- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na poduci Stimulans,ima li ikoji tutorial za bol kodove,jer nisam baš upoznat sa njima kao na drugim forumima na kojim pišem.
Zar mi se čini ili ona ne nosi grudnjak :D
Zar mi se čini ili ona ne nosi grudnjak :D
dobro ti se cini
Fabian Jakopetz AKA Dechko. :bljuvanje:
Gledao sam tu seriju i Don Johnson je legenda sa odjelima i mokasinama i cvikama
A gdje je nestao čovjek ? taj.
Ja imam raznolik glazbeni ukus, ne ogranicavam se na zanrove. Glazba je za mene umjetnost, zanrovi su samo varijacije na temu. Kao medij za arhiviranje glazbe koristim FLAC (free lossless audio codec), a glazbu slusam nakon tako sto te FLAC-ove pretvorim u WAV i snimim na cd. Mp3 i ostali loosy formati kompresije kod mene ne prolaze. Osim toga kupujem original izdanja kad god sam u prilici, a nasljedio sam i puno ploca. Bit' ce jednog dana para za dobar gramofon.
Oprema: Receiver: Harman Kardon AVR 135
Zvucnici: JBL E60 Northbridge series
Cd player: Harman Kardon, u kvaru.
Slusalice: Goldring DR50
Kablovi: DAP
ali mogao su napisati sto slusas u zadnje vrijeme...
ali mogao su napisati sto slusas u zadnje vrijeme...
Np!
Danas rock and roll, evo sto mi je na playlisti sada: The Allman Brothers Band, Lynryd Skynryd, Ten Years after, Grandfunk Railroad, John Mayyal and Bluesbreakers, Creedence Clearwater Revival.
A ovih dana sam slusao i popa: Everything But The Girl, Sade, Spandau Bullet, The Fixx. Sve cetiri grupe imaju odlicnu produkciju, prekrasno ih je slusati na dobroj opremi.
Imam u planu preslusati ponovno neke albume od Pink Floyda i Krafwerka.
I tako dalje i tako dalje..Enigma, Jethro Tull, Jerry Lee Lewis, Leonard Cohen, Marvin Gaye, Michael Jackson, Miles Davis, Supertramp, Ted Nugent, The Alan Parsons Project,Chicago, Dawid Bowie, Duran Duran, Bar - Kay..i tako dalje.
Everything But The Girl - Missing
Spandau Bullet - Gold
The Fixx - Sign of fire
The Allman Brothers Band - Soulshine
Pink Floyd - Pigs (Three different ones)
Supertramp - The logical song
Eto, par linkova.. :)
Nina & Mike - Fahrenden Musikanten