Pa zar nitko ni rjec o jucerasnjoj tekmi........mislim fkt.Vrsaljko iako je asistirao najslabije odigrao,u 1 poluvremenu spora igra,u nastavku bolje.....patka ih je probudila ccccc....:P
Nije Vrsaljko najslabije odigrao nego je Sammir najslabije odigrao.Ono kak je Sammir igrao ono je jad i bjeda može on to puno bolje.A što se tiče momčadi još su malo nedorečeni i ko da imaju strah od stalnog napadanja i ko da se boje ići jednostavno naprijed.Previše filozofiraju s tom loptom a pogotovo ga zakompliciraju kad se nađu u prilici za gol,mislim nema on kaj izvodit finte i tu nekog driblera glumit nego čim vidi povoljnu priliku odmah šut.Recimo jesi vidio onog Mpenzu iz Neftchia lik čim je dobio loptu odmah puca dok ovi naši izmišljaju toplu vodu.Stanje na tribinama je bilo jad i bjeda,uz svu publiku i pun stadion navijanje je bilo neogranizirano i bezveze,svaka tribina pjeva nešto svoje ali šta očekivati od ekipe koja ide na tekme jednom godišnje.Neki govore da se publika vratila i da ih ponovno zanima Dinamo e pa to bumo vidli 23.7 na Interu dal je publika tu zbog đaba ulaznica ili je tu zaista zbog Dinama.
AJMO DINAMO,nema predaje
Ja da sam iz ZG-a išao bih na sve tekme, a ovako samo idem na europske ili na derbi Dinamo-Hajduk.
Evo primjer, istočna trbina, jedna polovica "tepe" svoje druga polovica svoje i tako sve 4 tribine, baš jadno!