Na stranu ove gadarije sa tribina, ali Čačić je za mene ostao totalno drvo. Očigledan pad u igri i što on napravi - ništa, dok nije prekasno.
A čuj, dilema je s dobrom postavom (još su OK igrali 20 min prije kraja) ići u izmjene jer je vec upitno dali će se igrač uigrati zadnjih 10-15min i tu je postojao rizik da se pojavi neka slabost. Ja na taj način shvacam odluku da ne ide u izmjene.
Kužim ja tebe, al pazi ovo - naša igra pada s izlaskom modrića, češki izbornik radi izmjene i ide sa 3 napadača, a ovaj ne radi ništa. Jbg, ja laik sam vidio sa svog kauča da ''plivamo'' i da treba nešto mijenjati, al eto njemu je sve bilo okej. Sve pet, nek se pokaže da sam totalno u krivu, al bojim se da je ova današnja gadarija maskirala koliko je Čačić nesposoban. Dobar trener razmišlja unaprijed kako bi reagirao na vrijeme, ja to kod Čačića uopće ne vidim po onome što on radi, tj. ne radi. Sve u svemu, stalno me drži osjećaj da su se momci konačno posložili i našli u pravoj formi i s dobrim motivom, a da se njemu to sve jednostavno događa.
Ma zasro je i Čačić, trebo je čim se Modrić povrijedio zbit sredinu sa Raketom, Brozom i Badeljom, Kovu i Perišića iza Mandže da trču i nema šanse da bi nam stvorili šanse, još bi im dali jedan iz kontre, al jbg nije ovo ništa strašno, da smo tukli opet lošija gol razlika od Španjolske i moraš ih tuć za prvo mjesto koje je povlastica, drugo ili treće isti krc jer ideš na Engleze-Talijane-Francuze, jedino važno do osmine finala je da Modrić bude zdrav inače teško od prethodno nabrojane trojke možemo proć.