- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oni su originalni, a turbo folk je uzet naziv od njih, ali oni su zahebanti, nesto slicno ribljoj čorbi i djubrivu
edit: ups ja mislio da je to Rambo Amadeus... samo san povrsno procita... ovaj gori band mi nije nesto
oni su originalni, a turbo folk je uzet naziv od njih, ali oni su zahebanti, nesto slicno ribljoj čorbi i djubrivu
edit: ups ja mislio da je to Rambo Amadeus... samo san povrsno procita... ovaj gori band mi nije nesto
Iako si se zahebo,jesu,oni nešto slično Ribljoj čorbi.Pjesme su im ozbiljne ali oni su pravi zahebanti.Na koncertima pjevaju sve,Smoke on the water
,narodnjake,rock...
Super su,znaju znanje
Pjesma s novog albuma,obrada Škorine pjesme
DEVO, u demo danima... Lista je moj the best of s kompilacije Hardcore Devo Vol.2
--- ovo je originalna verzija pjesme
Dosta više s time. Ovo nije tema za takve prepirke. Samo ćeš si zaraditi karton (i mogući ban).
On topic:
Joj! Nemojte upropastiti temu! Ne postoje dobri i loši Srbi; postoje dobri i loši ljudi - bili to Hrvati, Srbi, Kanađani ili Japanci...
Buckethead - Jordan
Slušajte,ja volim kvalitetne srpske pjesme.Nisu svi narodnjaci loši.Kada netko za Amadeus band kažu da su cajke ja bi ga razbio.Kako mogu ljude koji znaju pjevati i svirati trpati na istu stranu sa Stojom ili nekom sličnom "pevaljkom".I Thompson ne pjeva nikakve narodnjake,ali malo pretjeruje s "domoljubljem",zato sam ga prestao slušati.
Od srpskih narodnih pjevača volim poslušati Harisa Đinovića,Sašu Matića,Bobana Rajovića,Željka Samardžića,Acu Lukasa,Džeja...
Svi ti ljudi znaju pjevati(možda Aco malo manje
) i ne zavijaju kao,primjerice Mile Kitić,Stoja,Goga Sekulić,Indira Radić i ekipa.
To sam rekao ali ne znači da ne volim to poslušati i također ne osuđujem ničiji izbor.Peace...
Slušajte,ja volim kvalitetne srpske pjesme.Nisu svi narodnjaci loši.Kada netko za Amadeus band kažu da su cajke ja bi ga razbio.Kako mogu ljude koji znaju pjevati i svirati trpati na istu stranu sa Stojom ili nekom sličnom "pevaljkom".I Thompson ne pjeva nikakve narodnjake,ali malo pretjeruje s "domoljubljem",zato sam ga prestao slušati.
Od srpskih narodnih pjevača volim poslušati Harisa Đinovića,Sašu Matića,Bobana Rajovića,Željka Samardžića,Acu Lukasa,Džeja...
Svi ti ljudi znaju pjevati(možda Aco malo manje
) i ne zavijaju kao,primjerice Mile Kitić,Stoja,Goga Sekulić,Indira Radić i ekipa.
To sam rekao ali ne znači da ne volim to poslušati i također ne osuđujem ničiji izbor.Peace...
Meni je Van Gogh jedan od najdrazih bendova, jedini rock band nasih prostora koji svira aktivno.
Koncert u Domu Mladih u Sarajevu par dana prije nove godine jedan od najboljih.
Kod mene i dalje svira Rock Radio 1. Evo nekoliko zadnjih stvari koje su bile na repertoaru:
22:05:58 Motorhead - Ace Of Spades
21:59:50 Black Sabbath - Children Of The Sea
21:59:38 RockRadio1 - Not A Test
21:56:45 Queens of the Stone Age - Little Sister
21:50:12 Led Zeppelin - In The Evening
21:44:55 Deep Purple - No One Came
21:40:07 Pink Floyd - Learning To Fly
21:35:02 Robin Trower - I Can't Wait Much Longer
21:30:31 Rush - Force Ten
Kod mene i dalje svira Rock Radio 1. Evo nekoliko zadnjih stvari koje su bile na repertoaru:
22:05:58 Motorhead - Ace Of Spades
21:59:50 Black Sabbath - Children Of The Sea
21:59:38 RockRadio1 - Not A Test
21:56:45 Queens of the Stone Age - Little Sister
21:50:12 Led Zeppelin - In The Evening
21:44:55 Deep Purple - No One Came
21:40:07 Pink Floyd - Learning To Fly
21:35:02 Robin Trower - I Can't Wait Much Longer
21:30:31 Rush - Force Ten
Slušam ga otkad si prvi put postao link i nisam nimalo požalio. Po cijele dane svira. Puno hvala na odličnoj preporuci
Slušam ga otkad si prvi put postao link i nisam nimalo požalio. Po cijele dane svira. Puno hvala na odličnoj preporuci
Ma totalna razbijačina! Eto da ja imam svoju radio postaju - upravo bi se ovakve stvari vrtile. Boleština jedna! I što je najbolje, uvijek ubodem neku dobru stvar za koju nisam nikad čuo. Odličan izbor pjesama. Da je barem neki domaći radio takav, mislim da bih mu zasigurno dao predonost ispred televizije (onda mi ne bi bilo bed ni plaćat pretplatu ;-)