AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: AC Milan
Diavol kaže...
Prince-Artas kaže...

Ima li tko napisati dojam o utakmici, nisan bija u mogućnosti gledat, a možda je bolje da nisam, bacija san pogled na postave, juve pola rezervne momčadi a kod nas samo bonera sa klupe, i golman...

A i nama je bilo pola rezervne momcadi :D

Lose smo igrali, al imali smo srece sta nije ni Juve nista posebno odigrao. Prvi gol smo primili na gresku Amelie, lopta mu se krivo odbila nakon suta Boriella.

Nas gol je bio neki odbijanac koji je sretno dosao do El Sharaawya, a Juve-ov drugi gol je majstorija Caceresa :D

Emanuelson je po meni sinoc bio dosta dobar, Ambrosini nije bio los ko inace, a Van Bommel ko i obicno :D

Ambrosini los, jedino sto je asistirao Shaarawyu za gol, ali je takodje "asistirao" i Caceresu za 2. gol
Ibro takodje nista posebno, Antonini srednja zalost, Robinho slab..

17 godina
protjeran
AC Milan

Mogla bi ovo bit sušna godina, pravi test je Arsenal u sridu. Statistički je nemoguće ne pobijediti u toliko derbija za redom, ili nije {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Mogla bi ovo bit sušna godina, pravi test je Arsenal u sridu. Statistički je nemoguće ne pobijediti u toliko derbija za redom, ili nije {#}

Ma trener nam je totalno los, sto jest jest. Da je Leonardo ostao na klupi sad bi bjezali Juveu jedno 10-ak bodova i vec bi jednom nogom bili u finalu kupa.

14 godina
neaktivan

Ja mislim da od ove sezone nema ništa, od kako je startala loše stojimo i sa igrom i sa formom igrača. Pato i Robinho su prošle godine bili daleko bolji, a ove su prosto rečeno živi užas.

Sve se svodi na Ibru i zato i gubimo derbije, jer kad njega zatvore mi pojma nemamo kako doći do gola. Svaki derbi ili popušimo ili u najboljam slučaju izvučemo remi. Fali nam sredina i to neki kreator kao Ganso ili Eriksen, al hajde ti to budalašima u klubu objasni. Njima su draži tipovi kao Mesbah ili Maxi Lopez...

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
commandos kaže...
Prince-Artas kaže...

Ma trener nam je totalno los, sto jest jest. Da je Leonardo ostao na klupi sad bi bjezali Juveu jedno 10-ak bodova i vec bi jednom nogom bili u finalu kupa.

Kakav Leonardo :D

Pokazao je svoje "znanje" u Interu :D

16 godina
neaktivan
AC Milan

Pato and Nesta trained with the squad, but are not called for the match for precautionary reasons.
While Prince and Aqua made full runs without feeling pain and will be ready to train with the team after Udinese's match.

Sva 4 ce bit spremna za Arsenal

17 godina
protjeran
AC Milan

Napokon pobjeda, na kladionici san se vodija onime da je statistički nemoguće ne pobjedit u toliko derbija za redom pa san igra dvicu, srićon nisan iskida listić nakon šta san gleda prvih pola ure jer je kvaliteta igre bila na razini 1. HNL :D

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
AC Milan

Kakva je prognoza za srijedu? Što očekivate od utakmice?

17 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Imamo loš skor u LP na domaćem terenu zadnjih par godina, bija bi zadovoljan sa svim mogućim rezultatima di ne primamo gol.

16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Imamo loš skor u LP na domaćem terenu zadnjih par godina, bija bi zadovoljan sa svim mogućim rezultatima di ne primamo gol.

I ozljedeno nam pola momcadi

17 godina
protjeran
Diavol kaže...
Prince-Artas kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

I ozljedeno nam pola momcadi

I to, al svejedno nemamo pravi rezultat u LP već godinama, vrijeme je da svane.

15 godina
neaktivan
Diavol kaže...
commandos kaže...

Kakav Leonardo :D

Pokazao je svoje "znanje" u Interu :D

Ma dobro, budimo realni Inter nema Bog zna kakvu ekipu, vidis i sam kako stoje, ko god da ih trenira ne mogu bolje. A Leonardo kad je nas vodio uspio je izboriti LP sa losijom ekipom nego sto Inter ima sada. {#}

A za srijedu ako budu spremni Boa, Pato i Aqua mislim da bi trebali pobijediti. Protiv Barce smo dobri bili, cak bih rekao i ravnopravni s njima, pa mislim da ne bi trebali nista slabije igrati protiv Arsenala koji ima samo jednu pravu "zvijezdu" u ekipi, RVP-a. A i njega ce nadamo se zaustaviti World's best CB - T.Silva. {#}

16 godina
neaktivan
AC Milan

Samo neka lijevog beka igra Mesbah koji je za Antoninija zivotinja :D

Ambrosini had the most correct passes, most tackles, most ball-interceptions and suffered the most fouls on the pitch.

Za jucerasnju utakmicu :D

17 godina
protjeran
Diavol kaže...

Ambrosini had the most correct passes, most tackles, most ball-interceptions and suffered the most fouls on the pitch.

Za jucerasnju utakmicu :D

A to je po meni tragedija, da jedan takav razbijač ima najviše točnih paseva, da igra poziciju playmakera :D
Po meni uz Seedorfa jučer najslabiji, a Robinha neću kontat jer taj je standardno očajan.

14 godina
neaktivan

Koja vam je prognoza za večeras?

Valjda nećemo gledati uspavani Milan.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
AC Milan

Ma kakvi,milan rastura arsenal večeras

3 komada zabijaju najmanje arsenalu

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 15:48 (KASA).
14 godina
neaktivan
KASA kaže...

Ma kakvi,milan rastura arsenal večeras

3 komada zabijaju najmanje arsenalu

Iz tvoji usta u Božije uši {#}

Baš bih volio da ih pobijede, nešto su mi pravo mrski.

16 godina
neaktivan
AC Milan

2 komada u Arsenalovoj mreži su tu :) već

13 godina
AC Milan

Idemo po nova dva... Samo polako :)

15 godina
AC Milan

evo i trećeg kao što napisah

16 godina
neaktivan
AC Milan

Svaka čast Milanu. 

17 godina
protjeran
AC Milan

Dobro proričete {#}

15 godina
neaktivan
AC Milan

Strasna partija Ibrahimovica !

Potpisao.
14 godina
neaktivan
AC Milan

Rossoneri su danas opravdali status jednog od favorita za LP. Barcelona, Real i Milan su definitivno zasada glavni favoriti uz Bayern možda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 0:43 (Đapa club).
17 godina
protjeran
AC Milan

Dupli razlog za slavlje je kiks Juvea kod Parme, 0-0 ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 1:57 (Prince-Artas).
14 godina
neaktivan

Odlična utakmica, kako je Milan stajao na terenu još je Arsenal i dobro prošao. Svaka im čast na partiji.

Mrski Juventus samo bod protiv Parme, odlično {#}

15 godina
neaktivan
AC Milan

jedna od najboljih milanovih tekmi uopće koje sam u zadnje vrijeme gledao, imao sam dojam da im 8 golova mogu dat

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

Koliko je samo lakše kad imamo raspoloženog i drugog napadača osim Ibre.

Valjda će Robinho da nastavi u ovom ritmu jer nam je mnogo lakše doći do gola kad dvojica napadača igraju kao sinoć.

15 godina
neaktivan
AC Milan

Sjajno nema sta, svi su dobro odigrali cak i Antonini {#} samo steta sto Pato ne zabi i peti...

14 godina
neaktivan

Šta je ovo Muntari prvo pa muško. Prva tekma i odmah gol.

Još jedna pobjeda u krnjem sastavu, bitka sa Juventusom se nastavlja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice