- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvi put posjetio ovu temu i vidim da ima jako puno dobrih pjesmica...
nisam od početka čital pa se ispričavam ako je bilo neko ovako pitanje postavljeno, ali...
zanima me sljedeče... buduči da svatko od nas ima svoju najomiljeniju vrstu glazbe, zanima me šta vam se najviše sviđa u toj glazbi...
ovo je recimo moja N1 pjesmica... pjesma me je jednsotavno osvojila kombinacijom txt-a i melodije i bila je to ljubav na prvo "uho" :D :D :D
osobno sam jako veliki fan svakakvog rock-a, ali mogu i sve ostalo slušat... sve ovisi od društva...
oće bit večeras some hot lovin' pa puštaš barry-a :D
hehe, moš mislit 
Zamislite da ste na odmoru u Africi negdje daleko od gradske vreve... toplo, osjećate miris bogatog zelenila oko vas, sunce u daljini zalazi dok ležite na visećoj ležaljci i pijuckate nekakvo omiljeno piće... a na radiju ovo:
Orchestra Baobab: Coumba
sa albuma Pirates Choice.
U zadnjih par godina, osim jazza, slušam jako puno afričke glazbe, pogotovo rumbu i soukous.
Ima takvih glazbenih bisera iz tog područja, šteta je ne podijeliti ih sa glazbofilima.
Zamislite da ste na odmoru u Africi negdje daleko od gradske vreve... toplo, osjećate miris bogatog zelenila oko vas, sunce u daljini zalazi dok ležite na visećoj ležaljci i pijuckate nekakvo omiljeno piće... a na radiju ovo:
Orchestra Baobab: Coumba
sa albuma Pirates Choice.
U zadnjih par godina, osim jazza, slušam jako puno afričke glazbe, pogotovo rumbu i soukous.
Ima takvih glazbenih bisera iz tog područja, šteta je ne podijeliti ih sa glazbofilima.
Hvala za ovo! Obožavam pjesme koje mogu dočarati atmosferu kao ova... Zato volim poslušati eki afro-cubano ili čak orijentalnu (bliski istok, arabija) ili sjeverna i afrika općenito...
Jutro! A ovo, Belize-karibi (puno afričkih doseljenika), srednja amerika
:
Andy Palacio & The Garifuna Collective - Wátina (2007)
http://listen.grooveshark.com/#/album/W+tina/1506865?src=5
Led Zeppelin Moby Dick
Led Zeppelin - Communication Breakdown
Led Zeppelin - Stairway to Heaven
Led Zeppelin - Come on everybody
Led Zeppelin - Babe I'm gonna leave you