AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: AC Milan

Pa u tim official shopovima su cijene prenapuhane.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
AC Milan

Ne isplati se uzimat preko Milanovog storea jer je dostava oko 30€..

16 godina
AC Milan

Danas derbi!!!Što očekujete?Komentirajte malo!!!

Udinese izgubio,Juventus neriješeno i imamo priliku da se malo odvojimo!

14 godina
AC Milan

Jel ima netko neki live streaming sa dobrom kvalitetom?

Da mogu gledat preko SopCasta.

16 godina
AC Milan

Ne znam sta ce biti, pratiti cu tekmu, inter je u strasnoj formi, nadam se da cemo biti dobro poslozeni, juve je danas kiksao iako su bili bolji
Cujemo se Forza Milan :D

16 godina
Tomek.Klc kaže...

Jel ima netko neki live streaming sa dobrom kvalitetom?

Da mogu gledat preko SopCasta.

http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html tu ce ti biti

16 godina
neaktivan
milanji kaže...

Ne znam sta ce biti, pratiti cu tekmu, inter je u strasnoj formi, nadam se da cemo biti dobro poslozeni, juve je danas kiksao iako su bili bolji
Cujemo se Forza Milan :D

I mi smo u strasnoj formi :)
Nismo izgubili 12 kola :D
Danas smo bez Aquilanija, al se vraca Abate :)

15 godina
neaktivan
AC Milan

Greska Abatea, a smijem reci da smo bili bolji i veci dio utakmice smo kontrolisali al jbg.

15 godina
AC Milan

ono jedno razdoblje što sam gledao je Milan bio dosta bolja ekipa na terenu,ali velika greška Abate-a  i pobjeda Intera.

Ovo će potpuno otvoriti prvenstvo,što je odlično za neutralne gledatelje. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
AC Milan

Bili smo bolji cijelu utakmicu, oni su se branili sa 8 igraca i uspili su se obranit. Jedna greska je presudila utakmicu

13 godina
neaktivan
AC Milan

Izvinite, ali FORZAA JUVE!!!

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Izvinite, ali FORZAA JUVE!!!

Izvini, ali NEBITAN SI!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:19 (shady1024).
14 godina
neaktivan

Ja šugave sapunice oko dolaska/nedolaska Teveza majko mila. Baš ga smoriše, svaki dan ista priča ali eto ipak sam mišljenja da bi on bio super pojačanje.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Ja šugave sapunice oko dolaska/nedolaska Teveza majko mila. Baš ga smoriše, svaki dan ista priča ali eto ipak sam mišljenja da bi on bio super pojačanje.

Dobar igrac, ali kad bi dosao ne bi mogao igrati u LP. Ja bih vise volio kada bi doveli jednog veznog igraca kao npr. Ganso, to nama treba.

16 godina
Vidi se da nam fali Kakà.Da imamo njega ili igrača njegova kalibra ne bi nam bilo kraja.
14 godina
neaktivan

Ganso i/ili Eriksen, to je ono što Milanu fali, vrhunski igrač sredine terena. Kad bi jedan od njih došao to bi onda bilo ono pravo.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina

Kruže glasine da je Sulley Muntari potpisao,kasnije bi trebala doći potvrda.

14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kruže glasine da je Sulley Muntari potpisao,kasnije bi trebala doći potvrda.

Na službenoj stranici piše da je postao igrač AC Milana.

16 godina
neaktivan
AC Milan

Muntari dosao na posudbu i potpisao je 18-godisnji napadac iz Chelsea, Philipp Prosenik

17 godina
protjeran
AC Milan

Još par minuta i gotovo ovo mučenje sa Laziom. Nesićan se ovako loše predstave Milana. Mesbah i Ambrosini u prvoj, jedan gori od drugog, ovaj prvi ravno 0 točnih ubačaja, a ni sam neznan šta Ambrosini ima radit u prvoj postavi kraj jednog Emanuelsona, a šteta šta Robinha moran gledat najmanje još 6 miseci u Milanu i još gore u prvoj postavi.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 22:35 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
AC Milan

Mesbahovi ubacaji nemaju smisla kad su unutar 16 Robinho i El Sharaawy :/
A nije ni Van Bommel puno bolji od Ambrosinija -.-

14 godina
neaktivan

Živa katastrofa od tekme, svaku derbi utakmicu smo izgubili ili odigrali remi u najboljem slučaju.

Ništa od titule sa ovakvom igrom, trebali bi sad da dobijemo i Napoli i Juventus da se imamo čemu nadati, a sa ovakvim pristupom nema šanse.

17 godina
protjeran
AC Milan

Istina jedino je Roma pala u gostima. Gleda san raspored za ovaj misec, napoli, 2 puta juve, arsenal, udinese. Bit će pakleno.

Inače Mesbahovi ubačaji nisu imali smisla uopće jer je 90% njih išlo golmanu u ruke.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 15:55 (Prince-Artas).
14 godina
neaktivan

Kad klub dovodi levate iz Leccea i Catanije kao pojačanja onda tu stvarno nešto debelo ne štima.

U svim derbijima ove godine (osim Rome) smo pali bez izgubljenog metka, Napoli i Juventus su nas pravo rasturili a od šugavog Intera smo izgubili da mi i danas nije jasno. Kao mala djeca nekad igrači djeluju na terenu, bez ikakve organizacije igre ili vizije.

Prosto jadno za ovakav klub!

15 godina
neaktivan
AC Milan

Najveci krivci su Berlusconi (Galliani) i Allegri. Nisu doveli pravog igraca kakav nam treba, treba nam jedan vezni igrac svjetske klase, jedan playmaker, fantazista kakav je bio Kaka. Jednostavno nemaju ideje u napadu, nema ko organizovati napad. Ganso, Eriksen, to nama treba a ne neki Maxi itd.. A i Allegri pojma nema, vezni red mu Van Bommel, Ambrosini i Nocerino, sve sami "razbijaci", ni jednog kreatora, trebao je staviti Emmanuelsona od pocetka koji za razliku od ove trojice ima bar malo kreativnosti.

17 godina
protjeran
AC Milan

Još jedan remi, naslov ne zaslužujemo. U Udinama će bit veselo.

17 godina
AC Milan

Jel zna netko gdje se može gledati online stream večerašnje utakmice? ;)

16 godina
neaktivan
kule kaže...

Jel zna netko gdje se može gledati online stream večerašnje utakmice? ;)

Tu ce se nac stream,sigurno :D

http://atdhenet.tv/

17 godina
protjeran
AC Milan

Ima li tko napisati dojam o utakmici, nisan bija u mogućnosti gledat, a možda je bolje da nisam, bacija san pogled na postave, juve pola rezervne momčadi a kod nas samo bonera sa klupe, i golman...

16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ima li tko napisati dojam o utakmici, nisan bija u mogućnosti gledat, a možda je bolje da nisam, bacija san pogled na postave, juve pola rezervne momčadi a kod nas samo bonera sa klupe, i golman...

A i nama je bilo pola rezervne momcadi :D

Lose smo igrali, al imali smo srece sta nije ni Juve nista posebno odigrao. Prvi gol smo primili na gresku Amelie, lopta mu se krivo odbila nakon suta Boriella.

Nas gol je bio neki odbijanac koji je sretno dosao do El Sharaawya, a Juve-ov drugi gol je majstorija Caceresa :D

Emanuelson je po meni sinoc bio dosta dobar, Ambrosini nije bio los ko inace, a Van Bommel ko i obicno :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice