće jedni drugima čitamo teme. Tj. ja ne pratim ovu dok ne vidim antimadristu kako piše u temi o real madridu. kad je tamo bio vic odmah je napao i počeo se svađat, a ovdje kad on nešto napiše sve je ok. Real Madrid je prošle godine pobijedio barcelonu pa ni ovi ovdje vicevi onda ne valjaju... bezveze se prepirat oko tog. 

nisam se ja svađao kad je bio napisan onaj vic na temi o Realu,nego je vic bio stvarno besmislen,razumiješ? i jedini post koji sam napisao nakon toga je da je vic besmislen,ako je to svađanje,o čemu pričamo onda? zašto je mene ATJLučko napao u temi o Realu za nešto što sam ja napisao u temi o Barceloni? to pitaj njega,nije moj problem. Sam si vidio da ja nikoga nisam vrijeđao niti mi je bilo na kraj pameti.

Pa i ovaj je besmislen isto tako i napisao sam ti zašto, ali to nije važno. Znaš da su s obje strane svi agresivni i bolje je onda ne uletavat u temu s takvim komentarom. Možda nisi svjesno, ali takva situacija očito kod nekih izazove želju za svađom. Pokušaj se suzdržat, neznam šta da ti kažem. Isto tako ne branim nikog tko dolazi ovdje pisat protiv barcelone niti podržavam kad tebe ili nekog drugog vrijeđaju. Ja nisam došao u temu o barceloni, stavio link o piqueu i napisao svoje mišljenje. Napisao sam to tamo. Uživajte u svojoj temi kao mi u svojoj i nema svađe.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da bi dobro došla jedna El Classico šutnja,pa da govorimo poslije te tekme tko je bolji , a tko losi iako ce opet bit prepucavanja.....

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:56 (ExE123).
15 godina
FC Barcelona

u 20.00h Barcelona-Levante,livestream ovdje:

http://livefootball.ws/1669-barselona-levante.html

početnih 11 Barcelone:

Valdes,Puyol,Mascherano,Abidal,Xavi,Busquets,Fabregas,Iniesta,Cuenca,Messi,Alexis.

15 godina
FC Barcelona

1-0. 4.minuta,Cesc.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuenca <3

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Negledam tekmu dosta mi je vidit 3:0 ......

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona

bravo za Cuencu!

a samo se treba nadati da će Puyol biti spreman za El Classico,čini se da nije baš dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:49 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

E jel danas rođendan od Ville, igrao sam protiv Barce i komentator je rekao da mu je rođendan?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
Praetorian1 kaže...

E jel danas rođendan od Ville, igrao sam protiv Barce i komentator je rekao da mu je rođendan?

je,30.rođendan mu je danas.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

bravo za Cuencu i Fabregasa, ajde neka i fabregas me ugodno iznenadio dosad nisam ocekivao bas

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan Villi rođendan{#}

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:58 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sretan Villi rođendan{#}

15 godina
To je igra Barce kakvu volimo.
HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
FC Barcelona

pa neka se "oni" hrabre da su favoriti,nebi baš rekao.

a za Messija ću samo reći,zamislite kakvo poštovanje ljudi imaju prema njemu,kad čovjek promaši 2-3 izgledne šanse,a 70 000 ljudi viče "Messi! Messi!",mislim da to dosta govori.

i neznam zašt oje poništen ovaj zadnji gol,ali nema veze,gol razlika na Nou Campu je nevjerovatnih 39-0!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna utakmica. Mozda i najbolja koju su odigrali ove sezone.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

edit; duble, slucajno

Mislim da ce Valdes propustit utakmicu s Madridom zbog kartona, kao i Sergio. Ili ne?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:58 (VirtUoso).
15 godina
VirtUoso kaže...

edit; duble, slucajno

Mislim da ce Valdes propustit utakmicu s Madridom zbog kartona, kao i Sergio. Ili ne?!

nisam baš siguran za Valdesa,gdje si to pročitao?

ne vjerujem da bi išao onako glupo dobivati karton u zadnjoj minuti pred derbi.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...

edit; duble, slucajno

nisam baš siguran za Valdesa,gdje si to pročitao?

ne vjerujem da bi išao onako glupo dobivati karton u zadnjoj minuti pred derbi.

Nigdje, ne znam zasto sam to napisao, LOL {#} 

15 godina
VirtUoso kaže...

Nigdje, ne znam zasto sam to napisao, LOL {#} 

mislim da su svi spremni iz Barcelone za derbi,osim možda Puyola,vidjet ćemo sada kad kažu koliko je ozbiljna ozljeda.

14 godina
neaktivan
dmanz kaže...

bravo za Cuencu i Fabregasa, ajde neka i fabregas me ugodno iznenadio dosad nisam ocekivao bas

Pa Fabregas se već nazabijo ove sezone u Barci. Ono prije one neke ozljede je igrao odlično. Poslije nje nije možda toliko igrao kao prije...

I ne samo da su gol poništili bez razloga, nego i onaj nepostojeći ofsajd Alexisa je tu. Ono bi sigurno zabio 1 na 1.

Ali nema veze, Idemo dalje! xD

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moze netko stavit highlight od tekme?

Mes que un club!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice