Evo ovako :)
Meni bi trebala mala pomoć pri kupovini laptopa....pa ako ikome pada na pamet nešto slobodno nek preporuci. Trebao bi mi laptop, kvalitetan, funkcionalan i to sve skupa kako ide..cijene negdje oko tisucu eura, ne bih više. Sad, bilo bi dobro da je iz Linksa po mogućnosti. :)
Usputno, interesira me i DVB-T USB tuner. Gdje ,kako, što i tako dalje. :)
Pa eto, ako mi itko može pomoći, bila bih zahvalna. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sta bi sluzio taj laptop?
Ako je za office, surfanje internetom i takve stvari dosta bi bilo i 4-5 tisuca kuna za kvalitetan laptop
Nisi rekla koja veličina...
Jedan od prijedloga Lenovo Y560.
USB tv tuner - jedino što trebaš napraviti je staviti ga u laptop, instalirat program koji bi trebao doći s njim i priključit onu njegovu minijaturnu antenu...
USB tv tuner - jedino što trebaš napraviti je staviti ga u laptop, instalirat program koji bi trebao doći s njim i priključit onu njegovu minijaturnu antenu...
a te male antene su strasno lose imam 3 kod kuce i sve 3 su jakoo slabe obicna najjeftinija sobna radi svoj posao! ja kupio tuner sa dealextrema radi skoro godinu dana vec bez greske!
a te male antene su strasno lose imam 3 kod kuce i sve 3 su jakoo slabe obicna najjeftinija sobna radi svoj posao! ja kupio tuner sa dealextrema radi skoro godinu dana vec bez greske!
Ovisi gdje se nalaziš, negdje imaju dobar signal, a negdje nemaju nikakav.
Ovisi gdje se nalaziš, negdje imaju dobar signal, a negdje nemaju nikakav.
uglavnom da ili radi ili neradi nikako
Ja bih isto išao na taj model, jer imam verziju s i3 i prezadovoljan sam.
No kako nije specificirao, možda mu treba 17'' model, pretpostavljam to jer spominje televiziju.
USB TV se da naći za 250kn pa to ne bi trebao biti problem.
http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=0109 Evo tu ima lijepih komada laptopa naravno HP a i blizu je Osijek mislim da je igor iz vinkovaca pa nije tako daleko!
Model je dobar ali ja bih vodio računa i o autonomiji. Ove zvjeri od laptopa jednostavno isišu bateriju. Možda bi trebala gledati neki model s malo manje jakim procesorom.
Što se tiče USB Tunera, osobno imam Pixel View PlayTV USB DVB-T. Izuzetno dobro radi svoj posao. Ima malu štapnu antenu i produžni USB kabel (dobra fora da se produlji kabel za antenu) i hvata sve digitalne kanale koji se mogu uloviti u ZG (bez slovenaca). Jedino što nikako ne treba napraviti je instalacija programa za gledanje TV-a s priloženog CD-a. Program je smeće. TV se može gledati iz Media Centra ili nekog drugog programa.
Pozdrav EP-u.
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Joj baš vam hvala svima :) Evo Igor kaže da može taj Lenovo. :))
Ali za tu karticu pita ima li neka koja se može nać kod Linksa, a da je dobra, ako vam pada na pamet što?
Ali za tu karticu pita ima li neka koja se može nać kod Linksa, a da je dobra, ako vam pada na pamet što?
Možda nešto ovakvo, ne znam odgovara li ti cijena.
moj frend ima ovaj i zadovoljan je...pogledaj malo ja osobno nebi previse novaca dao za to ako ces samo gledati TV i snimati ono sto gledas znaci ako nemislis spajati stari VCR ili tako nesto...
može taj zadnji mi je skroz ok. :)
ovaj prvi što predlaže Ivan, uh to mi je malo previše :P
evo pošto me Igor i osobno pitao (sms) slažem se s tim lenovom, stvarno je best buy
evo pošto me Igor i osobno pitao (sms) slažem se s tim lenovom, stvarno je best buy
Lap je OK ali mislim da će manje više stalno biti na punjaču.
Lap je OK ali mislim da će manje više stalno biti na punjaču.
a i ovaj što sada ima je često na punjaču (tako on kaže)
Uh skupo i to debelo taj i7 proc poskupljuje Laptop previše,
do daske kak bi se reklo pošto se misli gledat TV na njemu 17 je puno bolje rješenje. Nemre se rec da ovi dole modeli nisu dobri se razme kaj drugo fuckaj ga.

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=010.900.688
http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=010.900.684
@EP
Preporuke su dobre, bitno pitanje je, "Koliko ti je bitna prenosivost? Ako da, koliko cesto ga mislis prenositi?"
Ja osobno ne bih isao na 17" buduci da dosta cesto prenosim laptop. Ali ako ti nije bitna prenosivost, razmisli o 17" zbog TV-a.
@EP
Preporuke su dobre, bitno pitanje je, "Koliko ti je bitna prenosivost? Ako da, koliko cesto ga mislis prenositi?"
Ja osobno ne bih isao na 17" buduci da dosta cesto prenosim laptop. Ali ako ti nije bitna prenosivost, razmisli o 17" zbog TV-a.
mislim da mu prenosivost u ovom trenutku uopce nije bitna, koristit ce ga ova 2 mjeseca dok je u bolnici, i kod kuće kao zamjenu za računalo
To sve pitam, pa je i za njega uletilo. A i zaboravio sam to za bolnicu (ne pratim previse nespavalice i birc) 
Evo ovako :)
Meni bi trebala mala pomoć pri kupovini laptopa....pa ako ikome pada na pamet nešto slobodno nek preporuci. Trebao bi mi laptop, kvalitetan, funkcionalan i to sve skupa kako ide..cijene negdje oko tisucu eura, ne bih više. Sad, bilo bi dobro da je iz Linksa po mogućnosti. :)
Usputno, interesira me i DVB-T USB tuner. Gdje ,kako, što i tako dalje. :)
Pa eto, ako mi itko može pomoći, bila bih zahvalna. :)
Ja također namjeravam kupiti laptop do 1000 eura.
Što se tiče tunera, baš sam nedavno u Linksu kupio ovo. Tuner je OK, ali program koji se dobije uz njega ima toliko bugova, da je to nevjerojatno. Uglavnom sam uspio otkriti trikove kako zaobići ove bugove, ali ih ima toliko da ću uskoro početi pisati mali priručnik kako ih ne bi zaboravio. Osim toga, ima dosta toga što se mora raditi mišem i tastaturom jer se daljinskim ne može napraviti. Daljinski ima i tipku MCE, pa možda s njime radi bolje.
Stick je hibridni, dakle analogna TV i DVB-T, radio, video i audio snimač. Ono što me oduševilo je to da mogu snimati istovremeno sve digitalne programe na istom kanalu. Ima priključak za vanjski ulaz (DVD uređaj).
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Osim ako želiš hvatati bosanske kanale. Oni čini se neće još skoro na digitaliju. Osim toga, ja još uvijek sa starom analognom karticom hvatam gomilu satelitskih programa. Kako? Pojma nemam. Čini se da hvatam nečiju kablovsku televiziju.
po mogucnosti u linksu i po mogucnosti lenovo... ali ne mora biti u linksu (a trebao bi biti lenovo)
Pa da sredim to dok nisam u bolnici ovih par dana...
po mogucnosti u linksu i po mogucnosti lenovo... ali ne mora biti u linksu (a trebao bi biti lenovo)
Pa da sredim to dok nisam u bolnici ovih par dana...
Ja bi pogledao ovo .
Bit će ideapad ali onaj i7 i ne u linksu nego u MagazinRs...
500 kn jeftiniji preko kartice...
Pogledaj ovaj PixelView, postao sam već prije im