Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.890
|
čitano: 3.725.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Slušaona

John Lee Hooker: Boom boom

18 godina
neaktivan
Slušaona

zna li tko naziv pjesme u kojoj riječi idu otprilike ovako:it just to be a friend house but now is ....ne znam dalje.ali na kraju pjeva tu tu ru tu tu ru tu.i pjeva ju djevojka.dosta se pušta na radiu

18 godina
Re: Slušaona
fraxon kaže...

zna li tko naziv pjesme u kojoj riječi idu otprilike ovako:it just to be a friend house but now is ....ne znam dalje.ali na kraju pjeva tu tu ru tu tu ru tu.i pjeva ju djevojka.dosta se pušta na radiu

Tu si 3 godine a ne znaš za ovu temu. Ajde da ne bude off topic:

Ovo se inače sluša zadnjih par dana...

Eddie Vedder - Far Behind

Eddie Vedder - Rise

Eddie Vedder - Society

15 godina
Slušaona

Queen - I want it all

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
odjavljen
Slušaona

Comander Shepard

16 godina
Slušaona

Parni Valjak - Pusti nek traje

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan
Slušaona

Megadeth - Peace Sells

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Slušaona

CARPE DIEM
15 godina
Slušaona

Divlje Jagode - Oluja

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
Slušaona

Amy Winehouse - Rehab

Pokoj joj duši... Alkohol ju je upropastio.  {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
15 godina
nidjo123 kaže...

Amy Winehouse - Rehab

Pokoj joj duši... Alkohol ju je upropastio. {#}

Kad je umrla ona 0.o???

EDIT: Pokoj joj u duši.Sad sam nasao.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 18:51 (KKristijan).
17 godina
neaktivan
Slušaona

Može preporuka nekog dobrog jazz banda? Jako malo sam dosad slušao jazz, inače slušam metal.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Ja osobno ti predlažem da poslušaš i sam pronađeš jer jazz je dosta individiualna glazba, nekoga će privići rani jazz, nekoga big bendovi a nekoga moderni jazz... A naravno ovisi i o instrumentu koji "dominira", npr. J. Coltrane ubija sax i mislim da je jedan od najpoznatijih i najbolji... Možda je za gitaru jedan od poznatijih W: Montgomery... prošvrljaj malo i kaže kako je jazz individualan, najblje je da sam odabereš ;)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Ja osobno ti predlažem da poslušaš i sam pronađeš jer jazz je dosta individiualna glazba, nekoga će privići rani jazz, nekoga big bendovi a nekoga moderni jazz... A naravno ovisi i o instrumentu koji "dominira", npr. J. Coltrane ubija sax i mislim da je jedan od najpoznatijih i najbolji... Možda je za gitaru jedan od poznatijih W: Montgomery... prošvrljaj malo i kaže kako je jazz individualan, najblje je da sam odabereš ;)

Ok, hvala.

Mislio sam poslušati jazz malo jer se i kroz metal nalazi jazz. Recimo Cynic ili Exivious, pa i rani rock bandovi kao Pink Floyd. Slušao sam malo Davisa i Armstronga, sviđa mi se iako su mi draži koplekniji instrumentali kao ovaj od Return to Forever ili Weather Report.

17 godina
neaktivan
Slušaona

CARPE DIEM
17 godina
neaktivan
Slušaona

Evo neki prozvani klasici - 

Miles Davis - Kind Of Blue ; Sketches of Spain (meni najdrazi od njega);  On The Corner

Charles Mingus - The Black Saint and the Sinner Lady

Grant Green - Idle Moments

John Coltrane - A Love Supreme; John Coltrane and Johnny Hartman

Chet Baker - Chet Baker Sings

18 godina
neaktivan
Slušaona

R.I.P. Amy

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 19:40 (bistri).
18 godina
protjeran
Slušaona

Pearl Jam-Even Flow MTV Unplugged (C) 1992

You turn me off at the push of a button
18 godina
Slušaona

nije video spot, nego scena iz filma... meni vrlo dragog (da, bio sam klinac u to doba!) {#}

Duel from "Electric Dreams"

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
18 godina
Tomislav95 kaže...

Mislio sam poslušati jazz malo jer se i kroz metal nalazi jazz. Recimo Cynic ili Exivious, pa i rani rock bandovi kao Pink Floyd. Slušao sam malo Davisa i Armstronga, sviđa mi se iako su mi draži koplekniji instrumentali kao ovaj od Return to Forever ili Weather Report.

Jazz je vrlo svestrana glazba. Ne znam kakav jazz ti se sviđa, no za početnika preporučam Post Bob (tzv. tom & jerry jazz) te lagani moderan jazz, recimo Charlie Haden & Pat Methenyev "Beyond the Missoury sky".

Možda da se više slušaš prog rock, tu zna biti dobrih instrumentala i dosta jazz utjecaja. Nije toliko glazbeno limitiran poput metala.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
nemam sad vremena za dug odgovor, ali ne slažem se da je metal limitiran, baš naprotiv...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Slušaona

Ja sam stari laf koji slusa sve i svasta,vjerni fan Queena,Guns n rosesa,Beatlesa,Metallica i ostalih starih ćunki...ali ova "mala" stvarno rastura!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 22:41 (Godfahter).
17 godina
neaktivan
Slušaona

Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Slušaona

karnivool - fade

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Ja sam stari laf koji slusa sve i svasta,vjerni fan Queena,Guns n rosesa,Beatlesa,Metallica i ostalih starih ćunki...ali ova "mala" stvarno rastura!

Nama je na zatvaranju kampa informatičara cura pjevala "Someone like you" od Adele i nakon toga sam poslušao original te pjesme i ovu i stvarno je fenomenalna, a i ja slušam sve, i pop i rock i metal :) al dosta offtopica ovo slušam već par dana:

The Shures - "Guardian"

Inače obrade pjevaju, ali ovo im je originalna pjesma i baš mi se sviđa :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
neaktivan
Slušaona

Obožavam Gibonnija pa eto, jedna od meni boljih njegovih, Divji cvit.

Sapienti sat.
17 godina
protjeran
Slušaona

Sa novog albuma

Buckethead - Brooding Peeps (It's Alive)

17 godina
neaktivan

Tim Hardin - If I Were A Carpenter

Naša,domaća verzija:

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
neaktivan
Slušaona

Timmy Vegas & Bad Lay-Dee "Another Dimension"

Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina
neaktivan
Slušaona

Lado Electro - 1 pura 2 pandura  

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice