- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dougal kaže da jazz nije toliko limitiran kao što je metal, što je apsolutno točno. To i dalje ne znači da je metal limitiran.
Dougal kaže da je prog rock manje limitiran, ne jazz. Metal... ah, jest glazbeno limitiran u smislu da mora poštovati određene forme i ritmove da bi bio metal, inače više nije metal :)
Eterna, nemoj se ljutiti, no prošao sam metal fazu davno, još ga povremeno slušam, znam o čemu pričam. No kako ovo nije thread o diskusiji o tipovima glazbe, neću dalje o tome.
Erik Truffaz - Red Cloud
(samo još jedan dokaz da jazz nije limitiran na "svako svira svoju melodiju" formu, kako mi je to lijepo kćer opisala) :)
sa albuma Arkhangelsk, odličan album.
znam o čemu pričam

Bilo je tako, ali davno.
Locust - AOTKPTA
Meshuggah - Straws Pulled at Random
Baroness - Isak
Tenutno se sluša Queen, baš mi odgovaraju, nekako tmuran dan...want to break free 
Jazz je vrlo svestrana glazba. Ne znam kakav jazz ti se sviđa, no za početnika preporučam Post Bob (tzv. tom & jerry jazz) te lagani moderan jazz, recimo Charlie Haden & Pat Methenyev "Beyond the Missoury sky".
Možda da se više slušaš prog rock, tu zna biti dobrih instrumentala i dosta jazz utjecaja. Nije toliko glazbeno limitiran poput metala.
Slušam prog rock dosta, Pink Floyd i Rush su mi jako dragi.
Rush - Tom Sawyer
Jer ova prigodna...
btw obrati pozornost na stihove
Bullet For My Valentine-Bittersweet Memories