EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja kazem 2:1 za Francuze ...albanci mogu iznenadit sa igracima jer ih dosta iga u italiji njemack9j svicarskoj iako nisu velike zvjezde 

17 godina

Šta kažete  na ekipu 1. kola.

http://en.uefa.com/uefaeuro/season=2016/players/news/newsid=2377451.html
Share from the EURO 2016 app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uefa.euro2016

Kao to računa neki njihov algoritam. Po meni Guarfianov algoritam je bolji :)

https://www.theguardian.com/football/who-scored-blog/2016/jun/15/euro-2016-best-team-dimitri-payet-toni-kroos-wes-hoolahan-gareth-bale

*Evra prvo penal, a sad ovaj kung-fu potez :(

Ne gledam GoT i hvalim se time!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 21:47 (hrvooje).
11 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
Francuska favorit? pa ovo je smijeh zasada sta su pokazali
17 godina
toma20 kaže...
Francuska favorit? pa ovo je smijeh zasada sta su pokazali

Kao da Čačić ostavi Modrića na klupi. Ako ostane X novinari će ga pojest. Al zapravo Albanija me iznenadila koliko je disciplinirana. I nema nabijanja i netočnih dodavanja

15 godina
Pogba prevara stoljeća
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
Kako imaju srece nemos vjerovat
12 godina
neaktivan

Francuska drugu utakmicu za redom riješava u doslovce zadnjoj minuti. Nisam niti malo impresioniran tim pobjedama.

16 godina
toma20 kaže...
Kako imaju srece nemos vjerovat

Tako je to. Baš mi je ža Albanije, ako ništa bar su zaslužili bod.

15 godina
Jedna je morala ući, napadaju ko ose.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan

Payet zna šta radi, jedini

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 22:54 (isuckatthisgame).
16 godina

Ova Francuska me podsjeća na Italiju. Oni se isto kao lisice izvuku u zadnjim minutama. 

17 godina

Ako netko bude gledao samo rezultate reći će, rutinska pobjeda, a Francuzi visili na konpcima do 89'.

Nadam se da će netko nabit Francuze ko Njemačka Brazil na svjetskom, jer s ovakvom igrom će im i četvrtina finala biti uspjeh.

Fortune favours the brave
12 godina

Jako losa igra Francuza i steta za Albaniju, zasluzili su bod. Pogba decko od 100 miliona ne moze napravit razliku protiv Albanije  Francuzima je obrana katastrofalna. Ne znam jel da krenem od desne strane gdje ne Sagna ili gdje je stoper Rami, ili ipak katastrofalni Evra koji je po meni u obje njihove tekme bio ocajan. Jedino sto donekle valja je Koscienly. 

Nastave li ovako ne gine im potop u knockout fazi od nekog jaceg.

hrvooje, taj prvi sastav je u najmanju ruku smijesan, dok je ovaj drugi puno realniji. Od prvog sastava po meni jedino Payet, Kross i Mustafi zasluzuju biti tamo, i donekle Bale.

Edit: imaju srece sto im je lagan zdrijeb i sto imaju otvoren put vjerojatno do 1/2 finala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 23:13 (jopaa991).
10 godina

Strasna je Francuska, nadam se da se nece nastavit provlacit sa ovakvom igrom. Najpostenije bi bilo da ispadnu u sljedecoj fazi ako ovako budu igrali. Decko iznad je super napisao, treba ih netko nauciti pameti kao sto je to Njemacka napravila Brazilu. 

9 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Ova Francuska me podsjeća na Italiju. Oni se isto kao lisice izvuku u zadnjim minutama. 

Frend, jedan savjet za ubuduće: Italija se nikad ne izvlači.

Sve je to taktika....

Kruha i igara...
16 godina
neaktivan

Vida igrač utakmice u petak! 

16 godina
neaktivan
Francuska je nova Italija.
10 godina
CroFan kaže...
Francuska je nova Italija.

U ove 2 utakmice koje je Francuska do sada igrala vidi se da igraci nisu uigrani i ne fukciniraju kako i trebali, imaju vise srece nego pameti za razliku od talijana koji znaju sta hoce i kako ce to dobiti.

Ovakva Francuska protiv Italije od neki dan nema bas neke sanse. Naravno ako bi se susreli u nastavku natjecanja. 

16 godina
neaktivan
Nisam mislio na sadašnju Italiju koja ubija, nego na onu klasičnu koja se uvijek provlači.
12 godina
neaktivan

lmao 

9 godina
neaktivan

Zašto u 15h igraju Wales i Englezi. Taman ću propustit prvo poluvrijeme. Al ajd, Welšani bi mogli ovo dobit. Bale na Smallinga i Cahila hah. 

Onda kreće Will Grigg is on fire, nadam se da će bar igrat da se čuje cijelim stadionom pjesma :D Ukrainci to moraju dobit, dobro su protiv Njemačke izgledali.

Jedeva čekam kad Lewa i Milik unište Njemce. :)

11 godina
citam po netu da se sprema sranje na utakmici protiv Ceske ako je istina znaci te debile bi tukao dok krv nebi pisali
17 godina
toma20 kaže...
citam po netu da se sprema sranje na utakmici protiv Ceske ako je istina znaci te debile bi tukao dok krv nebi pisali

x

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 12:15 (toxic).
14 godina
toma20 kaže...

Ništa čudno. Sigurno ima onih koji bi radije da nas izbace nego da mamićev čovjek ostvari dobar rezultat s repkom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
protjeran
Hexfire kaže...
toma20 kaže...

Ništa čudno. Sigurno ima onih koji bi radije da nas izbace nego da mamićev čovjek ostvari dobar rezultat s repkom.

Takvo nešto bi samo ojačalo Mamića i njegove u HNSu, protiv njih se ne smije boriti na taj način.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
odjavljen

Sviđa mi se ovaj Wales i neka pobijedi ili remizira.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
11 godina
odjavljen

Neka Ukrajinci pobijede danas Sjevernu Irsku! 

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
17 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Sviđa mi se ovaj Wales i neka pobijedi ili remizira.

keyofdestiny13 kaže...

Neka Ukrajinci pobijede danas Sjevernu Irsku! 

Jel ti to copraš da bude obratno?

Dobro je, a bit će i gore!
17 godina

Jeb... sebe, ne bi ni taj Ejpl preživio kod mene .. Al znamo mi da je on to radi Modrinja razbio :)

http://sportske.jutarnji.hr/hotsport/video-ovo-je-preokrutno-pogledajte-kako-je-supruga-smjestila-turskom-navijacu-i-sve-snimila/4444380/

10 godina

Sto sutra ocekujte?  Ja mislim da moramo pobjediti i ne smijemo dopustit Cesima da kontroliraju igru, ne smijemo se branit i povuci u svoj 16. Tako ne igra Hrvatska, moramo napadat, a ako tako bude predvidjam nasu pobjedu. Opet gledajuci sa druge strane, Ceska nije za otpisat i bit ce nabrijani ali mislim da smo dosta kvalitetniji od njih samo je pitanje ako ce momci biti pravi. Realno i sa bodom bi prosli ali mislim da nista osim pobjede kod Cacica ne prolazi, cudan je taj TV serviser za sada, vidjet cemo sutra kakav plan ima 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 0:17 (el.šef).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice