EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Barić bi mijenjao Srnu, jer je psihološki iscrpljen, Jurćić bi odmarao Modrića kao Ćiro što je odmarao igrače protiv Portugala, pa ti se desi najgore kad kalkuliraš itd.. Ići na pobjedu sa sastavom koji je već izborio pobjedu. Tu ti sad nitko od rezervi ne može prigovorit. Ako samo malo popravimo nišan možemo dati više nego primit.

Ne gledam GoT i hvalim se time!
15 godina
neaktivan

Javljaju mediji da je Čačić na treningu uigravao sa Vrsaljkom na lijevoj strani umjesto Strinića, Pjacom na desnom krilu i Brozovićem dole na defanzivnog veznog umjesto Badelja. Mislim da je pogodio, jedino ne znam kakav je Brozović u obrani. Njemu će zapravo sada jedina zadaća biti da čuva leđa Modriću da on može ići naprijed. Ne znam je li on ikada igrao tako nešto. A možda i Čačić računa na to da će se Češka zatvoriti pa nam takav jedan defanzivac neće niti trebati. Ne znam.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan

Taktika je jednostavna, igraju Pjaca i Vrsaljko umjesto Strinića i Badelja. 

Hrvatska ide punom snagom da do jedno 60 minute vodimo sa najmanje 2 razlike, i onda polako u igru ulaze Čorić i Rog da se prodaju...  

Iako bi realno oko 60-min trebao uvesti Kovačića i Kramarića ali ok..

Možete mi dati 100 thumb downova, ali tako će biti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 1:00 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
Ako tako bude, onda su dva igrača na neprirodnim pozicijama (Vrsaljko i Brozović). Po meni Vrsaljko ulazi kasnije kao zamjena za Srnu a Pjaca starta umjesto Brozovica. Težak je odabir kad su i Brozović i Badelj dobro igrali.
15 godina
neaktivan

Ma Vrsaljko lijevog beka odigra vrhunski. U svakom slučaju bolje nego Strinić, čovjek je igrač manje, doslovno.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan
Očekivao sam od njega manju sposobnost nego kod ostatka ekipe ali bila je možda je situacija gdje nije reagirao dobro. Po meni je igrao na dobroj razini prošlu tekmu.
14 godina

Srna je javio da ce igrati danas,jer mu je tata rekao da odigra prvenstvo do kraja,bez obzira na sve.UFFFFFF!

Imam nekakav feeling da ce nasi biti nabrijani kao nikada do sada.

Mislim da se Českoj ne piše dobro!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
protjeran

Kovačić na mjesto Badelja, Vrsaljko mijenja Strinića.

Koji Pjaca ?!

Gdje se taj dokazao ?

U Mamićevom krevetu ! j**'* ga on.

12 godina

Moze jedan iskren odgovor? Koliko ti imas godina? Kakav Kovačić na mjesto Badelja? Da se razumijem, ja obožavam Kovačića, ali on nema mjesta u prvih 11. Jel ti znas da je upravo zbog Badelja Modrić odigrao kako je odigrao? Imao je slobodu ici naprijed jer je Badelj bio taj osigurač iza njega i Rakete. Ulaskom Kovačića gubiš Modrića prema naprijed a ne dobivaš ništa s Kovom jer još nije sazrio kao igrač (previše straha). Za Vrsaljka se slazem, onaj Strinić po meni nema šta traziti ni medu 23 igraca

14 godina

ajmo prognoze za danas!

mislim da bi se opet moglo ponovit 1:0, ali ću svejedno staviti hendikep 

mkay?
10 godina
neaktivan
Kovacic mozda kao izmjena za kraj ali vise je on igrac prema golu a ne za defanzivu
14 godina

Italija-Švedska  2:1

Češka-Hrvatska  2:4

Španjolska-Turska 0:0

14 godina
Milka30 kaže...

Češka-Hrvatska  0:4

ispravak 

Ali realno gledano treba zabiti čehu frajer je na prošloj tekmi branio sve španjolcima

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina

Ne kužim taj sav "hejt" (mrzim tu riječ, ali nema bolje koju mogu tu upotrijebiti) na Badelja?

Čovjek je standardan u Fiorentini, klubu koji je završio PETI u Seriji A, i po whoscoredu čovjek im je u prosjeku najbolje ocjenjeni igrač sezone.

Ok, nije on Modrić ili Rakitić, i definitvno nema talent Kovačića (čorića i roga), ali on posao obavlja pošteno.

Njegove najbolje utakmice su one kad ga se ne primjeti da igra. 

I ja bi volio vidjeti Pjacu na krilu, i Brozovića nazad, ali time gubimo Modrića u ofenzivi. Dali pjaca može napraviti toliku razliku u odnosu na Brozovića na krilu, da si možemo dopustiti da izgubimo modrića prema naprijed?

Ja mislim da ne.

Još treba znati da će se Česi puno više branit od turaka, i puno organizranije, i trebat će nam igrači koji mogu napraviti nešto van serijski, da se probije blok.

Španjolci su skoro izgubili 2 boda da nije bilo onog poteza Inieste.

Uglavnom bit će teška utakmica, rekao bi da će biti teže zabit gol nego turcima, ali će se biti puno lakše branit od poraza.

Česi će igrati da ne izgube, turci su igrali da pobijede. Iako nisu imali neke šanse.

Nadajmo se najbolje, idemo kockasti 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan

Badelj mora biti u prvih 11 cijelo vrijeme ako želimo nešto napravit. Solidno je pokrio Modrića u vezi, nije lutao naprijed i čovijek ima rješenja sa loptom. Ako ga je netko gledao u Fiorentini onda zna da tu poziciju i tamo igra odmah iza Valera. Igra Fiorentine se temelji na pas igri, slična je našoj te je Badelj pun pogodak na toj poziciji.

Uglavnom, Brozović može u sredinu jedino kod povljnog rezultata pa da čuvamo Modrića ili Rakitića. Pjaca bi nam dobro došao na krilo jer od Brozovića nismo imali prodornost na krilu, praktički smo preko jednog krila igrali. Upoznat je i sa desnim i ljevim krilom te bi se mogao mjenjati sa Perišićom da bi omogućio ulazak u sredinu na jaču nogu ako nećemo biti dobri iz ubačaja.

Da se malo posvetim Balesu i Englezima. Bale me podsjetio na pravog sebe kad je još imao dobru frizuru. :D Prvo poluvrijeme su izgledali veoma opasno, dok se Englezi nisu nešto proslavili. U drugom se desio neki klik kod Engleza, izašao je Sterling :D, i stvarali su solidne šanse. Istina imali su sreće, Williams krivo zahvaća loptu (mislim da se nije od nikog odbila) i šalje loptu do Vardya. Drugi gol je bio baš tragično postignut, iako su ljepo iskombinirali. Zadnji pas Allia se nekako provukao do Sturridgea koji samo mora fulat golmana iz te blizine. Šteta za Bales, nadao sam se da izbace Engleze praktički. 

10 godina
protjeran
ibme74 kaže...

Moze jedan iskren odgovor? Koliko ti imas godina? Kakav Kovačić na mjesto Badelja? Da se razumijem, ja obožavam Kovačića, ali on nema mjesta u prvih 11. Jel ti znas da je upravo zbog Badelja Modrić odigrao kako je odigrao? Imao je slobodu ici naprijed jer je Badelj bio taj osigurač iza njega i Rakete. Ulaskom Kovačića gubiš Modrića prema naprijed a ne dobivaš ništa s Kovom jer još nije sazrio kao igrač (previše straha). Za Vrsaljka se slazem, onaj Strinić po meni nema šta traziti ni medu 23 igraca

Modrić je odigrao "kako je odigrao" jer je vrhunski igrač a ne zbog Badelja.

Ne daj bože da igram prednjeg veznog a da mi je Badelj osigurač.

Badelj je izgubio lopti više nego i jedan naš reprezentativac, a danas si takve prodaje lopte nećemo smjeti dopustiti.

Kovačić nije sazrio kao igrač ?!

Kova ne može igrati u Realu ne zato što nije "sazrio" već što ima prejaku konkurenciju.

Što se tiče godina..hmmmm

Za moju majku koja ima 80 godina sam mlad. 

12 godina

Nisam mislio nista lose sa tim pitanje :) nego zvucalo mi je kao neki mladic od 17-18 godina koji bi samo strpao u prvih 11 najzvucnija imena :) Badelj je odradio posao super protiv turaka, ne kuzim cemu toliko negativno misljenje? Istina je da je krenuo malo impresionirano s tremom, ali senakon 10 min popravio. Modrić jeste vrhunski igrač, ali pričam o njegovom ofenzivnom doprinosu, imao je slobodu stalno ići prema golu bez da misli na defenzivu jer je imao Badelja iza sebe. 

15 godina

#‎CRO‬ ‪#‎OrangeSponsorsYou‬

HTC 8X :)
10 godina
protjeran

ibme74

Znam da nisi loše mislio.

Daj bože da ti se želje ostvare i da Badelj bude danas najbolji igrač na terenu a da mi pobijedimo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 14:02 (Povoljni reketari.com).
10 godina
protjeran
kratos091 kaže...

#‎CRO‬ ‪#‎OrangeSponsorsYou‬

Neće mi uploadat prikladnu fotku...server u k****.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 14:13 (Povoljni reketari.com).
12 godina

Dobar koeficijent na Italiju danas. Nebi bilo loše probati F2 

10 godina

Danas ce Italija pobjediti ali ce i Ibra zabiti gol, mislim da je vec vrijeme. Sto se tice nase tekme, mislim da Vrsaljko jednostavno mora igrati, ostatlo je ce biti kao i prije.

14 godina

Ima li smisla danas očekivati da Turska iznenadi kojim slučajem Španjolsku, pa da recimo odigraju egal, kojim slučajem?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
zelenbic kaže...
Milka30 kaže...

Češka-Hrvatska  0:4

ispravak 

Ali realno gledano treba zabiti čehu frajer je na prošloj tekmi branio sve španjolcima

Nije on toliko dobro branio,koliko su ovi loše pucali.

12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ima li smisla danas očekivati da Turska iznenadi kojim slučajem Španjolsku, pa da recimo odigraju egal, kojim slučajem?!?! 

ja sam stavio X, pa kaj bude bude

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ima smisla. Sad kako će bit - nitko ne zna.

12 godina
ATJLučko kaže...

Turci kakvi su srećkovići uvijek bili danas će još izvući X i dobiti Češku u zadnjem kolu pa proći kao 2. ili 3. (ovisi kako mi odigramo)...

12 godina

Turci su izgubili od nas i sada moraju ici na bodove. Daje im se malo ili nimalo sanse, ali to su Spanjolci koji su ipak osvojili zadnja dva EP.

Turska je drukcija od Ceske koja se vecinom branila protiv Spanjolske, i vjerujem da ce igrati nesto otvorenije ali sumnjam da ce imati puno prilika, no svakako vjerujem da ce barem jednu od njih uspjeti iskoristiti. A gledano ovo prvenstvo nigdje jos nije bilo nekih golijada, ako izumemo par tekmi s 3 gola kojih je manjina (4/18 mislim).

Takoder se nadam da ce danas za Tursku zapoceti dvojac koji je protiv nas usao u 2.pol a to su Volkan Sen i Emre Mor. Mislim da su s njima dosta bolji i opasniji po gol Spanjolaca.

Sto ce nas tice, vjerujem u pobjedu, nadam se 2 razlike ali odmah bi potpisao i 1:0 jer vidjeli smo da Spanjolskoj bilo tesko probiti Cehe i to su ucinili tek pred kraj tekme. 

Strinic out - Vrsaljko in i to je to. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 16:16 (jopaa991).
15 godina
To je Italija, negdje će se otvorit. Njih četiri nisu mogli Edera zaustavit.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina

Kada sam pisao da Italija nije toliko jaka koliko je Belgija losa pola ljudi me popljuvalo a pogledajte sada koliko se to ispostavilo tocnim, jedna Italija se muci protiv Svedske kojoj zabija gol u 88oj. Ne znam po kome oni mogu biti favoriti. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice