- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo dočekala me šokantna vijest danas umro je jedan od najvećih ikona crust/grind/hc/pank scene vokal Extrema Noise Terror-a Phil Vane...
Bend koji je ostavio duuubok trag na pank/metal underground sceni i bio jedan od ikona i očeva crust-a... Ne znam što reći odrastao sam uz taj bend i inače se ne vežem uz ovakve stvari ali ovo je baš šok... tek što su se okupili u staroj postavi 
RIP Phil i keep on screaming!
ENT- Screaming Fuc*ing Mayhem
ENT- Deceived
Legende polako odlaze...
Interesantno mi je koliko puno dječice :) srećem, pa se povede razgovor o elektronskoj glazbi... i svi su čuli za Kraftwerk, ali za druge majstore elektronske glazbe koje spomenem nisu nikada čuli. Fućkaš to, lako je danas skinuti nekakvu tehnjavu, house ili trance, nabiti sluje na uši i ti si znalac o "elektronici"... :)
Jedan od meni dragih majstora je i Klaus Shulze. I mada ponetko i jest čuo za Tangerine Dream, za Shulzea malo tko... stvarno nezasluženo.
Jedna njegova bezvremenska stvar, sa albuma "X", pod nazivom "Frank Herbert"... (tko je za njega čuo, nek stisne like) 
Deset minuta čistog užitka... stil? Berlinska škola. Fakat se tako zove.
Evo netko je jučer proslavio 45 rođendan postojanja uz manje prekide! Čestitke dečkima
The Monkees - I'm a Believer
The Monkees - Daydream Believer
Los Straitjackets - ¡Viva! Los Straitjackets (1996)
http://listen.grooveshark.com/album/Viva+Los+Straitjackets/649077?src=5
(instrumental rock/surf rock)
METALLICA - The Unforgiven III
Death Magnetic album
Nez jer vama paše ovaj piano arranžman na uvodu, ali meni se čini da je bolje
da su stavili to isto na nekoj gitari, pa akustično ili clean zvuk na el.