- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo danas slušam cijeli božji dan - Rock Radio 1 i to u GOM playeru. Spiker mi je ono fakat isti iz GTA (sam ne znam da li se radi o San Andreasu ili Vice Cityu, odnosno o stanicama Radio X ili V-Rock). Tko je igra GTA dobro zna o čemu ja pričam. Radio je, ne znam kako bih ga opisao, slušaš konstantno vrhunske stvari, manje-više koje znaš a kad i neku ne znaš, drago ti je što se otkrio neko davno zakopano blago. Reklama gotovo pa i nema, javi se spiker jednom u dva sata - čisto da podsjeti šta se sluša. Evo stavit ću popis par zadnjih stvari koje su svirale.
22:59:48Metallica - Creeping Death
22:54:30Megadeth - Tornado Of Souls
22:47:18Iron Maiden - To Tame A Land
22:40:58Bruce Dickinson - Omega
22:36:55Judas Priest - Reckless
22:36:43RockRadio1 - iPod
22:31:50David Gilmour - There's No Way Out Of Here
22:26:34Pink Floyd - Learning To Fly
22:21:21Tesla - Modern Day Cowboy
22:17:52AC/DC - Heatseeker [Live]
sve bolja od bolje stvari... ako se mene pita...
Dobar ti je taj radio, baš slušam pomalo, dobre stvari puštaju, mislim ko voli takvu vrstu muzike, naravno
.
Evo danas slušam cijeli božji dan - Rock Radio 1 i to u GOM playeru. Spiker mi je ono fakat isti iz GTA (sam ne znam da li se radi o San Andreasu ili Vice Cityu, odnosno o stanicama Radio X ili V-Rock). Tko je igra GTA dobro zna o čemu ja pričam. Radio je, ne znam kako bih ga opisao, slušaš konstantno vrhunske stvari, manje-više koje znaš a kad i neku ne znaš, drago ti je što se otkrio neko davno zakopano blago. Reklama gotovo pa i nema, javi se spiker jednom u dva sata - čisto da podsjeti šta se sluša. Evo stavit ću popis par zadnjih stvari koje su svirale.
22:59:48Metallica - Creeping Death
22:54:30Megadeth - Tornado Of Souls
22:47:18Iron Maiden - To Tame A Land
22:40:58Bruce Dickinson - Omega
22:36:55Judas Priest - Reckless
22:36:43RockRadio1 - iPod
22:31:50David Gilmour - There's No Way Out Of Here
22:26:34Pink Floyd - Learning To Fly
22:21:21Tesla - Modern Day Cowboy
22:17:52AC/DC - Heatseeker [Live]
sve bolja od bolje stvari... ako se mene pita...
E stari, hvala ti puno za ovo 

!