Ne razumijem se previše u komponente računala i u slaganje konfiguracija pa zato trebam vašu stručnu pomoć,nemam neke prevelike zahtjeve,hoću brz kompjutor i tihi rad,ne namjeravam igrati igre ali ako se odlučim za neku stariju volio bih da mi ne šteka i da mi se kompjutor ne restarta kao što mi je sada slučaj.Htio bih da cijena ne bude veća od 3500 kn,maksimalno 4000 kn,pa me zanimaju vaši prijedlozi,hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije nego što kreneš u kupnju novoga, probaj osposobiti ovaj kompjuter koji imaš!
Drugo, napiši koje komponente imaš jer se možda tvoj pc može nadograditi.
I reci još da li ti treba monitor sa ostatkom periferije (miš, tipkovnica, zvučnici, ...).
Ja ću ti sada složiti jednu sa monitorom, iz ADM-a koji je u Zagrebu i koji ima besplatnu dostavu za iznose veće od 2 000 kuna!
Ne trebaš sa monitorom,praktički je nov,odličan je
Ne trebaš sa monitotom,praktički je nov,odličan je
Znači trebaš samo kutiju?
Da,starija je već i kompjutor mi je užasno spor i slab,samo trenutak da napišem konfiguraciju koju imam
Imam AMD Athlon (TM) XP 2500+,1.83 GHz,768 MB RAM-a
Procesor AMD Phenom II X4 965 Black Edition, socket AM3, BOX
ASUS M5A78L LE, AM3,AM3+, AMD 760G (780L), SB710, BUS 5200 MHz
XFX HD7770 1GB 1000M 1GB DDR5, mini DP, HDMI, DVI, CORE EDITION
2 x DDR3 4GB (1x4GB) Kingmax, 1333MHz
HDD WD 500GB, 5000AAKX, SATA 3, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms
Napajanje CORSAIR 430W, CX Series CMPSU-430CXV2EU, 12cm vent
Coolemaster Elite 310, MIDI, RC-310-SKN1-GP, MIDI, crno-srebrno
3.777,99Kn
Evo je:
EDIT: Ovo je po meni dobar balans izmaeđu svih komponenti, ali ako imaš potrebu staviti naglasak na neku komponentu reci!
Zahvaljujem,stvarno neznam što reći pošto se ne razumijem u to previše,jedino mi novi hard disc ne treba,neznam jesi li i njega u cijenu uključio
Evo je:
EDIT: Ovo je po meni dobar balans izmaeđu svih komponenti, ali ako imaš potrebu staviti naglasak na neku komponentu reci!
Ovo je losa konfa za 4000 kn,sorry sto ti to kazem ali tu mozes staviti punoo jace komponente....
Zasto ici na mid-low grafu s 4000 kn???????
Ne treba baš biti potpuno tih,samo da ne rumi pošto moj dosta rumi,pogotovo ako duže radi,valjda su ventilatori.