Ja kazem 2:1 za Francuze ...albanci mogu iznenadit sa igracima jer ih dosta iga u italiji njemack9j svicarskoj iako nisu velike zvjezde
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta kažete na ekipu 1. kola.
http://en.uefa.com/uefaeuro/season=2016/players/news/newsid=2377451.html
Share from the EURO 2016 app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uefa.euro2016
Kao to računa neki njihov algoritam. Po meni Guarfianov algoritam je bolji :)
https://www.theguardian.com/football/who-scored-blog/2016/jun/15/euro-2016-best-team-dimitri-payet-toni-kroos-wes-hoolahan-gareth-bale
*Evra prvo penal, a sad ovaj kung-fu potez :(

Kao da Čačić ostavi Modrića na klupi. Ako ostane X novinari će ga pojest. Al zapravo Albanija me iznenadila koliko je disciplinirana. I nema nabijanja i netočnih dodavanja

Francuska drugu utakmicu za redom riješava u doslovce zadnjoj minuti. Nisam niti malo impresioniran tim pobjedama.
Tako je to. Baš mi je ža Albanije, ako ništa bar su zaslužili bod.

Payet zna šta radi, jedini
Ova Francuska me podsjeća na Italiju. Oni se isto kao lisice izvuku u zadnjim minutama.
Ako netko bude gledao samo rezultate reći će, rutinska pobjeda, a Francuzi visili na konpcima do 89'.
Nadam se da će netko nabit Francuze ko Njemačka Brazil na svjetskom, jer s ovakvom igrom će im i četvrtina finala biti uspjeh.
Jako losa igra Francuza i steta za Albaniju, zasluzili su bod. Pogba decko od 100 miliona ne moze napravit razliku protiv Albanije Francuzima je obrana katastrofalna. Ne znam jel da krenem od desne strane gdje ne Sagna ili gdje je stoper Rami, ili ipak katastrofalni Evra koji je po meni u obje njihove tekme bio ocajan. Jedino sto donekle valja je Koscienly.
Nastave li ovako ne gine im potop u knockout fazi od nekog jaceg.
hrvooje, taj prvi sastav je u najmanju ruku smijesan, dok je ovaj drugi puno realniji. Od prvog sastava po meni jedino Payet, Kross i Mustafi zasluzuju biti tamo, i donekle Bale.
Edit: imaju srece sto im je lagan zdrijeb i sto imaju otvoren put vjerojatno do 1/2 finala.
Strasna je Francuska, nadam se da se nece nastavit provlacit sa ovakvom igrom. Najpostenije bi bilo da ispadnu u sljedecoj fazi ako ovako budu igrali. Decko iznad je super napisao, treba ih netko nauciti pameti kao sto je to Njemacka napravila Brazilu.
Ova Francuska me podsjeća na Italiju. Oni se isto kao lisice izvuku u zadnjim minutama.
Frend, jedan savjet za ubuduće: Italija se nikad ne izvlači.
Sve je to taktika....

U ove 2 utakmice koje je Francuska do sada igrala vidi se da igraci nisu uigrani i ne fukciniraju kako i trebali, imaju vise srece nego pameti za razliku od talijana koji znaju sta hoce i kako ce to dobiti.
Ovakva Francuska protiv Italije od neki dan nema bas neke sanse. Naravno ako bi se susreli u nastavku natjecanja.
Zašto u 15h igraju Wales i Englezi. Taman ću propustit prvo poluvrijeme. Al ajd, Welšani bi mogli ovo dobit. Bale na Smallinga i Cahila hah.
Onda kreće Will Grigg is on fire, nadam se da će bar igrat da se čuje cijelim stadionom pjesma :D Ukrainci to moraju dobit, dobro su protiv Njemačke izgledali.
Jedeva čekam kad Lewa i Milik unište Njemce. :)
x
Ništa čudno. Sigurno ima onih koji bi radije da nas izbace nego da mamićev čovjek ostvari dobar rezultat s repkom.
Ništa čudno. Sigurno ima onih koji bi radije da nas izbace nego da mamićev čovjek ostvari dobar rezultat s repkom.
Takvo nešto bi samo ojačalo Mamića i njegove u HNSu, protiv njih se ne smije boriti na taj način.
Sviđa mi se ovaj Wales i neka pobijedi ili remizira.
Neka Ukrajinci pobijede danas Sjevernu Irsku!
Sviđa mi se ovaj Wales i neka pobijedi ili remizira.
Neka Ukrajinci pobijede danas Sjevernu Irsku!
Jel ti to copraš da bude obratno?
Jeb... sebe, ne bi ni taj Ejpl preživio kod mene .. Al znamo mi da je on to radi Modrinja razbio :)

Sto sutra ocekujte? Ja mislim da moramo pobjediti i ne smijemo dopustit Cesima da kontroliraju igru, ne smijemo se branit i povuci u svoj 16. Tako ne igra Hrvatska, moramo napadat, a ako tako bude predvidjam nasu pobjedu. Opet gledajuci sa druge strane, Ceska nije za otpisat i bit ce nabrijani ali mislim da smo dosta kvalitetniji od njih samo je pitanje ako ce momci biti pravi. Realno i sa bodom bi prosli ali mislim da nista osim pobjede kod Cacica ne prolazi, cudan je taj TV serviser za sada, vidjet cemo sutra kakav plan ima