EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 122.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
mystik kaže...
MacTheBig kaže...

Naravno da nebi igrao rukom jer bi utakmica do tada davno završila.

Kako? Šta, jednostavno bi vrijeme prestalo teći?

Ako je tekma prekinuta u 86., nastavljena u 90.toj, gol smo dobili u 94. Znači da tekma nije prekinuta, gol bi dobili u 90-toj. 

A ŽAŠTO JE TEKMA PREKINUTA? De molim te odi trolluj negdje drugdje...

Svaka radnja povlaći za sobom drugu, da utakmica nije prekinuta nebi se nastavilo u 90 nego bi bilo 2 minute nadoknade i adio Češka... Tak da ako pokušavaš stati u obranu oni huligana na tribini nemoj niti probavati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:32 (MacTheBig).
17 godina

Evo ih. I mislite da sad odgovorni ljudi ne prepoznaju ove na slikama koji su već od prije poznati policiji?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:32 (walentkane).
17 godina

Ljudi ovo rade, jer se ne boje da će biti zatvoreni. 5 godina zatvora za terorizam, ulaznice na ime, u čemu je problem, ako sustav to želi riješiti.

Najveći problem, Modrić izgubljen za Španjolsku. Navijati za poraz Turaka, pa biti drugi ako bude bolja gol razlika ako Česi dobiju Turke. Brozović i Rakitić odlični. Česi zabili 2 gola iz 3 prilike. 

Više bi volio da vidim ove što su bacali baklje u zatvoru, nego da pođemo dalje.

Ne gledam GoT i hvalim se time!
14 godina

Zadnja "ozbiljna" utakmica na velikom stadionu na kojom sam bio je Dinamo-Hajduk,prije 10-tak godina(iz maloga sam mjesta :-)),i prilikom ulaska u Maksimir sam morao predati sve kovanice koje sam imao u džepovima i novčaniku,veliku sam borbu vodio sa čuvarom koji nije dozvolio da unesem Zippo upaljac na kojemu je laserski ugravirana faca moje supruge...Tip je zvao šefa da odluci hocu li ja smjetu uneti taj Zippo...

Ako sam ja na hebenoj utakmici HNL-a imao takve probleme sa unosom stvari koja je manja od dlana-kako je moguce da netko unese bengalku na jedan stadion EP?

Negdje sam procitao da je vojska sa dugim cjevima na ulicama Francuskih gradova.Svaki stadion se prije utakmice detaljno pregledava,vizualno+psi specialno obuceni za takve stvari.Svaka ulaznica ima ime vasnika,u 2 sekunde se kamerom moze naci ta i ta osoba,te ga slikati HD kamerom na utakmici.Svaki gledatelj prolazi 3 kontrolna punkta,gdije se detaljno pregledavaju!Huligani su jasno najavili da ce napraviti sranje!

Nakon svega navedenoga,moze li me netko uvjeriti da sve nije nastimano,te da su takve stvari poduprte od strane nogomentnih moćnika?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina

Ljudi moji, ja nisam hrvat, ali mene je bilo sramota kao da je cijeli svijet upr'o oči u mene :((
Pa što se ovo desilo neka mi netko objasni. Gledao sam na BBC-u tekmu pa koliko sam dobro razumio ovo nema veze sa češkom nego sa hrvatskim nogometnim savezom?

10 godina
hrvooje kaže...

Ljudi ovo rade, jer se ne boje da će biti zatvoreni. 5 godina zatvora za terorizam, ulaznice na ime, u čemu je problem, ako sustav to želi riješiti.

Najveći problem, Modrić izgubljen za Španjolsku. Navijati za poraz Turaka, pa biti drugi ako bude bolja gol razlika ako Česi dobiju Turke. Brozović i Rakitić odlični. Česi zabili 2 gola iz 3 prilike. 

Više bi volio da vidim ove što su bacali baklje u zatvoru, nego da pođemo dalje.

Najvise me zivcira sto smo mogli biti prvi u skupini i imati dosta lakse protivnike. Mislim da cemo proci ali vise me brine neka kazna za ove nerede. I koliko sam vidio Modric je izasao zbog grceva, tako da ne vjerujem da otpada za utakmicu protiv spanjolske koja je za tjedan dana ja mislim. Sa ovim postupcima pojedinaca narusena odlicna atmosfera stvarno ne znam sta vise reci..zatvorit se u sobu i plakat s kime zrak dijelis.

11 godina
odjavljen

Ono sto se nama dogadja na terenu je nesto strasno. Subasic nema pojma branit, prvi gol je iso glavom branit, a sa huliganima lijepo u zatvor i gotovo. Samo da mi neko kaze kako su prosli s tim sranjima na stadion? Ne znas ko su veci debili. U svakom slucaju nasi su jako dobri, izbornik je dobar cojvek, ali eto treba neke stvari promijenit.

17 godina

Evo još jedna, lik je u hrvatskom dresu i pogledajte njegovu reakciju prema našim nogometašima.

Ovo nisu samo opasni ljudi za stadion, to su bolesni ljudi i opasni po društvo u svakodnevnom životu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:42 (walentkane).
17 godina
mystik kaže...
MacTheBig kaže...

KOG BOLI K**** zašto je utakmica prekinuta? Jel sam igdje rekao nešto po tom pitanju?

Samo sam rekao da bi taj gol popušili na ovaj ili onaj tok događaja, jer bi se desilo 4 minute ranije. 

Ak si ne možeš priznati očiglednu stvar da su naši igrali za K*RAC od kad je Modrić izašao van i da je bilo pitanje kad će Češka uvaljat drugi gol nakon što su vidli koliko se našima j*be za utakmicu i nakon što su uvaljali prvi, nemoj mi se više obraćat.

Jesi li se ti ikad bavio sportom ili znaš nekog tko se bavio sportom? 80% utakmice si bio bolji. I sad je je protivnik 2 puta pucao na gol i naši su loše odigrali? Našima nije stalo do utakmice? Ti trolaš, je li tako :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 21:02 (hrvooje).
16 godina
mystik kaže...
MacTheBig kaže...

KOG BOLI K**** zašto je utakmica prekinuta? Jel sam igdje rekao nešto po tom pitanju?

Samo sam rekao da bi taj gol popušili na ovaj ili onaj tok događaja, jer bi se desilo 4 minute ranije. 

Ak si ne možeš priznati očiglednu stvar da su naši igrali za K*RAC od kad je Modrić izašao van i da je bilo pitanje kad će Češka uvaljat drugi gol nakon što su vidli koliko se našima j*be za utakmicu i nakon što su uvaljali prvi, nemoj mi se više obraćat.

Slažem se da je igra pala nakon izlaska Modrića, ali prekid je usra sve... Priznao ti to ili ne, to je činjenica. LP 

17 godina
Milka30 kaže...
... Huligani su jasno najavili da ce napraviti sranje!

Nakon svega navedenoga,moze li me netko uvjeriti da sve nije nastimano,te da su takve stvari poduprte od strane nogomentnih moćnika?

Meni to isto nije jasno. Kako huligani mogu danima prije utakmice najaviti da ce napraviti s..nje i onda uspiju, i pored svih enormnih mjera osiguranja, to i ostvariti! Ne znam ... zaista se namece zakljucak da oni moraju biti u dosluhu sa nekim tko im to omogucava.

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Zadnja "ozbiljna" utakmica na velikom stadionu na kojom sam bio je Dinamo-Hajduk,prije 10-tak godina(iz maloga sam mjesta :-)),i prilikom ulaska u Maksimir sam morao predati sve kovanice koje sam imao u džepovima i novčaniku,veliku sam borbu vodio sa čuvarom koji nije dozvolio da unesem Zippo upaljac na kojemu je laserski ugravirana faca moje supruge...Tip je zvao šefa da odluci hocu li ja smjetu uneti taj Zippo...

Ako sam ja na hebenoj utakmici HNL-a imao takve probleme sa unosom stvari koja je manja od dlana-kako je moguce da netko unese bengalku na jedan stadion EP?

Negdje sam procitao da je vojska sa dugim cjevima na ulicama Francuskih gradova.Svaki stadion se prije utakmice detaljno pregledava,vizualno+psi specialno obuceni za takve stvari.Svaka ulaznica ima ime vasnika,u 2 sekunde se kamerom moze naci ta i ta osoba,te ga slikati HD kamerom na utakmici.Svaki gledatelj prolazi 3 kontrolna punkta,gdije se detaljno pregledavaju!Huligani su jasno najavili da ce napraviti sranje!

Nije mi jasno što ti je tu čudno? Pa pokraj visoke i zaključane ograde, 70tak kamera i nekolicine čuvara netko neprimjećen uđe na stadion sa kantom herbicida i prskalicom te nacrta kukasti križ!? I jel su pronađeni možda? Točno se vidi čije je to maslo.

Toliko sam ogorčen da bi osobno te plaćene huligane zubima riješio. Pa nek idem na doživotnu robiju, mater im *'"#$%&/( 100x.

Dobro je, a bit će i gore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:07 (Jura iz druge galaksije).
12 godina

Locirati - Neutralizirati... Gamad odvratna, puj!

17 godina
el.šef kaže...

Najvise me zivcira sto smo mogli biti prvi u skupini i imati dosta lakse protivnike. Mislim da cemo proci ali vise me brine neka kazna za ove nerede. I koliko sam vidio Modric je izasao zbog grceva, tako da ne vjerujem da otpada za utakmicu protiv spanjolske koja je za tjedan dana ja mislim. Sa ovim postupcima pojedinaca narusena odlicna atmosfera stvarno ne znam sta vise reci..zatvorit se u sobu i plakat s kime zrak dijelis.

Imaš lakih protivnika, a prvaka skupine koliko hoćeš... Francuska, Njemačka, Engleska, Italija :)

Izgleda da nisu grčevi, nego istegnuce nekog mišića, prepone ili slično. Tako kaže doc

@ibme74

Lol, znam neke sa slike

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 21:03 (hrvooje).
15 godina
hrvooje kaže...

Jesi li se ti ikad bavio sportom ili znaš nekog tko se bavio sportom? 80% utakmice si bio bolji. I sad je je protivnik 2 puta pucao na gol i naši su loše odigrali? Našima nije stalo do utakmice? Ti trolašje,  li tako :)

E i šta sad što je protivnik 2 put pucao na gol ako je dvaput zabio? Očito zna iskoristiti svaku priliku.

Druga je stvar što mi imamo panja u napadu pa od 10 puta 2 put uspije pogodit u okvir, ali golmana.

Uz onog panja na klupi, još možemo bit sretni što je završilo samo 2:2. 

Možeš ti biti 99% utakmice bolji, ali ako ne zabiješ ono što trebaš zabiti, protivnik dođe jedanput i obavi što treba, jebiga, bio je bolji kad je trebalo.

I zašto je problem priznat da je igra naših nakon izlaska Modrića nepostojeća? Kompletan raspad, Čehi se malo razbudili i uvaljali 2 komada ekipi na godišnjem. 

EDIT: Jesi ti to upravo među lake protivnike stavio Njemačku? Samo vi dajte lake protivnike. I čehima se trpalo 3-4 komada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:55 (mystik).
12 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Kaže doktor da Modrić ima istegnuće aduktora koji je otečen i bolan i da treba par dana da se smiri. 3-4 dana neće biti dovoljno da se oporavi do utakmice sa Španjolskom.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 0:13 (MacTheBig).
10 godina
neaktivan

Ima neki istegnuće, neće igrati sa Španjolskom vjerojatno, doktor je rekao. Sad je najbolja moguća situacija da Španjolska dobije i onda dobije Turska

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
9 godina
neaktivan

Nažalost netko velik stoji iza ove bagre i raubera...Ako ove antihrvatske face prijeđu granicu bez problema, onda mi gospodo nemamo državu. Jasno se može vidjeti tko je odgovoran za ovo zbog čega se ja trenutno osjećam kao onda kada su nas Turci zavili u nevjericu i šok...ma šta isto..., čak i gore jer me stid što sam hrvat...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:55 (Spunkman).
12 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Navodno je vodja grobara sodomizirao vodju torcide, kruzile su price... sa vise strana. Vjerujem u to. Tako da je rektalno svercanje pirotehnike u torcide, normalna stvar.

12 godina

to treba bacit sve rusima da se poigraju malo sa njima onda im vise nece biti do toga

14 godina
Eld kaže...
Milka30 kaže...
... Huligani su jasno najavili da ce napraviti sranje!

Meni to isto nije jasno. Kako huligani mogu danima prije utakmice najaviti da ce napraviti s..nje i onda uspiju, i pored svih enormnih mjera osiguranja, to i ostvariti! Ne znam ... zaista se namece zakljucak da oni moraju biti u dosluhu sa nekim tko im to omogucava.

Isto tako,totalna mi je idiotarija sto ce se sada kazniti HNS ili repka zbog ovoga!

Pa zar se ne bi trebao kazniti onaj koji je masno naplatio osiguranje na stadionu?

Recimo

Pregledavamo snimak sigurnosne kamere:Na snimci se vidi da je gledatelj na mjestu B-156 zapalio bengalku!Na mjestu B-156 sjedi Ivan Ivanović,odmah javiti policiji i carini/raspisati tjeralicu/uhititi!

B-156 mjesto se puni ulazom A6.Tko je radio na pregledu osoba na ulazu A6?Na A6 radili su Ivana Ivanović,Pero Peric i Nikola Nikolić-Svima oduzeti od plaće sumu sukladnu šteti nastaloj usljed divljanja huligana,zbog loše obavljenoga posla!

Ma stari moj,kastrirao bih i toga čuku koji nije nanjušio na je prije utakmice unesena bengalka na stadion!

Razumijete?Tako bih ja to rjesavao,kratko i jasno!

17 godina
mystik kaže...
hrvooje kaže...

Jesi li se ti ikad bavio sportom ili znaš nekog tko se bavio sportom? 80% utakmice si bio bolji. I sad je je protivnik 2 puta pucao na gol i naši su loše odigrali? Našima nije stalo do utakmice? Ti trolašje,  li tako :)

E i šta sad što je protivnik 2 put pucao na gol ako je dvaput zabio? Očito zna iskoristiti svaku priliku.

Druga je stvar što mi imamo panja u napadu pa od 10 puta 2 put uspije pogodit u okvir, ali golmana.

Uz onog panja na klupi, još možemo bit sretni što je završilo samo 2:2. 

Možeš ti biti 99% utakmice bolji, ali ako ne zabiješ ono što trebaš zabiti, protivnik dođe jedanput i obavi što treba, jebiga, bio je bolji kad je trebalo.

I zašto je problem priznat da je igra naših nakon izlaska Modrića nepostojeća? Kompletan raspad, Čehi se malo razbudili i uvaljali 2 komada ekipi na godišnjem. 

Pa što i da su bili bolji 20 min. kad je izašao Modrić? Znači bili su bolji 20 min. i završilo je neriješeno. Zašto naša ekipa ne bi smjela izgubiti? Šta smo mi predodređeni za osvajanje svega, ormari nam puni naslova svjetskih i europskih prvaka? Duboko udahni i smiri se, mi smo samo jedna od 24 ekipe koja se bori za prolaz.

12 godina
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Imenuj ih ovdje, ime prezime, ako znas i mjesto gdje zive. Neka se zna tko je iza ovoga

15 godina
neaktivan
Nevjerovatno je da se ovo smatra borbom protiv HNS-a. Ovako samo idu na ruku Mamica kojega toliko preziru i koji ce uzivati jos vecu podrsku. Par bengalki ce natjerati Kolindu da napravi sta? Pristojno odbije jos jednu veceru u nizu osobe koja je iza svega ovoga? S druge strane "borba" protiv korupcije u sportu se desava samo jer se jedan od klubova urusio u vlastitoj korupciji. Gg wp logika

P.S. kovacic i njegovi driblinzi
keepir.blogspot.com
14 godina
odjavljen

Dam si moja dlakava muda rezat da ne bi bilo penala. Ne kamžem da ne bi bilo igranja rukom, možda bi, al' penala sigurno ne bi.

15 godina
hrvooje kaže...

Pa što i da su bili bolji 20 min. kad je izašao Modrić? Znači bili su bolji 20 min. i završilo je neriješeno. Zašto naša ekipa ne bi smjela izgubiti? Šta smo mi predodređeni za osvajanje svega, ormari nam puni naslova svjetskih i europskih prvaka? Duboko udahni i smiri se, mi smo samo jedna od 24 ekipe koja se bori za prolaz.

Jel ti mene j*beš?

Mene boli k*rac hoće li proć dalje, osvojiti nešto ili ne. Meni ni u džep, ni iz džepa. 

Stoga, lijepo duboko udahni, i pročitaj 5-6, 10 puta ako treba što sam točno napisao, pa možda i shvatiš što pokušavam reći.

15 godina
neaktivan

Daj molim te napisi imena i prezimena tih tovarskih drogerasa kojima je Mamic najveca okupacija u zivotu.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 21:17 (nj0fra).
14 godina
odjavljen

Još mi jedna satvar ne ide u glavu. Logika FIFE. Po kojoj logici oni kažnjavaju ustani HNS jer je netko napravio nered? Zar nije logičnije da kazne upravu stadiona jer ima mlazove od redara. Kako su mogli unjeti toliko baklji a da nitko ne primjeti? Također, šta ona policija radi dole, dok ovi gore bacaju baklje? Češe muda?

14 godina
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Imenuj ih ovdje, ime prezime, ako znas i mjesto gdje zive. Neka se zna tko je iza ovoga

Moram brisati imena,zbog moguće klevete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 12:05 (Milka30).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice