EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
Meni su oni favoriti. Ti čim prije shvatiš da danas svi igraju nogomet i da nije lako pobjediti, posebno na ovom nivou. Bude ti lakše za provarit koliko si u krivu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
x18x05x kaže...
Meni su oni favoriti. Ti čim prije shvatiš da danas svi igraju nogomet i da nije lako pobjediti, posebno na ovom nivou. Bude ti lakše za provarit koliko si u krivu.

Gledaj, svatko ima pravo na svoje misljenje ja mislim po onome sto su do sada pokazali da nece dalje od cetvrt finala, to sam vec rekao. Vidjet cemo, ali ovom igrom nece Italija dobro zavrsit protiv boljih repki.

17 godina
neaktivan

Meni je baš svejedno. Ili naši pobijedili ili Česi izgubili.

Dobro je, a bit će i gore!
14 godina
el.šef kaže...

Kada sam pisao da Italija nije toliko jaka koliko je Belgija losa pola ljudi me popljuvalo a pogledajte sada koliko se to ispostavilo tocnim, jedna Italija se muci protiv Svedske kojoj zabija gol u 88oj. Ne znam po kome oni mogu biti favoriti. 

Odgledao sam cijelu utakmicu, i mogu kazati dvije crtice; 

prva; švedi a posebno Ibrahimović nisu ali ništa danas kvalitetnog pokazali, 

druga; talijani su igrali danas na nulu, jer su njima 5 bodova puna šaka brade iz tri utakmice, ali, švedi su evidentno frula sva probušena i popili su opravdano gajbu, pa ipak je "onaj" igrač ušao svjež kao zamjena! 

I još Ibrahimović može biti onako prepotentno uobražen kada je za Svjetsko Prvenstvo kazao da je nezanimljivo "jer on tamo ne igra", a sada je pokazao što, goli !!!!!

ATJ Lučko
12 godina

Opet ovaj  Strinić 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 17:36 (ibme74).
12 godina
protjeran
A tko je osim Italije odigrao odlicnu tekmu na ovom prvenstvu? Nitko. Mi smo protiv Turaka bili najblizi tome. Sinoc Njemacka cisti rofl
12 godina

Los start, jako zbunjeni u obrani

17 godina
neaktivan

Perišiću, kopačka ti se pozlatila.

12 godina
neaktivan

Peršinjooooooo

Po meni jedan od najefektivnijih naših ofenzivaca u posljednjih 6 godina. Uvijek radi jako puno svaku utakmicu, a nerijetko i zabija majstorski. Igračina!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 18:49 (isuckatthisgame).
10 godina
protjeran

Svaka čast našima, Česi pojma nemaju ali im sudac nije sudio tri čista penala.

12 godina
neaktivan
Povoljni reketari.com kaže...

Svaka čast našima, Česi pojma nemaju ali im sudac nije sudio tri čista penala.

Ja sam vidio samo jedan i to pod možda kada je Badelj izgurao češkog igrača u šesnaestercu

10 godina

Zapravo Strinic je za sada vrlo dobar. Ali meni se najvise svidja igra Rakitica, odlicno probija naprijed i stvara sanse. Modric vizionar stvarno covjek kontrolira igru, svaka cast. Nego je li jos tko skuzio kad god dolazi kontra zasteka preko Broza koji je jako neokretan i spor, mogli smo zabiti vec 2 puta da nam je tamo netko okretniji i brzi. Za sada to izgleda super ali moze i bolje, samo neka nastave ovako i mozda malo ubrzaju ritam. Vidi se kvaliteta koju imamu u sredini, Modric i Raketa su odlicni. Volio bi da Kovacic dobije neke minute na kraju. Idemoo po pobjeduuu!

EDIT: Zaboravio sam spomenut Perisica koji je isto na visokom nivou, jedino mi se Badelj bas ne svidja prema nazad, naprijed je bio super.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 18:56 (el.šef).
17 godina

#totalworlddomination as planned

15 godina
Kako Hrvati grizu, sa ovakom igrom daleko će dogurat.
12 godina
neaktivan

Raketaaaaaaaaa naš Messi

15 godina
Kad igraš sa najboljim svih vremena, naučiš nešto. :) :)
12 godina

Sta se ovom Strinicu dogodilo? Igra odlicno 

Edit: zuti karton za branica svedske haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 19:28 (ibme74).
15 godina
Čemu ovo?! Kakav debilizam, nemoš vjerovat.
14 godina

Eto zbog ovih kretena mater im jebem Srpsku !!!

14 godina

Ako Vida nije za poslat doma, on i njegova odbojka!!!!! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
Heheh
15 godina

Tipična Hrvatska, nek budu sretni da je sudac toliko očito naklonjen nama. 

11 godina
znaci ljude iz splita treba zapali klosari odvratni sry ako sam koga uvrijedio...ako se to mogu nazvati ljudi uzas
12 godina

kovačić igrač manje na terenu.

Odlicna igra do 60-e minute no onda raspad ..

to nisu navijaci to su huligani koje treba zatvoriti na duze vrijeme pa bi se vise razmisljalo jel se isplati raditi nerede.

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:00 (res03pem).
13 godina
toma20 kaže...
znaci ljude iz splita treba zapali klosari odvratni sry ako sam koga uvrijedio...ako se to mogu nazvati ljudi uzas

Ma nisi nikoga uvrijedio, kakvi, samo 200000 stanovnika.

Ubi bene, ibi patria.
17 godina

nisam ocekivao da ce bit ovakav pad hrvatske nakon izlaska luke modrica ali eto, izgleda da nas izbornik jednostavno ne shvaca kad luka napusti igru da moramo minjati formaciju jer naprosto nemamo igraca takvog kalibra kao sta je luka.

igrali smo solidno, nista extra. vidjelo se da se ekipa malo vise uigrala nakon prve utakmice. ceska je sama sebe pobijedila i na tome smo mogli kapitalizirati pobjedu ali kao sto sam rekao, luka se skrsija i sve je poslo po zlu. onda jos bakljada koja je totalno ubila ritam i cesi su bili puno vise koncentriraniji i uspili su izjednaciti.

opcenito mogu reci samo da je izbornik taj koji vuce jako lose poteze, vec drugu utakmicu za redom ocvjek je apsolutno najveci remetilacki faktor.

It's not who you are, it's who you know.
14 godina
neaktivan

Ne znam za koji k*** služi specijalna policija na stadionima. Umjesto da su ušli na tribine, otkinuli svim tim kretenima glave i razbili ih mrtvo ime što jedino i zaslužuju, oni stoje i gledaju.

17 godina
neaktivan

Nije istina da se nezna tko radi ove nerede na terenima. Da se ima volje i želje riješilo bi se to 10 minuta. Ali političari stoje iza njih. Evo onih koji su obećali pakao. Samo, mamu mu ***** završiti ćeš tamo ti i tvoja pseta.

15 godina
Ovo je trebalo biti najsigurnije prvenstvo ikad?! Malo sutra, zamislite teroristu, pronese šta želi pored tih redara. Ako su ovi uspjeli ovakav arsenal prenesti. Sramota, nema šta.
10 godina
protjeran
isuckatthisgame kaže...
Ja sam vidio samo jedan i to pod možda kada je Badelj izgurao češkog igrača u šesnaestercu

Kreteni navijački.

Što se tiče penala i Beusan je ljigav s komentarima.

Badelj penal, Subašić čisto skače na igrača i pravi penal (nije ga vidio niti je mogao doći do lopte), Vida udara u kaznenom igrača Češke po obje noge s leđa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice