- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li tko naziv pjesme u kojoj riječi idu otprilike ovako:it just to be a friend house but now is ....ne znam dalje.ali na kraju pjeva tu tu ru tu tu ru tu.i pjeva ju djevojka.dosta se pušta na radiu
zna li tko naziv pjesme u kojoj riječi idu otprilike ovako:it just to be a friend house but now is ....ne znam dalje.ali na kraju pjeva tu tu ru tu tu ru tu.i pjeva ju djevojka.dosta se pušta na radiu
Tu si 3 godine a ne znaš za ovu temu. Ajde da ne bude off topic:
Ovo se inače sluša zadnjih par dana...
Eddie Vedder - Far Behind
Eddie Vedder - Rise
Eddie Vedder - Society
Ok, hvala.
Mislio sam poslušati jazz malo jer se i kroz metal nalazi jazz. Recimo Cynic ili Exivious, pa i rani rock bandovi kao Pink Floyd. Slušao sam malo Davisa i Armstronga, sviđa mi se iako su mi draži koplekniji instrumentali kao ovaj od Return to Forever ili Weather Report.
Evo neki prozvani klasici -
Miles Davis - Kind Of Blue ; Sketches of Spain (meni najdrazi od njega); On The Corner
Charles Mingus - The Black Saint and the Sinner Lady
Grant Green - Idle Moments
John Coltrane - A Love Supreme; John Coltrane and Johnny Hartman
Chet Baker - Chet Baker Sings
Mislio sam poslušati jazz malo jer se i kroz metal nalazi jazz. Recimo Cynic ili Exivious, pa i rani rock bandovi kao Pink Floyd. Slušao sam malo Davisa i Armstronga, sviđa mi se iako su mi draži koplekniji instrumentali kao ovaj od Return to Forever ili Weather Report.
Jazz je vrlo svestrana glazba. Ne znam kakav jazz ti se sviđa, no za početnika preporučam Post Bob (tzv. tom & jerry jazz) te lagani moderan jazz, recimo Charlie Haden & Pat Methenyev "Beyond the Missoury sky".
Možda da se više slušaš prog rock, tu zna biti dobrih instrumentala i dosta jazz utjecaja. Nije toliko glazbeno limitiran poput metala.
Nama je na zatvaranju kampa informatičara cura pjevala "Someone like you" od Adele i nakon toga sam poslušao original te pjesme i ovu i stvarno je fenomenalna, a i ja slušam sve, i pop i rock i metal :) al dosta offtopica ovo slušam već par dana:
The Shures - "Guardian"
Inače obrade pjevaju, ali ovo im je originalna pjesma i baš mi se sviđa :)