Polovni djelovi

poruka: 8
|
čitano: 6.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Polovni djelovi

Zna li netko di bih mogao nači polovne dijelove za kompjuter da prođem jeftinije,ako može neki link.Neki su mi rekli kod LUXXA,mislim da je on sada u bolnici.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Polovni djelovi
Imaš na BOL-u male oglase, isto tako imaš PC Expert forum koji ima dobru i uhodanu bazu trgovaca. Pa skokni tamo, sigurno nađeš ono kaj trebaš.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Polovni djelovi

Bug mali oglasi, Plavi oglasnik, PC ekspert trznica.

Jos bi samo rekao da postoji taj famozni najbolji prijatelj svakom kompjuterasu pa bi se ponekad mogli konsolidirati i sa njim!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala vam ljudi,pogledat ču na tim oglasnicima i u PC ekspertu,neko mi je rekao da se može nabavit kod LUXX,je to istina ili šala,ako treba pričekat ču da izađe iz bolnice.

16 godina
neaktivan

Upravo sam pogledao cijene polovnih komponenti,cijene su im kao kod novih,ne isplati se to kupovat.

16 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Upravo sam pogledao cijene polovnih komponenti,cijene su im kao kod novih,ne isplati se to kupovat.

npr koja komponenta......?

.::Fc Barcelona::.
16 godina
neaktivan

Govorim opčenito,prodaju stare dijelove kao da su novi.

17 godina
neaktivan
Polovni djelovi

Cujes, svako svoje cijeni najvise i misli da to toliko vrijedi ali uvijek postoji dogovor i spustanje cijene. Probaj. Nemas sta izgubit.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice