EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 122.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Treba uvesti nagradu za one koji prijavljuju takve huligane, recimo 5-6 tisuća kuna, i naravno jedna minimalna zatvorska kazna od 3 godine bez mogucnosti pomilovanja.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
16 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
Dex.pwn kaže...

Još mi jedna satvar ne ide u glavu. Logika FIFE. Po kojoj logici oni kažnjavaju ustani HNS jer je netko napravio nered? Zar nije logičnije da kazne upravu stadiona jer ima mlazove od redara. Kako su mogli unjeti toliko baklji a da nitko ne primjeti? Također, šta ona policija radi dole, dok ovi gore bacaju baklje? Češe muda?

Ja koliko znam policija ne smije biti na tribinama, jedino ako se desi baš neko sranje... A ovaj put to "sranje" izgleda nije bilo dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 21:22 (MacTheBig).
12 godina

.

15 godina
neaktivan
Ako si ikad cua za izjavu da netko vozi auto kao da je od firme, e pa ta se izjava moze ovdje primjeniti. Zasto da se FIFA zafrkava sa individualcima i provlaci kroz razlicite zakonske ovlasti, te u konacnici izvuce sveukupnih 25 kn po glavi koji su krivci namjeravali potrositi na pivu, kad je jednostavnije kazniti HNS koji spada pod njihovu ovlast. Iskreno radije bih kaznio organizatora odnosno nadleznu zastitarsku tvrtku.

Osobno smatram da kaznjavanje nogometnih saveza umjesto huligana predstavlja debilno razmisljanje. Lipo mu udri financijsku i zatvorsku kaznu neovisno o njegovoj zemlji podrijetla. Nema za platit? Ima se zemlje za obradivat u Slavoniji.
keepir.blogspot.com
16 godina
neaktivan
Evo radi ovakvog mentaliteta se nalazimo u ovoj situaciji. Njega boli briga za prolaz reprezentacije jer ne ide u njegov džep niti misli da je to Hrvatska, ali ga jako smeta što je taj i taj čelu HNS-a. Slobodno utjeruj pravdu u svom selu a nas koji volimo gledat naše kako igraju ostavi da uživamo.
16 godina

Izgleda da Španjolci ovo dobijaju..

15 godina
Dižu se Španjolci. Najslabija karika ovaj Ramos, griješi oun kur**.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina

Znaci bilo bi najbolje x ili pobjeda protiv španjolske....

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 21:47 (dado16).
12 godina
protjeran

Teroriste nećemo komentirat, sve u svemu nije trebalo ovako da završi, previše šansi se maša i moraš dobit gol iz ničega, staro nogometno pravilo, Čačić kod povrede Modrića trebao zbit vezni red a ne Kovu gurnut tamo gdje je najslabiji, povuć Raketu u sredinu, povuć Broza u sredinu, gurnut Kovu da trče iza Mandže i bog te veselio, ne bi nas probili 2 godine tako, nesretno i nepravedno izgubljena dva boda, najviše boli povreda Luke i to što je izgubljen za Španjolce, ako niš drugo veseli da smo 90% u osmini i da  možemo nadigrat svakoga.

Ni para ni bodova na kraju 

17 godina

Tako je bitno da idemo sa esp dalje tj posto ovu pobjedjuju mogu nam i pustit boli ih kifla 😆

12 godina

Ne znam zasto niko ne spominje, ali po meni je Subasic velikim dijelom kriv za prvi gol. Pa kakva je ono reakcija jednog vrhunskog iskusnog golmana? Bacio se u stranu a ruke ostavio uz tijelo? Wtf?

14 godina
Bio je na krivoj nozi, a ovaj je spičio šuberčinu glavom maltene u rašlje tak da se to teško brani
12 godina

Btw jos novosti o "borcima za hrvatsku" 

17 godina

To su toliko ne inteligentni huligani da boli glava.

Moraš biti jako veliki glupan, idiot retard da to što planiraš napraviti objaviš bilo gdje..Pa čak ako se samo i šališ i želiš ispast neka faca.

Neka i svi ti koji su se "šalili" odgovaraju također....

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:02 (toxic).
12 godina
protjeran
toxic kaže...

To su toliko ne inteligentni huligani da boli glava.

Moraš biti jako veliki glupan, idiot retard da to što planiraš napraviti objaviš bilo gdje..Pa čak ako se samo i šališ i želiš ispast neka faca.

Neka i svi ti koji su se "šalili" odgovaraju također....

Pa pobogu da je inteligentan ne bi radio nerede heh

14 godina
ibme74 kaže...

Btw jos novosti o "borcima za hrvatsku" 

Mislim koji idiot moraš biti da potrošiš par stotina eura samo na put do Francuske +još onda smještaj i ostale stvari zasebno, samo da bi mogao napraviti totalnu budalu, kretena i debila od sebe pred milijunima ljudi

Ja bih ih sve "zaposlio" na golom otoku pa nek malo razmisle o tome šta su uradili kroz ovih par desetljeća tim svojim borbama.

Jbte, nisam bio na nekoj većoj utakmici zbog takvih kretena već jedno 12 godina...a najžalosnije je što vjerojatno nikad više i neću jer radije se ja doma opustim nego da mi netko zafitilji bengalku u bulju...ili da me policija lagano nakon toga pomazi jer sam eto...bio njima na putu do ovih gore spomenutih kretena

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
protjeran

Ako je mozga (da to sad vidimo) lako ce nasa milicija saznati tko konkretno stoji iza ovog sranja.

http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-3647205/Croatia-fans-fight-throw-flares-pitch-Euro-2016-clash-Czech-Republic.html

17 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

Ako je mozga (da to sad vidimo) lako ce nasa milicija saznati tko konkretno stoji iza ovog sranja.

http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-3647205/Croatia-fans-fight-throw-flares-pitch-Euro-2016-clash-Czech-Republic.html

Tko? Orepićevi milicajci? Nemoj biti naivan.

Dobro je, a bit će i gore!
12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Imenuj ih ovdje, ime prezime, ako znas i mjesto gdje zive. Neka se zna tko je iza ovoga

Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec

Procurila imena!

ZAPALIT IH!

14 godina
odjavljen

Mislim da je Španjolska pre stara ekipa za nas. Morić će falit 100%, al' opet mi imamo mlađu poletniju ekipu od njih.

16 godina
mystik kaže...
CroFan kaže...
Evo radi ovakvog mentaliteta se nalazimo u ovoj situaciji. Njega boli briga za prolaz reprezentacije jer ne ide u njegov džep niti misli da je to Hrvatska, ali ga jako smeta što je taj i taj čelu HNS-a. Slobodno utjeruj pravdu u svom selu a nas koji volimo gledat naše kako igraju ostavi da uživamo.

FRAJERU, TKO SI TI DA ME PROZIVAŠ I OPTUŽUJEŠ? I NA TEMELJU ČEGA?

Znači samo zato što sam totalno indiferentan prema prolasku ovih likova, ti mene optužuješ. Kako bi bilo da tebe netko optuži za krađu i pronevjeru novca zato jer podržavaš reprezentaciju?

Inače, pričaj o mentalitetu ovih koji su danas ispustili pobjedu. Kakav je to mentalitet da ne treba više igrat pri rezultatu 2:0 a još pola sata do kraja? A? 

Prijavio sam te a nadam se da ce i drugi, potices svadu bezvze...

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina

Nema veze kaj vode turke 3:0 losa jako losa igra u 2.PV-u

Imamo i bez modrica sanse a sa njim pobjedu 😎

10 godina
mystik kaže...
dado16 kaže...

Prijavio sam te a nadam se da ce i drugi, potices svadu bezvze...

O majke ti isusove guzobolne.

Potičem svađu? Ovaj lik mene optuži za podržavanje izazivanja nereda, bez ikakvih dokaza narano, i ja potičem svađu?
Jesi malouman? 

Eto, možeš i ovaj post prijaviti, kao i ostatak guzobolnika.

Naporan si. Nikog nije briga.

12 godina
neaktivan

Dogodile su se neke greške u obrani, izlaskom Modrića malo smo pali jer Kova nije takav kreator i igrač poput Luke. Čorluka nije uspio pričuvati svog igrača kod prvog gola i Suba je iznenađeno reagirao i ispružio se koliko je mogao. Nezgodna lopta.

Nakon toga dolazi ovaj šljam sa tribina i vjerujem da je to dobro utjecalo na igrače, prekid utakmice na par minuta i onda nastavak gdje gubiš ritam igre i jednostavno nesreća da je u tom momentu Vida igrao rukom.

Nije igračima za zamjeriti,, odradili su fenomenalnu utakmicu 70 minuta i sa takvom igrom možemo dobiti bilo koga. OK , jasno da je razočarenje kada izgubiš tri boda i veliku pobjedu u posljednjim minutama, ali možemo biti zadovoljni i optimistični za dalje. Ajde, nisu ni Švabe 100%-tni a za njih se govori da su budući prvaci . :D

15 godina
mystik kaže...

O majke ti isusove guzobolne.

Potičem svađu? Ovaj lik mene optuži za podržavanje izazivanja nereda, bez ikakvih dokaza narano, i ja potičem svađu?
Jesi malouman? 

Eto, možeš i ovaj post prijaviti, kao i ostatak guzobolnika.

Čemu vrijeđanje i psovke. Napisao si svoj stav jasno i glasno. Između redova se dalo pročitati da simpatiziraš i podržavaš onu sramotu. Uz sve sramote, koje imamo u ovoj državi, samo nam je još ova falila. I sad ti očekuješ da će te ostatak ekipe uvažavati i normalno diskutirati. 

Stručnjak za odmaganje...
14 godina

Baš si nekako razmišljam napisati kako sam dojma da Vida ako ima imalo časti, sam sebe treba ispljuskati i poslati doma, prvim traktorom, kada mi je nešto drugo palo na pamet, nakon pročitanog jednog članka na jedno site-u! 

Gdje bi danas bila Hrvatska reprezentacija, bez obzira na sve sranje koje smo vidjeli pred kraj utakmice, da je "električar" ipak bio malo fleksibilniji, da ne kažem da je malo umanjio svoj ponos i da je na turnir poveo i Lovrena?!?! 

Jebeš mi prase, ali Lovren sigurno nebi onako debilantorno postupio u onoj situaciji, gdje je Lovren pod Klopp-on u Premiership prvenstvu odigrao ohohohoooo takvih "teških" utakmica!!!! 

Neka me se proglasi vakim nakim, ali ja vjerujem da bi sa Lovrenom večeras imal 6 bodova na kontu, i mogli bi lagano pjevušiti za osminu u nastavku prvenstva! 

ATJ Lučko
17 godina

Iako se igra raspala nakon izlaska Modrića, uvjeren sam da bi izdražli 2-1 do kraja, jer Čehi nisu ništa pokazali a mi opet nismo bili toliko u panici da ne zadržimo rezultat.

Išli bi sa 6 bodova na Španjolce i sa odličnom atmosferom u repki. Možda bi i dobili tu zadnju tekmu ili barem izvukli bod.

Ovako, nakon onih scena mrzitelja svega hrvatskog, ekipa je psihički propala i to ne samo danas već i do kraja EP. Samo se nadam da nećemo teško stradati protiv Španjolaca i onda da dobijemo u 1/8 finala nekog lakšeg protivnika gdje bi opet mogli vratiti pozitivu u ekipu.

10 godina
Dex.pwn kaže...

Mislim da je Španjolska pre stara ekipa za nas. Morić će falit 100%, al' opet mi imamo mlađu poletniju ekipu od njih.

Kakve to veze ima? Pa valjda si vidio nasu igru kada je Modric izasao iz igre. Ja sam vec nekoliko dana imao u glavi da cemo pobjedit Spanjolsku sa ekstra motiviranim Modricem i Rakiticem ali ako Luka izostane plus sve ovo danas, ne znam. Bit ce tesko. Mozda i bude nesto jer Spanjolska je vec sigurna sa 6 bodova.

Najbolji scenarij je da Turska pobjedi Cesku ili igraju X, onda se mozes opustit jos ja mislim da igraju prije nas, tocnije u 18.00. Postoji mogucnost da Ceska bude 2. momcad u grupi ako pobjedi Tursku a mi izgubimo. Ovi Cehi se nisu nasli na terenu danas i stvarno nisu zasluzili biti ispred nas na tablici, iskoristili su dvije prilike i to pod kakvim uslovima, nadam se da kao trece plasirani idu dalje, nista vise nisu zasluzili.

12 godina
el.šef kaže...
Dex.pwn kaže...

Kakve to veze ima? Pa valjda si vidio nasu igru kada je Modric izasao iz igre. Ja sam vec nekoliko dana imao u glavi da cemo pobjedit Spanjolsku sa ekstra motiviranim Modricem i Rakiticem ali ako Luka izostane plus sve ovo danas, ne znam. Bit ce tesko. Mozda i bude nesto jer Spanjolska je vec sigurna sa 6 bodova.

Najbolji scenarij je da Turska pobjedi Cesku ili igraju X, onda se mozes opustit jos ja mislim da igraju prije nas, tocnije u 18.00. Postoji mogucnost da Ceska bude 2. momcad u grupi ako pobjedi Tursku a mi izgubimo. Ovi Cehi se nisu nasli na terenu danas i stvarno nisu zasluzili biti ispred nas na tablici, iskoristili su dvije prilike i to pod kakvim uslovima, nadam se da kao trece plasirani idu dalje, nista vise nisu zasluzili.

Zadnje kolo u grupama na velikim natjecanjima se uvijek igra u isto vrijeme bas iz razloga da se ne mogu "opustati" ako im odgovora rezultat iz utakmice prije, da se ne namještaju rezultati, nego da svkako odigraju utakmicu 100%

15 godina
mario.L_hr kaže...

Čemu vrijeđanje i psovke. Napisao si svoj stav jasno i glasno. Između redova se dalo pročitati da simpatiziraš i podržavaš onu sramotu. Uz sve sramote, koje imamo u ovoj državi, samo nam je još ova falila. I sad ti očekuješ da će te ostatak ekipe uvažavati i normalno diskutirati. 

Samo vraćam zasluženo.

Gdje se to točno moglo pročitat da podržavam ono što je danas napravljeno? Evo, daj lijepo citiraj taj dio posta.

Ja sam samo probao ukazat na činjenicu da se igra raspala kad je Modrić izašao van i da su naši prestali igrat. Nisu prestali igrat nakon prekida, nego mnogo ranije.

Što se tiče sramota, mene više sramota naših političara i sličnih stvari nego hoće li Hrvatska  proći skupinu, tko je na čelu saveza i hoće li sad savez opet pobrat kaznu. Šta bi trebali Englezi i Rusi radi njihovih "navijača"? Bacit atomsku bombu na sebe?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice