EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 123.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
ElektričnaOvca kaže...
JozoBozo121 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Na stranu ove gadarije sa tribina, ali Čačić je za mene ostao totalno drvo. Očigledan pad u igri i što on napravi - ništa, dok nije prekasno. 

A čuj, dilema je s dobrom postavom (još su OK igrali 20 min prije kraja) ići u izmjene jer je vec upitno dali će se igrač uigrati zadnjih 10-15min i tu je postojao rizik da se pojavi neka slabost. Ja na taj način shvacam odluku da ne ide u izmjene.

Kužim ja tebe, al pazi ovo - naša igra pada s izlaskom modrića, češki izbornik radi izmjene i ide sa 3 napadača, a ovaj ne radi ništa. Jbg, ja laik sam vidio sa svog kauča da ''plivamo'' i da treba nešto mijenjati, al eto njemu je sve bilo okej. Sve pet, nek se pokaže da sam totalno u krivu, al bojim se da je ova današnja gadarija maskirala koliko je Čačić nesposoban. Dobar trener razmišlja unaprijed kako bi reagirao na vrijeme, ja to kod Čačića uopće ne vidim po onome što on radi, tj. ne radi. Sve u svemu, stalno me drži osjećaj da su se momci konačno posložili i našli u pravoj formi i s dobrim motivom, a da se njemu to sve jednostavno događa.

Ma zasro je i Čačić, trebo je čim se Modrić povrijedio zbit sredinu sa Raketom, Brozom i Badeljom, Kovu i Perišića iza Mandže da trču i nema šanse da bi nam stvorili šanse, još bi im dali jedan iz kontre, al jbg nije ovo ništa strašno, da smo tukli opet lošija gol razlika od Španjolske i moraš ih tuć za prvo mjesto koje je povlastica, drugo ili treće isti krc jer ideš na Engleze-Talijane-Francuze, jedino važno do osmine finala je da Modrić bude zdrav inače teško od prethodno nabrojane trojke možemo proć.

15 godina
mystik kaže...

Samo vraćam zasluženo.

Gdje se to točno moglo pročitat da podržavam ono što je danas napravljeno? Evo, daj lijepo citiraj taj dio posta.

Ja sam samo probao ukazat na činjenicu da se igra raspala kad je Modrić izašao van i da su naši prestali igrat. Nisu prestali igrat nakon prekida, nego mnogo ranije.

Što se tiče sramota, mene više sramota naših političara i sličnih stvari nego hoće li Hrvatska  proći skupinu, tko je na čelu saveza i hoće li sad savez opet pobrat kaznu. Šta bi trebali Englezi i Rusi radi njihovih "navijača"? Bacit atomsku bombu na sebe?

Ako si to stvarno vidio onda odi kod oftamologa. Zar je tako teško bilo vidjeti da su nakon prekida naši igrali kao roboti, bez krvi i bez poletnosti. S druge strane Česi su dobili krila i išli na biti ili ne biti. U nogometnom smislu smo ih potpuno nadigrali (pogledaj broj udaraca na gol i u okvir gola). Njihov prvi gol je pravo malo remek djelo i nikome se nema što za njega prigovoriti. Takav gol bi ušao bilo kojoj reprezentaciji.

volegradele kaže...

Zdravko Mamić.Zoki Mamić,Srebrić,Šuker,Širić,Sanader,Štimac,Kalmeta,HDZ,SDP......ebala vas repka,daj malo kruha i igara i na sve ćemo zatvorit oči!!Sad ste ustali svi protiv huligana,protiv tovara,Torcide,Spličana,imena pišete jer je repka izgubila zbog 10 bengalki!!To što pola Hrvatske nema što za jest,to što moj gazda vozi ML od 100 000 eura a ja imam plaču od 3000 kn,to što su svi nakrali do usta...o tome ništa.Glava u podu ko Noj!!

HNL je sramota od lige,uništeneo je sve i ogoljeno,reprezentacija isključivo služi za prodaju igrača i zaradu pojedinaca,vi se čudite ko pura dreku na ovakva radikalna dijela!Ljudi moji mi smo sami sebi kontradiktornost največa!Jadni mi što če s nama bit ako ne prođemo skupinu,to što imam minus na računu i nema sutra za jest nije bitno dok Vatreni loptu guraju za milijune!!

Pa što čekaš, politički se aktiviraj ti i svi oni oko tebe koji misle kao i ti, smijenite s vlasti više ove koji nam se izmjenjuju na grbači (lokalno i na nivou države) i počistite sve ono što treba počistiti. Kao država koja preživljava od turizma prekrasnu smo sliku poslali u svijet. Uz ovakvu reklamu uskoro neće biti ni minimalca.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina

taj cacin nije dinamo vodil kak spada imao je desetina pobjeda udje u jacu ligu i drop 

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
ROFL
Pa te o kojima pricas sve stavit u pržun,kako ti to nije jasno!!
Sto mislis da u Dinamu sve cvijeta jer je prvak 10 godina!
Ponavljam jos jedan put,otvorite oci malo sire,nije ovo zbog loseg Hajduka ili atomskog Dinama!!

Uličari vode propalitet od kluba zvani Hajduk,koji odkad nema vam,a dragog Tite nije primirisao trofeju.Da nije bilo njega još bi na starom placu igrali.

Otvoi ti svoje oči i pogledaj sliku jasnije,Mamič i HNS nisukrivi pto je porez 15%,što je mirovina 150 eura a ti radiš za 3000kn.

Ali opet hajdukovac uvijek je drugi kriv.

Ti si stvarno ograničen kad misliš da je o Hajduku riječ,pa di ti živiš ispod staklenog zvona??Mamič i HNS nisu krivi za očajnu ligu,za krađu koja traje od Markoviča,za korištenje reprezentacija kao izlog igrača izabranih od pojedinaca na vrhu Hrvatskog nogometa!

Ne smeta ti država koja štiti te lopove koji godinama pune svoje đepove,ne smeta ti što Mamić i slični nisu kune platili PDV na miljunske transfere??Ne smeta ti što Dinamo nema gledatelja na Maksimiru??Misliš da politika nema veze s ovim,pa tko njima svima drži leđa da se ovako bahato i na očigled sviju mogu pponašat!

I sad radi 10 baklji se digla buka!

Bože sami smo si krivi kad ovako razmišljamo!!

AUDIOFIL
12 godina
protjeran
4mal kaže...

taj cacin nije dinamo vodil kak spada imao je desetina pobjeda udje u jacu ligu i drop 

Kog je vodio Štimac i Kovač prije repke ? Kako god Čačić je veći znalac od obojice i očito je igračima dobro sjeo tak da on uopće nije loš izbor.

Nekog domaćeg provjerenog i boljeg trenera i nemaš a platit 5 puta više nekog stranca plaćenika je 10 puta gore nego Čačić.

10 godina
protjeran

Čačić je pogriješio što u tim teškim ternucima nije uveo umjesto Modrića Šifoa ne Kovačića.

nemam ništa protiv Kovačića, što više, no treba gledati šire a ne dići nos.

To ti je ta naša balkansko-hrvatska bahatost.

Mi igramo super i tko nam što može ?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:39 (Povoljni reketari.com).
17 godina

sto se tice turizma ultra,zrche i partijana opcenito nas moze izvuc iz govana  

turista ko pljeve 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:40 (4mal).
11 godina
protjeran
volegradele kaže...
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
ROFL
Ponavljam jos jedan put,otvorite oci malo sire,nije ovo zbog loseg Hajduka ili atomskog Dinama!!

Uličari vode propalitet od kluba zvani Hajduk,koji odkad nema vam,a dragog Tite nije primirisao trofeju.Da nije bilo njega još bi na starom placu igrali.

Otvoi ti svoje oči i pogledaj sliku jasnije,Mamič i HNS nisukrivi pto je porez 15%,što je mirovina 150 eura a ti radiš za 3000kn.

Ti si stvarno ograničen kad misliš da je o Hajduku riječ,pa di ti živiš ispod staklenog zvona??Mamič i HNS nisu krivi za očajnu ligu,za krađu koja traje od Markoviča,za korištenje reprezentacija kao izlog igrača izabranih od pojedinaca na vrhu Hrvatskog nogometa!

Ne smeta ti država koja štiti te lopove koji godinama pune svoje đepove,ne smeta ti što Mamić i slični nisu kune platili PDV na miljunske transfere??Ne smeta ti što Dinamo nema gledatelja na Maksimiru??Misliš da politika nema veze s ovim,pa tko njima svima drži leđa da se ovako bahato i na očigled sviju mogu pponašat!

A tko od ovih igrača u Francuskoj nije trebao biti na spisku?

Možda je Lorenzo Šimić trebao umjesto Čorluk eigrati,ili Maloku umjesto perišića?

Nije vam smetalo kad se Radoševič urao kod Štimca potiv Belgije da se proda da bi nakon toga nestao sa mape.

Hajdukovi igrači nemaju kvalitet za repku i gotovo.

Pusti Mmaića i HNS bacajte baklje na one koji su na vrhu politike ali naravno da nećete kad vas štite zakoni sa terena.

Mamić je jednako velik mafijaš kao i Brbić koji je pionirima hajduka do prije koju godinu davao stipedijske ugovore od 30 000kn.A ti pričaj i dalje o HNSU i Mamiću kad ti je na poljsudu jednaka mafija.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
volegradele kaže...
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
ROFL

Care shvati da bolje igrače od ovih nemamo pa se ti sad pojedi što su svi Dinamovci 

O porezu ne pričaj ništa, pa koliki je dug otpisan Hajduku ??? Taj klub odavno ne bi postojao da se ne zove Hajduk, kažeš nije o Hajduku riječ i liga je slaba, a kao bila je jača prije cca 10-12god ? Ne, liga je bila puno gora i slabija, imao si loš Dinamo, lošu Rijeku, lošeg Hajduka, ali Hajduka koji je bio prvak, zato ti je sad loša liga heh 

12 godina
protjeran
volegradele kaže...

Zdravko Mamić.Zoki Mamić,Srebrić,Šuker,Širić,Sanader,Štimac,Kalmeta,HDZ,SDP......ebala vas repka,daj malo kruha i igara i na sve ćemo zatvorit oči!!Sad ste ustali svi protiv huligana,protiv tovara,Torcide,Spličana,imena pišete jer je repka izgubila zbog 10 bengalki!!To što pola Hrvatske nema što za jest,to što moj gazda vozi ML od 100 000 eura a ja imam plaču od 3000 kn,to što su svi nakrali do usta...o tome ništa.Glava u podu ko Noj!!

HNL je sramota od lige,uništeneo je sve i ogoljeno,reprezentacija isključivo služi za prodaju igrača i zaradu pojedinaca,vi se čudite ko pura dreku na ovakva radikalna dijela!Ljudi moji mi smo sami sebi kontradiktornost največa!Jadni mi što če s nama bit ako ne prođemo skupinu,to što imam minus na računu i nema sutra za jest nije bitno dok Vatreni loptu guraju za milijune!!

Izd...ko, sta vam je kriv ovaj covjek? O tome niste razmisljali? Btw letimo s prvenstva.... nemate pameti kolko Zare ima u k... kojim ti je vodju taslacio. ZALOSNO, ali drazi mi Zare od tebe!

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
ROFL

A tko od ovih igrača u Francuskoj nije trebao biti na spisku?

Možda je Lorenzo Šimić trebao umjesto Čorluk eigrati,ili Maloku umjesto perišića?

Nije vam smetalo kad se Radoševič urao kod Štimca potiv Belgije da se proda da bi nakon toga nestao sa mape.

Hajdukovi igrači nemaju kvalitet za repku i gotovo.

Pusti Mmaića i HNS bacajte baklje na one koji su na vrhu politike ali naravno da nećete kad vas štite zakoni sa terena.

Mamić je jednako velik mafijaš kao i Brbić koji je pionirima hajduka do prije koju godinu davao stipedijske ugovore od 30 000kn.A ti pričaj i dalje o HNSU i Mamiću kad ti je na poljsudu jednaka mafija.

Pa ko govori da je Štimac god guy,ili Brbič koji je uljepšavao financijsku sliku Hajduka,da bi se uspostavilo da smo još debelo u govnima!!Pa o tome ti pričam sve od reda korumpirano,počevši od sporta,školstva,javnih ustanova...

AUDIOFIL
17 godina

canjuga najveci lopov ikad! sjecam se 1999.te kao da je jucer bila mater...

jebala ga croatia

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:47 (4mal).
11 godina
protjeran

Nećemo letiti ali će HNS platiti dobru kaznu.

13 godina

Majmuni i protiv spanjolaca najavljuju nerede isto kao danas

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina

Ljudi da se razumimo,volim ja svoju zemlju i danas kad su Perišić i Raketa zabili skakao sam i urlao ali ja razumim ovaj potez,bez obzira što je drastičan!Na kraju krajeva da nismo bili drastični 90-91 sad ne bi navijali za Hrvatsku!!

AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...

imaš minus na računu i battlefield i cheat za isti na kompu

ajde odlepršaj sa ovog foruma više

12 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Pa što uopće da kazne nas, neka kazne organizatora i ponaosob svakog huligana koji napravi sranje, znači da je terorist obukao hr dres, unio bombu i digo tribinu u zrak kaznu bi dobio HNS, organizacija im je nula čim ti možeš bengalku unijet i samo se iskaljuju na nogometne saveze bez ikakvog razloga.

15 godina
volegradele kaže...

Ljudi da se razumimo,volim ja svoju zemlju i danas kad su Perišić i Raketa zabili skakao sam i urlao ali ja razumim ovaj potez,bez obzira što je drastičan!Na kraju krajeva da nismo bili drastični 90-91 sad ne bi navijali za Hrvatsku!!

Pa daj ga objasni, meni koji ga uopće ne razumije. Što će se loše desiti onima protiv kojih misliš da je upućen? Ništa. Misliš li da će bilo tko od sudionika biti smatran nečim više od huligana? Da li misliš da će UEFA i FIFA shvatiti o čemu se tu radi? Naškodili su cijeloj državi i to na isti način na koji to rade političari.

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
odjavljen
KiX777 kaže...

Ak je to istina onda se to treba sprijecit. Ja ne mogu vjerovat da je to tako tesko. 

12 godina
protjeran
volegradele kaže...

Di si ti bio 91? Tati u jajima? Sad vodis politiku razumjevanja isilovaca, bilo da oni rade protiv nogometne mafije a direktno na stetu svih onih iz 91. IDIOTE!

12 godina
protjeran
volegradele kaže...

Ti si prika dozvolio da budeš zaveden i da neko manipulira tvojim mozgom.

14 godina
volegradele kaže...

To su obicni huligani koji su dosli radit sranja pod izlikom da je to protiv nekog HNSa. Nikakva baklja nece istjerat Mamica niti ce srusit HNS, nisu to nikakvi drasticni potezi. 

To je obican ološ, a cak su i u tome loši, bez brige da ce se potuc sa npr. Rusima, njima je vrhunac bacit baklju i pokrit se kapuljacom.

Imaju i druge zemlje svoje huligane ali oni kazu idemo napravit sranja i pomlatit se, a ne ko ovi nasi, idemo iskorjenit kriminal u HNSu tako sto cemo bacat baklje u teren i prekidat utakmice, pa daj ajde ako si vec debil i huligan nemoj mi heroja izigravat.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
Tallahassee kaže...
volegradele kaže...

Di si ti bio 91? Tati u jajima? Sad vodis politiku razumjevanja isilovaca, bilo da oni rade protiv nogometne mafije a direktno na stetu svih onih iz 91. IDIOTE!

Kao prvo nemoj vrijeđat,imam 37 godina,otac troje djece i 91 sam imao 10 godina,ti!?Ako se moje razmišljanje ne slaže s tvojim ja sam IDIOT??Što je nastao smak svijeta sad poslije ovog??Ti si velika HRVATINA?'

AUDIOFIL
13 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Ne miješaj, a pogotovo nemoj izjednačavati nas branitelje s ovim huliganima koji sramote Hrvatsku.

Nismo se mi borili da nas ta šaka huligana sramoti po svijetu.

Sport je uvijek bio ponos i promicao našu domovinu širom svijeta.

Nemoj si utvarati da nam ova šaka huligana, pogonjena alkoholnim isparenjima,

treba otvoriti oči - jer mi smo "kao slijepi".

LOL.

Ako ne vidiš da nas oni sramote, onda si nažalost slijepac pored zdravih očiju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 0:29 (Mile 74).
15 godina
neaktivan

Znao sam da će neko potegnut 91.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 0:35 (peroko).
17 godina

a di si ti bio win-95-e 

10 godina
KiX777 kaže...

Pa ako bude onda nas stvarno trebaju izbacit ali zajedno sa organizatorom. Mislim sta je ovo HNL da mozes bez problema provuc baklje i petarde? Ne kuzim stvarno, kako takve propuste imaju. 

17 godina

Tjednima je (bi trebao) francuski sigurnosni aparat u crvenom...što zbog poznatih terorističkih zbivanja, što zbog popularnog nogometnog događaja, koji je u mislima extremista prava poslastica.

Što se u takvoj situaciji događa?  Sve se podiže na BRUTALNI sigurnosni level. NEMA MILOSTI.

Komarac se u svakom gradu domaćinu zaustavlja u letu i provjerava. Bez polemike i moljakanja...STOP!  KONTROLA-PRETRES!

Na ulazu u stadion imaju tri barijere sa filtriranjem. AJMO-SVE!...kovanice, upaljači...prolazak kroz detektor...zatim ručni mrtal detektor....pasi njuše barut....+ još gomola radnji.

I što danas vidimo?? Ekipa valjda iz guzice sve ono povadi i popali?

Osobno da sam u FR pošao bih doma jer se ne bih osjećao sigurno. Danas ovi sa bakljama, sutra neki simpatizer onih degenerika.

NULA! NULA od sigurnosti + spoznaja da je njihov aparat imao dojavu o potencijalnim problemima.

Žao mi dečka kojeg su ozljedili dok je volonterski radio svoj posao sakupljanja dimnog smeća. Jeste zaboravili našeg policajca kojem su oko izbili?

Ponavljam...sve bi bilo zanemarivo da FR nije u alarmantnom stanju sigurnosti i ovo se dogodi. STADION MORA BITI STERILNA ZONA KADA TI JE ZEMLJA NA METI TERORISTA!...PA MAKAR PUBLIKA UPLAZILA 8 SATI PRIJE POČETNOG UDARCA.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 0:43 (torrente).
11 godina
protjeran
Sustav im je pao ovu je pokazatelj da teroristi do sada uopće nisu imali namjeru napasti jer da jesu već bi prvenstvo bilo prekinuto.

A ovi naši domaći izdajnici koji sramote Hrvatsku su samo slijepi maloumni debili koji služe za ispunjavanje tuđih planova kojima je cilj uništite sve što ima veze sa Hrvatskom i Hrvaima
17 godina

sa ostojicem i sdp-skom gamadi na celu 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice