Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 115.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

glej tko hoce trcat po terenu u tom smislu nek igra pes, ono XD

15 godina
Dinamo 2011/12

evo vratio se sa utakmice maloprije,sasvim zaslužena pobjeda Zadra bez ikakve sumnje,Dinamo jako loš,pomalo nezainteresiran,što je sramotno jer se zna da je Zadar tradicionalno težak protivnik Dinamu na Stanovima. Ali njihov problem,meni drago.Rekao bih da je pobijeilo zadarsko srce i dalmatinski dišpet,igrači su se borili kao lavovi. Vama navijačima Dinama želim sve najbolje u nastavku Lige Prvaka.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 20:57 (antimadridista).
15 godina
Dinamo 2011/12

e da,i zaboravio sam reći da su se BBB ponijeli sramotno večeras. Kad je Zadar poveo 2-1, ovi BBB što su protiv Mamića su počeli bakljama gađati one koji su stajali sa desne strane,"Mamićeve sljedbenike". Pa čovječe ljudi navijaju za isti klub i idu raditi takve gluposti,to je za mene bolesno. I Tornado je večeras bio brojniji i glasniji od BBB,momci su slavili 46. godinu od osnutka skupine i pokazali su kako se navija za svoj klub,bila je ludnica na stadionu. Kad bi barem bilo više ovakvih ekipa u našoj ligi kao što je Zadar trenutno,vjerujem da bi i Dinamo bio puno jača momčad jer bi uvijek morao davati 100% da dođe do pobjede. Zadar je pobijedio i Hajduk i Dinamo ove sezone,a imaju drugu po redu najmlađu ekipu u ligi,jako pohvalno,a i priča se da je Santini na meti Dinama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 22:02 (antimadridista).
17 godina
Dinamo 2011/12

Ima netko da treba karte za večerašnju tekmu, ja nažalost, nemogu stići, imam 2 komada.

100kn po komadu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
protjeran
Re: Dinamo 2011/12
rooswelt1991 kaže...

Ima netko da treba karte za večerašnju tekmu, ja nažalost, nemogu stići, imam 2 komada.

100kn po komadu...

aaaa katastrofa 

bas sam ovaj tjedan popodne na poslu :( inace bi trco sad do tebe

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

100kn po komadu...

Da si se jučer javio, kupio bih! 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Imam i ja 4 komada, južna tribina, ako nekom treba. 100 kn.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
Dinamo 2011/12

Izgleda da bu propale....

šteta....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12
Ma probat cu jos ispred stadiona prodat jer ja i frend idemo na tekmu,a ostale su mi 4
17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Imam i ja kartu - ali je nikome ne dam! {#}

Što ste čekali zadnji dan s tim? Sad je doista teško organizirati da je netko otkupi, ma čak i da je se pokloni...

...
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

A zašto Dinamo više neigra u plavim odnosno modrim dresovima?

F.C LIVERPOOL
17 godina

razočaran!

jurčević prije tekme najavljuje kako će se prilagođavati protivniku, a to govori za skoro svaku tekmu, čovjek nema svoju viziju ni igru!

kod minimalnog zaostatka kad treba ganjati suparnički gol on vadi napadača i uvodi defenzivnog braniča, i to još pokrivača!? majko mila, jadno jadno..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nevalja ovo, callelo, leko, badelj. Ne kažem da nisu loši kao igrači, ali kako stoje na terenu.... Sve presporo, udaljeno, tri točne lopte ne mogu povezati. Nema kreatora igre, Jurčić postavio Sammira tako da mu prvo neko doda loptu, a tek onda eventulno da se osobodi od igrača da stvori kakav višak. Kakva je to taktika jbt te Jurčiui, gdje je ademi da se okrene na prvu loptu prema naprijed, igramo bez krila, bez pritiska, bez igre. Vezni red treba hitnu rekonstruciju.

Ovo je katastrofa, lako je trenirati kada ti si podrede.....

PS: Šimunić treba hitno u mirovinu,nisu godine nego mu se uvrila mu se glava

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Ipak će biti kao Partizan prošle sezone izgleda, samo što su oni uspjeli nekako uvaliti dva komada... {#}

Amat Victoria Curam.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Eto vam prenapuhavanja i uzvišavanja Dinama. Reakcija pod pritiskom im je banana, a realizacija im je banana posebnog obujma.

I onom Rukavini bi dao metlu u ruke, jer lopta u njegovim nogama nema šta tražiti. Taj lik nebi ni prazni gol sa pet metara pogodio.

Može se desiti jednom, al brate mili 100% prilike u sve tri tekme upropastiti je znak nesposobnosti da igra u napadu.

I na kraju krajeva sam dobro predvidio da od svega toga nece biti ama baš ništa. Ajax koji je tek prosjecan klub je svjetlosnim godinama ispred Dinama, iako se i kod njih vidi da nisu baš previše dobri. Također imaju ozbiljnih problema sa realizacijom i da je to bio neki pošteniji klub vjerojatno nebi ostalo na 0-2.

I'll be back
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Najbolji dio utakmice, za one koji su bili na njoj(sumnjam da se na tv-u vidilo) kad je lopta otišla u out i jurčić pokušo neki dribling napravit, i skoro pao preko nje, cjeli stadion se smijo:)

15 godina
proćerani kaže...

Najbolji dio utakmice, za one koji su bili na njoj(sumnjam da se na tv-u vidilo) kad je lopta otišla u out i jurčić pokušo neki dribling napravit, i skoro pao preko nje, cjeli stadion se smijo:)

vidjelo se to i na tv-u,ali meni je isto najbolji dio kad su iz svlačionica izlazili na teren na početku utakmice i jedan igrač Ajaxa zapeo za stepenicu i pao,ja sam umro od smijeha,to se samo kod nas može dogoditi :D

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Jurčić odlazi,Cico dolazi{#}

14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
proćerani kaže...

vidjelo se to i na tv-u,ali meni je isto najbolji dio kad su iz svlačionica izlazili na teren na početku utakmice i jedan igrač Ajaxa zapeo za stepenicu i pao,ja sam umro od smijeha,to se samo kod nas može dogoditi :D

Nisam to vidio, jer sam bio na jugu, pa ne vidim kako dolaze:)

15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

I šta će onda nama liga od 16 klubova? Bolje da Dinamo i Hajduk igraju 4 puta u sezoni nego da Dinamo razbija Karlovca 7:0 i onda svi misle da je dobar. Mafija.

14 godina
protjeran
Badaboom kaže...

I šta će onda nama liga od 16 klubova? Bolje da Dinamo i Hajduk igraju 4 puta u sezoni nego da Dinamo razbija Karlovca 7:0 i onda svi misle da je dobar. Mafija.

Hrvatska liga je ustvari samo vježba za dinamo, i tako će bit prvi uvijek, moraju na nekome vježbat akcije.

15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Badaboom kaže...

Hrvatska liga je ustvari samo vježba za dinamo, i tako će bit prvi uvijek, moraju na nekome vježbat akcije.

Poanta je u nedostatku kvalitetnih utakmica. I neće uvijek biti prvi. Ako dinamo izgubi sve u ligi prvaka, dogode se 1-2 bitne ozljede, ponovi se još jedan zadar evo ti smjene trenera, raspada momčadi. Iako dinamo ima daleko, daleko najbolju ekipu u HNL-u takve stvari su se događale i boljim klubovima u europi.

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Eto što se dogodi kada su očekivanja nerealna, koliko god mladi i ''neiskusni'' igrači Ajaxa bili, zna se da imaju jednu od najjačih omladinskih škola u svijetu te da su oni ipak aktualni prvaci Eredivisie, a ne neke tamo traktor lige {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 17:45 (Landser_33).
14 godina
protjeran
Landser_33 kaže...

Eto što se dogodi kada su očekivanja nerealna, koliko god mladi i ''neiskusni'' igrači Ajaxa bili, zna se da imaju jednu od najjačih omladinskih škola u svijetu te da oni ipak aktualni prvaci Eredivisie, a ne neke tamo traktor lige {#}

Točno to, meni neki dan svi govorili dobit ce dinamo dobit ce, je*es ajax i te fore, ma kako ce dobit kad nema s kim igrat, u Hr ligi su svi klubovi blago rečeno zak*rac, onaj Hajduk nešto vrijedi, ali i on je koda se skupilo par nas i ajmo igrat. Da barem igraju u nekoj poštenoj ligi pa bi možda i imali šanse.

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

DINAMO - RIJEKA

Subota, 22. 10. 2011. u 18.00 sati

DAN PLAVIH ŠALOVA

Pozivamo sve Bad Blue Boyse i sve navijače Dinama koji razumiju i podržavaju našu borbu za Dinamo svih nas Dinamovaca da nam se pridruže u subotu na Sjeveru kako bi svi zajedno, glasno i neprekidno pružili maksimalnu podršku momčadi Dinama u derby-utakmici ovog kola prvenstva protiv Rijeke!

Ovu utakmicu odlučili smo proglasiti "Danom plavih šalova" s namjerom da svaki član Sjevera dođe na našu tribinu "naoružan" šalom našeg voljenog Dinama ili naše grupe kako bi vizualni dekor bio što efektniji i to ne samo za ovu utakmicu nego i ubuduće!

Bad Blue Boys

Dakle sutra u 18.00 SVI NA SJEVER protiv RIJEKE da pomognemo Dinamu da dođe do pobjede,DINAMO te SADA NAJVIŠE TREBA,DOĐI I OSTAVI SVOJ GLAS ZA DINAMO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 18:57 (silentblader).
15 godina
neaktivan
silentblader kaže...

DINAMO - RIJEKA

Subota, 22. 10. 2011. u 18.00 sati

DAN PLAVIH ŠALOVA

Pozivamo sve Bad Blue Boyse i sve navijače Dinama koji razumiju i podržavaju našu borbu za Dinamo svih nas Dinamovaca da nam se pridruže u subotu na Sjeveru kako bi svi zajedno, glasno i neprekidno pružili maksimalnu podršku momčadi Dinama u derby-utakmici ovog kola prvenstva protiv Rijeke!

Ovu utakmicu odlučili smo proglasiti "Danom plavih šalova" s namjerom da svaki član Sjevera dođe na našu tribinu "naoružan" šalom našeg voljenog Dinama ili naše grupe kako bi vizualni dekor bio što efektniji i to ne samo za ovu utakmicu nego i ubuduće!

Bad Blue Boys

Dakle sutra u 18.00 SVI NA SJEVER protiv RIJEKE da pomognemo Dinamu da dođe do pobjede,DINAMO te SADA NAJVIŠE TREBA,DOĐI I OSTAVI SVOJ GLAS ZA DINAMO!

Dobit će Vas dijeca....

14 godina
protjeran
$rky kaže...
silentblader kaže...

DINAMO - RIJEKA

Dobit će Vas dijeca....

Lol, Rijeka ne igra nogomet, ono je smješno šta oni igraju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 17:19 (proćerani).
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
16 godina
Dinamo 2011/12

Dečki,mogli bi malo stati na loptu(kad smo već na nogometnoj temi) i prestati se vrijeđati međusobno.

Mi koji smo navijači Dinama na ovoj temi bi trebali raspravljati i bodriti svoj klub.

Ostali,pogotovo ne dobronamjerni nek malo pripaze na riječnik,ako već imaju potrebu da nešto prokomentiraju.

Nema smisla ovdje na forumu(kao ni na stadionu) navijače suprotnog tabora nazivati gubavcima i sl.

Oni pak koji za Dinamo ne navijaju već su iz nekog drugog tabora,dobrodošli su u temu pa i s kritikom,

ali vulgarnosti i vrijeđanja ostavimo po strani.

Osobno nikad ružnu riječ nisam uputio nikome tko je navijač drugog kluba niti volim kad to meni netko

kaže.Pravi navijači bodre svoj klub u dobru i u zlu i idu na tekme zbog nogometa.

Naprijed Modri{#}

14.10.1993 - 14.10.2011.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Molim .oga da Dinamo izgubi,samo da onaj vampir Jurčić ode.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice